Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2019 - 16:38
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2019 - 18:08
Έπρεπε να του κάνατε δώρο και κάνα πολύπριζο ασφαλείας, αν και έτσι θα χάνατε την πελατεία.
Το ρεύμα έρχεται από τα καλώδια του τηλεφώνου όχι τη πρίζα οπότε καίγεται η κάθε πόρτα ή το module ολόκληρο. Δεν μπορεί να κάνει κάτι, για να τα προστατέψει η ασφάλειες που.πρέπει να πάρει είναι πιο ακριβές από τον ίδιο εξοπλισμό.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2019 - 21:28
Πως θα καταλήξουμε στο τέλος αν συνεχίσουν να γίνονται θρησκευτικές αναλύσεις εδώ μέσα:
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2019 - 22:28
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2019 - 22:54
Δεν θέλω να πω κάτι, απλά ψάχνω προφάσεις για να βάζω καφρίλες.
Αν έπρεπε να εκφράσω κάποια δυσαρέσκεια, είναι ότι θα προτιμούσα η τρύπα να είναι για πιο casual συζητήσεις και χαβαλέ από το να γίνεται dominate από niche θεματολογίες. Αλλά εντάξει αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2019 - 23:58
Dominate; Αθροιστικά μιλάμε για λιγότερα από 10-15 post, και η συζήτηση έχει τελειώσει κατά πάσα πιθανότητα. Φαίνεται ότι κάθε page είναι 15 posts, οπότε σε πείραξε μία σελίδα στις 5932;
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 00:45
Προφανώς δεν μπορώ να ορισω τι θέλει ο καθένας να συζητάει ούτε πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Δεν σκόπευα να το κάνω θέμα αρχικά, αλλά αφού ρώτησες θα πω απλά πως η παραπάνω κατάσταση με κάνει να νιώθω απογοήτευση.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 04:13
^ Θα σε ξενερώσω... Χωρίς το unofficial patch έχει fatal bug που δεν μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι... : (
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ
Ούτε patches ούτε cheats, μόνο γκανγκρελική θηριωδία. Το τέλος πολύ ευκολότερο απ' ότι φανταζόμουν.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 09:27
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ
Ούτε patches ούτε cheats, μόνο γκανγκρελική θηριωδία. Το τέλος πολύ ευκολότερο απ' ότι φανταζόμουν.
What; Μήπως έχεις έκδοση από GOG που έχει προεγκατεστημένο το unofficial patch; Γιατί και αυτό έχει δύο εκδόσεις, μόνο bug fixes και plus version. Αλλιώς μένω άναυδος. Λες εκείνο το crash να ήταν λόγω κακής διαχείρησης μνήμης ή τίποτα τέτοιο; Γιατί στα pc της εποχής πάντα crashαρε στο τέλος του Society of L.
Δεν νομίζω ότι πάει με τον αριθμό των σελίδων της τρύπας αλλά σε σχέση με το activity του υπόλοιπου site. Υποτίθεται είμαστε anime/Manga/japan forum αλλά οι συζητήσεις περιξ αυτών είναι ελάχιστες. Απέναντιας οι συζητήσεις για πολιτικά/φιλοσοφικά/ιδεολογικά ζητήματα είναι ψωμοτυρι στην τρύπα συστηματικά. Προσωπικά με έχουν κουράσει αυτές οι συζητήσεις (όχι μόνο εδώ αλλά γενικά) οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του.
Προφανώς δεν μπορώ να ορισω τι θέλει ο καθένας να συζητάει ούτε πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Δεν σκόπευα να το κάνω θέμα αρχικά, αλλά αφού ρώτησες θα πω απλά πως η παραπάνω κατάσταση με κάνει να νιώθω απογοήτευση.
Ως anime forum, βλέπω πως υπάρχουν άπειροι τομείς και υποτομείς για anime/manga related discussions. Συνεπώς, πιστεύω πως θα έπρεπε μάλλον να σε απασχολεί η έλλειψη anime δραστηριότητας στο forum γενικότερα(σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τουλάχιστο), και όχι στο black hole που έχει, ούτως ή άλλως, χαρακτήρα 'no topic'. Το ότι στην τρύπα συχνά προκύπτουν και 'φιλοσοφικές' (τρομάρα μας) συζητήσεις μου φαίνεται καθαρή απόρροια της έλλειψης θέματος.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 09:45
What; Μήπως έχεις έκδοση από GOG που έχει προεγκατεστημένο το unofficial patch; Γιατί και αυτό έχει δύο εκδόσεις, μόνο bug fixes και plus version. Αλλιώς μένω άναυδος. Λες εκείνο το crash να ήταν λόγω κακής διαχείρησης μνήμης ή τίποτα τέτοιο; Γιατί στα pc της εποχής πάντα crashαρε στο τέλος του Society of L.
Μιλάς για την εποχή που βγήκε το παιχνίδι; Νομίζω ότι το παιχνίδι πατσαρίστηκε από μόνο του ώστε να είναι στοιχειωδώς playable αλλά δε νομίζω να έχω το unofficial γιατί εξακολουθεί να είναι αρκετά buggy και awkward σε σχέση με video που έχω δει απ' το unofficial. Απ' όσο έχω διαβάσει ορισμένα bugs λύνονται με το να κάνεις load πιο πίσω και να επαναλάβεις κάποιες περιοχές, και σε μένα συνέβησαν διάφορα κουλά αλλά δημιούργησα κυριολεκτικά δεκάδες save files και με λίγη βοήθεια τα έβγαλα πέρα. Εγώ πάντως το αγόρασα από steam που απ' όσο ξέρω δεν έχει εγκατεστημένο το unofficial αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι όταν βγήκε. Θυμάμαι πάντως ότι όταν το είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο είχα ένα πρόβλημα με το ποντίκι που εμφανίστηκε σε χρήστες των windows 10 και κάπως το έλυσα, αλλά πέρασε τόσος καιρός που δε θυμάμαι πώς. Νομίζω πως η λύση ήταν να απενεργοποιήσω τη V sync και δε χρειάστηκε να εγκαταστήσω το patch, μέχρι που το ξαναέπιασα ένα χρόνο μετά και τότε κατάλαβα ότι θα ήταν καλύτερα να το είχα βάλει από την αρχή. Δεν πειράζει, ενδέχεται να πέσουν 1-2 playthroughs ακόμα στο μέλλον.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 23 Ιούλιος 2019 - 09:46
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 09:51
^ Κατάλαβα, ναι, κατά πάσα πιθανότητα στο steam θα έχουν το official patch που διορθωνε τα 2 game breaker bugs του παιχνιδιού. Όπως και να 'χει είσαι γενναίος. :Ρ
Τα extra playthroughs θα σε ανταμείψουν, ειδικά με clans οπως malkavians και nosferatu έχεις τελείως διαφορετικό game.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 10:24
Για Malkavian το σκέφτομαι σίγουρα, με δελεάζει και το Toreador, το Nosferatu πρέπει να είναι επίσης ενδιαφέρουσα εμπειρία αν και φαντάζομαι χάνεις ένα αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιου και ενδείκνυται για σύντομο playthrough.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 10:49
Ναι, και σίγουρα πρέπει να ξέρεις ήδη καλά το παιχνίδι για nosferatu. Με τίποτα για πρώτο play. ^^
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2019 - 16:30
Είχε δύο bugs όπου απλά chrashαρε το game. Αυτά διορθώθηκαν από το official patch. Το unofficial είναι αυτό που λες, η λίστα με τις προσθήκες και βελτιώσεις είναι ατελείωτη.