Δηλαδή τι bugs ρε παιδιά να μαθαίνουμε και εμείς που δεν το έχουμε παίξει; Απλά είχα διαβάσει ότι το πατσάρανε γιατί τους άρεσε το παιχνίδι, όχι ότι δεν παίζετε χωρίς αυτό;
Κατ' εμέ δεν είναι unplayable τώρα και το απέδειξα στο φινάλε, αλλά μιλάμε για περίεργα hitboxes, αντίπαλους που κολλάνε στο pathfinding, συμπαίκτες που δεν κάνουν τίποτα μέχρι κάποιος να τους βαρέσει, διάφορες περιοχές στις οποίες μπορεί να βρεθείς σε λούπα αν συμβεί κάτι πχ έκανα save μέσα σε ένα ασανσέρ, και όταν έκανα load εκεί, δεν ήμουν μέσα στο ασανσέρ αλλά στον πάτο του ασανσέρ και δεν μπορούσα να βγω, γιατί δεν μπορούσε το load να αναγνωρίσει ότι ήμουν μέσα σε ένα λειτουργικό ασανσέρ. Κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να ανοίγουν μπορεί να μην ανήγουν αν δεν κάνεις reload σε μια υποχρεωτική αποστολή. Γενικά όταν κάνεις load μπορεί να γίνουν κάποια miscalculations και μπορεί να μη σε επαναφέρει ακριβώς στη φάση που βρισκόσουν όταν έκανες save. Άσε που όταν κάνεις load το παιχνίδι ξεκινάει κάποια δευτερόλεπτα πριν φύγει το loading screen με αποτέλεσμα να μην είναι χρηστικό εν ώρα των boss fights. Επίσης κάποιες αποστολές μπορεί να πάψουν να είναι available αν δεν τις αναλάβεις απευθείας, ενώ τα dialogue options δεν σε προειδοποιούν για αυτό. Γενικά είναι από τα παιχνίδια που περισσότερο εμπνέουν τη φαντασία, παρά τα μάτια σου, σαν πχ να είσαι όντως σε μία τέλεια ταινία, απλώς η ταινία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, απλώς περιπλανιέσαι μέσα σε αυτήν και φαντάζεσαι πόσο τέλεια θα ήταν. Κάτι παρόμοιο σε αίσθηση με το Mount and Blade: Warband. Επίσης θρυλικό παιχνίδι που ή δε το ξέρεις καν ή είσαι φανατικός και ας μην μπορείς να εξηγήσεις γιατί. Πάντως, το παράδοξο είναι ότι όλο αυτό είχε και μία γοητεία. Βλέποντας το διορθωμένο gameplay του unofficial patch μου φαινόταν κάπως πιο καρτουνιστικό και εύπεπτο, σαν να έχανε λίγο από αυτή την απροσδιόριστη μαγεία ενός δύσχρηστου παιχνιδιού που ούτως ή άλλως σε βάζει σε έναν δύσκολο κόσμο. Προφανώς αν ξαναπαίξω θα το εγκαταστήσω, αλλά και το original είχε μια ξεχωριστή γοητεία μέσα στην παρακμή του.
Edited by Kamui, 23 July 2019 - 17:45.