Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#88996 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 25 July 2019 - 21:15

Zombieland 2 ρεεε, άντε επιτέλους ...

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#88997 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 25 July 2019 - 21:24

Weeee, big fan of the first one :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88998 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 July 2019 - 23:34

Ήρθε Αύγουστος και λέω να κάνω μια μικρή ανακαίνιση στο δωμάτιό μου.

Όμως θέλω να βάλω μια νέα πρίζα και έναν νέο διακόπτη για το φως σε άλλη θέση. Έχετε ιδέα πως να κρύψω τα καλώδια;

Σε νέο σπίτι που μετακινήθηκα, βρήκα την υγειά μου με γυψοσανίδες. Αφ' ενός έκανα μόνωση (ήχου και υγρασίας), αφ' ετέρου έβαλα όσες πρίζες ήθελα, όπου ήθελα. Απλά δεν είναι καθόλου εύκολη λύση, κοστίζει αρκετά, και είναι κάτι που είναι ουσιαστικά μόνιμο, μιας και δεν είναι να πεις πως αν δεν τα θέλεις, μπορείς να τα βγάλεις εύκολα. Βγαίνουν μεν, αλλά είναι φασαρία να βγάλεις σίδερα, ξύλα, τυχόν καλώδια που υπάρχουν από πίσω κλπ. Σε μία πόρτα που δεν είχα χώρο για... πόρτα, ούτε καν για συρόμενη, η πιο εύκολη λύση ήταν να βάλω ένα ρολό. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε, έβαλα απλά μια κουρτίνα και τέλος. Απλά είναι μόνο για χώρισμα, δεν καλύπτει από ήχους, μυρωδιές κλπ. Σκάψιμο σε τοίχο μην κάνεις, εκτός του ότι μπορείς να πετύχεις καλώδια αν δεν ξέρεις, δεν είναι και ενδεδειγμένη λύση γενικώς. Αν σου κάνει η συρόμενη πόρτα, νομίζω είναι καλή λύση. 

E5VV38U.jpg

#88999 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 26 July 2019 - 19:51

Σε νέο σπίτι που μετακινήθηκα, βρήκα την υγειά μου με γυψοσανίδες. Αφ' ενός έκανα μόνωση (ήχου και υγρασίας), αφ' ετέρου έβαλα όσες πρίζες ήθελα, όπου ήθελα. Απλά δεν είναι καθόλου εύκολη λύση, κοστίζει αρκετά, και είναι κάτι που είναι ουσιαστικά μόνιμο, μιας και δεν είναι να πεις πως αν δεν τα θέλεις, μπορείς να τα βγάλεις εύκολα. Βγαίνουν μεν, αλλά είναι φασαρία να βγάλεις σίδερα, ξύλα, τυχόν καλώδια που υπάρχουν από πίσω κλπ. Σε μία πόρτα που δεν είχα χώρο για... πόρτα, ούτε καν για συρόμενη, η πιο εύκολη λύση ήταν να βάλω ένα ρολό. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε, έβαλα απλά μια κουρτίνα και τέλος. Απλά είναι μόνο για χώρισμα, δεν καλύπτει από ήχους, μυρωδιές κλπ. Σκάψιμο σε τοίχο μην κάνεις, εκτός του ότι μπορείς να πετύχεις καλώδια αν δεν ξέρεις, δεν είναι και ενδεδειγμένη λύση γενικώς. Αν σου κάνει η συρόμενη πόρτα, νομίζω είναι καλή λύση. 

Ακόμη λόγο ότι το σπίτι δίνει και σε άλλα 2 και έχω και θέμα διαρροής, θέλω να αποφύγω τα ηλεκτρικά.

https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/portes/axesouar-gia-portes/odigos-suromenis-portas-platous-186cm-62185613/

#89000 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 July 2019 - 17:38

~Επέστρεψα! Σας έλειψα?

~Κυρία μου χαμπάρι δεν πήραμε ότι έλειπες

~Μα μη με χτυπάτε αλύπητα :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#89001 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 July 2019 - 20:11

~Επέστρεψα! Σας έλειψα?

~Κυρία μου χαμπάρι δεν πήραμε ότι έλειπες

~Μα μη με χτυπάτε αλύπητα :nanana:

Μπορεί να μην κατάλαβα καν την απουσία σου όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αξιαγάπητη.

Μάλλον φταίει ότι και όπου και να είσαι, είσαι πάντα εδώ.

#89002 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 30 July 2019 - 21:54

Μπορεί να μην κατάλαβα καν την απουσία σου όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αξιαγάπητη.

Μάλλον φταίει ότι και όπου και να είσαι, είσαι πάντα εδώ.

αυτο ακουστηκε σαν αυτα που λενε στις κηδειες

#89003 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 31 July 2019 - 02:13

δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο απο το να βλεπεις τον σκυλο σου να βουταει, στη 1η επαφη του με τη θαλασσα και να κολυμπαει σαν μανιασμενη προπελα...
νιωθω χαζομπαμπας με την μικρη

ezgif.com-resize.gif

#89004 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 31 July 2019 - 07:47

αυτο ακουστηκε σαν αυτα που λενε στις κηδειες

~Φτου φτου φτου ~κουνήσου από τη θέση σου ~δεν έχεις και άδικο παρόλαυτα

Εγώ πήρα ένα "χτισμένη εδώ σαν τη γυναίκα του πρωτομάστορα" vibe...

xbJ3b2w.jpeg

#89005 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 31 July 2019 - 20:19

~Φτου φτου φτου ~κουνήσου από τη θέση σου ~δεν έχεις και άδικο παρόλαυτα

Εγώ πήρα ένα "χτισμένη εδώ σαν τη γυναίκα του πρωτομάστορα" vibe...

Τελικά ίσως να είμαι ποιο γλυκός όταν ρίχνω μπινελίκια. Είπα να πω κάτι καλό και βγήκα creepy σαν τον Pennywise.

Edited by pc_magas, 31 July 2019 - 20:22.

#89006 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 02 August 2019 - 23:09

Τι έγινε βρε παιδιά? Γιατί τόση νέκρα στο φόρουμ? Πήγατε όλοι διακοπές, να 'ούμε?

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89007 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 02 August 2019 - 23:39

Με αυτή τη ζέστη το μυαλό μου κάνει διακοπές και χάνει frames.

#89008 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 03 August 2019 - 19:19

Έχω ρετάρει κανονικά, δεν νομίζω ότι έχει ξανακάνει τόση ζέστη. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ. Θα με κοιτάει ο πωλητής και θα σκέφτεται Καλωστα τα ναυτακιά τα ζουμπουρλουδικα.
rsrGbGx.gif

#89009 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 04 August 2019 - 04:07

Ουαν γουέι τίκετ για ανταρκτική θέλω. 5 η ώρα και δε μπορώ να κλείσω μάτι από τη ζέστη..

#89010 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 04 August 2019 - 11:40

Με ανεμιστήρα παλεύεται η κατάσταση, θαρρώ. Προφανώς όχι ανεμιστήρες πλαστικούς, μιλάω για αυτούς που είναι πχ Izzy. Αλλιώς ούτε εγώ θα την πάλευα, ποτέ.

8J90AKf.jpg

that's a dude!