Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#87931 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 30 November 2018 - 01:22

γτ νιωθω την ταση να θελω να καταστρεψω οτι εχω χτισει;
Ειτε ειναι φιλιες, σχεσεις, επαγγελματικα κλπ κλπ.
Ή μονο εγω τα παθαινω αυτα;
Σαν ενα autoformat καθε 4 μηνες προγραμματισμενο.
Ας μου το εξηγησει καποιος

Όλοι λένε για το γιαούρτι αλλά τώρα θα μας κολλήσουν την ρετσινιά και στον προγραμματισμό να ούμε!!!!!

Youtube Video

Δλδ πέρα από την ρετσινιά οτι εμείς οι προγραμματιστές είμαστε lonewolfs και δεν σταυρώνουμε κοπέλα ούτε την δευτέρα παρουσία θα μας πουν και φαλοκράτες? Και να πούμε ότι είμαστε α πω νταξει αλλά είμαστε νορμάλ άτομα που μας αρέσει το κάλος της Αγγέλου ή το Κάλος μια ουράς. :chigau: :chigau: :chigau: :chigau:

Έτσι δεν είναι Sera Angel?  Ακόμα μέχρι και η Chocolat συμφωνεί!!!

Ps. Η Sera Angel και τα Γατοκόριτσα που είχα συμμαθήτριες και μου κολλάνε ακόμα είναι ομορφότερες χμμ. :emptyonexg1: :emptyonexg1: :emptyonexg1:

(plz  dear sysadmins τοποθετίστε κανα tsundere-like emoticon.)

Να ενα παραδειγμα.
Κατι τετοια παθαινω και με τον pc_magas...
Λογω οπτικου ερεθισματος επανω μπαινω σε destruction mode.

ezgif.com-resize.gif

#87932 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2018 - 03:04

Είναι η ανάγκη σου να καταρρίψεις την ιδέα του θανάτου μέσα από μία συνεχή διαδικασία αναγέννησης.

xbJ3b2w.jpeg

#87933 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 November 2018 - 03:11

γτ νιωθω την ταση να θελω να καταστρεψω οτι εχω χτισει;
Ειτε ειναι φιλιες, σχεσεις, επαγγελματικα κλπ κλπ.
Ή μονο εγω τα παθαινω αυτα;
Σαν ενα autoformat καθε 4 μηνες προγραμματισμενο.
Ας μου το εξηγησει καποιος

Μου φαίνεται σχεδόν αδιανόητο να μη το νιώθει αυτό κάποιος. Όσοι δε το νιώθουν ίσως απλά δεν το παραδέχονται. Για τον προγραμματισμό των τεσσάρων μηνών δεν είμαι σίγουρος, πάλι καλά που έχουμε και προγραμματιστή εδώ να μας το εξηγήσει.

Όλοι λένε για το γιαούρτι αλλά τώρα θα μας κολλήσουν την ρετσινιά και στον προγραμματισμό να ούμε!!!!!

Youtube Video

Δλδ πέρα από την ρετσινιά οτι εμείς οι προγραμματιστές είμαστε lonewolfs και δεν σταυρώνουμε κοπέλα ούτε την δευτέρα παρουσία θα μας πουν και φαλοκράτες? Και να πούμε ότι είμαστε α πω νταξει αλλά είμαστε νορμάλ άτομα που μας αρέσει το κάλος της Αγγέλου ή το Κάλος μια ουράς. :chigau: :chigau: :chigau: :chigau:

Έτσι δεν είναι Sera Angel?  Ακόμα μέχρι και η Chocolat συμφωνεί!!!

Ps. Η Sera Angel και τα Γατοκόριτσα που είχα συμμαθήτριες και μου κολλάνε ακόμα είναι ομορφότερες χμμ. :emptyonexg1: :emptyonexg1: :emptyonexg1:

(plz  dear sysadmins τοποθετίστε κανα tsundere-like emoticon.)

Βασικά νομίζω ότι υπάρχει κάλος στον εγκέφαλο.

O6rrvsU.jpg

#87934 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2018 - 11:29

Kamui 2018 μ.Χ.

Αμήν

xbJ3b2w.jpeg

#87935 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 November 2018 - 14:14

Είδες ακόμα και εσύ θαυμάζεις την ομορφιά του εγκεφαλικού χάος που διαθέτω.

Kamui 2018 μ.Χ.

Αμήν

Φταίω εγώ που σε νιώθω αμέσως να πεις οτι θα σκοτώσω τον Kamui. Μόνο σε κανα Meido Kissaten να τον πάω να δει την moe πλευρά της ζωής.

Edited by pc_magas, 30 November 2018 - 17:35.

#87936 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 30 November 2018 - 22:00

Είναι η ανάγκη σου να καταρρίψεις την ιδέα του θανάτου μέσα από μία συνεχή διαδικασία αναγέννησης.

κανε το να φυγει
τοση αναγεννηση ουτε στον διαφωτισμο πια
θα μου φυγει το κεφαλι με τοσο enlightement
τοσο πολυ που θα με ονομασω μιχαλη shiva-για

ezgif.com-resize.gif

#87937 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2018 - 23:55

Κοίτα, επειδή σε βλέπω να προβληματίζεσαι, θα εναποθέσω λίγη σοφία τώρα στη μαύρη τρύπα κερδισμένη με κόπο και ιδρώτα και με τα άσπρα μου μαλλιά (πλέον ακούω και στο γιαγιά mono αν θέλετε).

Όσο μεγαλώνεις και εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος προσπαθείς συνεχώς να βρεις ποιός είσαι και τί σου ταιριάζει, ουσιαστικά αυτό λέγεται το να σχηματίζεις προσωπικότητα. Αλλάζεις ενδιαφέροντα, ανθρώπους με τους οποίους κάνεις παρέα, κάποια πράγματα τα κρατάς και κάποια τα απορρίπτεις. Είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, αν τελειώσει έχεις τελειώσει και εσύ. Όμως, κάποια στιγμή, τουλάχιστον σε κάποια θέματα κατασταλάζεις έστω και λίγο και ηρεμείς. Ξέρεις λίγο καλύτερα τί θέλεις και ποιός είσαι και πράττεις ανάλογα, διαλέγεις πιο προσεκτικά τις παρέες σου και τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις κοντά σου. Η φάση είναι trial and error.

Οπότε ηρέμησε, αυτό που ζεις είναι φυσιολογικό, απόλαυσε την δίνη των 20, πειραματίσου και πάρτο λίγο πιο ελαφριά. Εμένα η δεκαετία των 20 ήταν ο πανζουρλισμός ο ίδιος και επιβίωσα, πιστεύω μπορείς να τα καταφέρεις και εσύ :P

xbJ3b2w.jpeg

#87938 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 December 2018 - 11:24

Έκανα και κάνω πολλές μαλακίες, αλλά η σοφότερη επιλογή μου είναι πως εδώ και χρόνια έκοψα τον καφέ και τα depon & panadol. Πλέον δεν νιώθω σφίξιμο θλιψης στην καρδιά σε σημείο που να ανησυχω

#87939 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 December 2018 - 18:02

Σαφώς βέβαια το καλύτερο αντικαταθληπτικό είναι η Γραψαρχιδήνη, γι αυτόν που την παίρνει. Στην Ελλάδα η κατανάλωση είναι η υψηλότερη ειδικά το χαπάκι του 500mg :P

Edited by pc_magas, 02 December 2018 - 18:04.

#87940 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 December 2018 - 23:43

Για να γράφεις πρέπει να έχεις και στην Ελλάδα δυστηχώς ευνουχιστήκαμε....

#87941 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 December 2018 - 00:30

Ακόμη δε ξεκίνησα γυμναστική, παλεύω να χάσω βάρος το minimum είναι 10min τρέξιμο 10 min Περπάτημα και όσες κάμψεις, και κοιλιακούς μπορώ.

#87942 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 December 2018 - 02:52

Ακόμη δε ξεκίνησα γυμναστική, παλεύω να χάσω βάρος το minimum είναι 10min τρέξιμο 10 min Περπάτημα και όσες κάμψεις, και κοιλιακούς μπορώ.

This and this. Always start from your diet.

κανε το να φυγει
τοση αναγεννηση ουτε στον διαφωτισμο πια
θα μου φυγει το κεφαλι με τοσο enlightement
τοσο πολυ που θα με ονομασω μιχαλη shiva-για

You have a message sir

stasou%2520mygdala.jpg

#87943 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 December 2018 - 16:15

6 ώρες περπάτημα και 2.5 ώρες ποδήλατο με άνω των 30 βαθμών κελσίου αν μπορείς. Θα ξανά και κολύμπι 2.5 ώρες αλλά είναι υπερβολικά βαρετό....

#87944 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 December 2018 - 16:46

6 ώρες περπάτημα και 2.5 ώρες ποδήλατο με άνω των 30 βαθμών κελσίου αν μπορείς. Θα ξανά και κολύμπι 2.5 ώρες αλλά είναι υπερβολικά βαρετό....

Ξέρω την λύση και ΝΑΙ έρχετε από τα anime:

Youtube Video

Να ενα παραδειγμα.
Κατι τετοια παθαινω και με τον pc_magas...
Λογω οπτικου ερεθισματος επανω μπαινω σε destruction mode.

Φίλε θες Waifu σου συστήνω την Vanilla ;)

thumb-350-801325.png

Edited by pc_magas, 03 December 2018 - 17:20.

#87945 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 05 December 2018 - 15:54

Εγώ το κόλπο που βρήκα είναι να συνεχίζω να παίρνω κιλά μέχρι να επέλθει η μίτωση, η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει γίνει ακόμα αλλά που θα πάει θα έρθει.

09pntFA.png?1