Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#87901 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 November 2018 - 14:39

Ήθελε μάλλον να πάει τον εγγονό του στη μάνα του και τον πήρε αγκαλιά.Απο αφηρημαδα έβαλε το κοντρόλ στην τσέπη του και στο γυρισμό το ξέχασε. Ψάχναμε τον κόσμο να το βρούμε.
Βέβαια δεν είναι τίποτα μπρος στα κλειδιά του αμαξιού που είχε χάσει ή ξεχάσει ο αδερφός μου. 200+ ευρώ στα σκουπίδια γιατί είχαν και συναγερμο

#87902 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 24 November 2018 - 15:17

ετσι την ειχα πατησει στην χιλιαδου στην ευβοια , ειχα χασει τα κλειδια της μηχανης και εδω δεν παιζει παραβιασει γτ εχει ιμομπιλαιζερ αλλαξα και γω δεν ξερω ποσα χρωματα μεχρι να τα ξαναβρω 

σε περιπτωση απωλειας θα επρεπε να βρω τροπο να παω στη χαλκιδα και απο εκει να βρω φορτηγο να ερθει στη μεση του πουθενα να φορτωσω τη μηχανη + μετα το κοστος να τη στειλω με καποιο τροπο γιαννενα

#87903 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 25 November 2018 - 01:26

Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα Teletubbies είναι έργο του σατανά?

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87904 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 25 November 2018 - 16:40

ευκολα

#87905 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 November 2018 - 20:01

Όχι ρεεεεε, γιατί?

xbJ3b2w.jpeg

#87906 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 November 2018 - 20:08

Συκοφαντίες, τα τελετααμπις ειναι αριστουργημα, οτι καλυτερο υπηρχε στη τηλεόραση
フカフカ

#87907 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 November 2018 - 00:21

Εγκω μονο Σειλορ Μουν ξέρω και περιπέτειες τις τίφανι.

#87908 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 27 November 2018 - 16:34

Λογικά με μια αναζήτηση θα τα βρει όλα τα κανάλια, εκτός αν έχετε κάποιον αποκωδικοποιητή από άλλο πάροχο (nova κ.α.) εκεί μπορεί να υπάρχει θέμα αν το μοντέλο είναι παλιό. Συνήθως, από την στιγμή που συνδεθεί η κεραία στην τηλεόραση και με μερικές οδηγίες που θα τις λένε οι οδηγίες δεν θα υπάρξει θέμα.

Τώρα για τα μοντέλα και λοιπά, πλέον δεν πιστεύω πως η μάρκα κάνει την διαφορά. Ήξερα πως μοντέλα όπως FnU, ή Turbox είχαν μέσα οθόνες τις πλάκας. Εδώ και τηλεόραση Hitachi είχε μεσα οθόνη Vestel τούρκικη. Αλλά δεν το πίστεψα μέχρι να ανοίξω τηλεόραση LG, που μιλάμε αν είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να είναι ξένο είναι οθόνη σε LG αφού είναι τα εξαρτήματα που φημίζονται. Και ναι, ακόμα και εκεί η οθόνη ήταν κινέζικη και άλλης ονομασίας.

Δεν ξέρω τι έκαναν λάθος :unsure: Ίσως να μην έκαναν αναζήτηση χρησιμοποιώντας τον δέκτη για το επίγειο ψηφιακό σήμα και να το μπέρδεψαν με τον δορυφορικό. Δεν ξέρω :P (δεν έχουμε συνδρομητική τηλεόραση, οπότε απορρίπτεται το σενάριο για λανθασμένο σήμα :P ). Προς το παρόν, μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι για Χριστούγεννα, έδωσα την λύση να βάλουν τον παλιό (εξωτερικό) αποκωδικοποιητή της παλιάς τηλεόρασης, τουλάχιστον για να μπορούν να βλέπουν όλα τα κανάλια. Το ξέρω ότι είναι τραγικό να έχεις κοτζάμ smart tv και να βλέπεις έτσι τηλεόραση, αλλά αυτή η λύση ήταν η πιο εύκολη για τους γονείς μας :P

Άσχετο: μετά την απαγόρευση των "παράνομων sites" εγώ προσωπικά μπαίνω από το δίκτυο του Πανεπιστημίου και μέσω VPN (για το δίκτυο του Πανεπιστημίου) όταν είμαι σπίτι :P Τι φάση; Το GRNET δεν πληρώνει 800+ ευρώ την ημέρα; :P

#87909 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 27 November 2018 - 17:21

Όταν πεθανω θελω να με θαψετε αναποδα ωστε ο κοσμος να φιλαει τον κωλο μου...

ezgif.com-resize.gif

#87910 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 November 2018 - 19:28

Μην είσαι τόσο αιχμηρός, γεμίσαμε αίματα ρε πουλάκι μου.

xbJ3b2w.jpeg

#87911 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 November 2018 - 23:50

Όταν πεθανω θελω να με θαψετε αναποδα ωστε ο κοσμος να φιλαει τον κωλο μου...

Φρόντισε ο νεκροθαύτης να μην είναι νεκρόφιλος και ενεργητικά ομοφυλόφιλος.

#87912 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2018 - 00:33

αν τα Teletubbies ειναι εργο του Σατανά, να υποθέσω αυτό είναι του Θεού;

1162287cf21ed832cc11df56580858aeb82801c5

#87913 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 November 2018 - 01:26

Φρόντισε ο νεκροθαύτης να μην είναι νεκρόφιλος και ενεργητικά ομοφυλόφιλος.

Θα σε σοκάρω τώρα αλλά οι ομοφυλόφιλοι άντρες στην πλειοψηφία τους δεν είναι αποκλειστικά tops ή bottoms. Επίσης κάποιος που είναι νεκρόφιλος πιστεύεις ότι θα έχει και προτίμηση στο φύλο οπότε θα πρέπει να είναι και ομοφυλόφιλος ταυτόχρονα? Τέλοσπάντων ας μην συνεχίσουμε γιατί ανακατεύτηκα με τα mental images.

xbJ3b2w.jpeg

#87914 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 28 November 2018 - 08:25

αν τα Teletubbies ειναι εργο του Σατανά, να υποθέσω αυτό είναι του Θεού;

1162287cf21ed832cc11df56580858aeb82801c5

Αυτό με έβαλε σε μεγάλο δίλημμα. Να ασχοληθώ ή να μην ασχοληθώ?

Δεν θα ασχοληθώ, λέγοντάς σου μόνο ότι δεν είσαι σε θέση να το εκτιμήσεις διότι δεν έχεις παίξει danganronpa (με τρία n παρακαλώ). Danganronpa = κουλτούρα, αν με πιάνεις. Δεν έχει νόημα να σχολιάσω αυτή την απαράδεκτη δήλωσή σου, εφόσον δεν πρόκειται να καταλάβεις εάν δεν παίξεις τα παιχνίδια.

Και ναι, εφόσον τα Teletubbies είναι του σατανά, αυτό είναι ειλικρινά του Θεού.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87915 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 28 November 2018 - 09:49

Άσχετο: μετά την απαγόρευση των "παράνομων sites" εγώ προσωπικά μπαίνω από το δίκτυο του Πανεπιστημίου και μέσω VPN (για το δίκτυο του Πανεπιστημίου) όταν είμαι σπίτι :P Τι φάση; Το GRNET δεν πληρώνει 800+ ευρώ την ημέρα; :P

Σχετικά με την απαγόρευση, αν αλλάξεις dns server στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου τότε παίζουν όλα. Στην ουσία απλά ανάγκασαν τους παρόχους να αλλάξουν τα dns records που είχαν στους δικούς τους servers να στέλνουν την κίνηση σε ένα site της ανεξάρτητης αρχής που έχει ένα μήνυμα κατά της πειρατείας.

Επίσης το πρόστιμο αφορά τους παρόχους τους ίδιους κι όχι τον τελικό καταναλωτή. Αν βαριέσαι να κάνεις όλα τα παραπάνω μάλλον με ένα Tor θα μπορείς να τα δεις.

Τέλος συνάδελφος στην δουλειά μου είπε ότι με το που έπεσε το ban, τα πιο γνωστά από τα site της λίστας πρόσθεσαν άλλο ένα domain στα ήδη πολλά που είχαν και μπορείς να τα δεις μέσα από αυτό.

Τώρα ποια είναι δεν ξέρω αλλά αν το ψάξεις θα τα βρεις. :dazed:

rsrGbGx.gif