Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#87916 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2018 - 15:52

Αυτό με έβαλε σε μεγάλο δίλημμα. Να ασχοληθώ ή να μην ασχοληθώ?

Δεν θα ασχοληθώ, λέγοντάς σου μόνο ότι δεν είσαι σε θέση να το εκτιμήσεις διότι δεν έχεις παίξει danganronpa (με τρία n παρακαλώ). Danganronpa = κουλτούρα, αν με πιάνεις. Δεν έχει νόημα να σχολιάσω αυτή την απαράδεκτη δήλωσή σου, εφόσον δεν πρόκειται να καταλάβεις εάν δεν παίξεις τα παιχνίδια.

Και ναι, εφόσον τα Teletubbies είναι του σατανά, αυτό είναι ειλικρινά του Θεού.

Έλεγα να αρχίσω, αλλά εδώ καλά καλά το Clannad και το Steins Gate δεν έχω τελειώσει. Δεν μπορώ τα κειμενοκλικ, θέλω ένα χειριστήριο να παίζω αλλιώς εκνευριζομαι.

#87917 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 November 2018 - 16:35

Αυτό που εξαφανίζεσαι για λίγο και όταν επιστρέφεις γίνεται εδώ μέσα κόλαση

αίματα, νεκροφιλία, σατανάδες και πάνω από όλα κουλτούρα.

#87918 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 28 November 2018 - 18:44

Έλεγα να αρχίσω, αλλά εδώ καλά καλά το Clannad και το Steins Gate δεν έχω τελειώσει. Δεν μπορώ τα κειμενοκλικ, θέλω ένα χειριστήριο να παίζω αλλιώς εκνευριζομαι.

Εγώ χρειάστηκα κάτι μήνες για να τελειώσω το steins;gate με όλα τα endings. Να το ολοκληρώσεις όμως, είναι άψογο και σε εθιζει πολύ προς το τέλος. Το Clannad ούτε που πρόκειται να το αγγίξω πριν βρω απίστευτα πολύ χρόνο. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ reading-heavy παιχνίδι.
Όσον αφορά το danganronpa, δεν είναι μόνο διάβασμα. Έχει πολύ interaction, διαφορετικό σύστημα επιλογών, μόνο ένα τέλος και διαφορετικά mechanics στο δεύτερο μισό κάθε κεφαλαίου. Είναι ενα fresh experience για μένα, δεν νιώθεις καν σαν να παίζεις visual novel. Ο Guns μπορεί να επιβεβαιώσει. Περισσότερα, όπως τη σωστή σειρά των παιχνιδιών εάν το πιάσεις κάποτε, μπορείς να δεις στο αφιέρωμα που έχω κάνει (το οποίο δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα, πρέπει να βρω χρόνο να το κάνω).

Άσχετο, ποιος θα πάει Athenscon?

και πάνω από όλα κουλτούρα.

Διακρίνω ένα ανεπαίσθητο σημάδι σαρκασμού??

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87919 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 November 2018 - 18:52

Άσχετο, ποιος θα πάει Athenscon?

εγω...οπως καθε χρονο το 2ημερακι μου θα το φαω εκει.... :joyful:  :joyful: 

#87920 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 posts

Posted 28 November 2018 - 19:07

Στον πάγκο του nerdom που έλεγες πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος? Θα πάω και εγω Athenscon φέτος, ίσως να περάσω από εκεί για ένα καλημέρα!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87921 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 November 2018 - 19:48

Στον πάγκο του nerdom που έλεγες πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος? Θα πάω και εγω Athenscon φέτος, ίσως να περάσω από εκεί για ένα καλημέρα!

το nerdom ειναι φιλου μου...και αραζω εκει για pit stop ..!!!! :hehehe:

#87922 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 28 November 2018 - 19:59

Σχετικά με την απαγόρευση, αν αλλάξεις dns server στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου τότε παίζουν όλα. Στην ουσία απλά ανάγκασαν τους παρόχους να αλλάξουν τα dns records που είχαν στους δικούς τους servers να στέλνουν την κίνηση σε ένα site της ανεξάρτητης αρχής που έχει ένα μήνυμα κατά της πειρατείας.

Επίσης το πρόστιμο αφορά τους παρόχους τους ίδιους κι όχι τον τελικό καταναλωτή. Αν βαριέσαι να κάνεις όλα τα παραπάνω μάλλον με ένα Tor θα μπορείς να τα δεις.

Τέλος συνάδελφος στην δουλειά μου είπε ότι με το που έπεσε το ban, τα πιο γνωστά από τα site της λίστας πρόσθεσαν άλλο ένα domain στα ήδη πολλά που είχαν και μπορείς να τα δεις μέσα από αυτό.

Τώρα ποια είναι δεν ξέρω αλλά αν το ψάξεις θα τα βρεις. :dazed:

Γνωρίζω για την αλλαγή του DNS server, αλλά βαριέμαι οικτρά να αλλάξω τώρα (ενώ το VPN είναι ένα κλίκ :P ). Όντως, πολλές σελίδες είναι ξανά προσβάσιμες μέσω άλλου domain name, οπότε δεν έχει γίνει κάτι το τραγικό. Εγώ συνήθως κατεβάζω torrents, οπότε ήξερα ήδη τα αμέτρητα proxies του piratebay :P Για τις σελίδες με online streaming δεν με νοιάζει καθόλου, είτε είναι απαγορευμένες, είτε όχι, καθώς δεν τις χρησιμοποιώ :P

Edited by Akihito, 28 November 2018 - 20:00.

#87923 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 posts

Posted 28 November 2018 - 20:07

το nerdom ειναι φιλου μου...και αραζω εκει για pit stop ..!!!! :hehehe:

ναι, καλά θυμόμουν. Τέλεια, ίσως τα πούμε εκεί!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87924 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 November 2018 - 22:16

Και μιας και λεγαμε σε αλο τοπικ για επερχομενο σικουελ του death note απο το netflix η εν λογο πλατφορμα ανακοινωσε οτι κανει σειρα 10 επεισοδειων το cowboy bebop ....

Η σειρά θα είναι παραγωγής Netflix και Tomorrow Studios, και ο σκηνοθέτης από το πρωτότυπο anime, Shinichiro Watanabe, θα είναι σύμβουλος στο project.

Ο Christopher Yost, που έγραψε τα "Thor: The Dark World" και "Thor: Ragnarok" θα γράψει το πρώτο επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.
ενώ την παραγωγή θα αναλάβουν οι Αντρε Νέμεκ και Τζος Απελμπάουμ, που έχουν δουλέψει σε ταινίες όπως το «Mission: Impossible Ghost Protocol» και «Teenage Mutant Ninja Turtles», οι οποίοι θα συνεργαστούν με τους δημιουργούς του αυθεντικού anime της Sunrise Inc.

Edited by vectrapearl, 28 November 2018 - 22:20.

#87925 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 November 2018 - 23:49

Άκλαυτο θα πάει το δόλιο δηλαδή... Το death note πάντως ήταν απολαυστικά απαίσιο.

xbJ3b2w.jpeg

#87926 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 posts

Posted 29 November 2018 - 07:58

Πώς βγάζεις sequel από ένα adaptation που εισέπραξε απαίσιες κριτικές?

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87927 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 November 2018 - 09:42

Άκλαυτο θα πάει το δόλιο δηλαδή... Το death note πάντως ήταν απολαυστικά απαίσιο.

για το death note θα συμφωνησω.για το αλλο τωρα εχω καποιες ελπιδες .....

Πώς βγάζεις sequel από ένα adaptation που εισέπραξε απαίσιες κριτικές?

απαισιες μεν αλλα με αρκετα views στην πλατφορμα...ειναι αυτο που λενε ...ακομα και η κακη διαφημηση δεν παυει να ειναι διαφημηση...

επισης μεσα σε ολα αυτα θελω να εκφρασω το προσωπικο μου παραπονο για το netflix ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ VOLTRON ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ NETFLIX Γ@@Ω Τ@ @@@@@@@.......

παραληλα με ολα αυτα το netflix ανακοινωσε οτι το 2019 θα προσθεσει στο anime section το neon genesis evangelion(ηρθε η ωρα για rewatch)...

και αυτο εδω....

Youtube Video

εχω μια τρομερη αδυναμια στον ultraman...ειδικα στο anime series του 1979 μιας και το εφερνε το video club της γειτονιας και τις ειχα λιωσει τις βιντεοκασετες του...κοιταζοντας λιγο στο παρελθον θυμαμαι οτι εγω εδω μπηκα το 2006 με σκοπο να μαζεψω οτι παλια παιδικα εβλεπα και τωρα που το σκεφτομαι αυτο ειναι και απο τα ελαχιστα που δεν εχω βρει ολο(50 επεισοδια) να το προσθεσω στην συλλογη μου..αυτο το arrow emblem:hawk of the grand prix και το attack of the super monsters....12 χρονια μετα,ακομα ελπιζω..!!!

Edited by vectrapearl, 29 November 2018 - 09:52.

#87928 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 November 2018 - 13:15

Ρε συ σόρυ κιόλας δεν θέλω να είμαι ο άνθρωπος που θα σου πάρει την ελπίδα μέσα από τα χέρια αλλά σεναριογράφοι του Thor και producers teenage mutant ninja turtles δηλαδή πρέπει να είσαι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος για να πιστέψεις ότι θα βγει κάτι καλό. Εντάξει θα δείξει συμφωνώ αλλά τα προγνωστικά προβλέπουν σύννεφα και καταιγίδα.

Εξαιρετικά τα νέα για το nge,θέλω να κάνω rewatch εδώ και χρόνια. Σε αγαπάμε netflix (ξεπουλήθηκα στις πολυεθνικές και εγώ το ατίθασο νιάτο), δείτε το The ballad of Buster Scruggs.

xbJ3b2w.jpeg

#87929 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 November 2018 - 13:34

Ρε συ σόρυ κιόλας δεν θέλω να είμαι ο άνθρωπος που θα σου πάρει την ελπίδα μέσα από τα χέρια αλλά σεναριογράφοι του Thor και producers teenage mutant ninja turtles δηλαδή πρέπει να είσαι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος για να πιστέψεις ότι θα βγει κάτι καλό. Εντάξει θα δείξει συμφωνώ αλλά τα προγνωστικά προβλέπουν σύννεφα και καταιγίδα.

Εξαιρετικά τα νέα για το nge,θέλω να κάνω rewatch εδώ και χρόνια. Σε αγαπάμε netflix (ξεπουλήθηκα στις πολυεθνικές και εγώ το ατίθασο νιάτο), δείτε το The ballad of Buster Scruggs.

εχω ελπιδες γιατι συμφωνα με το variety θα ακολουθησουν πιστα τα 25 επεισοδια τις σειρας με το team που το εκανε τοτε αλλα θα το κανουν απο 25 20λεπτα 10 1ωρα..
τωρα βεβαια εχουμε δει και αλλα τετοια που κατεληξαν τραγωδιες....οπως ειπαμε ιδωμεν..

ααααα...και ναι ειμαι απο φυση μου αρκετα αισιοδοξος παντα...κατι που εκνευριζει αφανταστα την γυναικα μου γιατι αυτη δεν μπορει να ειναι... :bleh:  :bleh:  :bleh:

#87930 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 November 2018 - 23:21

Όλοι λένε για το γιαούρτι αλλά τώρα θα μας κολλήσουν την ρετσινιά και στον προγραμματισμό να ούμε!!!!!

Youtube Video

Δλδ πέρα από την ρετσινιά οτι εμείς οι προγραμματιστές είμαστε lonewolfs και δεν σταυρώνουμε κοπέλα ούτε την δευτέρα παρουσία θα μας πουν και φαλοκράτες? Και να πούμε ότι είμαστε α πω νταξει αλλά είμαστε νορμάλ άτομα που μας αρέσει το κάλος της Αγγέλου ή το Κάλος μια ουράς. :chigau: :chigau: :chigau: :chigau:

Έτσι δεν είναι Sera Angel?  Ακόμα μέχρι και η Chocolat συμφωνεί!!!

Ps. Η Sera Angel και τα Γατοκόριτσα που είχα συμμαθήτριες και μου κολλάνε ακόμα είναι ομορφότερες χμμ. :emptyonexg1: :emptyonexg1: :emptyonexg1:

(plz  dear sysadmins τοποθετίστε κανα tsundere-like emoticon.)

Edited by pc_magas, 30 November 2018 - 00:17.