Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93859 replies to this topic

#86731 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 23 March 2018 - 17:34

Συγκεκριμενα θυμαμαι στην 3η λυκειου στις εξετασεις στο τελος ειχα γραψει ως απαντηση τους στιχους απο το εληνικο intro του Dragonball.
Προφανως και πηρα 20

θα το δοκιμάσω, φαινεται να δουλευει.

Μονο, η Ιζαμπελα φαινεται τοσο ενδιαφέρουσα που θα φροντίσω τοτε να μην ειμαι εκει, θενξ ε λοτ.

Edited by Angel.tze, 23 March 2018 - 17:35.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#86732 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 23 March 2018 - 17:49

Όσον αφορά άκυρε απαντήσεις στο λύκειο. Εξεταστική καλοκαιριού γ' λυκείου. Να έχω γράψει εξαιρετικά στην πανελλήνιες και να μην ανοίγω βιβλίο για τα του σχολείου. Δύο μαθήματα. Κείμενα και αρχαία.

Στα πρώτα πέφτει ''καιόμενος''. Ωραίο δημιούργημα. Γράφω την άποψη μου στις ερωτήσεις και ξαφνικά τέταρτη ερώτηση κάτι του στιλ ''ποια τεχνική χρησιμοποιείται σε αυτό το κείμενο και ποιοι είναι οι κανόνες του''. Δική μου απάντηση ''Έλα ντε? Μα είναι ερώτηση αυτή για μαθητή λυκείου?''. Στα αρχαία στην μετάφραση είχε διαρρεύσει το επικρατέστερο αλλά εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Η προσπάθεια μου ήταν αυτό που λέμε αγγλικά αλάνας. Μετάφραση Παράφραση στην ψυχή. Έπιασα την αληθινή ουσία του αποσπάσματος. ''Η Ισμήνη συμβουλεύει την Αντιγόνη.''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#86733 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 23 March 2018 - 19:03

Να ξέρω τότε την επόμενη φορά να μην μιλήσω για το καλύτερο υγρό φακών επαφής γιατί ικανούς σας έχω την επόμενη φορά που θα μπω να βλέπω να μιλάτε για τη Novartis.

 

η πολυλειτουργικοτητα της τρυπας ειναι γεγονος εδω και πολλα χρονια

 

εγω στα θρησκευτικα παντως ειχα μεινει και πηγα σεπτεβριο



#86734 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 23 March 2018 - 19:36

Vectra σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα σου να πιστεύεις. Disclaimer απαραίτητο θεωρώ εγώ.

 

Από κει και πέρα διαφωνώ κάθετα και οριζόντια μαζί σου ότι οι άθεοι έχουν πίστη στη θεωρία του Δαρβίνου ή το big bang theory ή στην βαρύτητα ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Μιλάμε για επιστημονικές θεωρίες που κανένας άθεος ή επιστήμονας ή οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν "πιστεύει" τυφλά. Πρόκειται για θεωρίες που προέρχονται από χρόνια επιστημονικής εργασίας και επιστημονικών ευρημάτων. Η επιστήμη βασίζεται πάνω σε θεωρίες, τις οποίες μετέπειτα προσπαθεί να αποδείξει και τις οποίες δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταρρίψει όταν έρχονται στο φως νέα στοιχεία.

 

Από κει και πέρα δεν μπορείς να αποδείξεις ότι κάτι δεν υπάρχει (βλέπε τη θεωρία του αόρατου ροζ μονόκερου) μόνο ότι κάτι υπάρχει.

 

Επίσης κανένας δεν πιστεύει στο μακαρονοτέρας, πρόκειται για εύρημα προκειμένου να αντιταχθούν κάποιοι στην πίεση του κινήματος των Δημιουργιστών, οι οποίοι προσπάθησαν και πέτυχαν σε αρκετά σχολεία της Αμερικής να διδάσκεται η θεωρία του Δημιουργισμού στο μάθημα της Βιολογίας ως επιστημονική θεωρία παρόλο που επιστημονικά έχει καταρριφθεί ξανά και ξανά και ξανά.

Τέλος, κάθε θρησκεία κουβαλάει μαζί της και πολιτισμικά στοιχεία, τα οποία καλώς ή κακώς καταλήγουν να επηρεάζουν μια κοινωνία και να καταπιέζουν μερίδες ανθρώπων. Καταλαβαίνω, παρόλο που δεν ενστερνίζομαι, την ανάγκη κάποιου ανθρώπου να βρίσκει συναισθηματικό και πνευματικό καταφύγιο στην υπάρξη κάποιας ανώτερης οντότητας όμως αυτό θα έπρεπε να είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και όχι όχημα καταπίεσης κοινωνικών ομάδων. Θα σεβαστώ το δικαίωμα του οποιοδήποτε να πιστεύει ότι είναι κακό να είναι ο ίδιος ομοφυλόφιλος γιατί του το επιτάσσει η πίστη του σε κάποια ανώτερη δύναμη. Δεν θα σεβαστώ κανέναν που προσπαθεί να πείσει μια ολόκληρη κοινωνία ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι μιάσματα που δεν θα έπρεπε να έχουν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με όλο τον υπόλοιπο πληθυσμό γατί του το επιτάσσει η πίστη του σε κάποια ανώτερη δύναμη. Θα σεβαστώ το δικαίωμα κάποιου να μην βρίζει τα θεία διότι ο ίδιος θεωρεί ότι είναι βλασφημία. Δεν θα σεβαστώ κανέναν που αναγκάζει άσχετους ανθρώπους να μην βρίζουν κάτι που θεωρούν ότι δεν υπάρχει επειδή ο ίδιος θεωρεί ότι είναι βλασφημία (βλέπε υπόθεση Πάτερ Παστίτσιου)

 

Και εκεί μπαίνει η απαίτηση κάθε άθεου, αγνωστικιστή ή απλά secularist που απαιτεί διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους και ανεξιθρησκεία στην ουσία της. Σέβομαι το δικαίωμα σου να πιστεύεις όχι όμως αυτά που πιστεύεις και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι θρησκευόμενοι και μη για να προχωρήσουμε σε κοινωνίες πραγματικής ισότητας και ισονομίας.

 

εδω καπου να πω οτι και εγω της θεωριας της εξελιξης ειμαι και του big bang..για ονομα αν πιστευα για νερο και χωμα σαν την ασλανιδου :hehehe: ...
οσο για το μακαρονοτερας το ειπα ποιο πολυ για αστειο...γνωριζω το origin του ..μαλλον δεν το εγραψα καλα αυτο που ειπα..

οσο για την παραγραφο που εγραψες..

"Τέλος, κάθε θρησκεία.......... ο ίδιος θεωρεί ότι είναι βλασφημία (βλέπε υπόθεση Πάτερ Παστίτσιου)"

 

με βρισκεις συμφωνω σε ολα...τι ειπα λαθος και δεν το καταλαβα...?


                                                                       


#86735 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 March 2018 - 19:51

Απάντησα σε αυτό που είπες για το ότι οι άθρησκοι πιστεύουν πχ στο big bang theory και διαφώνησα με την εξίσωση των δύο, απλά.

 

Και μετά απλά είπα να ξεκαθαρίσω την θέση μου πάνω στο ζήτημα για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση.

 

Πέρα από αυτό που είπα δεν διαφωνούμε σε κάτι πιστεύω, απλά έτσι είχα όρεξη για κουβέντα :P

 

Θρησκευτικά στην Γ' Λυκείου, πήρα το βιβλίο στην τουαλέτα την ώρα της εξέτασης, διάβασα μία γρήγορα τα κομμάτια που έπρεπε και έγραψα. Δεν διάβασα τίποτα που δεν εξεταζόταν πανελλαδικώς. Το σύστημα με το βιβλίο στην τουαλέτα εννοείται εφαρμόστηκε σε όλα τα μη πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Βέβαια τότε (τα παλιά τα χρόνια) τα δίναμε σχεδόν όλα πανελλαδικά XD


xbJ3b2w.jpeg


#86736 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2018 - 20:21

Cisco, μισώ τα switch σου, μόνο αυτό, μου φαγες 4 μέρες από τη ζωή μου, ανάθεμα το πακετ φιλτερινγκ και τα φαιργολ σου!  :cry5:  :borednn9:


rsrGbGx.gif

#86737 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 March 2018 - 20:43

Τελικά το μαμπορόσι μίτινγκ, πότε? xD

 για Χολ οφ φέημ μας βλέπω εν τέλη XD

 

Όσο για τα θρησκευτικά δεν ξέρω τι λέτε, εγώ το θυμάμαι ως τη χαρά του παιδιού αυτο το μάθημα πάντα και πάντα άριστοι βαθμοί όλοι χωρίς καμία ενασχόληση, αντιστοίχους όπως στα αγγλικά ή καλλιτεχνικά, γυμναστικές-περιβαλλοντικά  κτλ...Τα σχολεία δεν είναι για τέτοια μαθήματα , ειδικά στο γυμνάσιο, γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται κανένας συνήθως (και προφανώς φταίει η γενικότερη παιδεία μας σόλο αυτό αλλα λέμε)

Προσωπικά τις θρησκείες μόνο ως βιομηχανικά όπλα για μανιπιουλέσιον μπορώ να τα δω..και σόρρυ κιόλας. Λίγο ιστορία να δει κάποιος κτλβένει ότι καμία θρησκεία, (ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν είχε ειρηνικούς σκοπούς όρ γουατέβερ...Δεν διαφέρει καν απτο να πάω να γραφτώ σε κάποιο ράντομ κόμμα, εκτός απτό ότι θίγει πιθανόν δήθεν υπαρξιακά ζητήματα που εν τέλη δεν θες κάποια θρησκεία για μπούσουλα για να τα θέσεις τέτοιους προβληματισμούς...(μιλώντας για την γενική έννοια , κιόχι για τον τζίσους)

Άλλο να πιστεύεις στην γενική έννοια της θεότητας ή την ανάγκη σου για κάτι τέτοιο, κιάλο να ακολουθείς τυφλά τον χριστιανισμό ή τον ισλαμισμό ή οτιδήποτε υποθέτω πηγαίνοντας για σφαγή..

Δεκτές οι απόψεις όσων ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη θρησκεία και πιστεύουν, αλλα εγώ ποτέ δεν μπορέσα να καταλαβώ γιατί να πρέπει να σαι σε τέτοιο τρυπάκι. Το ότι βαφτιζόμαστε πρακτικά με το ζόρι ως βρέφη χριστιανοί και διδασκόμαστε ΜΟΝΟ χριστιανισμό στα σχολεία άλλο ανέκδοτο αλλα ας μην ξεφύγω κιαπο κει. Υποθέτω είναι κιαυτός λόγος που δεν μπορείς να πάρεις το μάθημα στα σοβαρά μετά..


フカフカ

#86738 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2018 - 21:22

Τελικά το μαμπορόσι μίτινγκ, πότε? xD

 για Χολ οφ φέημ μας βλέπω εν τέλη XD

 

 

Αύριο ανακοίνωση, για 31/3.

 

:dazed: #διαδώστε! :dazed:

 

---EDIT---

 

Άλλαξε το κουτάκι της κοακολας! Λίγο πριν τα έσχατα έχουμε φτάσει!  :dazed:


rsrGbGx.gif

#86739 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 March 2018 - 22:26

ougk. Καντε το πρωτη για να μαι κάτω! (&.&)

31 θα χει και Σαολίν! xD


フカフカ

#86740 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2018 - 22:32

Έλεγα για 1η αλλά ο Ody έλεγε ότι θα νομίζουν ότι κάνουμε πλάκα! 

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#86741 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 24 March 2018 - 02:44


θα μπορουσα να γραφω σεντονια ολοκληρα για το θεμα και σαφεστατα δεν εχω σκοπο να θιξω καποιον με τον οποιοδηποτε τροπο...ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει τις επιλογες του ...το νοημα στο ολο θεμα ειναι να τις κραταει για την παρτη του και να μην προσπαθει να τις επιβαλει σε κανεναν αλλο...οπως ομως μετα λυπης βλεπω οτι αυτο το κακο το εχουν μονο η χριστιανικες ομαδες(ορθοδοξοι,καθολικοι,κοπτες,προτεσταντες και αλλοι..)και οι αθεοι...και ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΧΙ ΟΛΟΙ..ΔΕΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ,....
πχ..εχει δει κανεις βουδιστη να προσπαθει να σε προσηλυτισει στον βουδισμο...?
 

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι μόνο στο χριστιανισμό και βγάζεις απ' έξω το Ισλάμ. Δεύτερον, νομίζω πως είναι άτοπο να εξισώνουμε και να συγκρίνουμε το Χριστιανισμό με το Βουδισμό γιατί όχι μόνο η ιστορία τους αλλά και η "φιλοσοφία" τους δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Οι Αβρααμικές θρησκείες δεν κατασκευάστηκαν γιατί έτυχε κάποιοι άνθρωποι στο Ισραήλ να θέλουν να πιστεύουν κάπου για να νιώθουν ευφορία ή για να αναζητήσουν την προσωπική τους γαλήνη, αλλά η ίδια η θεολογία τους τις καθιστά να έχουν τεράστια πολιτική δύναμη και επιρροή. Κατάφεραν να συσπειρώσουν λαούς με τρόπο ώστε να αλλάξουν ανεπανόρθωτα την ιστορία της ανθρωπότητας. Το ότι στις μέρες μας οι περισσότεροι νέοι, μη φασίστες χριστιανοί, επειδή δεν έχουν άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν το χάσμα ανάμεσα στο σήμερα και την εποχή που διαμορφώθηκαν τα εκάστοτε δόγματα, καταλήγουν να πιστεύουν στο Χριστό σαν μετριοπαθείς βουδιστές είναι κάτι που αφορά τη σύγχρονη κοινωνία και το πως για χάρη της διατήρησης της δημοκρατίας, αδιαφορούμε για τη συσπείρωση της κοινότητας και κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Είναι μάλλον σαφές πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι τα δόγματα στα οποία πιστεύουν οι χριστιανοί φτιάχτηκαν για να καθορίζουν τη ζωή μιας κοινότητας και όχι μεμονωμένα ενός ατόμου. Αλλιώς δεν θα είχε και κανένα πάτημα η σχέση κράτους-εκκλησίας (actually η ίδια η ύπαρξη της εκκλησίας), που σε πάρα πολλές χώρες όπως καλή ώρα τη δική μας ακόμα επιβιώνει σαν ζόμπι σε αποσύνθεση. Ο Βουδισμός σε λίγες ιστορικές περιόδους και μόνο σε ορισμένες μορφές του συνδέθηκε με την πολιτική εξουσία γιατί από μόνη της ως "θρησκεία" (που δεν είναι ακριβώς θρησκεία με τους ίδιους όρους που είναι οι αβρααμικές) αφορά κατά κύριο λόγο το άτομο και τη σχέση του με τον εαυτό του, αναπτύσσεται μόνο σε μικρές αφοσιωμένες κοινότητες και ελάχιστα από τα διδάγματα και τις πρακτικές του έχουν απήχηση σε κοσμικούς και δεν προέκυψε εξ αρχής με σκοπό να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, όπως συνέβη με τις αβρααμικές. Όταν κάποιος πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι που ακολουθούν μια φυσιολογική ζωή ή πιστεύουν σε κάποια άλλη θεότητα/δρόμο είναι αμαρτωλοί και μακριά από το Θεό, και ότι οι ψυχές τους μάλλον θα στερηθούν την αιωνιότητα ή θα καταλήξουν στην κόλαση είναι δύσκολο ταυτόχρονα να σέβεται τον περίγυρό του και να συμβιώνει αρμονικά με αυτόν. Από τη στιγμή που ζούμε σε μια κοινωνία, συνήθως ή θα πρέπει να αλλάξεις εσύ τους άλλους, ή να αφήσεις τους άλλους να αλλάξουν εσένα. Νομίζω ότι στις μέρες μας περισσότερο συμβαίνει το δεύτερο. Λίγοι νέοι άνθρωποι παραμένουν χριστιανοί (εξαιρώ τους φασίστες, αυτοί είναι άλλη κατηγορία και δεν έχουν σχέση με το χριστιανισμό ακριβώς) χωρίς να προσαρμόζουν τα πιστεύω τους στις συνθήκες της σύγχρονης κανονικότητας, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τα περισσότερα διδάγματα του χριστιανισμού, με αποτέλεσμα να πιστεύουν σε μια εκλεκτικιστική αίρεση, που απλώς διατηρεί μερικές χριστιανικές τελετουργίες. Αντίθετα, είναι φυσικό ότι οι μη μοναχοί Βουδιστές και οι δυτικοί οικειοποιητές του Βουδισμού δεν βιώνουν στον ίδιο βαθμό αυτή την εσωτερική σύγκρουση και πίεση γιατί ο Βουδισμός δεν έχει κάποιο εξίσου σαφές δόγμα ούτε την απειλή κάποιας τιμωρίας, ούτε την προσδοκία να συσπειρώσει όλη την ανθρωπότητα και να την οδηγήσει μακριά από την από την καταστροφή, ούτε κάποιο ιερατείο που να έχει αναλάβει να οδηγήσει το μέσο άνθρωπο από τη βρεφική του ηλικία στην εκπλήρωση αυτής της αποστολής. Μπορεί ο καθένας να είναι βουδιστής αλλά να επιλέγει μόνος του πόσα διδάγματα διατίθεται να ακολουθήσει, πράγμα που πρακτικά μπορεί να κάνει και ένας Χριστιανός, όχι όμως χωρίς να έρθει σε σύγκρουση με ορισμένους θεσμούς που υπάρχουν όχι από βλακεία αλλά για κάποιο λόγο.


O6rrvsU.jpg


#86742 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 March 2018 - 07:41

Νταξ ρε Kamui του ξέφυγε το Ισλαμ, τζιζαζ!  :hahaha:

 

ps: Don't mind me, I had to do it!  :dazed: 


rsrGbGx.gif

#86743 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 24 March 2018 - 08:04

^Απόδειξη ότι διαβασε μόνο την πρώτη πρόταση του post. Δεν πειράζει, τα posts μου είναι πυκνά σε νόημα και αγάπη για τους αρνητές του tl;dr.


Edited by Kamui, 24 March 2018 - 08:27.

O6rrvsU.jpg


#86744 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 March 2018 - 08:39

Το διάβασα και το υπόλοιπο ρε. έλα μην με αποπαίρνεις! Είχα γράψει κιόλας πραγματάκια αλλά μετά είπα να κάνω κανά χωρατό να αλαφρύνω την κουβέντα,

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΑΒΒΑΤΟ!  :chigau:  :slash:

 

Youtube Video

 

Πεστααντζελα!

 

Από τα στερεοτυπικά βιντεάκια που θα δεις για τους τύπους ανθρώπων που πίνουν καφέ, είμαι αυτός που αν δεν πιει καφέ δεν δουλεύει τίποτα μέσα του!

Ι KNOW PLACEBO αλλά δεν γίνεται, τουλάχιστον πίνω δύο καφέδες την ημέρα, προσπαθώ να μην πίνω παραπάνω και γίνω σαν τον αφεντικούλη που λέει μέχρι πέντε είναι εντάξει.

/me goes to coffee tantrum!


rsrGbGx.gif

#86745 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 24 March 2018 - 09:46

Έντάξει βρε καμούι φιλόσοφε της καρδούλας μου δε λέω, ωραίο σεντονάκι αλλά αν θες πραγματικά να τα διαβάσω από την αρχή μέχρι το τέλος μήπως να μάθουμε τις παραγραφούλες λέω; Εγώ για το καλό σου το λέω.