Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84796 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 09 June 2017 - 22:14

Διαφωνώ, κάποιες δουλείες απλά είναι αναλώσιμες και ευκόλως αντικατάστατες. Δεν θα με έννοιαζε εαν με έδιωχναν απο την ταβέρνα του Κωστάκη οταν ξέρω οτι αύριο μπορώ να αρχίσω δουλεία στην ταβέρνα της Μαρίκας χωρίς πολλά παρατράγουδα.

Και είχε μήπως Osama άλλη δουλειά στην άκρη και δεν τον ένοιαζε που μιλούσε για το παλέρμο στο κινητό; Μήπως το έκανε επίτηδες; Μήπως έβαλε εκείνος το troll για να φύγει από την Misko και να πάει στην Barilla; Μήπως ήθελε να πάει στην ταβέρνα της Μαρίκας;

#84797 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 09 June 2017 - 22:25

Και είχε μήπως Osama άλλη δουλειά στην άκρη και δεν τον ένοιαζε που μιλούσε για το παλέρμο στο κινητό; Μήπως το έκανε επίτηδες; Μήπως έβαλε εκείνος το troll για να φύγει από την Misko και να πάει στην Barilla; Μήπως ήθελε να πάει στην ταβέρνα της Μαρίκας;

Dude wat? Pass some the shit u smokin'

#84798 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 09 June 2017 - 22:25

τι έγινε θέλετε να δείρω κανέναν;

ολους

#84799 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 June 2017 - 22:32

Διαφωνώ, κάποιες δουλείες απλά είναι αναλώσιμες και ευκόλως αντικατάστατες. Δεν θα με έννοιαζε εαν με έδιωχναν απο την ταβέρνα του Κωστάκη οταν ξέρω οτι αύριο μπορώ να αρχίσω δουλεία στην ταβέρνα της Μαρίκας χωρίς πολλά παρατράγουδα.

Εχετε και τετοιες εκει στο Ελλάντα; γιατι άλλα ακουω εγω...

Δεν ξέρω περί edits κτλπ τι μπορεί να γίνει, απ' ό,τι κατάλαβα έχει και δυσκολία, αλλά καταληκτικά το θέμα δεν είναι καν η νέα διοίκηση. Ανοίξτε threads, γράψτε και μιλήστε και καλέστε και παρακάνω κόσμο για συζήτηση, αυτή δεν είναι η ουσία; Το να βλέπεις σειρές και να συζητάς. Δεν νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Τα latest news φαίνονται σε όλους, μπορείς να βρεις εύκολα πράγματα.

Για τους οδηγούς συμφωνώ και εγώ για να τους έχουμε εύκαιρους. Και για τα pinned posts. Από εκεί και πέρα μόνο το παραπάνω είναι το ουσιαστικό πρόβλημα.

Συμφωνωδιαφωνω. Ειναι ο τροπος που θα γινεται στην πραγματικοτητα που ειναι αρκετα ουσιαστικος. Οχι το αν θα αλλαξουν τα ατομα ή όχι. Δηλαδη οκ μπορει να φυγει ο Α γιατι δεν φτουραει ξερωγω και ο Β που θαρθει να ναι τρισχειροτερος. Η να φυγει ο Α επειδη ο Γ ξελαρυγγιαζοταν να τον διωξει και τελικα αφου φυγει να ριξει και ο Γ εξαφανιζολ και να θες να του φορεσεις το λαπτοπ κολάρο.

Μπορει στη δευτερη φορα καποιος να πηρε το μαθημα του (μελος και μοντ) και να ειδε οτι το μετρημα τσουτσουνιων οδηγει στη νεκρα, και να γινει υποδειγμα (μελους και μοντ αντιστοιχα)

Και μπορει και να υπαρχει τοσο πολιτισμενη ατμοσφαιρα που να μην χρειαζεται καθολου καθοδηγηση και η συντακτικη ομαδα να παιζει καθαρα ρολο τεχνικης βοηθειας και τιποτα αλλο - αν και αυτο μαλλον ειναι πολυ αισιοδοξο, αλλά ποτε δεν ξερεις. 

Εγω προσωπικα δεν αραιωσα το '15 γιατι στραβωσα με καποιον, αλλα γιατι ειχα μεσο ορο 72 ωρες δουλειας την εβδομαδα και kali-JKD cross training. Και γενικα ο χρονος μου δε θα ξαναειναι ποτε αυτος που ηταν πριν, αλλα για καλο λογο οποτε χαλαλι.

Ομως ασχετως με το τι χρονο εχω, εχω και καποιες απαιτησεις απο τους συνομιλητες μου. Σε ολους παντα μιλαγα οπως θα σου μιλαγα και στο δρομο αμα σε εβλεπα, και ετσι προτιμω να μου μιλανε και οι αλλοι. Και νομιζω αυτο ειναι το λογικο γενικα.Γιατι οκ δεν ειμαιστε και ολοι ιδιοι αλλά αν εχουμε την ωριμοτητα το 2017, όποτε εμενα με ενοχλει κατι που ειπε η Ζουρα να της πω " κοπελια αυτο που ειπες με ενοχλησε και θα προτιμουσα να πεις κατι αλλο" αντι για "πω ρε φιλε εχει κι αλλα παιδια σαν και σενα η μανα σου ή σπασαν το καλουπι;" τοτε νομιζω ολοι μια χαρα θα τα παμε και δεν χρειαζονται αλλες συζητησεις.

Αν οχι πάλι, ε, δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα να χεστω με οποιονδηποτε ειναι ασεβης μαζι μου, οποιος και αν ηταν - αλλά δεν ειμαι μονος μου εδω. Για αυτο και θεωρουσα οτι θα ηταν καλο και καθαρτικο να γινει μια καλη συζητηση ως προς το τι ενοχλει τον καθενα και να το κλεισουμε και να παμε παρακατω. Αν δεν κρινεται απαραιτητο αυτο και (οπως βλεπω) προτιματε να παμε κατευθειαν στην ουσιαστικη ενασχοληση, μεσα. Απλως ελπιζω να εξεφρασε οποιος ηθελε οτι ηθελε και να μην ξαναγυρισουμε στα ιδια. Μα τον Όσιρι και μα τον Άπι.

*************************************************************************************************************************************************************

(τριβει τα χερια του και ψαχνει να βρει τι αφησε μισοτελειωμενο)

Υ.Γ. Οσαμα καταλαβαινεις οτι θα σε δουλευω μεχρι να πεθανεις που πηγε να σε απολυσει ο Ακακιος επειδη εκανες ξουτ το τρολλ, έτσι;

Edited by Lord Leon, 09 June 2017 - 22:32.

stasou%2520mygdala.jpg

#84800 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 09 June 2017 - 22:38

Δεν ξέρω πού ζει ο Takayama, στη χώρα που ζω εγώ η ταβέρνα της Μαρίκας πιθανότατα έχει κλείσει λογω κρίσης και πολλοί παρακαλάνε να τους πάρει ο Κωστάκης και χωρίς ένσημα κι ας έχουν πτυχίο από πίσω πιστεύοντας ότι θα το αντέξουν λίγο ακόμα πριν βρουν κάτι καλύτερο μέχρι να πάρουν την απόφαση να φύγουν έξω στις περισσότερες περιπτώσεις. Εκτός κι αν ζουν σε εντελώς τουριστική περιοχή και τα καλοκαίρια ο Κωστάκης και η Μαρίκα παλεύουν μεταξύ τους για ποιος θα τον πρωτοπαρει για να μπεί μετά τη σεζόν ο εργαζόμενος σε ταμείο ανεργίας or whatever.

ySss0UF.jpg

#84801 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 June 2017 - 22:39

Δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες, απλά έριξα μια φευγαλέα ματιά. Απλά συμβάλλω στη προσέγγιση της σελίδας 5666.

Φανταστείτε ότι υπάρχει μια παράγραφος για τους ιερείς και τις ιέρειες του Ραθμα.

#84802 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 June 2017 - 22:40

τι έγινε θέλετε να δείρω κανέναν;

Εγώ ένα χεράκι ξύλο το θέλω. Έχω να δω πολύ καιρό άνιμε και να διαβάσω μάνγκα, μια ντροπή είμαι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#84803 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 June 2017 - 22:41

Δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες, απλά έριξα μια φευγαλέα ματιά. Απλά συμβάλλω στη προσέγγιση της σελίδας 5666.

Φανταστείτε ότι υπάρχει μια παράγραφος για τους ιερείς και τις ιέρειες του Ραθμα.

ποιοι είναι αυτοί και γιατί τους θες όταν έχεις την Ιέρεια της Θεάς Καφροδίτης εδω...?

#84804 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 09 June 2017 - 22:53

Εχετε και τετοιες εκει στο Ελλάντα; γιατι άλλα ακουω εγω...

Ντέν κζέρι καλό Ελλάντα και έκω πατήσω Ελλάντα 3 κρόνο και βάλε. Εντώ καλό ντουλιά, καλό ταβέρνα, Μαρίκα καλό αφεντικό.

Γενικότερα σε μη εξαθλιωμένες και παρακμιακές κοινωνίες όπως της ελλάδας αυτή την περίοδο, ο Τaku ή ο κάθε Taku μπορεί αλλάξει δουλειά ανιδίκευτου το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδα. Αυτο επειδή υπάρχει πληθώρα επιχειρήσεων οι οποίες αποζητούν ανειδίκευτο προσωπικό για καθάρισμα/οικοδομή/σερβιρισμα/merchandising/προσοχή ηλικιωμένων κτλ. μιας και το ανειδίκευτο προσωπικό δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για την πληρομή του και θα παίρνει το λιγότερο δυνατο.

#84805 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 June 2017 - 23:01

Την βοηθεια σας:

Περα απο το 1ο τευχος που μεταφραστηκε απο mangastream ξερει κανεις που στον κορακα μπορω να βρω μεταφρασμενα τα υπολοιπα;

stasou%2520mygdala.jpg

#84806 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 09 June 2017 - 23:17

Την βοηθεια σας:

Περα απο το 1ο τευχος που μεταφραστηκε απο mangastream ξερει κανεις που στον κορακα μπορω να βρω μεταφρασμενα τα υπολοιπα;

Viz media official site.
https://www.viz.com/shonenjump/chapters/digital/demon-prince-poros-diaries-chapter-2/5546?read=1

Δεν μπορώ να δω πόσο καλή είναι η μετάφραση επειδή δεν έχω Flash αλλά ελπίζω να σε κάλυψα.

#84807 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 June 2017 - 23:23

ΣΣωραιοςςςςς.  Θα ανανεωσω φλας πλεηερ και θα το συνεχισω. 'στω!

stasou%2520mygdala.jpg

#84808 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 June 2017 - 01:06

Και tbh χειρότερος καρκίνος εδώ μέσα ήταν κατί "συζητήσεις" περί φεμινισμού που άρχιζαν εδώ μέσα και γινότανε της μαριλούς.

Από τη μια τώρα κάποιοι γκρινιάζουν για κακές επιλογές των moderators και από την άλλη θυμόμαστε το κλασικό back-seat moderating που συνέβαινε κατεξοχήν στην τρύπα (σαν εδώ καλή ώρα, καλά κρατεί ακόμα) όπου όταν γινόταν κάποια ενδιαφέρουσα και έντονη """off-topic""" συζήτηση δεν υπήρξε μία φορά που να μην πετάχτηκε κάποιος άσχετος για να κρίνει τους άλλους όχι για τις απόψεις τους αλλά για το γεγονός ότι συζητάνε ένα θέμα σε ένα μέρος όπου εκείνος προτιμάει να κάνει "χαβαλέ", δηλαδή το τετριμμένο χιούμορ κονσέρβας που επικρατούσε κατά τα μεγαλύτερα διαστήματα. Όταν οι moderators είχαν την όρεξη να συζητάνε και να σχολιάζουν και να γράφουν κατεβατά πάνω σε ευαίσθητα θέματα ήταν μανιακές φεμινίστριες που κάνουν την τρίχα τριχιά και αφήνουν να χαλάει η αστεία ατμόσφαιρα της τρύπας, όταν όμως κλείνανε τέτοιου είδους συζητήσεις ήταν αυταρχικοί και έδιωξαν τους ανθρώπους από την κοινότητα.

Δε το λέω σε εσένα συγκεκριμένα αυτό γιατί εσύ μπορεί και να μην είχες πρόβλημα με το θέμα του αυταρχισμού σε αυτό το κομμάτι, αλλά τουλάχιστον οι mods είχαν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό και να υποστούν τις (?) συνέπειες τέτοιων αποφάσεων. H iristella σωστά είπε πως το φόρουμ δε λειτουργεί δημοκρατικά και αυτό το λέω χωρίς απολύτως καμία ειρωνία, όπως συμφωνώ ακόμα και στο ότι η απουσία τους δεν ενίσχυσε καθόλου την παρουσία χρηστών. Το ότι όμως υπεδείκνυε ο καθένας στους άλλους τι να συζητήσουν επειδή βαριόταν να διαβάζει, πώς να χαρακτηριστεί;

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα φεμινιστικά ζητήματα που αναφέρεις δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για διανοητικό αυνανισμό, αλλά κάτι που αφορά τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων κάθε κοινότητας, πόσο μάλλον μιας κοινότητας με ένα θέμα που αποτελεί ιδιαίτερα εύφορο πεδίο για τα gender studies και όχι μόνο. Και επειδή μίλησα για τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων μιας κοινότητας, αυτή ίσως είναι και η κυριότερη αιτία παρακμής του φόρουμ. Είναι απολύτως φυσιολογικό σε έναν χώρο όπου οι άνθρωποι που συμμετέχουν δημιουργούν αληθινές σχέσεις και φιλίες αυτό να οδηγεί σε συγκρούσεις, απογοητεύσεις, καβγάδες ή πηγαδάκια, είναι η φύση των πραγμάτων. Εξίσου φυσιολογικό θεωρώ ότι είναι αυτοί οι άνθρωποι να θέλουν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους για διάφορα ζητήματα, και να μη νιώθουν άνετα με το να συνυπάρχουν με δυνητικούς βιαστές ή με ανθρώπους που έμμεσα τους κρίνουν για την εξωτερική τους εμφάνιση κλπ, και το να μη τους δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους και να συγκρουστούν με αυτό που τους προσβάλλει ή τους ενοχλεί, είναι κάτι που τους περιορίζει αλλά και τους καταπιέζει εμπράκτως. Και θέτω ίσως λίγο ακραία παραδείγματα σχεδόν όσο (ή μάλλον ελάχιστα όσο) ακραίος είναι και ο χαρακτηρισμός "καρκίνος". Το ίδιο πιστεύω γενικότερα για οποιαδήποτε ανησυχία μπορεί να έχει κανείς και να θέλει να συζητήσει με άλλους ανθρώπους, κι ας είναι καθαρά φιλοσοφική, θρησκευτική, αισθητική or whatever.

Εφόσον προτιμάμε την τρύπα να ακολουθεί ένα καθεστώς ρομποτικής μπουρδολογίας όπως έμοιαζε να καταpντάει από ένα σημείο και μετά, τουλάχιστον ας εκτιμώνταν περισσότερο στην τρύπα πόστς που να το αξίζουν, όπως αυτό (actually δυνητικά ενδιαφέρον και καθόλου ρομποτικό, no irony here).

Ήθελα να προετοιμαστώ για την ημέρα του χωρισμού.

Αλλά έπρεπε να μου το είχε πει νωρίτερα ότι φεύγει. Ο υπεράριος όμορφος Σουηδός μου, ο ξανθός μου, μου ανακοίνωσε ότι αύριο την κάνει για τη μάνα πόλη.

Νιώθω ότι τα δάχτυλά μου με δυσκολία πατάνε τα κουμπιά. Νιώθω μοναξιά. Σαν μη με ήθελε όπως τον ήθελα.

.Και νιώθω ότι μόνο εγώ σε αυτή την πόλη νιώθω έτσι, στενοχωρημένη. ΄Όλοι οι άλλοι στην κοσμάρα τους. Α ρε ανιμίτες σήμερα είναι μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα και εγώ κάθομαι μέσα και μυξοκλαίω και στενοχωριέμαι.

Γιατι??

Γιατί επέλεξα να δεθώ συναισθηματικά και να δείξω σε αυτό το αγόρι ότι ου αρέσει. Γιατί περίμενα να μου πει ότι θα φύγει στα μέσα του Ιούνη και όχι αύριο.

Γιατί πίστευα ότι...  όλα πίστη είναι στη ζωή.

Αλλά και στον Θεό πίστευα κάποτε και απογοήτευση πήρα.

Εξομολόγησις.

O6rrvsU.jpg

#84809 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 10 June 2017 - 01:13

Διάβασα σήμερα ένα σχόλιο της Iristellas κάπου, και είπα να μπω κι εγώ να ρίξω μια ματιά κι εγώ.

Και ξαφνικά βλέπω 6 σελίδες μακροσκελή posts μέσα σε 3 μέρες στο Black Hole, με κύριο θέμα το... inactivity του forum. Μου πήρε περίπου μια ώρα να τα διαβάσω όλα.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο σε όσα είπαν οι παραπάνω, αλλά θα συμφωνήσω στα εξής που ειπώθηκαν:
  • Στις μέρες μας, καλώς η κακώς, το facebook και τα άλλα δημοφιλή μέσα "κοινωνικής δικτύωσης" τραβάνε πολύ μεγάλο μέρος του content και της επισκεψιμότητας όλου του internet.
  • Η κινητικότητα και η ζωντάνια ενός forum εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τα μέλη του.
  • Ο κύριος ρόλος των moderators είναι να βοηθάνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και την οργάνωση του forum. Από εκεί και πέρα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δίνουν έμμεσα ή άμεσα εναύσματα στα μέλη για να γράψουν (π.χ. ξεκινώντας threads ή γράφοντας ανακοινώσεις)
Εμένα ο κύριος ρόλος μου από τότε που ανέλαβα στο τεχνικό τμήμα, ήταν το forum να είναι online και να λειτουργεί. Και το forum αυτή την στιγμή είναι online και λειτουργεί.

Διάβασα κάτι ενδιαφέρον μερικές σελίδες πιο πίσω, και θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό:

Αν με περιμενετε κανα μηνα να τελειωσω την εξεταστικη μπορω να κανω παπαδες σε θεμα προγραμματισμου, και αν μου βρειτε ατομο που ξερει αρκετα καλο φωτοσωπ να κανουμε combo θα μπορω να κανω πολυ περισσοτερα πραγματα επισης κανω και πολλα χρονια moderating οποτε απο εμπειρια αλλο τιποτα. αλλα εδω εχουμε 2 προβληματα,

1) Είμαι ένα ατομο που μπηκε πριν κατι μηνες, οπότε πορφανως και δεν θα επρεπε να μου δωσετε προσβαση στους πινακες γιατι μπορει απλα να ειμαι ενα τρολλακι και να καταστρεψω το φορουμ για να γελαω :P
2) Οπως ειπα τα γραφιστικα δεν ειναι καν το θεμα, το θεμα ειναι οτι χρειαζονται ατομα να ασχολουνται (πραγμα που επισης μπορω να κανω)

Μέχρι πριν λίγα χρόνια χρησιμοποιούσαμε το vBulletin 3.x. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανανέωση. Κάναμε μια έρευνα αγοράς, και είδαμε ότι το vBulletin στην έκδοση 4 ήταν κάτι που δεν κάλυπτε τις προσδοκίες μας.

Αποφασίσαμε να πάμε στο IP.Board 3, που φαινόταν όμορφο στο μάτι.

Ξεκινώντας με το IP.Board, είδαμε ότι είχε διάφορες ατέλειες. Αγοράστηκαν διάφορα plugins για να βελτιωθούν κάποιες λειτουργικότητες και μερικά skins για να έχει καλύτερη αίσθηση. Χρειάστηκε να παρέμβουμε και στον κύριο κώδικα του IP.Board για να κάνουμε κάποιες διορθώσεις, αλλά και στα plugins που αγοράστηκαν.

Σε κάθε update αναιρούνταν όλες οι αλλαγές που είχαμε κάνει, και έπρεπε να κάνουμε έλεγχο τι αλλάχθηκε και να τις ξαναπερνάμε από την αρχή.

Το IP.Board κάποια στιγμή μας "άδειασε", και βγάζοντας την έκδοση 4.0 χρειαζόταν εκ νέου αγορά από το μηδέν. Πολύ λίγο χρόνο αργότερα ανακοινώθηκε και το End of Life για το IP.Board 3.4 που χρησιμοποιούμε τώρα, το οποίο ήταν για τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Δεν ξέρω πως ακριβώς φαντάζεσαι την ανάπτυξη, αλλά θα σε ρωτήσω τα εξής:
  • Θα καθόσουν να διαβάσεις το documentation μιας πλατφόρμας που έχει περάσει το EOL της, και να γράψεις νέα plugins και themes πάνω σε αυτήν, με κίνδυνο να πάει χαμένη όλη σου η δουλειά αν κάνουμε στο μέλλον migrate σε νεότερη έκδοση;
  • Φαντάζεσαι την ανάπτυξη ως απευθείας επεμβάσεις στον κεντρικό κώδικα ενός έτοιμου προϊόντος, με κίνδυνο να γίνει δυσκολότερο ή ανέφικτο ένα πιθανό migrate στο μέλλον;
  • Σε περίπτωση που μετακινηθούμε κάποια στιγμή στο IP.Board 4.0, θα ήσουν σε θέση να ξαναγράφεις όσα έχεις κάνει σε κάθε νέο update; Αν τα έχεις γράψει σε μορφή plugins και themes, θα τα κάνεις κι εσύ όλα update με κάθε νέα έκδοση του IP.Board;

#84810 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 June 2017 - 02:00

Kamui, δεκτά αυτα που λες ισως να φανηκα υπερβολικος, αλλα πιο πολυ το ανεφερα γιατι σε τετοια "τσιμπιμενα" ζητήματα και ειδικα στο συγκεκριμένο ιστοτοπο κατέληγαν τις περισσοτερες φορες ως επιθεσεις κατα των μοντς η συοχευμενων μελων. Και δεν θεωρω λυση τα κλειδωματα της τρυπας οταν το πραμα εφευγε εκτος ελεγχου καθε φορα. Αλλα γινοντουσαν και σε μια φαση που νομιζω ηδη ειχε αρχισει να ξενερωνει ο κοσμος και να αποχωρει απτις ανιμε συζητήσεις. Προσωπικα δεν ειχα αποκτησει ποτε θεμα με καποιον απο εδω μεσα ακομα κιαν δεν συμφωνουμε σε αποψεις. Δεν θυμαμαι να επιτεθηκα ποτε σε καποιον αν μη τι αλο αλλα ετσι ειμαι γενικοτερα. Και καλη παρεα καναμε με αρκετο κοσμο απο εδω μεσα. Αυτο δεν σημαινει πως συμφωνουσα και με ολες τις επιλογες που γινοντουσαν βέβαια. Για μην τα πολυλογώ το δικο μου θεμα δεν ηταν ποτε λογο παρεξηγησεων οσο αποχωρισης των υπολοιπων και ειδικα της ομαδας δειχειρισης, ειδικα το τελευταιο διαστημα που ειχε εκκενωθει ο χωρος. Πιο πολυ εκνευρισμενος υπηρξα με την κατασταση παρα ξενερωμενος.
Δεν εχω κανενα θεμα μολις ξεμπερδεψω απο εξεταστικές να ξανααρχισω και να ανοιγω οσα θεματα μπορω η να βοηθησω σε οποια αλλαα ζητήματα υπαρχει η αναγκη αλλα ελπιζεις και σε καποιο feedback. Οπως και να χει ελπιζω να ξαναενεργοποιηθουμε σιγα σιγα...

Παντος ρε σεις περι ιπ.μπορντ ειναι απαρετητο να γινεται αναβαθμιση καθε τοσο? Ι mean, Αν καταφερνε καποιος να φτιαξει στην ταδε εκδοση και να διαμωρφωσει ολα ωραια με σκινς και οτι αλο υπηρχε κατα νου, στην τελικη γιατι ναμην το δεσει στη συγκεκριμένη εκδοση, εκτος κιαν δημιουργησει αλλα θεματα αυτο, τεχνικα, αλλα δεν νομιζω να ενοχλουσε κανενα το να μεινουμε σε μια Α Πλατφορμα για χρονια.

Edited by GhostPrince, 10 June 2017 - 02:38.

フカフカ