Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84721 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 08 June 2017 - 09:17

Λοιπον εγω το λεω: αμα ειμαστε τοσοι πολλοι μετα απο 2,5 χρονια νεκρας, εγω ψηνομαι να διαθεσω λιγο απο τον ελαχιστο χρονο που εχω για να το ξαναστησουμε και να το παρουν τα "πιτσιρικια" που εχουν ορεξη να ασχοληθουν και να το τρεξουν οπως θελουν. Ετσι, γιατι ακομα και αν δεν εχω πια χρονο να γραφω, θελω να ξερω οτι θα ανοιξω τη σελιδα σε πεντε χρονια και θα υπαρχει, και κατι 20χρονα θα τσακωνονται για το ποιο απο τα πρωτα πεντε σονεν πουλαει περισσοτερο, εχει τις καλυτερε μαχες και τα μεγαλυτερα βυζια :lol: . Θελει κανας αλλος, ή θα μου παριστανετε τις banshees; 

(ουφ τα πα και γω και ξεθυμανα. τι μονο εσεις θα βγαζετε το αχτι σας κλαψομαριες ;)

εγω γνωσεις απο graphic design και τα σχετικα δεν εχω..αλλα ειμουν χρονια mod σε αλλο φορουμ με εντελως αλλη θεματολογια και εκανα τα κλασσικα σβησιμο,διορθωση ποστ κλειδωματα τοπικ και διαχειρηση front page και τα σχετικα...
αν θελετε κατι τετοιο count me in...
απο χρονο εχω να διαθεσω...
απροπο αλλα να πω εδω οτι ειδα mod του φορουμ οπου εχει να συνδεθει απο το σεμπτεμβρη του 2015 :shock:  και δεν βρηκα ενα ποστ που να λεει οτι θα φυγει η οτι δεν μπορει αλλο η τεσπα να πει οτι δεν μπορει να συνεχισει...καποιοι αλλοι mod εχουν κλειδωσει το σημειο last active μαλλον για ευνοητους λογους...

@Lord Leon ΣΟΡΡΥ φιλος που δεν σηκωνα το τηλ αλλα το viber γ@#$%@ται...αλλαξα κινητο και τωρα ειμαι ετοιμος να δεχθω κλησεις σου :head: ...ετρεχα και με το ποδι οποτε καταλαβαινεις...αν και σε πηρα πισω μετα αλλα με εκλασες :bleh: 

ΥΓ..το κακο με την ολη υποθεση δεν ειναι οτι οι mod βαρεθηκαν -κουραστηκαν-κτλ...για μενα το κακο ειναι οτι δεν εκαναν και τιποτα να παραδωσουν την σκυταλη σε καποιους αλλους που πιθανοτητα ειχαν περισσοτερη ορεξη και φρεσκιες ιδεες για αυτο το φορουμ...εμενα ποιο πολυ με εκνευρισε η αδιαφορια τους παρα οτι αλλο....και επειδη καποια στιγμη φανταζομαι καποιοι θα εμφανιστουν για να πουν κατι και φανταζομαι οτι θα το ριξουν στο οτι δεν εχουμε χρονο δουλευουμε προσωπικα θεματα και τα σχετικα ,ξαναγυρναμε στην αρχη του υστερογραφου....αφου λοιπον συντρεχουν λογοι που δεν σε αφηνουν να ασχοληθεις με κατι δεν το παρατας στην τυχη του αλλα το δινεις σε καποιον που θελει να το συνεχισει...δηλαδη εγω ας πουμε δεν μπορω να συνεχισω να κουρευω (για χ-ψ λογους)και ενα ωραιο πρωινο αντι να το δωσω σε εναν υπαλληλο η να το πουλησω ρε αδερφε, κλειδωνω το μαγαζι και εξαφανιζομαι χωρις να πω κατι και να ενημερωσω τους πελατες μου για τιποτα...και καποια στιγμη μου ερχεται να ξανανοιξω ...μαντεψτε....θα κουρευω τα α#&@α μου.....

Edited by vectrapearl, 08 June 2017 - 09:19.

#84722 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 10:02

Πίστευα ότι δε θα γράψω ποτέ στην τρύπα αλλά ας όψεται που ανοίχτηκε αυτό το θέμα εδώ.

Ο Lord Leon έχει μεν δίκιο σε αυτά που λέει και δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του να κάνει, όμως, αν και καλό το call-to-action, το θέμα δεν είναι ούτε η λειτουργικότητα του φόρουμ που είναι οκ, ούτε τα γραφιστικά και εν μέρει ούτε και το αν θα βρεθούν νέα άτομα για νέα διοίκηση (σε αυτή την φάση δεν ξέρω καν πώς μπορεί να γίνει η μετάβαση) αλλά άτομα που να θέλουν και να έχουν διάθεση να αφιερώσουν έστω και λίγο χρόνο εβδομαδιαία για νέο υλικό ή για ανανέωση του παλιού πχ. κάτι παμπάλαια κακογραμμένα opening threads και αυτό να γίνεται χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη "γραφειοκρατεία". Δηλαδή από τη στιγμή που θέλεις να διαφοροποιηθείς από τους 5000 anime fans, τουλάχιστον στους τομείς που μπορείς να διαφοροποιηθείς είναι οι παρουσιάσεις και κάποιοι οδηγοί ίσως που θα απαντάνε αμέσως στις κλασικές ερωτήσεις "με ποια σειρά βλέπω το τάδε" και γενικότερα υλικό που να έχει άμεση σχέση με τον τίτλο του φόρουμ ουσιαστικά, μήπως και ξεκινήσουν άτομα που έχουν όρεξη να μιλήσουν για μια σειρά να γράψουν κάτι παραπάνω. Γενικά σε αυτό το κομμάτι νομίζω παλιότερα, πριν καν μπω στο φόρουμ, μπορεί να μην ήταν εντελώς εξελιγμένο αλλά ήταν σίγουρα πιο οργανωμένο, με πράγματα που να μοιράζονται στα μέλη και να γίνονται χωρίς να πρέπει να συνεννοηθούν 50 άτομα για ένα πράγμα. Δηλαδή πείτε ό,τι θέλετε για την iristella σε άλλα θέματα όπως αυτά που αναφέρθηκαν, αλλά όταν ένα άτομο κάνει τη δουλειά που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται από 3-4 ε κάπου είναι λογικό να κλατάρει το όλο θέμα.

ySss0UF.jpg

#84723 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 08 June 2017 - 10:35

@Kai
αυτο που λες ειναι σωστα σε ενα γενικο πλαισιο αλλα ας τα πιασουμε ενα ενα..
1)το θεμα της νεας διοικησης απο οσο θυμαμαι απο την εμπειρια που εχω ειναι αρκετα ευκολο αλλα δεν μιλησαμε να φυγουν ολοι...σαφεστατα πχ dante80 και λοιποι που αυτη ανοιξαν το Site τοτε...αλλα καποιοι οι οποιοι ειναι ανενεργοι καιρο και δεν προσφερουν τιποτα..φυσικα και αυτη που θελουν να παραμεινουν και να προσφερουν μενουν...αλλα πρεπει να παραδεχτεις πχ οτι και εσυ εχεις ξενερωσεις λιγο..αν σκεφτεις οτι εισαι στο review team και δεν κανεις review πια..να μου πεις για ποιον να κανεις και να το δει...αλλα...(δεν το λεω για να σε κρινω προς θεου απλα σε αναφερω γιατι ετυχε να απαντησεις και να κανουμε λιγο κουβεντα παραπανω,ουτε ριχνω ευθυνες και τετοια σε εσενα)...απλα οπως θα διαβασες τα περισσοτερα παραπονα εχουν βαση και επιχειρηματα και δεν ειναι απλη γκρηνια...και δεν ειναι μονο nostalgia και τα σχετικα

2)ατομα οπως βλεπεις υπαρχουν και επειδη απο προσωπικη εμπειρια τα λογια τα παχια τα εχω ζησει στο πετσι μου δεν νομιζω οτι θα πειραξει μια ανακατανομη τον εργασιων εδω μεσα σε ανθρωπους που θελουν..μπορει καποιος τελικα να μην τα καταφερει,αυτο δεν ειναι κακο,αρκει να το πει και να δωσει την εργασια που του δοθηκε σε αλλο...φυσικα και θα υπαρξει μια περιοδος με δυσκολιες οπως γινετε σε περιοδους αλλαγων αλλα αν γινεται σωστα και μεθοδικα no problem.

3)προσωπικη μου αποψη(και μπορει να ειναι και λαθος γιατι δεν το εχω δουλεωει πολυ στο κεφαλι μου) ειναι οτι το να σκεφτεται καποιος να παρει members απο το 5000 anime fans ειναι bad business...καθως εχουν μαθει σε ενα αναρχο ποσταρισμα τυπου FB (και λογο ηλικιας)που εδω δεν χωραει.σιγουρα υπαρχουν ατομα εκει που αξιζουν και μπορουν να ενσωματοθουν σε ενα forum περιβαλον ΑΛΛΑ ....

4)αναφερθηκες στην iris αλλα εγω δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτο το προβλημα...οπως ειπες και εσυ πεφτουν 3-4 δουλειες σε εναν ανθρωπο με αποτελεσμα να κλαταρει...το θεμα ειναι οτι κλαταρε ενας απο ολους και εκοψε λασπη ολο το Mod team σιγα σιγα..με αποτελεσμα να μην υπαρχει ανθρωπος πχ να κανει ενα update Στην front page που γραφει καλο πασχα απο προπερσι...!!!!

αν την ωρα που εγραφες ετυχε να μην δεις το ποστ μου το λεω και εκει...οτι μια αλλαγη θα κανει καλο και μονο καλο...δεν μπορω να καταλαβω και αν μπορεις εσυ μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που λεω οτι ο Mod που εχει να μπει απο το 2015 και εδειχνε να ενδιαφερεται οταν ηταν ενεργο μελος να παραταει ετσι το forum και να μην λεει τουλαχιστον να δωσουν σε καποιον αλλον την δουλεια που ειχε αναλαβει...

αποψη μου ειναι και ισως ακουστει σκληρο αλλα ετσι το ενιωθα εγω ολο αυτο τον καιρο....ειναι οτι ενιωθα οτι εδω μεσα καποιοι θεωρησαν οτι το site τους ανηκει και οτι ''ωχ αδερφε δεν μπαινω πια αλλα δεν το δινω και πουθενα αλλου αστο ετσι και ΟΤΑΝ μου ξαναερθει βλεπουμε...

και στο κατω κατω αφου δεν υπαρχει καμια κινητικοτητα στο Site απο ολα αυτα που λες οπως ξεκαθαρισμα και επανεγγραφη καποιον τοπικ δεν ειναι κακο να δωθει η ευκαιρια σε αλλους να τα κανουν αυτα αλλα και  να παρουν πρωτοβουλειες και να ριξουν ιδεες για να ξανανιωσει το forum......
______________________________________________________________________________________________________________________

φιλικα παντα και με την καλυτερη διαθεση για συζητηση..!!!

#84724 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 11:04

Δεν το λέω από την άποψη ότι δεν μπορούν να βρεθούν νέα άτομα, το λέω από την άποψη ότι δεν ξέρω τι διάθεση υπάρχει να εμπιστευτούν νέα άτομα χωρίς να ξέρω βέβαια αν υπάρχει ή όχι, δε θέλω να βάζω λόγια σε άλλους. Το λέω με βάση ότι αν είχε γίνει, ίσως και να είχε γίνει ήδη, εδώ και πολύ καιρό μάλιστα, και ειλικρινά ελπίζω ο Lord Leon να βρει την άκρη αφού το θέλει, είναι έτσι κι αλλιώς από τα πιο χαλαρά και εντάξει άτομα στο φόρουμ το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση ούτε και λόγος να παρεξηγήσω αυτό που έγραψες, είναι προφανές ότι έχω ξενερώσει και σαν μέλος της review team που έχει μείνει ο τίτλος μόνο για το εφέ και μάλιστα είχα ζητήσει να βγω κι ένα φεγγάρι και σαν μέλος αλλά πάνε και τόσα χρόνια δε θυμάμαι καν γιατί δεν είχα βγει τελικά αλλά ακόμα πιο πολύ. Βασικά έχω ξενερωσει πολύ περισσότερο σαν απλό μέλος γιατί θυμάμαι καλά την περίοδο που γινόταν ωραίες συζητήσεις και τα μέλη μιλούσαν το ένα στο άλλο και γενικότερα ήταν ένα διασκεδαστικό μέρος αλλά κάπου κατέληξε όλη η ζωή του φόρουμ να είναι αυτή η τρύπα. Επίσης προφανώς και για να υπάρχουν παράπονα κάπου κάτι γινόταν λάθος όταν τα γίνονται σε αυτόν τον βαθμό και γενικότερα γκρίνια για κλίκες υπήρχε και πριν πεθάνει το φόρουμ, οπότε δεν ξέρω αν ήταν θέμα ανοχής που στέρεψε ή αν απλώς όλοι προχώρησαν σε άλλα πράγματα, αν και εντάξει ξέρω κι εγώ παιδιά που σταμάτησαν να μπαίνουν από τέτοια θέματα.

Το τελευταίο απλώς το ανέφερα πρώτον για να πω ότι πέρα από τα προσωπικά του καθενός και τα θέματα που μπορεί να έχει ο καθένας με τις κλίκες όπως ανέφεραν, όταν δουλεύει ένας για πολλούς για χ, ψ λόγους λογικό είναι να κουράσει το πράγμα, αλλά και γιατί το τελευταίο διάστημα που ας πούμε ότι η ομάδα των moderator υπάρχει-και-δεν-υπάρχει, εφόσον το θέμα τους ήταν με εκείνους και με τον Warchief όπως λένε, πέρα από τη γενική γκρίνια δεν είδα κανέναν να ανοίγει και κανένα καινούργιο thread,(πέρα από κάτι φιλότιμες προσπάθειες του 1451) ή να μπει στον κόπο να γράψει κάπου και φαίνεται περισσότερο τη στιγμή που αυτά τα άτομα δεν είναι καν ενεργά πλέον. Αν κοιτάξεις και ποιοι ήταν αυτοί που άνοιγαν τα threads τότε... Δηλαδή η ομάδα των moderator έχει προφανώς συγκεκριμένα καθήκοντα αλλά αν δεν κουνήσουν και τα μέλη σαν μέλη το χέρι τους δε γίνεται τίποτα.

Δεν θεωρώ ότι θα πειράξει ανακατανομή εργασιών σε καμία περίπτωση, απλώς μακάρι να βρεθούν άτομα που δεν θα ασχοληθούν μόνο 1-2 μήνες και αυτό ήταν. Επίσης αφού όλοι θεωρούν ότι ο τρόπος λειτουργίας ήταν η πηγή του κακού, προφανώς και χρειάζονται νέα άτομα και νέες ιδεες και γενικά μια ανανέωση, πες το όπως θες.

Τους 5000 τους ανέφερα γιατί αναφέρθηκαν και γιατί οι περισσότεροι τους γνωρίζουν ως την πλέον ενεργή κοινότητα. Βέβαια πλέον έχει ξεπέσει και εκείνο το γκρουπ, πόσο να αντέξει με 5000 vs posts την ημέρα και ανύπαρκτες συζητήσεις για το οτιδήποτε; Ωστόσο κρίνοντας με βάση τι μπορεί να προσφέρει ένα φόρουμ συγκριτικά με το facebook για εμένα το περιεχόμενο παίζει τεράστιο ρόλο.

Με βάση αυτό που ανέφερες στο τέσσερα και την αίσθηση της οικογενειακής επιχείρισης που λες ότι ένιωθες, ε ναι λογικό είναι το δεύτερο να φέρει σε κάποια φάση και το πρώτο.

ySss0UF.jpg

#84725 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 08 June 2017 - 11:39

μπορω να πω οτι με καλυψες πληρως και δεν σε βρισκω λαθος πουθενα....

#84726 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 08 June 2017 - 11:44

Ωραίες απόψεις εκφράστηκαν. Από τεχνικό και οργανωτικό κομμάτι δεν έχω ίδεα. Από άνιμε έχω δει το μερίδιο μου, οπότε αν υπάρχει πρόθεση και συμμετοχή μπορώ με χαρά να ανοίγω/σχολιάζω/αναλύω παλιά και καινούργια έργα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#84727 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 08 June 2017 - 12:38

aww you guys

wO831Ft.jpg

i'm still here ya know.

να τα δώσω τα ηνία μου αλλά πρέπει να παλέψετε μέχρι θανάτου για την θέση.

#84728 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2017 - 13:45

1)δεν προκειται να κανω τιποτα μονος μου
2)δε χρειαζεται να εισαι mod για να βοηθησεις.
3) προσωπικα αν διαλεγα εγω mods θα γεμιζα το τημ με ατομα σαν τον scarlet D. Χωρις συσσωρευμενες πικριες απο παλια και ιδανικα κατω απο 25 χρονων. Με ορεξη και χρονο. Εγω θα καθομουν στην ακρη και θα μιλαγα μονο αμα με ρωτουσαν. Αλλα δεν αποφασιζω μονος μου, ολοι μας.
4) το 6) τον παιρνει
5) ευχαριστω για τα καλα σου λογια Κai πραγματικα το εκτιμω.
6) το 4) γαμιεται
7) θα προτεινα να ανοιξετε ενα ποστ να συζητησετε εκει ποσοι θελετε να ξανατρεξει το φορουμ, αν μπορειτε να διαθεσετε 2-5 ωρες την εβδομαδα μεχρι να μπει στον αυτοματο πιλοτο (πραγματικα δε θελει παραπανω νομιζω), πως θελετε να γινει ψηφοφορια για νεα διοικηση, τι αλλαγες θελετε να κανετε και γιατι κτλ. Και βαλτε εναν αντιπροσωπευτικο τιτλο στο θρεντ να ξερουν ολοι τι λεμε και για να μην χανονται οσα ωραια λετε στην τρουπα.
8) οταν τελειωσετε προτεινουμε και ψηφιζουμε ατομα.
9) συντασουμε ολοκληρωμενη προταση και στελνουμε στο master και left64vegeta. Ο πληρων τους λογαριασμους και ο υπευθυνος τεχνικου τμηματος.

Αυτη ειναι η δικη μου προταση. Αν εχετε καλυτερη πειτε. Προσωπικα ασχομουμαι γιατι με την ανταποκριση που ειδα μου φαινεται αρκετα ευκολο αλλα μπορει να κανω και λαθος.

stasou%2520mygdala.jpg

#84729 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 June 2017 - 14:45

Axουτα μωρε τι γλυκουλια τσουντερακια... πετιουνται δεξια και αριστερα ξαναεμφανιζονται μετά απο βδομαδες ... μηνες ... χρονια (βασικα δεν εφυγαν ποτε αλλά τεσπα) και προτιμουν να βριζουν και να κατηγορουν και να δεχονται τη μοιρα του φορουμ, παρα να παραδεχτουν οτι θελουν να ξαναζωντανεψει και να γινει το φορουμ οπως ηταν (περιπου) πριν μια πενταετια. 

Ποσες μερες ακομα χρειαζεστε για να βγαζετε παραπονο; γιατι με τοσο κοσμο που λαρκαρει εδω και κει το φορουμ ξαναχτιζεται στο πι και φι. Και μην ακουσω μα και μου, καταλαβαινω απολυτα πως οταν σας εκραζαν οι χι και ψι μπλε και πρασινοι κοκκοι οτι ολο κλαιτε που το φορουμ ψοφησε αλλα δεν κανετε τιποτα για αυτο, να γραψετε κανα ποστ κτλ. δεν μπορουσατε να γυρισετε και να πειτε "ΕΣΥ ΤΟ ΨΟΦΗΣΕΣ" και τωρα βγαζετε το αχτι σας. Οκ δεκτο και αυτο και καλοι και οι συναισθηματισμοι αλλα αν μετα δεν μπορεις να το γυρισεις σε κατι το παραγωγικο, ψιλοαχρηστοι ειναι να λεμε την αληθεια.

Εγω στο section του OP γράφω κάθε εβδομάδα :P :P

#84730 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 June 2017 - 16:05

I guess το πιο άμεσο που θα μπορουσε να γινει σαυτη τη φαση μεχρι να διακανονιστεί οτιδήποτε θα ηταν να ξαναενεργοποιηθει να ξαναρχισουν να ανοιγονται θεματα για ανιμε που πλεον οπως και να χει εχουν σχεδον εξαφανιστεί. Πιστευω πως οντος θα μας ενεργοποισε κατι τετοιο σε πρωτη φαση.Κιαν μη τι αλο θα μπορούσα και πιστευω και ολοι μας να συμβαλουμε σ'αυτο ενεργοποιοντας καμια συζητηση πανω σε ανιμε θεματα. Το αλο ειναι να βρεθει καποιος τροπος να μπουν η και καλεστουν νεα μελη και να μεινουν που ειναι το δυσκολο κοματι της υποθεσης.
フカフカ

#84731 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 June 2017 - 18:23

Βασικά ούτε προγραμματισμό θέλει το site, ούτε γραφίστες, μόνο χρήστες που θα κάνουν θέματα και θα δώσουν την κίνηση. Αυτό είναι το πρόβλημα τόσο καιρό.

Μπαίνω κάθε μέρα, πρωί απόγευμα, τα κουμπιά για τα νέα threads και reply εκεί είναι πάντα. Το περιεχόμενο και η αίσθηση της κοινότητας ήταν αυτό που κρατούσε το forum όχι οι έξυπνες λειτουργίες ή το φοβερό design.

FFS τα reviews μας είναι threads με κεντραρισμένες εικόνες και κόκκινα, μπλε, κίτρινα γράμματα. 

Με αυτή τη λογική δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα απλά αντί pointing fingers για το ποιος φταίει και γενικό ξενέρωμα ότι δεν υπάρχει κίνηση, ένα reboot. Anime συνεχίζουν να βγαίνουν, το υλικό υπάρχει.

rsrGbGx.gif

#84732 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2017 - 18:26

Hello you dear people. 

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αλλά επειδή το παρελθόν είναι παρελθόν και για πολλούς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση είναι καλό να μείνει έτσι, ας μιλήσουμε για το παρόν. Να υποδείξω μόνο ότι στον ένα χρόνο που έχετε μείνει στην ηρεμία σας τα σχετικά με το θέμα της κοινότητας posts και threads είναι ελάχιστα. 

Δεδομένου ότι έχετε τόση αγάπη για την κοινότητα και το αντικείμενο μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι βλέπω τόσο λίγες...εχμ πράξεις. 

Για να το ξεκαθαρίσω. Το να μπει νέα ομάδα δεν ήταν κάτι που δεν εξετάστηκε. Οι νέοι mods όπως και τα μέλη της review team μπαίνουν με βάση την δουλειά που έχουν ρίξει στο site από τον δικό τους προσωπικό χρόνο. Κάτι που σχεδόν όλοι από εδώ μέσα δεν έχετε κάνει και για το οποίο δεν σας εμπόδισε ποτέ κανείς. Είναι ένα πράγμα το να έρχεσαι ως χρήστης και να σχολιάζεις ανέμελα και ένα άλλο πράγμα το να δημιουργείς υλικό συνέχεια, να παίζεις τον διαιτητή και γενικά να αναλαμβάνεις ένα σετ ευθυνών που αν κρίνω από τα σχόλια σχεδόν κανείς δεν αντιλαμβάνεται (όπως το να ξυπνάς με την τσίμπλα στο μάτι επειδή ένας πανικοβεβλημένος game master τσιρίζει στο κινητό σου για το τρολ που μπήκε στο παιχνίδι του, ή επειδή κάποιος πήγε διακοπές στη Μυτιλήνη με τον κολλητό του και είπαν να βγάλουν το άχτι τους). 

Επειδή λοιπόν για μία κοινότητα είναι υπεύθυνοι οι mods αλλά είναι υπεύθυνα και τα μέλη της, όταν θα βρεθεί άνθρωπος που θα δείξει ότι μπορεί να ασχοληθεί δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον κάνω mod να του δείξω τι πρέπει να προσέχει και να αφιερώσω χρόνο για να τον κατατοπίσω. 

#84733 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 June 2017 - 18:29

Μιά χαρά είναι το site indeed....αν και πιστεύω όλοι θα θέλαμε κανα άνιμε μπανεράκι όπως τις παλιές εποχές ^^ Αλλα γενικά τίποτα το τρομερό πιο πολύ ενασχόληση χρειαζόμαστε :)

フカフカ

#84734 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 June 2017 - 18:42

Κοίτα επειδή παλιότερα είχε ψαχτεί το θέμα με τα banners έτσι όπως είναι "γραμμένο" το forum δεν επιτρέπει την συγκεκριμένη λειτουργία.

Επίσης επειδή έχει flexible design και αλλάζει μέγεθος ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης ή θα φαίνεται κεντραρισμένο αν έχεις μεγαλύτερη οθόνη ή θα φαίνεται μία τεράστια εικόνα που θα περισσεύει αν έχεις μικρότερη.

rsrGbGx.gif

#84735 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 June 2017 - 18:53

Αν αυτό είναι κατί που δεν μπορεί μπορεί να διορθωθεί και είναι λόγο πλατφόρμας καθαρά πάω πάσο, μιας κιαπο προγραμματισμό δεν, ακα τα ξέρεις πολύ καλύτερα κιαπο πρωτο χέρι απότι εγώ. Άλλα είναι ενα εμφανές θέμα που το κάνει πιο ψυχρό το site συγκριτικά με παλιότερα. Αλλα όπως και να χει είναι απλά μια λεπτομέρια αυτό. 

フカフカ