Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#82621 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 August 2015 - 11:16

Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία που έχω εδώ και πολύ καιρό.Οι ξένοι fansubbers τι είναι στη πλειοψηφία τους: Ιάπωνες που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα ή μη-Ιάπωνες που γνωρίζουν άπταιστα την ιαπωνική γλώσσα;

"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#82622 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 19 August 2015 - 12:19

Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία που έχω εδώ και πολύ καιρό.Οι ξένοι fansubbers τι είναι στη πλειοψηφία τους: Ιάπωνες που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα ή μη-Ιάπωνες που γνωρίζουν άπταιστα την ιαπωνική γλώσσα;

Anecdotal evidence is anecdotal, αλλά στο scanlation group που ήμουν είχαμε ένα drama queen από την Γερμανία που για κάποιο λόγο αποφάσισε να μάθει άπιαστα ιαπωνικά, δηλαδή έμαθε ότι μπορούσε μόνος του, στην πορεία πήγε σε μαθήματα, πήρε και πτυχία κτλ. . Παράλληλα όμως είχαμε και άλλα παιδιά που είχαν πάει να σπουδάσουν εκεί και προφανώς ξέρανε την γλώσσα αλλά δεν ήταν και λίγοι οι Ιάπωνες που απλά ήθελαν να μάθουν καλύτερα αγγλικά συγκρίνοντας την μετάφρασή τους με το Proofread κείμενο ή που απλά πουλούσαν τις μεταφράσεις τους για λεφτά. Το τελευταίο όμως όχι και τόσο γιατί πολύ απλά ήταν κατακριτέο στην κοινώτητα εκείνη την περιόδο, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

#82623 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 21 August 2015 - 16:09

cool-lama-fashion-glasses-lamas-with-a-h

Back φρομ διακοπές! Ουυυυ Μύκονοοοοοοος! Σχεδόν!

rsrGbGx.gif

#82624 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 21 August 2015 - 23:39

Ελα ροδο να σε φιλεψω

ezgif.com-resize.gif

#82625 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 August 2015 - 00:42

Αυτό που Αύγουστο μήνα κλείνουμε τα παράθυρα για να κοιμηθούμε εδώ στο βορρά, με ξεπερνάει! brrr

Edited by didimakia, 23 August 2015 - 00:43.

2bbd14fc.jpg

#82626 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 23 August 2015 - 05:19

Αυτό που Αύγουστο μήνα κλείνουμε τα παράθυρα για να κοιμηθούμε εδώ στο βορρά, με ξεπερνάει! brrr

Spoiler:

ezgif.com-resize.gif

#82627 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 23 August 2015 - 21:15

QiKd0WT.png

09pntFA.png?1

#82628 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 24 August 2015 - 22:15

Nl65s1Q.png

09pntFA.png?1

#82629 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 24 August 2015 - 23:00

devilman καλό

#82630 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 24 August 2015 - 23:02

Έχω πανικοβληθεί λιγάκι, όποιος ξέρει ας συμβουλέψει :P

Που λέτε, πήγα να φάω δημητριακά με γάλα και όταν γύρισα καμία σελίδα δεν φόρτωνε (από κανέναν browser), παρόλο που ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο internet. Μάλιστα έλεγξα αν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wi-fi (που πράγματι συνδεόταν) και έψαξα να βρω λύση για το πρόβλημα του υπολογιστή. Οι περισσότερες σελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι πρόκειται για ιό και ότι πρέπει να κάνω scan με το antivirus ή ότι πρόκειται για malware κλπ. Σκέφτομαι εγώ, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιο θέμα, γιατί δεν είμαι επιπόλαιος χρήστης του διαδικτύου και, συν τοις άλλοις, δεν έχω επισκεφθεί κάποια "ύποπτη" ιστοσελίδα τις τελευταίες μέρες. Έκανα ένα restart και πλέον μπορώ να συνδεθώ από όλους τους browsers, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Παρόλα αυτά με ανησύχησε αυτό το ξαφνικό γεγονός, δεδομένου ότι δεν έκανα τίποτα το ασυνήθιστο τις τελευταίες ημέρες. Εσείς τι λέτε να είναι; Έχει συμβεί σε κανέναν;

Edited by Akihito, 24 August 2015 - 23:03.

#82631 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 August 2015 - 23:23

Ισως ηταν καποια διαφημιση-scam; Εχεις adblock ?

2bbd14fc.jpg

#82632 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 24 August 2015 - 23:24

Μηπως πεθανε το WiFi adapter σου?

#82633 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 24 August 2015 - 23:34

udRUszq.png

09pntFA.png?1

#82634 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 25 August 2015 - 00:15

Ισως ηταν καποια διαφημιση-scam; Εχεις adblock ?

Έχω adblock, γι' αυτό αποκλείω το σενάριο για ιό/malware. Από μόνος μου δε θα κατέβαζα ποτέ κάτι που να μην ήταν ασφαλές! (Όσο για usb drives, έχω μήνες να χρησιμοποιήσω)

Μηπως πεθανε το WiFi adapter σου?

Δε νομίζω, γιατί σε αυτή την περίπτωση δε θα διορθωνόταν το πρόβλημα με το restart. Για να γράφω στο forum και να ακούω τραγούδια στο youtube (από τον υπολογιστή μου), πάει να πει ότι λειτουργεί μια χαρά :P

#82635 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 25 August 2015 - 00:22

Έχω πανικοβληθεί λιγάκι, όποιος ξέρει ας συμβουλέψει :P

Που λέτε, πήγα να φάω δημητριακά με γάλα και όταν γύρισα καμία σελίδα δεν φόρτωνε (από κανέναν browser), παρόλο που ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο internet. Μάλιστα έλεγξα αν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wi-fi (που πράγματι συνδεόταν) και έψαξα να βρω λύση για το πρόβλημα του υπολογιστή. Οι περισσότερες σελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι πρόκειται για ιό και ότι πρέπει να κάνω scan με το antivirus ή ότι πρόκειται για malware κλπ. Σκέφτομαι εγώ, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιο θέμα, γιατί δεν είμαι επιπόλαιος χρήστης του διαδικτύου και, συν τοις άλλοις, δεν έχω επισκεφθεί κάποια "ύποπτη" ιστοσελίδα τις τελευταίες μέρες. Έκανα ένα restart και πλέον μπορώ να συνδεθώ από όλους τους browsers, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Παρόλα αυτά με ανησύχησε αυτό το ξαφνικό γεγονός, δεδομένου ότι δεν έκανα τίποτα το ασυνήθιστο τις τελευταίες ημέρες. Εσείς τι λέτε να είναι; Έχει συμβεί σε κανέναν;

Τρέξε κανένα scan με το antivirus σου καλού κακού, δεν χάνεις κάτι. Μπορεί να είχες κολλήσει κάτι παλιότερα και να σου έκανε θέμα τώρα; Δεν ξέρω, ούτε έχω ειδικές γνώσεις, αλλά νομίζω θα ήταν η καλύτερη ιδέα για τώρα. Άλλωστε μπορεί να κόλλησες κάτι από κάπου που δεν περίμενες. Συμβαίνουν αυτά.