Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία που έχω εδώ και πολύ καιρό.Οι ξένοι fansubbers τι είναι στη πλειοψηφία τους: Ιάπωνες που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα ή μη-Ιάπωνες που γνωρίζουν άπταιστα την ιαπωνική γλώσσα;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 19 August 2015 - 11:16
Posted 19 August 2015 - 12:19
Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία που έχω εδώ και πολύ καιρό.Οι ξένοι fansubbers τι είναι στη πλειοψηφία τους: Ιάπωνες που γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα ή μη-Ιάπωνες που γνωρίζουν άπταιστα την ιαπωνική γλώσσα;
Anecdotal evidence is anecdotal, αλλά στο scanlation group που ήμουν είχαμε ένα drama queen από την Γερμανία που για κάποιο λόγο αποφάσισε να μάθει άπιαστα ιαπωνικά, δηλαδή έμαθε ότι μπορούσε μόνος του, στην πορεία πήγε σε μαθήματα, πήρε και πτυχία κτλ. . Παράλληλα όμως είχαμε και άλλα παιδιά που είχαν πάει να σπουδάσουν εκεί και προφανώς ξέρανε την γλώσσα αλλά δεν ήταν και λίγοι οι Ιάπωνες που απλά ήθελαν να μάθουν καλύτερα αγγλικά συγκρίνοντας την μετάφρασή τους με το Proofread κείμενο ή που απλά πουλούσαν τις μεταφράσεις τους για λεφτά. Το τελευταίο όμως όχι και τόσο γιατί πολύ απλά ήταν κατακριτέο στην κοινώτητα εκείνη την περιόδο, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Posted 21 August 2015 - 23:39
Ελα ροδο να σε φιλεψω
Posted 23 August 2015 - 00:42
Edited by didimakia, 23 August 2015 - 00:43.
Posted 23 August 2015 - 05:19
Αυτό που Αύγουστο μήνα κλείνουμε τα παράθυρα για να κοιμηθούμε εδώ στο βορρά, με ξεπερνάει! brrr
Posted 23 August 2015 - 21:15
Posted 24 August 2015 - 22:15
Posted 24 August 2015 - 23:00
devilman καλό
Posted 24 August 2015 - 23:02
Έχω πανικοβληθεί λιγάκι, όποιος ξέρει ας συμβουλέψει
Που λέτε, πήγα να φάω δημητριακά με γάλα και όταν γύρισα καμία σελίδα δεν φόρτωνε (από κανέναν browser), παρόλο που ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο internet. Μάλιστα έλεγξα αν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wi-fi (που πράγματι συνδεόταν) και έψαξα να βρω λύση για το πρόβλημα του υπολογιστή. Οι περισσότερες σελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι πρόκειται για ιό και ότι πρέπει να κάνω scan με το antivirus ή ότι πρόκειται για malware κλπ. Σκέφτομαι εγώ, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιο θέμα, γιατί δεν είμαι επιπόλαιος χρήστης του διαδικτύου και, συν τοις άλλοις, δεν έχω επισκεφθεί κάποια "ύποπτη" ιστοσελίδα τις τελευταίες μέρες. Έκανα ένα restart και πλέον μπορώ να συνδεθώ από όλους τους browsers, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά με ανησύχησε αυτό το ξαφνικό γεγονός, δεδομένου ότι δεν έκανα τίποτα το ασυνήθιστο τις τελευταίες ημέρες. Εσείς τι λέτε να είναι; Έχει συμβεί σε κανέναν;
Edited by Akihito, 24 August 2015 - 23:03.
Posted 24 August 2015 - 23:23
Ισως ηταν καποια διαφημιση-scam; Εχεις adblock ?
Posted 24 August 2015 - 23:34
Posted 25 August 2015 - 00:15
Ισως ηταν καποια διαφημιση-scam; Εχεις adblock ?
Έχω adblock, γι' αυτό αποκλείω το σενάριο για ιό/malware. Από μόνος μου δε θα κατέβαζα ποτέ κάτι που να μην ήταν ασφαλές! (Όσο για usb drives, έχω μήνες να χρησιμοποιήσω)
Μηπως πεθανε το WiFi adapter σου?
Δε νομίζω, γιατί σε αυτή την περίπτωση δε θα διορθωνόταν το πρόβλημα με το restart. Για να γράφω στο forum και να ακούω τραγούδια στο youtube (από τον υπολογιστή μου), πάει να πει ότι λειτουργεί μια χαρά
Posted 25 August 2015 - 00:22
Έχω πανικοβληθεί λιγάκι, όποιος ξέρει ας συμβουλέψει
Που λέτε, πήγα να φάω δημητριακά με γάλα και όταν γύρισα καμία σελίδα δεν φόρτωνε (από κανέναν browser), παρόλο που ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο internet. Μάλιστα έλεγξα αν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wi-fi (που πράγματι συνδεόταν) και έψαξα να βρω λύση για το πρόβλημα του υπολογιστή. Οι περισσότερες σελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι πρόκειται για ιό και ότι πρέπει να κάνω scan με το antivirus ή ότι πρόκειται για malware κλπ. Σκέφτομαι εγώ, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιο θέμα, γιατί δεν είμαι επιπόλαιος χρήστης του διαδικτύου και, συν τοις άλλοις, δεν έχω επισκεφθεί κάποια "ύποπτη" ιστοσελίδα τις τελευταίες μέρες. Έκανα ένα restart και πλέον μπορώ να συνδεθώ από όλους τους browsers, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά με ανησύχησε αυτό το ξαφνικό γεγονός, δεδομένου ότι δεν έκανα τίποτα το ασυνήθιστο τις τελευταίες ημέρες. Εσείς τι λέτε να είναι; Έχει συμβεί σε κανέναν;
Τρέξε κανένα scan με το antivirus σου καλού κακού, δεν χάνεις κάτι. Μπορεί να είχες κολλήσει κάτι παλιότερα και να σου έκανε θέμα τώρα; Δεν ξέρω, ούτε έχω ειδικές γνώσεις, αλλά νομίζω θα ήταν η καλύτερη ιδέα για τώρα. Άλλωστε μπορεί να κόλλησες κάτι από κάπου που δεν περίμενες. Συμβαίνουν αυτά.