Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 25 August 2015 - 00:55
Posted 25 August 2015 - 04:20
Ο κανόνας μου είναι ότι άμα φτιάχνει με restart, δεν είναι σοβαρό.
Τώρα κολλήματα της στιγμής νομίζω συμβαίνουν πάντα, μηχανήματα είναι αυτά. Αν παρόλα αυτά είσαι ακόμα αγχωμένος, εγώ με Kaspersky και Malwarebytes είμαι τόσα χρόνια καλυμένος, τα προτείνω.
Posted 25 August 2015 - 05:57
Posted 25 August 2015 - 09:53
Quality shitposting απο τον Πασχλαέα. Μπράβο αγόρι μου, καιρό είχα να δω τόσο καλό shitposting.
Posted 25 August 2015 - 11:20
Edited by Vetus, 25 August 2015 - 11:20.
Posted 25 August 2015 - 12:37
Έχω πανικοβληθεί λιγάκι, όποιος ξέρει ας συμβουλέψει
Που λέτε, πήγα να φάω δημητριακά με γάλα και όταν γύρισα καμία σελίδα δεν φόρτωνε (από κανέναν browser), παρόλο που ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο internet. Μάλιστα έλεγξα αν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wi-fi (που πράγματι συνδεόταν) και έψαξα να βρω λύση για το πρόβλημα του υπολογιστή. Οι περισσότερες σελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι πρόκειται για ιό και ότι πρέπει να κάνω scan με το antivirus ή ότι πρόκειται για malware κλπ. Σκέφτομαι εγώ, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιο θέμα, γιατί δεν είμαι επιπόλαιος χρήστης του διαδικτύου και, συν τοις άλλοις, δεν έχω επισκεφθεί κάποια "ύποπτη" ιστοσελίδα τις τελευταίες μέρες. Έκανα ένα restart και πλέον μπορώ να συνδεθώ από όλους τους browsers, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά με ανησύχησε αυτό το ξαφνικό γεγονός, δεδομένου ότι δεν έκανα τίποτα το ασυνήθιστο τις τελευταίες ημέρες. Εσείς τι λέτε να είναι; Έχει συμβεί σε κανέναν;
Και εγω βασικα κατι παρομοιο ειχα παθει, δεν ξερω τι εγινε. Πηγαινε να αλλαξεις τροφοδοτικο, εμενα αφοτου το επαθε αυτο μετα απο λιγο καιρο ο πυργος μου ανατιναχτηκε.
Δε στο λεω στην πλακα, εδω μιλαμε για την σωματικη σου ακεραιοτητα.
Posted 25 August 2015 - 13:57
Έχω πανικοβληθεί λιγάκι, όποιος ξέρει ας συμβουλέψει
Που λέτε, πήγα να φάω δημητριακά με γάλα και όταν γύρισα καμία σελίδα δεν φόρτωνε (από κανέναν browser), παρόλο που ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο internet. Μάλιστα έλεγξα αν το κινητό μου συνδέεται κανονικά στο wi-fi (που πράγματι συνδεόταν) και έψαξα να βρω λύση για το πρόβλημα του υπολογιστή. Οι περισσότερες σελίδες που επισκέφθηκα έλεγαν ότι πρόκειται για ιό και ότι πρέπει να κάνω scan με το antivirus ή ότι πρόκειται για malware κλπ. Σκέφτομαι εγώ, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να υφίσταται τέτοιο θέμα, γιατί δεν είμαι επιπόλαιος χρήστης του διαδικτύου και, συν τοις άλλοις, δεν έχω επισκεφθεί κάποια "ύποπτη" ιστοσελίδα τις τελευταίες μέρες. Έκανα ένα restart και πλέον μπορώ να συνδεθώ από όλους τους browsers, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά με ανησύχησε αυτό το ξαφνικό γεγονός, δεδομένου ότι δεν έκανα τίποτα το ασυνήθιστο τις τελευταίες ημέρες. Εσείς τι λέτε να είναι; Έχει συμβεί σε κανέναν;
Έχεις windows 10 ?Παρατήρησα ένα παρόμοιο φαινόμενο στον παλιό μου υπολογιστή μετά από την αναβάθμιση σε 10.Συγκεκριμένα έπιανε το anime.gr ως ανακατεύθυνση στο animeclipse.com και το δεύτερο το έκανε block το avast ως malware.Μετά από restart όλα δουλεύαν ρολόι.Στα 7 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Posted 25 August 2015 - 17:23
Techsupport.gr
Posted 25 August 2015 - 18:29
Posted 25 August 2015 - 19:53
Much better, thank me later.
Posted 25 August 2015 - 20:02
Και εγω βασικα κατι παρομοιο ειχα παθει, δεν ξερω τι εγινε. Πηγαινε να αλλαξεις τροφοδοτικο, εμενα αφοτου το επαθε αυτο μετα απο λιγο καιρο ο πυργος μου ανατιναχτηκε.
Δε στο λεω στην πλακα, εδω μιλαμε για την σωματικη σου ακεραιοτητα.
Laptop έχω, αλλά είναι για πέταμα, ούτως ή άλλως (dead battery, κολλήματα, λίγος χώρος)
Όπως και να το κάνουμε είναι παλιό!
Έχεις windows 10 ?Παρατήρησα ένα παρόμοιο φαινόμενο στον παλιό μου υπολογιστή μετά από την αναβάθμιση σε 10.Συγκεκριμένα έπιανε το anime.gr ως ανακατεύθυνση στο animeclipse.com και το δεύτερο το έκανε block το avast ως malware.Μετά από restart όλα δουλεύαν ρολόι.Στα 7 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Εγώ ξέμεινα στα vista Είχε πάρει το laptop ο αδερφός μου όταν πρωτοβγήκαν τα vista το 2007 και τελικά το κληρονόμησα εγώ
Το θέμα είναι ότι τότε η Microsoft είχε δώσει δωρεάν αναβάθμιση στα windows 7 μόνο σε όσες άδειες/όσα μηχανήματα αγοράστηκαν το τελευταίο εξάμηνο πριν την κυκλοφορία των 7. Γενικά, δε φημίζομαι πολύ για την τύχη μου
Πάντως, έκανα ένα all-system scan σήμερα και κατέβασα το malwarebytes που προτάθηκε παραπάνω για καλό και για κακό. Και τα δύο επέστρεψαν το ίδιο αποτέλεσμα, ότι δηλαδή δε βρέθηκε καμία απειλή και ο υπολογιστής μου είναι "καθαρός".
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Posted 25 August 2015 - 20:33
Posted 25 August 2015 - 23:02
Τώρα να σηκώσω ενα Windows vs Linux flamewar για να σας κάννω τα ούμπαλα σαν μπάλες ποδοσφαίρου για top notch επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα. (Σουμάχιερ στο κρεβάτι θα σας κάνουμε!!!!)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 25 August 2015 - 23:06