Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#82576 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 01:53

Ψευτικο ειναι τερμα, αλλα θα εχει φαση το ματσακι. Και ας ειναι στημενο δεν ξερεις τι θα γινει εσυ προσωπικα, οποτε ζησε το ονειρο. Ποτε δεν εβλεπα WWE αλλα εφοσον θα παιξει ξυλο ο Arrow, κατεβαζω παντελονια.

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να γίνει καλό match τη στιγμή που (προσπερνώντας ότι μιλάμε για wwe) ο ένας από τους δύο δεν είναι επαγγελματίας. Οι pro wrestlers περνάνε χρόνια προπόνησης για να μπορούν να εκτελούν τις κινήσεις με "ασφάλεια". Ο Amell έχει λίγο καιρό κατά τον οποίο ενδέχεται να έχει προπονηθεί αλλά δεν ξέρω αν φτάνει. Ίσως απλά να εκμεταλλευτούν το όνομά του για να στήσουν ένα match που να αποδειχθεί τελείως μάπα, γιατί όσο "ψεύτικο" και να είναι το pro wrestling, δεν είναι κάτι εύκολο ούτε ασφαλές που θα δοκίμαζε οποιοσδήποτε ηθοποιός δράσης έτσι στην άνεση.

Γενικότερα δε ξέρω κατα πόσο λειτουργεί ως διαφήμιση ή δυσφήμιση το να συμμετέχει ένας νέος ηθοποιός σε αυτό το έκτρωμα, όσα λεφτά κι αν πάρει, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να μπει πλήρως στο κλίμα του αμερικανικού commercial subculture για να ικανοποιήσει το κοινό του. Εγώ βασικά δεν τον ήξερα καν τον τύπο.

O6rrvsU.jpg

#82577 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 02:18

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να γίνει καλό match τη στιγμή που (προσπερνώντας ότι μιλάμε για wwe) ο ένας από τους δύο δεν είναι επαγγελματίας. Οι pro wrestlers περνάνε χρόνια προπόνησης για να μπορούν να εκτελούν τις κινήσεις με "ασφάλεια". Ο Amell έχει λίγο καιρό κατά τον οποίο ενδέχεται να έχει προπονηθεί αλλά δεν ξέρω αν φτάνει. Ίσως απλά να εκμεταλλευτούν το όνομά του για να στήσουν ένα match που να αποδειχθεί τελείως μάπα, γιατί όσο "ψεύτικο" και να είναι το pro wrestling, δεν είναι κάτι εύκολο ούτε ασφαλές που θα δοκίμαζε οποιοσδήποτε ηθοποιός δράσης έτσι στην άνεση.

Γενικότερα δε ξέρω κατα πόσο λειτουργεί ως διαφήμιση ή δυσφήμιση το να συμμετέχει ένας νέος ηθοποιός σε αυτό το έκτρωμα, όσα λεφτά κι αν πάρει, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να μπει πλήρως στο κλίμα του αμερικανικού commercial subculture για να ικανοποιήσει το κοινό του. Εγώ βασικά δεν τον ήξερα καν τον τύπο.

εχω ακουσει οτι τους εκπαιδευουν σε μοναστηρια σαολιν για 50 χρονια πριν μπουν στο ρινγκ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 13 Αύγουστος 2015 - 02:25

#82578 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 03:04

Tag team θα είναι το match, και οι υπόλοιποι 3 που συμμετέχουν είναι από τους καλύτερους αθλητές του WWE (Neville, Barett, Stardust) so θα κάνουν αυτοί το heavy lifting. O πρασινόβελος θα πετάξει μερικές απλες/ασφαλείς κινήσεις που θα του έμαθαν φαντάζομαι και τερμά, για να φέρει το fanbase του όπως τον Mike είναι εκεί άλλωστε.

Πάντως δεν θέλει χρόνια για να μπεις στο Ring. Τα wrestling schools από ότι ξέρω έχουν courses των κάτι μηνών, λιγότερα πάντως του χρόνου και με το που βγεις από εκεί είσαι έτοιμος για να δώσεις match. Προφανώς το quality του match ανεβαίνει με εμπειρία, παραπάνω εξάσκηση και φυσικό ταλέντο, αλλά αν έχεις πετύχει από μόνος σου ένα επίπεδο πολύ καλής φυσικής κατάστασης μπορείς να παρουσιάσεις ένα normal match με σχετικά λίγη εξάσκηση. Γέλιο έχουν τα celebrity matches, ο Rodman είχε εμφανιστεί πριν από καμιά 20αριά χρόνια, στο ενδιάμεσο της σειράς τελικών Bulls vs Jazz και ήταν actually decent.

Αλλά και χάλια να βγει το Match, συνηθισμένα πράγματα για WWE.

qzMHWHd.png

#82579 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 10:13

Πως και δεν έχουμε ακόμα topic για τις σειρές anime του φθινοπώρου? Αν είναι να μην το φτιάξει κανείς πείτε μου να το κάνω εγώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 13 Αύγουστος 2015 - 10:14

#82580 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 10:42

m8, τα ενεργά μέλη του forum μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και το πιο ενεργό thread είναι η τρύπα λόγο της απεριόριστης μαλάκυνσης που μπορεί και αναπτύσσετε ανά περιόδους εδώ. Απλά δεν αξίζει να χάσεις τον χρόνο σου για thread εκτός και αν θες να μοιάζει με προσωπικό blog. Με τόσα άτομα που έχει εδώ είναι πολύ καλύτερο να κάνουμε restructure/downsize σε ένα απλό chatgroup για μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία.

I declare the forum as dead, πιο dead απο τον Τουτανανχαμόν.

#82581 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 11:27

m8, τα ενεργά μέλη του forum μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και το πιο ενεργό thread είναι η τρύπα λόγο της απεριόριστης μαλάκυνσης που μπορεί και αναπτύσσετε ανά περιόδους εδώ. Απλά δεν αξίζει να χάσεις τον χρόνο σου για thread εκτός και αν θες να μοιάζει με προσωπικό blog. Με τόσα άτομα που έχει εδώ είναι πολύ καλύτερο να κάνουμε restructure/downsize σε ένα απλό chatgroup για μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία.

Ποιός έκανε summon?

Youtube Video

stasou%2520mygdala.jpg

#82582 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 11:44

Ισχύει ότι το forum είναι πιο νεκρό και απ' το θάνατο, και σ' αυτό συμβάλουν πολλοί παράγοντες.

Έχουμε καλοκαίρι βέβαια και μάλιστα Αύγουστο κατά τον οποίο πάντα υπάρχει ερημιά.

#82583 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 12:11

Tag team θα είναι το match, και οι υπόλοιποι 3 που συμμετέχουν είναι από τους καλύτερους αθλητές του WWE (Neville, Barett, Stardust) so θα κάνουν αυτοί το heavy lifting. O πρασινόβελος θα πετάξει μερικές απλες/ασφαλείς κινήσεις που θα του έμαθαν φαντάζομαι και τερμά, για να φέρει το fanbase του όπως τον Mike είναι εκεί άλλωστε.

Πάντως δεν θέλει χρόνια για να μπεις στο Ring. Τα wrestling schools από ότι ξέρω έχουν courses των κάτι μηνών, λιγότερα πάντως του χρόνου και με το που βγεις από εκεί είσαι έτοιμος για να δώσεις match. Προφανώς το quality του match ανεβαίνει με εμπειρία, παραπάνω εξάσκηση και φυσικό ταλέντο, αλλά αν έχεις πετύχει από μόνος σου ένα επίπεδο πολύ καλής φυσικής κατάστασης μπορείς να παρουσιάσεις ένα normal match με σχετικά λίγη εξάσκηση. Γέλιο έχουν τα celebrity matches, ο Rodman είχε εμφανιστεί πριν από καμιά 20αριά χρόνια, στο ενδιάμεσο της σειράς τελικών Bulls vs Jazz και ήταν actually decent.

Αλλά και χάλια να βγει το Match, συνηθισμένα πράγματα για WWE.

Εγω παλι δεν περιμενα να υπαρχουν ατομα που να γνωριζουν τοσο καλα πληροφοριες περι WWE. Απο εκει και περα δεν εχω ξαναδει ασχοληθει γνκ με WWE. Θα ειναι το 1ο match που θα δω και πολυ πιθανον το τελευταιο. Απλα θα ηθελα να δω τον arrow να τρωει βρωμοξυλο. Φανταζεσαι να ντυθει σαν πρασινο βελος και να παει στο ρινγκ; Ετσι και αλλιως ο stardust αποτι ειδα σαν καραγκιοζης vilain φαινεται. Οποτε 2 καραγκιοζηδες που κανουν cosplay στο ring.

EDIT: Αυτο παιζει να ειναι το καλυτερο beat που εχω ακουσει.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 13 Αύγουστος 2015 - 12:59

ezgif.com-resize.gif

#82584 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 14:36

πω ρε Takayama, γκρινιάζεις χειρότερα κι από την γιαγιά μου.

Θα φροντίσω να μπορέσετε να προγραμματίσετε τα φθινοπωρινά σας άνιμου στην ώρα σας.

#82585 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 15:50

based bs

για ένα καλύτερο αύριο

#82586 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 16:40

Τι να κάνουμε οι καιροί αλλάζουν και πλέον τα forum δεν είναι όσο cool ήταν κάποτε :P Ε και όσοι έχουν μείνει είναι κυρίως παλαιότερα μέλη που πλέον έχουν μεγαλώσει, ή απλά βαρεθεί.
phmava.php

#82587 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 17:06

Κακίες! Γιατί να σκοτώσεις το φόρουμ, το θέλωω!Έχει τόσα ωραία θέματα! Και νομίζεις ότι είναι εύκολο να ανοίξει κανείς thread αι τέτοια με τόσες δουλέιές; Βέβαια, έχει δίκιο στο ότι η τρύπα κοντεύει να τα καταπιεί όλα, μα σκέψου ότι είναι από το 2007 ή όποτε τέλοςπάντων ιδρύθηκε το φόρουμ!

#82588 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 17:22

Κακίες! Γιατί να σκοτώσεις το φόρουμ, το θέλωω!Έχει τόσα ωραία θέματα! Και νομίζεις ότι είναι εύκολο να ανοίξει κανείς thread αι τέτοια με τόσες δουλέιές; Βέβαια, έχει δίκιο στο ότι η τρύπα κοντεύει να τα καταπιεί όλα, μα σκέψου ότι είναι από το 2007 ή όποτε τέλοςπάντων ιδρύθηκε το φόρουμ!

:terror2:

Spoiler:

ezgif.com-resize.gif

#82589 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 17:57

Πουλάω το account μου που είναι του 2008 σε λογική τιμή, αντίκα είναι.

#82590 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 18:19

Πουλάω το account μου που είναι του 2008 σε λογική τιμή, αντίκα είναι.

λολ..το δικο μου ειναι απο το 2006...δεινοσαυρος..
btw
το wwe ναι μεν ειναι script entertainment sport αλλα αυτο δεν το κανει λιγοτερο δυσκολο..οι τιμοι ειναι ακροβατες.πολλες κινησεις ειναι αρκετα δυσκολες και επιπονες παρο ολα αυτα..

με ενα search στο youtube θα δειτε αρκετους τραυματισμους και μαλιστα σοβαρους...

+ οτι εχουν πεθανει και καμια 15αρια μεσα στο ρινγκ...