Ψευτικο ειναι τερμα, αλλα θα εχει φαση το ματσακι. Και ας ειναι στημενο δεν ξερεις τι θα γινει εσυ προσωπικα, οποτε ζησε το ονειρο. Ποτε δεν εβλεπα WWE αλλα εφοσον θα παιξει ξυλο ο Arrow, κατεβαζω παντελονια.
Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να γίνει καλό match τη στιγμή που (προσπερνώντας ότι μιλάμε για wwe) ο ένας από τους δύο δεν είναι επαγγελματίας. Οι pro wrestlers περνάνε χρόνια προπόνησης για να μπορούν να εκτελούν τις κινήσεις με "ασφάλεια". Ο Amell έχει λίγο καιρό κατά τον οποίο ενδέχεται να έχει προπονηθεί αλλά δεν ξέρω αν φτάνει. Ίσως απλά να εκμεταλλευτούν το όνομά του για να στήσουν ένα match που να αποδειχθεί τελείως μάπα, γιατί όσο "ψεύτικο" και να είναι το pro wrestling, δεν είναι κάτι εύκολο ούτε ασφαλές που θα δοκίμαζε οποιοσδήποτε ηθοποιός δράσης έτσι στην άνεση.
Γενικότερα δε ξέρω κατα πόσο λειτουργεί ως διαφήμιση ή δυσφήμιση το να συμμετέχει ένας νέος ηθοποιός σε αυτό το έκτρωμα, όσα λεφτά κι αν πάρει, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να μπει πλήρως στο κλίμα του αμερικανικού commercial subculture για να ικανοποιήσει το κοινό του. Εγώ βασικά δεν τον ήξερα καν τον τύπο.