ναι γιατί σε αυτόν το τόπο όλα πρέπει να γίνονται στο όριο του υπερβολικού. Βέβαια στην περίπτωση μου, η χειρότερη κατάσταση γίνεται στην alpha και όχι στην εθνική. Για κάθε κατάθεση που κάνεις πρέπει να γράφεις ολογράφως, όνοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο και αριθμό ταυτότητας.
Και σήμερα με έστειλαν να κάνω 8 καταθέσεις...
Εξαρτάται σε ποια Alpha Bank πας
Έχω παρατηρήσει ότι στα πρώην καταστήματα της Εμπορικής οι υπάλληλοι είναι πιο ευγενικοί και σε εξυπηρετούν ταχύτερα. Εγώ είχα πάει για άνοιγμα λογαριασμού σε "γνήσιο" κατάστημα Alpha Bank (γιατί, καλώς ή κακώς, μόνο ο 1|2|3 για νέους της Alpha Bank μπορεί να ανοίξει χωρίς ελάχιστη πρώτη κατάθεση
), όπου η εξυπηρέτηση είχε το χάλι της το μαύρο. Η υπάλληλος δεν ήξερε την τύφλα της από τα προϊόντα που παρέχει η τράπεζα, ενώ ήθελε να μου πασάρει τη νέα χρεωστική με bonus (AMEX), που όμως ήθελε συνδρομή 10€ τον χρόνο. Μέχρι να την πείσω ότι θέλω απλή χρεωστική visa είδα κι έπαθα
Εν τέλει την αίτηση την έκανα σε άλλο κατάστημα (πρώην εμπορικής), γιατί δεν είχαν απόθεμα από χρεωστικές visa
Στο δεύτερο κατάστημα οι υπάλληλοι ήταν ενημερωμένοι και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Επιπλέον, το δεύτερο κατάστημα διαθέτει ΑΤΜ με άμεση κατάθεση μετρητών (χωρίς φάκελο), οπότε έχω βρει την υγειά μου
Όποτε αν θέλω να βάλω 50€ για αγορά εισιτηρίων δε θα χρειάζεται να περιμένω 100 ώρες στην ουρά για το ταμείο ή την επόμενη μέρα για να πιστωθούν τα χρήματα (στα ΑΤΜ με φάκελο)!! 
Όσο για το νούμερο που πήρες στην Εθνική, είναι πολύ καλό!!
Σ' εμάς το νούμερο είναι συνήθως 5πλάσιο από αυτό που αναγράφεται στα ταμεία