Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#82561 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 15:25

Γιατί για το δημόσιο στην εθνική πληρώναν ή πληρώνουν ακόμα φαντάζομαι.

Πλέον συνεννοείσαι με τον φορέα που σου παρέχει τη μισθοδοσία/τα επιδόματα/τη σύνταξη και επιλέγεις ΕΣΥ τον λογαριασμό που θα "μπαίνουν" τα χρήματα.

Το θέμα είναι ότι πολλοί, ειδικά όσοι ειναι μεγαλύτερης ηλικίας, φοβούνται/έχουν κόμπλεξ/βαριούνται να κάνουν μία απλή αίτηση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να ταλαιπωρούν ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους (πχ επιχειρηματίες). Ας μη μιλήσω για όλους τους 40+ που εν έτει 2015 έμαθαν την ύπαρξη χρεωστικής κάρτας και ηλεκτρονικής τραπεζικής! :P

#82562 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 15:29

intresting list

http://www.buzzfeed.com/anjalipatel/gateway-animes-guaranteed-to-get-you-hooked#.yb8dL93DW

εχω δει ενα καραβι ανιμε και σε αυτη την λιστα σχεδον  το 1/3 ουτε τα εχω κοιταξει ποτε.... :canthelp:

#82563 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 15:38

ναι γιατί σε αυτόν το τόπο όλα πρέπει να γίνονται στο όριο του υπερβολικού. Βέβαια στην περίπτωση μου, η χειρότερη κατάσταση γίνεται στην alpha και όχι στην εθνική. Για κάθε κατάθεση που κάνεις πρέπει να γράφεις ολογράφως, όνοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο και αριθμό ταυτότητας.

Και σήμερα με έστειλαν να κάνω 8 καταθέσεις...

#82564 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 17:13

ναι γιατί σε αυτόν το τόπο όλα πρέπει να γίνονται στο όριο του υπερβολικού. Βέβαια στην περίπτωση μου, η χειρότερη κατάσταση γίνεται στην alpha και όχι στην εθνική. Για κάθε κατάθεση που κάνεις πρέπει να γράφεις ολογράφως, όνοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο και αριθμό ταυτότητας.

Εξυπνο παιδακι φαινεσαι οποτε δεν πρεπει να κουραστηκες πολυ. Τσακ μπαμ θα τα εκανες.

ezgif.com-resize.gif

#82565 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 17:29

Εξυπνο παιδακι φαινεσαι οποτε δεν πρεπει να κουραστηκες πολυ. Τσακ μπαμ θα τα εκανες.

αμέ, σαν παιδάκι που είμαι κι εγώ μου πήρε μόλις μιαμιση ώρα να τελειώσω. Και άλλη τόση στην εθνική, όταν πήρα αριθμό, το ταμείο εξυπηρετούσε το 192 κι εγώ είχα το 278.

#82566 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 17:38

αμέ, σαν παιδάκι που είμαι κι εγώ μου πήρε μόλις μιαμιση ώρα να τελειώσω. Και άλλη τόση στην εθνική, όταν πήρα αριθμό, το ταμείο εξυπηρετούσε το 192 κι εγώ είχα το 278.

καλοπερνας εσυ

#82567 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 18:18

ο Arrow πλακωσε τον stardust(και καλα)
Δεν ξερω ψευτικο η αληθινο αλλα κανονιστηκε ματσακι μεταξυ τους.

Youtube Video

EDIT: Afterwards, a backstage segment had Amell demanding Triple H give him a match at SummerSlam with Stardust,

which Triple H eventually agreed to - and now it's officially Amell and Neville vs. Stardust and King Barrett at the big WWE event in two weeks.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 12 Αύγουστος 2015 - 18:23

ezgif.com-resize.gif

#82568 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 21:40

Εξαρτάται σε ποια Alpha Bank πας :P Έχω παρατηρήσει ότι στα πρώην καταστήματα της Εμπορικής οι υπάλληλοι είναι πιο ευγενικοί και σε εξυπηρετούν ταχύτερα. Εγώ είχα πάει για άνοιγμα λογαριασμού σε "γνήσιο" κατάστημα Alpha Bank (γιατί, καλώς ή κακώς, μόνο ο 1|2|3 για νέους της Alpha Bank μπορεί να ανοίξει χωρίς ελάχιστη πρώτη κατάθεση :P ), όπου η εξυπηρέτηση είχε το χάλι της το μαύρο. Η υπάλληλος δεν ήξερε την τύφλα της από τα προϊόντα που παρέχει η τράπεζα, ενώ ήθελε να μου πασάρει τη νέα χρεωστική με bonus (AMEX), που όμως ήθελε συνδρομή 10€ τον χρόνο. Μέχρι να την πείσω ότι θέλω απλή χρεωστική visa είδα κι έπαθα :P Εν τέλει την αίτηση την έκανα σε άλλο κατάστημα (πρώην εμπορικής), γιατί δεν είχαν απόθεμα από χρεωστικές visa :borednn9: Στο δεύτερο κατάστημα οι υπάλληλοι ήταν ενημερωμένοι και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Επιπλέον, το δεύτερο κατάστημα διαθέτει ΑΤΜ με άμεση κατάθεση μετρητών (χωρίς φάκελο), οπότε έχω βρει την υγειά μου :P Όποτε αν θέλω να βάλω 50€ για αγορά εισιτηρίων δε θα χρειάζεται να περιμένω 100 ώρες στην ουρά για το ταμείο ή την επόμενη μέρα για να πιστωθούν τα χρήματα (στα ΑΤΜ με φάκελο)!! :D

Όσο για το νούμερο που πήρες στην Εθνική, είναι πολύ καλό!! :P Σ' εμάς το νούμερο είναι συνήθως 5πλάσιο από αυτό που αναγράφεται στα ταμεία :P

#82569 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 21:57

Όταν ο Hitler μαθαίνει για την Εισβολή της Ika Musume

Youtube Video

ΚΑι το υπ/μα της Εθνικής που είναι κοντά στο σπίτι μου συνήθως δνε έχει πολύ κόσμο.

#82570 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 21:58

Υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν οτι το WWE δεν ειναι στημενο;

2bbd14fc.jpg

#82571 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 22:26

Youtube Video

δεν έχω ιδέα από WWE, αλλά αγαπώ αυτό το βίντεο :if:

6dqFccT.gif

#82572 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2015 - 22:51

Και το Wrestling να είναι ψεύτικο, ο John Cena είναι αληθινός.

qzMHWHd.png

#82573 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 00:02

Ψευτικο ειναι τερμα, αλλα θα εχει φαση το ματσακι. Και ας ειναι στημενο δεν ξερεις τι θα γινει εσυ προσωπικα, οποτε ζησε το ονειρο. Ποτε δεν εβλεπα WWE αλλα εφοσον θα παιξει ξυλο ο Arrow, κατεβαζω παντελονια.

ezgif.com-resize.gif

#82574 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2015 - 00:12

ενας ηταν ο θρυλος

Youtube Video

#82575 LethalMike

LethalMike