ειναι οι ιδιοι κυκλοι που οδηγησαν την Ουκρανια σε πολεμο με τη Ρωσια. Αν τα καταφεραν να το κανουν αυτο για δυο αδελφικες μεταξυ τους χωρες,οδηγοντας την Ουκρανια σε φασιστικη κυβερνηση που θετει παρανομο το Κομμουνιστικο Κομμα τους, τοτε δεν τους πολυνοιαζει τι θα γινει στην Ελλαδα. Ισα ισα, θα τους βολευε η Χρυση Αυγη στην εξουσια
το θεμα ρωσσια-ουκρανια ηταν καθαρα γεωπολιτικο..η κριμνεα ειδικοτερα.μιας και ειναι στρατιωτικη περιοχη της ρωσσιας.εκει ηταν αλλα συμφερωντα στην μεση...
οσο για χρυση αυγη κατα την γνωμη μου ουτε καν..χωρια της προθεσης της ιδιας οι ευρωπαιοι βγαζουν καντηλες στο ακουσμα της Χ.Α.
Το να βγει μια χώρα από νομισματική ένωση και να πάει ξανά σε εθνικό νόμισμα και χρεοκοπία δεν έχει ξανασυμβεί από όσο γνωρίζω, τουλάχιστον στην πρόσφατη ιστορία. Ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να προβλέψεις τι ακριβώς θα γίνει και εξαρτάται και πολύ από τις επιλογές που θα κάνει η κυβέρνηση, ειδικά τον πρώτο καιρό.
δεν μπορεις να προβλεψεις τιποτα δυστυχως..υπαρχει και χρεοκοποια εντος ευρω,εθνικο νομισμα εντος Ε.Ε.και εθνικο νομισμα και εκτος Ε.Ε. στην καθε περιπτωση αναλογα σεναρια με αναλογες επιπτωσεις..
λενε για την ελληνικη γραφειοκρατεια αλλα και αυτοι δεν πανε πισω..
eurogroup,κομισιον,ευρωπαικο κοινοβουλιο,ΕΚΤ,ΔΝΤ.ΕΜS,EFSF ενα καραβι επιτροπες με προεδρους διευθυντες επιτροπους και δεν συμαζευεται..τουρλουμπουκι...
οταν εγραψα παραπανω οτι φοβαμαι.....
δεν τρελαινομαι κιολας ουτε ειμαι απο αυτους που τρεχουν γυρω γυρω φωναζοντας ''ηρθε το τελος''....
απλα εγω στα 32 μου εχω εργαστει με δραχμες , με ευρω, εχω περασει το μεταβατικο σταδιο απο δραχμη σε ευρω...πραγματικα βαριεμαι ξανα μανα τα ιδια και με την αβεβαιοτητα σαν εκρεμες απο πανω απο τα κεφαλια μας....
εχω παντος μια διαισθηση οτι στο 90(αν και ειμαστε στην παραταση και παμε για τα πεναλντι) θα τα βρουνε.ετσι για να εχει και σασπενς...και να σασ πω...μαλλον θα δουμε παλι χορους στο συνταγμα...το οποιο θα ειναι και ολιγον λυπηρο αν καλοσκεφτεις τι φοροσφαλιαρα ερχεται....
edit...
εχουμε παει σε αλλο επιπεδο την παταξη της δημοσιογραφοτρομοκρατιας..
http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/08/politiki-tzimeros-eisaggeliki-ereuna-_n_7752720.html?1436363275&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget
Edited by vectrapearl, 08 July 2015 - 17:53.