αυτην την στιγμη μετα απο μια εβδομαδα (που πρεπει να ειδα τοσο πολυ πολιτικα που δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου)μπορω να πω οτι πλεον δεν μιλαμε για μπλοφες....
απο την μερια των εταιρων ειδικα.απο την μερια του τσιπρα πραγματικα δεν μπορω να βρω το παραμικρο για το τι εχει στο κεφαλι του...
ξερω οτι οι πολιτικοι και οποιος ασχολειτε με την πολιτικη ειναι ολοι μεσα στο ιδιο καζανι...αν ο τσιπρας ειχε κρυφη ατζεντα οπως λενε για δραχμη κατι θα ηξεραν και οι αλλοι..γιατι παραιτηθηκε ο σαμαρας.?γιατι δεν περιμενε μεχρι την κυριακη.αν θελανε οι της Ν.Δ να τον διωξουν και ειδαν την ευκαιρια του ΟΧΙ για να το κανουν θα μπορουσαν να το κανουν και μετα την κυριακη.η ητα παραμενει ητα.
γιατι μαζευτηκαν ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι με κοινο εγγραφο και δεν αφησαν τον τσιπρα να καει μονος του ?
γιατι παραιτηθηκε ο βαρουφακης?το ειχε πει οτι αν η ερθει κακη προταση δεν την υπογραφει.
σιγουρα οι εταιροι ειναι προετοιμασμενοι για μια εξοδο χωρας οπως η ελλαδα..αλλα δεν βλεπω καμια λογικη σε αυτο...καθαρα απο αποψη image ειναι λαθος..ναι πολλοι ευρωπαιοι πολιτες ειναι κατα μας αλλα υπαρχουν και πολυ υπερ μας...οι εταιροι εχουν δειξει οτι ξερουν πολιτικα καλα οικονομικη πολιτικη και δημοσιονομικα,αλλα απο κοινονικη πολιτικη και ανθρωπιστικη κριση δεν σκαμπαζουν...γνωμη μου ειναι οτι σε περιπτωση εξοδου οι κοινωνικες και πολιτικες αναταραχες σε καθε μια απο τις χωρες θα ειναι μεγαλες....
απο αποψη οικονομικων θα εχουν μεγαλο καζο..πολλα λεφτα χαμενα απο πολες μεριες...
αλλα ακομα και στο πολιτικο κομματι θα εχουν επιπτωσης..και ατομικες μαλιστα μερκελ ραχοι γιουνγκερ θα φανε μεγαλη σφαλιαρα....
και δεν μπορω να βρω καθολου τι προβλεπει μια εξοδος χωρας απο Ε.Ε και ευρω.για την χωρα τα δανεια και ολα τα αλλα...τουλαχιστον δεν το εχω βρει να το διαβασω καπου...
απο την αλλη οι δικοι μας πηγανε στο eurogroup χωρις γραπτη προταση που εν μερη θεωρω οτι ηταν κινηση τσιπρα για να το αποφυγει και να παει κατευθειαν στην συνοδο κορυφης για να μην τον καθυστερησουν εκει...
πολλα ερωτηματικα και αναπαντητες ερωτησεις...
θετικο σχολιο ηταν απο μεριας του ΥΠΟΙΚ της μαλτας αλλα και απο αλλους οταν μιλησαν με τον τσακαλοτο και ειπαν..''ο κυριος τσακαλοτος ειναι μια οαση δροσιας μετα απο καιρο'' αμεσο καρφι για τον βαρουφακη αλλα και οτι ο τσακαλοτος ειναι αρκετα καλος..
εν τελη δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι...φοβαμαι γιατι στην ηλικια που ειμαι και με αυτα που εχω απο πισω μου(παιδι οικογενεια μαγαζι)δεν με παιρνει για κασκαντεριλικια με διαφορα νομισματα μεσα εξω δεξια αριστερα..αν ειμουν μονος μου μαλλον θα σφραγιζα διαβατιρια για να ειμαι ετοιμος οταν και εφοσων τα πραγματα θα εφταναν στο εσχατο σημειο....γιατι η αληθεια ειναι οτι θα περιμενα να δω και λιγο με τα καινουργια δεδομενα πως παει η κατασταση...
μακαρι να μην χρειαζεται να κανω τετοιες σκεψης...
το χαμογελο του τσιπρα ομως εχτες...............λες ρε γαμωτο τι γελαει....?τι ξερει?
μας εχει τρελανει...
Edited by vectrapearl, 08 July 2015 - 09:43.