Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#82291 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 11 July 2015 - 21:41

Είναι απαράδεκτο να μην δέχεται οποιοδήποτε κατάστημα ανεξαρτήτως μεγέθους κάρτα, είτε πιστωτική είτε χρεωστική. Για όνομα του θεού, βρισκόμαστε στο 21ο αιώνα, με αηδιάζει το γεγονός ότι μπορεί να πάω κάπου και να μην δεχθούν την κάρτα μου και θα μου απαιτήσουν να κάνω πληρωμή με μετρητά. Γιατί με αηδιάζει τόσο; Μήπως φοβάμαι τα μικρόβια πάνω στο χαρτί; Εννοείτε πως όχι. Με αηδιάζει η περίπτωση να μου κάνουν την γλοιώδη πρόταση να πληρώσω μετρητά για να μου κάνουν την "έκπτωση"  στο προϊόν που αγοράζω.

Αισχρή και ποταπή πρακτική, ντροπή σε όσους το κάνουν και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή στους καταστηματάρχες που το προτείνουν.

Ας πληρώνουμε με καρτούλα, να μην χρειάζεται και να πηγαίνεις και σαν μαλάκας στο ATM να παίρνεις 60-60 τα φράγκα σου και να μην χρειάζεται και να χοντραίνεις και να βαραίνεις το πορτοφολάκι σου και πάνω απ' όλα να μην κλέβεις και εσύ σαν καταναλοτής και ο καταστηματάρχης..

7c0b4c316bc5c589a229877f8963efd4.jpg

#82292 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 11 July 2015 - 21:50

Μερικά βενζινάδικα στην αρχή αλλά γενικά δεν έχω ακούσει τίποτα. Απλά ρώτησα γιατί δεν ήξερα αν έχουν το αντίστοιχο μηχανάκι. Μπορεί ίσως τις κάρτες της Εθνικής επείδη είναι visa electron.
rsrGbGx.gif

#82293 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 12 July 2015 - 07:52

7c0b4c316bc5c589a229877f8963efd4.jpg

Έχω ένα πέντε εκατομμύρια δολάρια από την Ζιμπαμπουε. Μπορώ να πετάξω αυτό εκεί μέσα? I mean all dollars are born equal right? Say no discrimoneyzation!

#82294 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 July 2015 - 08:39

Μας γλεντάνε αυτοί ρε :@

2bbd14fc.jpg

#82295 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 July 2015 - 10:58

Είναι απαράδεκτο να μην δέχεται οποιοδήποτε κατάστημα ανεξαρτήτως μεγέθους κάρτα, είτε πιστωτική είτε χρεωστική. Για όνομα του θεού, βρισκόμαστε στο 21ο αιώνα, με αηδιάζει το γεγονός ότι μπορεί να πάω κάπου και να μην δεχθούν την κάρτα μου και θα μου απαιτήσουν να κάνω πληρωμή με μετρητά. Γιατί με αηδιάζει τόσο; Μήπως φοβάμαι τα μικρόβια πάνω στο χαρτί; Εννοείτε πως όχι. Με αηδιάζει η περίπτωση να μου κάνουν την γλοιώδη πρόταση να πληρώσω μετρητά για να μου κάνουν την "έκπτωση"  στο προϊόν που αγοράζω.

Αισχρή και ποταπή πρακτική, ντροπή σε όσους το κάνουν και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή στους καταστηματάρχες που το προτείνουν.

Ας πληρώνουμε με καρτούλα, να μην χρειάζεται και να πηγαίνεις και σαν μαλάκας στο ATM να παίρνεις 60-60 τα φράγκα σου και να μην χρειάζεται και να χοντραίνεις και να βαραίνεις το πορτοφολάκι σου και πάνω απ' όλα να μην κλέβεις και εσύ σαν καταναλοτής και ο καταστηματάρχης..

Άραξε. Ας κρατήσουνε πρώτα οι καταστηματάρχες τις μικροεπιχειρήσεις τους ανοιχτές και μετά βλέπουμε για εκσυγχρονισμούς.

#82296 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 July 2015 - 14:03

παντως τελος οι αγορες ιντερνετ στο εξωτερικο. Τι vιsα, τι μαστερκαρντ. Pαypαl επισης μπλοκαρει
Μπορει να κανουν μηνες να ξεκλειδωσουν

#82297 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 12 July 2015 - 16:41

Θα ξεκλειδώσουν, απλά θα υπάρχει όριο αγορών π.χ. 200€

rsrGbGx.gif

#82298 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 July 2015 - 17:02

Το πρωι, πληρωσαν 310 ευρω σε εικοσάευρα στη δουλειά και κόντεψα να πάθω καρδιακό.

Πως ακριβώς έγινε αυτό;

#82299 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 July 2015 - 17:35

16 εικοσάρικα και ένα δεκάρι ρέστα!

qzMHWHd.png

#82300 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 12 July 2015 - 19:50

εγω εχω κουρειο...οποτε θα σου πω για μενα..

δεν εχω μηχανημα για καρτες και ουτε θα βαλω ποτε μου.

και οχι για τους λογους που ανεφερες...

απλα η τραπεζες δεν μου δινουν..(προφανως γιατι θα εχω μικρο τζιρο σε καρτες αρα και μικρο ποσοστο κερδους αυτοι)

μονο αν δωσω καποια λεφτα ως εγγυητικη...

χαρισμα τους....

αμα γινουν η τραπεζες ανθρωπινες το ξαναβλεπουμε...

#82301 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 12 July 2015 - 23:05

Πρέπει να ανοίξουμε νέο trhead στα TV Series "Η Διαπραγμάτευση". Εναλλακτικοί τίτλοι: "Η Συμφωνία", "Grexit".

Edited by Gilmaru, 12 July 2015 - 23:06.

#82302 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 12 July 2015 - 23:34

Α, καλά! Μάλλον δεν έχεις άδικο για το καλαμπούρι... Σωστό σήριαλ το κατάντησαν!.

Spoiler:

#82303 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 July 2015 - 01:17

Ασε ρε βεκτρα φοροφυγα, και την "καντινα" στην παραλιακη με εγγυητική την έστησες;

Καλά σοβαρεύομαι.

Προφανως δε μιλαω για το μινι μαρκετ της  γωνιας. η το κουρειο ή το τσαγκαρικο.

Αλλά οταν ο Φλοκας στην εθνικη οδο μου λέει οτι δεν τους εχουν στειλει το μηχανημα. μια χαρα του αφησα την τυροπιτα και τον καφε στον παγκο.  Δε γαμιέται, ζω και χωρίς αυτά.

Και τέλοσπάντων ευχαριστως να δωσω συγχωρεση σε όλους για τις αντιδρασεις μες στον πανικο των πρωτων 10-15 ημερων. Ε, τώρα δικαιολογιες δεν παιζουν. ειδικα τον βενζινα που αγοραζει 10 λιτρα βενζινη και πουλαει 13. Κλυσμα να του την  κανουν να κλανει μαζουτ. 

stasou%2520mygdala.jpg

#82304 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 July 2015 - 09:36

Μνημόνιο : Η Επιστροφή

#82305 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 13 July 2015 - 10:23

Μνημόνιο the rise of awakening apocalypse of genisys part 2 electric boogaloo.

09pntFA.png?1