Μπα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 07 July 2015 - 19:05
Posted 07 July 2015 - 19:25
Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι πάμε για συμφωνία, που θα είναι ίσως και χειρότερη από τις προτάσεις της 25ης Ιουνίου.
Posted 07 July 2015 - 19:31
Αμέ, ξεπουλάμε ρε, δεν έχει μείνει σάλιο, μας κούρεψε και η ΕΚΤ τα 'μολογα, πήγε και το Τσακαλώτο χωρίς προτάσεις. Απ την άλλη αν κάναμε εκλογές τώρα ποιος θα βγαινε, οεο!
Ας ακούσουμε κάτι ευχάριστο!!!
ps: Ρε παιδιά πότε γεμίζει η μπάρα, είμαι 99% χρόνια τώρα!!!
Edited by Hazuki, 07 July 2015 - 19:32.
Posted 07 July 2015 - 20:01
Άλλα 22 θες, και στο community bar δε ποιάνουν.
Άκυρο, δεν ειναι τα 1024, αλλά κοντά είσαι!
Posted 07 July 2015 - 20:09
hazuki δεν προκειται να σε αφησουν ποτε να φτασεις 100% απλα θελουν να σε κανουν να προσπαθεις για δικο τους οφελος. Ετσι δουλευουν εδω. Αλλα σου υποσχομαι οτι οταν γινω μοντ και 100% θα φτασεις και 120% και 180% αμα θες
εντιτ
Δε θα σε αφησουν να φτασεις 100% διοτι θελουν να κρατησουν την τωρινη ιεραρχια. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν με κανουν μοντ. Η κατασταση δεν θα αλλαξει απο μονη της, πρεπει να παρεις την τυχη στα χερια σου
εντιτ 2
νιωθω σαν το κκε
Edited by FrenzyApe, 07 July 2015 - 20:24.
Posted 07 July 2015 - 20:46
Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι πάμε για συμφωνία, που θα είναι ίσως και χειρότερη από τις προτάσεις της 25ης Ιουνίου.
Ναι όντως έτσι όπως είναι οι εξελίξεις τώρα αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό. Αυτό βέβαια είναι αυτό που έλεγα εγώ εχθές, ότι βγάζοντας τον Βαρουφάκη ενδεχομένως να κάνουν περισσότερους συμβιβασμούς τώρα (και ίσως εν μέρη ακυρώνοντας το οχι).
Προς το παρόν το θέμα είναι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις τι θα γίνει. Η ΕΚΤ δεν βλέπω να βοηθάει για πολύ και ίσως πάμε σε άλλου είδους λύσεις για να μην στερέψει η οικονομία.
Hazuki, στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται για να πας beyond 99% είναι να αποδεχθείς την fabulous πλευρά του εαυτού σου.
Posted 07 July 2015 - 21:21
Παιδια ηταν σιγουρο μετα το ΟΧΙ οτι αυτοι θα σκυλιαζαν περισσοτερο. Τι νομιζατε? Οτι με το ΟΧΙ σε 48 ωρες θα παμε για συμφωνια? Ουτε καν...Ομως τωρα τι εχουμε πετυχει? Εχουμε πετυχει να βγαζουν το πραγματικο τους προσωπο. Δηλαδη το φασιστικο.(πραγματικα ποτε δεν περιμενα τον εαυτο μου να μιλησει ετσι, νιωθω oτι εγινα Κνητης ) Οσο αυτοι κρατανε αυτην την σκληραδα ξεφτιλιζονται. Ο καθενας μπορει να το δει αυτο. Καλα το οτι σε καθε προτασης του λενε οτι σεβονται το αποτελεσμα του δημοψηφισματος με κανει να γελαω. Η μονη μας ελπιδα ειναι οσο αυτοι ξεφτιλιζονται μερα με την μερα να αποφασισουν μετα απο το κραξιμο που ηδη εχουν αρχισει να το τρωνε να βαλουν νερο στο κρασι τους και να τσιμπησουμε οσα περισσοτερα μπορουμε. Γνωμη μου ειναι οτι αυτο θα κρατησει για 2 βδομαδες και θα ερθει μια συμφωνια. Θα υποχωρησουμε σε αρκετα σημεια εμεις και αυτοι σε 2-3 οπου αυτα τα 2-3 θα τα διατυμπανισουν, θα τα βαλουν σε καδρα και θα μιλανε για την υπερτιτανια ''αλληλεγγυη'' της ''ενωμενης'' Ευρωπης.
Edited by zoro77, 07 July 2015 - 21:22.
Posted 07 July 2015 - 21:35
Nαι sorry to rain on your parade αλλά δεν τρώνε ακριβώς κράξιμο απ'έξω. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει τελείως διαφορετική εικόνα για την Ελλάδα και το τι συμβαίνει. Δεν έχουμε μόνο εδώ Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Βλέποντας ότι η πολιτική λιτότητας δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. (κάτι που το ξέρανε εξαρχής) έχει αρχίσει ένα τελείως δημοσιοσχεσίτικο παιχνίδι για το πώς οι κακοί Ελληνες δεν δουλεύουν καθόλου και θέλουν να την βγάλουν στο τζαμπέ, για το πώς τρώνε τα λεφτά του μέσου Ευρωπαίου φορολογούμενου (άσχετως για το ότι μιλάμε για δάνεια τα οποία χρησιμοποιούμε για να πληρώσουμε άλλα δάνεια και οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες μέχρι στιγμής έχουν κάνει πάρτυ) και κανείς δεν αναφέρει το πώς διαμορφώνονται τα δάνεια σε κράτη ή το υπό ποιες συνθήκες εν πάση περιπτώση δανείστηκαν αυτά τα χρήματα.
Posted 07 July 2015 - 21:41
Frenzy και μόνο που έχεις αυτό το avatar νομίζω ότι σου αξίζει μια θεσούλα.
phm θα προσπαθήσω αλλά μην περιμένεις θαύματα.
Ρε zoro, σίγα μη χαμπαριάζουν από συναισθήματα τα γομάρια. Απλά τα πράματα, που λέει και το άσμα, θέλαν να διώξουν τον Τσίπρα γιατί τους χαλάει τη σούπα.
Ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει τις τράπεζες τους τελείως και απλά θέλανε να συνεχίσουν μέχρι όσο πάει. Τώρα μπορεί να αναγκαστούν να πάρουν κάποια μέτρα ώστε να μην χάσουν prestige.
Όταν μιλάμε για 300 δις εούρος νομίζω τα συναισθήματα και οι εγωισμοί έχουν μείνει απ' έξω, μόνο οι αριθμοί και η στρατηγική μετράει.
Για το τελευταίο συμφωνώ, θα μας πρήξουν στο πόσο αγαπημένοι είμαστε εδώ στην Ευρώπη.
Πιστεύω ότι με μία βόλτα στα βλάχικα της Βάρης θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στις διαπραγματεύσεις!
Edited by Hazuki, 07 July 2015 - 21:43.
Posted 07 July 2015 - 21:45
Zoro προσωπικά δεν περίμενα ποτέ να υποχωρήσουν οι ""θεσμοί"" και να πάμε σε πραγματικά καλή συμφωνία. Για να υπήρχε πιθανότητα για κάτι τέτοιο, το "όχι" θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα "όχι, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει έξοδος από το ευρώ" αντί για το τωρινό "όχι στα μέτρα αυτά, πάμε για καλύτερη συμφωνία" κλπ. Όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν είσαι έτοιμος για πραγματική ρήξη σε περίπτωση που δεν πληρούνται κάποια κριτήρια, δεν έχει λόγο να κάνει πίσω.
Το θέμα είναι αν θα πιέσουν αυτήν την κυβέρνηση να δεχτεί την συμφωνία ή αν θα την πιέσουν να παραιτηθεί και να υπογράψει την συμφωνία μια προσωρινή κυβέρνηση του ΠασοκοΝΔποταμίσιου συρφετού.
Το "κράξιμο" που τρώνε από "ουδέτερα" ΜΜΕ του άλλων χωρών του εξωτερικού δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει και τόσο. Guardian, RT, BBC πάντως είναι σχετικά φιλικά προσκείμενα προς εμάς.
Edited by Gilmaru, 07 July 2015 - 22:04.
Posted 07 July 2015 - 22:09
@Ιristella ισχυει αυτο με τα δικα τους μεσα παραπληροφορησης αλλα πιστευω δεν ειναι απολυτο αυτο που λες για την πλειοψηφια του κοσμου στο τι πιστευει και στο πως θα διαμορφωθει στη συνεχεια η αποψη του. Οταν γινεται μαζικη παραπληροφορηση μπορει στο τελος να γυρισει μπουμερανγκ. Ειμαι σε αυτους που πιστευει οτι αν την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε γινει αυτη η μαζικη τρομοκρατια οτι το ποσοστο σε καμια περιπτωση δε θα εφτανε το 70% Το πολυ 65.. Οι προσδοκιες τους ηταν ειτε να βγει το Ναι ειτε να βγει το Οχι με 3-4 μοναδες το πολυ διαφορα. Σε αυτο για μενα επαιξε ρολο αυτη η παραπληροφορηση και ισως νευριασε αρκετο κοσμο. Τωρα στην πλευρα των Ευρωπαιων ξερουν οτι βγηκε ενα 61-39 και σε συνδιασμο με τη συνεχη υποβαθμιση αυτου του αποτελεσματος ισως οδηγησει σε καλο. Οπως και να εχει παντως στο συγκεκριμενο κομματι χρειαζομαστε πολυ τον παραγοντα τυχη... Θα δειξει. Εχει ζουμι ακομα η υποθεση,
@ Hazuki Δεν μιλαω για συναισθηματα σε καμια περιπτωση. Μιλαω για αυτο που ειπες αργοτερα. Για το prestige. Θεωρω οτι κανενας τους δε θελει να γραφτει το ονομα τους στην ιστορια με την εξοδο μιας χωρας απο το ευρω λογω σκληρων απαιτησεων ενω αυτος ο λαος ειπε ενα μεγαλο οχι. Κι αν γραφουν στα τετοια τους την ιστορια, σιγουρα δεν θα γραφουν για το επαγγελματικο παρον τους που σιγουρα θα πληχθει. Εκει ουσιαστικα μπορουμε να πονταρουμε.
@Gilmaru ισχυει απολυτα αυτο που λες για την ετοιμοτητα για πραγματικη ρηξη. Εκει χρειαζονται μεγαλα..καρπουζια... Οχι μονο εναντια στους Ευρωπαιους αλλα κυριως στη σκεψη οτι θα εξοργισουν εναν λαο που σε καμια περιπτωση δε θελει να χασει τις καταθεσεις τους. Σε αυτο πονταρω οτι οι δικοι μας ξερουν οτι σε περιπτωση 3ου μνημονιου με καμια υποχωρηση απο τους Ευρωπαιους θα ερθει.. κρεμαλα. Γιατι τωρα ουσιαστικα ο Ελληνας εχει εναποθεσει την τελευταια του ελπιδα. Οποτε για την κυβερνηση μας ειναι μια ή αλλη. Πιστευω τους συμφερει να ειναι πιο θαραλλεοι με τους Ευρωπαιους
Posted 07 July 2015 - 22:19
Gilmaru το πρόβλημα δεν είναι ότι διαβάζω τα άρθρα του Guardian και του BBC είναι ότι διαβάζω και τα σχόλια στα εν λόγω άρθρα.
Posted 07 July 2015 - 22:25
Gilmaru το πρόβλημα δεν είναι ότι διαβάζω τα άρθρα του Guardian και του BBC είναι ότι διαβάζω και τα σχόλια στα εν λόγω άρθρα.
Iristella επειδή κοιτάω και εγώ τα άρθρα του guardian υπάρχουν καμιά 40-50ρια νεοφιλελέ τρολ που γράφουν όλη μέρα τα ίδια.Άμα θες να πάρεις μια ιδέα με το τι γίνεται μπορείς να κοιτάξεις στο twiter η σε άρθρα ξενόγλωσσων εφημερίδων που βρίσκονται στο facebook.Ισπανοί και Ιταλοί είναι φουλ μαζί μας.Εκτός αυτού τα κανάλια εδώ όπως και στο εξωτερικό ότι εκδήλωση γίνεται για αλληλεγγύη στην Ελλάδα τη θάβουν.
Posted 07 July 2015 - 22:26
^ iristella παιζουν ρολο και τα σχολια οντως, αλλα μη ξεχναμε οτι ελεγχονται καποιες φορες...
Edited by zoro77, 07 July 2015 - 22:26.