patriarchy approves
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 November 2014 - 20:52
Posted 11 November 2014 - 20:53
*burp*
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 11 November 2014 - 20:55
μπηκε στην λιστα να το δω...υστερα απο την τοσο καλη περιγραφη
Posted 11 November 2014 - 21:07
Mamma mia!!!
![]()
Posted 11 November 2014 - 21:10
κατσε ..δυο σετακια απο στηθος εχει?
τα θηλαζει 4-4 μαλλον.
Posted 11 November 2014 - 22:04
*burp*
An ancient spirit has risen!
κατσε ..δυο σετακια απο στηθος εχει?
τα θηλαζει 4-4 μαλλον.
Το ένα σετ είναι του κόλου όμως!
Posted 11 November 2014 - 23:09
απο κει βυζαίνουν τα κωλόπαιδα μάλλον.
Posted 12 November 2014 - 09:17
The Little-Known Legend of Jesus in Japan
A mountain hamlet in northern Japan claims Jesus Christ was buried there
τέλειο;!

Posted 12 November 2014 - 11:37
επειδη δεν θελω να ανοιξω καινουργιο τοπικ λεω να κανω την ερωτηση εδω....εχω ενα pc στο σπιτι το οποιο εχτες το βραδυ κλαταρα χωρις να μπορω να βρω τι φταει...
spec..
inte core2 quad 3,2
3g ram
nvidia gforce 8800 gts
windows 7 ultimate γνησια
απο την παρασκευη εγκατεστησα το football manager 2015.το pc το σηκωνει αερα πατερα οποτε απο εκει νο προμπλεμ...
ξαφνικα εχτες το μεσημερι δεν ανοιγε ουτε το παιχνιδι απο το sortcut ουτε το steam να το ξεκινησω απο εκει....
διπλο κλικ τιποτα ....δεξει κλικ ανοιγμα τιποτα....μετα απο ωρες τελικα ψαξιματως και ρυθμισεων τα απεγκατεστισα ολα και τα εγκατεστησα στον εξωτερικο σκληρο που εχω..
επαιξε μπομπα...εκλεισα το παιχνιδι και μετα εκλεισα το pc ....εβγαλε 17 ενημερωσεις των windows εγιναn και εκλεισε...
τι ξανανοιγω γιατι κατι ηθελα να κανω που ειχα ξεχασει το κανω και το κλεινω..μεχρι εδω κομπλε...
το πρωι ανοιγω το pc για να εκτυπωσω κατι και εδω αρχισε το θεμα..
αρχισε να φωρτωνει τα windows με την χαρακτηριστικη μπαρα μπου εχουν τα 7...για κλασματα του δευτερολεπτου εμφανιζετε μια blue screen ...συνεχιζει κανονικα να φορτωνει κα πανω που ειναι να βγαλει το ΄΄καλως ορισατε'' μου πεταει μαυρη οθονη και μου λεει ''επαναφορα και επυλιση σφαλματων(συνησταται) ΄΄ και συνεχεια των windows΄΄..στο δευτερο αν το κανω ξαναπαμε στην μαυρη οθονη μετα απο λιγο φωρτομα ..στο πρωτο αν το πατησω ανοιγει παραθυρο windows σε στυλ win 95 στην οθονη καλωσορισματος και μου λεει να ΄΄κανω επαναφορα και επιδιορθωση σφαλματων κατα την εκινηση΄΄ η ''διωρθωση μνημης και σφαλματων΄΄ και καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι..ενα μου ζηταγε να του δωσω και καποιο σημειο που εχω κανει βαψκθπ αρχειο για να ξεκινηση απο εκει κατι σαν το επαναφωρα απο τελευταια καλη χρηση η κατι τετοιο....οτι και να επιλεξω ξαναγυρναμε στην αρχη με την μαυρη οθονη και της 2 επιλογες και παλι κυκλος....
τι διαολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........??? ![]()
Posted 12 November 2014 - 13:22
Μηπως κατα την εγκατασταση των ενημερωσεων κατι πηγε λαθος? Ισως εκλεισε το pc? Επεσε το ρευμα? Ενας φιλος μου την ειχε παθει ετσι μια φορα!
Υ.Γ. Προσωπικα αποφευγω ΟΛΕΣ τις ενημερωσεις των windows
Posted 12 November 2014 - 14:01
Format
Posted 12 November 2014 - 15:50
ποιος σου πε να βαλεις windows γνησια;
![]()
σοβαρα τωρα βαλτο στηντεχνικη υποστηριξη αν θες να το δουν αυτοι που ξερουν να απαντησουν.
Edited by Lord Leon, 12 November 2014 - 15:54.

Posted 12 November 2014 - 17:11
επειδη δεν θελω να ανοιξω καινουργιο τοπικ λεω να κανω την ερωτηση εδω....εχω ενα pc στο σπιτι το οποιο εχτες το βραδυ κλαταρα χωρις να μπορω να βρω τι φταει...
spec..
inte core2 quad 3,2
3g ram
nvidia gforce 8800 gts
windows 7 ultimate γνησια
απο την παρασκευη εγκατεστησα το football manager 2015.το pc το σηκωνει αερα πατερα οποτε απο εκει νο προμπλεμ...
ξαφνικα εχτες το μεσημερι δεν ανοιγε ουτε το παιχνιδι απο το sortcut ουτε το steam να το ξεκινησω απο εκει....
διπλο κλικ τιποτα ....δεξει κλικ ανοιγμα τιποτα....μετα απο ωρες τελικα ψαξιματως και ρυθμισεων τα απεγκατεστισα ολα και τα εγκατεστησα στον εξωτερικο σκληρο που εχω..
επαιξε μπομπα...εκλεισα το παιχνιδι και μετα εκλεισα το pc ....εβγαλε 17 ενημερωσεις των windows εγιναn και εκλεισε...
τι ξανανοιγω γιατι κατι ηθελα να κανω που ειχα ξεχασει το κανω και το κλεινω..μεχρι εδω κομπλε...
το πρωι ανοιγω το pc για να εκτυπωσω κατι και εδω αρχισε το θεμα..
αρχισε να φωρτωνει τα windows με την χαρακτηριστικη μπαρα μπου εχουν τα 7...για κλασματα του δευτερολεπτου εμφανιζετε μια blue screen ...συνεχιζει κανονικα να φορτωνει κα πανω που ειναι να βγαλει το ΄΄καλως ορισατε'' μου πεταει μαυρη οθονη και μου λεει ''επαναφορα και επυλιση σφαλματων(συνησταται) ΄΄ και συνεχεια των windows΄΄..στο δευτερο αν το κανω ξαναπαμε στην μαυρη οθονη μετα απο λιγο φωρτομα ..στο πρωτο αν το πατησω ανοιγει παραθυρο windows σε στυλ win 95 στην οθονη καλωσορισματος και μου λεει να ΄΄κανω επαναφορα και επιδιορθωση σφαλματων κατα την εκινηση΄΄ η ''διωρθωση μνημης και σφαλματων΄΄ και καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι..ενα μου ζηταγε να του δωσω και καποιο σημειο που εχω κανει βαψκθπ αρχειο για να ξεκινηση απο εκει κατι σαν το επαναφωρα απο τελευταια καλη χρηση η κατι τετοιο....οτι και να επιλεξω ξαναγυρναμε στην αρχη με την μαυρη οθονη και της 2 επιλογες και παλι κυκλος....
τι διαολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........???
προσπαθησες να το βγαλεις απο τη μπριζα και να το ξαναβαλεις?
αν δεν διορθωθει ετσι, στειλε μου πμ εχω 1-2 ακομα λυσεις στο μυαλο
Edited by FrenzyApe, 12 November 2014 - 17:13.
Posted 12 November 2014 - 20:13
Ξεκινάς το computer, πατάς f8 μερικές φορές για να μπει σε safe mode, επιλέγεις boot σε safe mode με σύνδεση δικτύου (κάπως έτσι θα λέει).
Αφού σε βγάλει στο desktop δοκίμασε να κάνεις πάλι windows update.
Η άλλη λύση είναι να πας Control Panel->Programs->Programs and Features->Installed Updates, εκεί θα σου βγάλει μία λίστα με τα εγκατεστημένα updates σύμφωνα με ημερομηνία.
Επιλέγοντας κάποιο θα σου εμφανίσει πάνω από το table ένα κουμπί uninstall.
Βρίσκεις ποια update έγιναν σύμφωνα με την ημερομηνία και τα βγάζεις. Θα σου πρότεινα σε κάθε που αφαιρείς να bootαρεις κανονικά να δεις μήπως λύθηκε το θέμα, μην βγάλεις κάποιο άλλο και τα κάνεις χειρότερα.
Τέλος ο καλός windows user βάζει το winows update να τον ενημερώνει απλά και να μην του κατεβάζει αυτόματα τα updates.
Posted 12 November 2014 - 23:59
![]()