Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79591 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 10 November 2014 - 10:36

3 κι ο κούκος στο φόρουμ btw, φαίνεται μόνο εγώ κωλοβαράω τόσο πολύ στη δουλειά.

μια απο τα ιδια και εδω......

#79592 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 November 2014 - 10:44

Εγώ αν αφήσω έξω πατούσες θα ξυπνήσω ο Bigfoot.

Άτιμες Δευτέρες... Έχω τόσα πράγματα να κάνω και κάθομαι και κοιτάω το υπερπέραν λες και θα γίνει Παρασκευή με τη δύναμη της σκέψης.

xbJ3b2w.jpeg

#79593 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 November 2014 - 13:02

http://www.kasetophono.com/2014/10/blue-monday.html

Βοηθαει στην ψυχολογικη υποστηριξη για την μερα Δευτερα :P

2bbd14fc.jpg

#79594 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 10 November 2014 - 13:29

Ξέρει κανείς σε ποια ταινία/σειρά/διαφήμιση κτλ έχει παιχτεί το κομμάτι στο δεύτερο λεπτό ?Εχω φάει το κόσμο να το θυμηθώ.  :beaten:

Youtube Video

Ισος απο το ''ΑΖΑΧ ULTRA'' ??

I would likePosted Image for a pet...

#79595 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 November 2014 - 13:44

Βοηθαει στην ψυχολογικη υποστηριξη για την μερα Δευτερα :P

Κασετοφωνική αγάπη. Την λατρεύω αυτήν την σελίδα.

#79596 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 November 2014 - 14:14

Tumblr και Harry Potter 

Μου έφτιαξε τη μίζερη αυτή χωρίς τέλος και σωτηρία μέρα.

*Imagines Orlando Bloom naked hitting himself on the face with a lamp*

#79597 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 November 2014 - 16:45

Κασετοφωνική αγάπη. Την λατρεύω αυτήν την σελίδα.

Τους τελευταιους 6 μηνες εχει γινει καθημερινοτητα για εμενα :D

Οταν με ρωτανε τι μουσικη ακους, τους απαντω Κασετοφωνο χαχα

Edited by didimakia, 10 November 2014 - 18:46.

2bbd14fc.jpg

#79598 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 10 November 2014 - 17:04

http://9gag.com/gag/awbg3Ax

arigato

Edited by FrenzyApe, 10 November 2014 - 17:16.

#79599 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 November 2014 - 17:25

Να φροντίσεις να δούνε την uncensored έκδοση για να πάρουν σωστά τη δόση του "πολιτισμού".

Άσχετο αλλά θέλω να μου πει κάποιος ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. Κουκουλωμένη με το πάπλωμα νόμιζα ότι θα γλυτώσω από τα αιμοσταγή αρπακτικά αλλά όοοοοχι, όρμηξαν στο πρόσωπο! Είμαι πρησμένη σαν κολοκύθα και περιμένω να ξεφουσκώσω λίγο για να φύγω για τη δουλειά. Καταραμένα κουνούπια!

fXW6cM3.gif

Πο πο, αυτό.

Φτερωτές απαισιότητες, τη ψυχή μου στο διάολο πρέπει να πουλήσω για να με αφήσουν ήσυχο?

Το μακράν πιο εκνευριστηκό είναι όταν πετάνε δίπλα από το κεφάλι σου και ακούς το βούισμα των φτερών τους μέσα στο αυτί σου. Τις προάλλες ένα τέτοιο με κράτησε ξύπνιο μέχρι τις 3, και στις 7 παρά έπρεπε να ξυπνήσω για δουλειά.

qzMHWHd.png

#79600 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 10 November 2014 - 20:22

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις ανοίγω την μπαλκονόπορτα και το φως το μπαλκονιού,και φεύγω απ το δωμάτιο κλείνοντας πόρτα κ φως.Περιμένω κάνα τέταρτο και όταν ξαναμπαίνω τις περισσότερες φορές(δυστυχώς όχι όλες)έχουν/έχει φύγει

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#79601 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 November 2014 - 21:09

Πωω απλά τα σπάει το Witchblade. Τελειώνει με δυσάρεστο τέλος αλλά. Απλά τα σπάει. Δεν είναι Harem αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δει.

Απλάμ σας δίνω το Ending του τελευταίου επισοδείου.

Youtube Video

Edited by pc_magas, 10 November 2014 - 21:11.

#79602 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 11 November 2014 - 12:26

For the zombie fans...

http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/perifania-ke-prokatalipsi-ke-zobi.product

I would likePosted Image for a pet...

#79603 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 November 2014 - 13:19

Δυστυχώς δεν ήτανε πολύ καλό.

Αναφέρομαι στα ζόμπια μεν, αλλά ισχύει και για witchblade. Γιατί καταρχάς να μη βλέπαμε Πεζίνι; Μια ζωή άχτι το έχω αφού έκοψαν το λάηβ άξιον. Δηλαδή σκατά, κάτι βυζιά θυμάμαι, τη ροζομάλλα και ένα κοριτσάκι; Νομίζω είχα αντέξει μόνο 2-3 επεισόδια και ήταν και των προ-φεμινιστικών μου ημερών άρα υποθέτω πως πρέπει να με είχε εκνευρίσει άπειρα η πλοκή και το γράψιμο και όχι φεμινιστοπράματα -γιατί τότε το έλφεν λίεντ ήταν από τα αγαπημένα μου άνιμου και αυτό λέει πολλά για το τόλερανς λέβελ σε βυζιά και φανσέρβις που είχα κάποτες.

Posted Image

#79604 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 11 November 2014 - 16:00

Δυστυχώς δεν ήτανε πολύ καλό.

Αναφέρομαι στα ζόμπια μεν, αλλά ισχύει και για witchblade. Γιατί καταρχάς να μη βλέπαμε Πεζίνι; Μια ζωή άχτι το έχω αφού έκοψαν το λάηβ άξιον. Δηλαδή σκατά, κάτι βυζιά θυμάμαι, τη ροζομάλλα και ένα κοριτσάκι; Νομίζω είχα αντέξει μόνο 2-3 επεισόδια και ήταν και των προ-φεμινιστικών μου ημερών άρα υποθέτω πως πρέπει να με είχε εκνευρίσει άπειρα η πλοκή και το γράψιμο και όχι φεμινιστοπράματα -γιατί τότε το έλφεν λίεντ ήταν από τα αγαπημένα μου άνιμου και αυτό λέει πολλά για το τόλερανς λέβελ σε βυζιά και φανσέρβις που είχα κάποτες.

Δεκτόν το ότι δεν σου άρεσε το στόρυ. Αλλά εμένα μου άρεσε η πλοκή λόγο ότι δεν είναι κάτι το συνιθισμένο από ότι βλέπω (you know). Αλλά και το έχει μια προτοτυπία μιλάει για μια μητέρα και για το παιδί της πράγμα που δεν βλέπεις αυτόν το συνδιασμό action + μητρότητας σε anime.

#79605 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 11 November 2014 - 19:13

Ειδικά η μητρότητα φαίνεται άμεσα από το μπούστο της κοπέλας που είδαμε πριν, το οποίο έχοντας έναν υπερβολικό όγκο συμβολίζει την τεράστια διάθεση της να θρέψει το παιδί της στις πρώτες του μέρες, σε συνδυασμό με το οχι-και-τόσο-ευδιάκριτο βρακί (?) που φοράει, το οποίο προσφέρει την ικανότητα γρήγορης αφαίρεσης σε περίπτωση επιπλέον γέννας. 

Τι γλυκό και προσεγμένο anime που πρέπει να είναι.