και εγω το ιδιο νιωθω. δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα τους ρολους του. καμια φορα δεν μπορεις να το ελεγξεις.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 14 November 2014 - 23:24
Posted 14 November 2014 - 23:32
Γαμάτοι στο GMT. Βαριόντουσαν να σχεδιάσουν μια ιστοσελίδα οπότε αντέγραψαν το imdb. ~Τραγικό~
Posted 14 November 2014 - 23:36
χαχα αστα να πανε ..το ειδα και ελεγα τι να ειναι ...ευτυχως λειτουργουν τα λινκς και εχει σχολια ...
Posted 14 November 2014 - 23:39
^Εγώ το βλέπω ως comic relief για τα πνευματικά δικαιώματα (τα οποία ούτως ή άλλως δεν είναι σεβαστά από το συγκεκριμένο site
).
Posted 14 November 2014 - 23:40
γενικα το γαμ@το εχει αλλαξει πολλα στυλ. το συγκεκριμενο βασικα κανει και τις δυο δουλειες....και σου βρισκει ταινιες ..και στις δειχνει.
μιλαμε ειναι απιστευτη σειρα χαχαχαχχαχχααααχαχααχα
http://memeheroes.com/c/c88bf-al-bundy-about-women.jpg
Edited by laraska, 14 November 2014 - 23:49.
Posted 14 November 2014 - 23:49
Τom Cruise is officialy ruined for me. Δεν με τρελαίνει που δεν με τρελαίνει η υπόθεση του All you need is kill to begin with, τον βλέπω και μου έρχεται κατά νου ότι αυτός ο άνθρωπος πιστεύει στα πνεύματα των νεκρών εξωγήινων και αδυνατώ για κάποιο λόγο να τον δω ως πιστευτό σε ότι ρόλο και να παίζει.
Το ξέρω ότι είναι προκατειλημμένο αυτό που λέω αλλά αυτό το τρομακτικό χαμόγελο από την συνέντευξη της Oprah με στοιχειώνει. Ι wish i could go back to our "Interview with the vampire" days, που τον έβλεπα ως Λεστάτ πλάι στον Brad και αναπουπούλιαζε το kokkoro.
Btw η τελευταία του ταινία πριν το Edge of tomorrow, ήταν λάθος σε τόσο πολλά επίπεδα ως κατάληξη. (ως κεντρική ιδέα καλά τα πήγαινε μέχρι ενός σημείου).
Προσωπικά και οι 3 τελευταίες ταινίες του Κρουζ (Jack Reacher, Oblivion, Edge of Tommorow) μου αρέσανε αρκετά. Για κάποιο λόγο δεν σχολιάστηκαν πολύ αλλά για εμένα ήτανε πολύ "τίμιες" δουλειές και δεν μετάνιωσα καθόλου που τις είδα. Οι 2 τελευταίες μάλιστα (αν και με τα κάποια προβληματάκια τους) πιστεύω στέκονται πολύ καλά στην sci fi κατηγορία τόσο σαν σενάριο όσο και σαν εκτέλεση.
Posted 15 November 2014 - 01:23
To oblivion είχε πολύ ωραία κεντρική ιδέα, και κλίμα και ατμόσφαιρα έχασε στην εκτέλεση ειδικά στο τέλος. Τα τελευταία λεπτά ήταν αρκετά για να καταστρέψουν το ευχάριστο κλίμα της ταινίας.
Το Edge of tomorrow για μένα είχε κάποιες τρύπες σαν υπόθεση αλλά ήταν fun to watch.
Το αναγνωρίζω ότι το πρόβλημά μου με τον ηθοποιό είναι καθαρά προσωπικό, υποκειμενικό και δεν έχει σχέση με τις ικανότητες του στην υποκριτική. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να κάνει πιο ουσιαστικές ταινίες από αυτές που κάνει atm πάντως.
Posted 15 November 2014 - 03:01
ειναι η ξενερα που τρως με την ωραια/ή τον ωραιο οι γυναικες....που βγαζει αλλη αυρα...μεχρι να μιλησει.
Posted 15 November 2014 - 15:52
Επειδή λεγόμενα ηθοποιών πολλές φορές έχουν καταστρέψει το image τους στο μυαλό μου αποφέυγω να διαβάζω για τη ζωή τους και τα πιστεύω τους για να μπορώ να βλέπω άνετα τις ταινίες ειδικά για το scientology που είναι πραγματικά αστείο και εκνευριστικό το πόσο χαζό ή για άλλες ηλίθιες απόψεις θέλω να πιστεύω πως το κάνουν απο συμφέρον παρά από άγνοια.Αλλά μην ξεχνάμαι πως οι περισσότεροι είναι απλοί άνθρωποι που απλά έχουν τις πιο high profile δουλείς στο κόσμο.
Posted 15 November 2014 - 15:57
ποση κοκα στο βιντεο της οπρα??!
Posted 15 November 2014 - 18:59

Posted 15 November 2014 - 20:51
Παιδιά σκεφτομαι να ξεκινήσω το Fairy Tail και δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι καλύτερο για να ξεκινήσω, το Manga ή το Anime?
To Aνιμε ακολουθει πιστά το μανγκα?
Αν η συσχέτιση μανγκα και ανιμε είναι όπως και στο One Piece τότε θα ακολουθησω το ανιμε...
Τι λέτε?

"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 15 November 2014 - 21:14
χασιμο χρονου οτι και να επιλεξεις.
τουλαχιστον διαλεξε καλυτερα γραφικα-ανιμε.
καποιοι βεβαια προτιμουν να χανουν χρονο απο την ζωη τους-ακόμη καλυτερα γραφικα.
(οταν τελειωσεις το ανιμε μπες στο μανγκα-ετσι παει συνηθως αν εχεις την διψα για ενα καλο τιτλο...που στην περιπτωση αυτη βεβαια δεν ισχυει μιας και μιλαμε για μια αδιαφορη πατατα ολκης).
Edited by laraska, 15 November 2014 - 21:17.
Posted 15 November 2014 - 21:58
![]()
Posted 16 November 2014 - 20:04
Ο ανθρωπος αυτος κατορθωσε να προσγειωσει εναν πυραυλο σε εναν κομητη ...και οι φεμινιστριες τον ''λυντσαραν'' επειδη φοραγε αυτην την μπλουζα.
https://www.youtube.com/watch?v=waORWg7JVKM
![]()
ζητησε συγνωμη κλαιγοντας....
και απο την αλλη ο ...μωλος της κιμ #ουτανασιαν ξεπερασε σε δημοσιοτητα την αποστολη αυτη και το κατορθωμα ...χωρια που θεωρειται ... η επιτομη της ελευθεριας σημερα και κατορθωμα για τις γυναικες (ειμαι σιγουρος οι φεμινιστριες το πιστευουν αυτο).
ωραιο προτυπο. παω να αλλαξω πλανητη.
Edited by laraska, 16 November 2014 - 21:25.
Kim redacted, #breaktheinternet