συμφωνω, δες το boku no pico
το ειδα πριν καιρο ....μου το πλασαραν για ''καταπληκτικο'' χαχα
Posted 08 November 2014 - 19:14
συμφωνω, δες το boku no pico
Posted 08 November 2014 - 19:30
δε σου αρεσε?
Posted 08 November 2014 - 19:49
οχι φιλαρακο. εσενα σε εκφραζει πληρως φαινεται.
η προηγουμενη απαντηση μου ηταν συγκαταβατικη. δεν μπορω να κριτικαρω την υψηλη σου αντιληψη. υποκειμενικο το θεμα.
Posted 08 November 2014 - 20:00
οχι φιλαρακο. εσενα σε εκφραζει πληρως φαινεται.
η προηγουμενη απαντηση μου ηταν συγκαταβατικη. δεν μπορω να κριτικαρω την υψηλη σου αντιληψη. υποκειμενικο το θεμα.
κριμα.
Posted 08 November 2014 - 20:57
Δεν μου ρχεται αλλά το βίντεο είναι απίστευτα αστείο! Thanx for sharing <3
Posted 08 November 2014 - 22:54
Χαχαχα το έχω ακούσει 5 φορές σερί!
Παλικάρια χαχα
Posted 09 November 2014 - 12:23

Edit:
Ξέρει κανείς σε ποια ταινία/σειρά/διαφήμιση κτλ έχει παιχτεί το κομμάτι στο δεύτερο λεπτό ?Εχω φάει το κόσμο να το θυμηθώ.
Youtube Video
Το ταγκό Jalousie ηταν απο τα πιο χιλιοπαιγμενα τραγουδια στην ελληνικη τιβι μαζι με την καρμινα μπουράνα. Αν έχεις σκαλωσει με γνωστη ταινια χολυγουντ φάση κανε ενα αναποδο ψαξιμο με το ονομα του τραγουδιου και όλο και κατι θα βρεις με λιγη υπομονη.
το βιντεακι τα σπασε οπως προειπε η μονο
Edited by Lord Leon, 09 November 2014 - 12:43.

Posted 09 November 2014 - 22:30
Παίδες μόλις είδα το ποιο γαμάτο anime που υπάρχει ένερ Witchblade απλά τα συνδιάζει όλα σε έναν ωραίο πακετάκι 24 επεισοδίων!!!!!! Γαμάτο sotry γαμάτο concept!!!!!!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 10 November 2014 - 02:38
![]()
Ώστε "τα συνδυάζει όλα"? Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς. ![]()
Edited by Gilmaru, 10 November 2014 - 02:44.
Posted 10 November 2014 - 02:58
^κι εγω αυτο σκεφτηκα κατευθειαν
Posted 10 November 2014 - 04:56
Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει...όλες τις ανάγκες!
(ρομαντικά παντα)
Posted 10 November 2014 - 08:37
Και απορούσα τι είχε ντυθεί αυτή:
Τώρα ξέρω. Βασικά τώρα νομίζω ότι πρέπει να ψήσω όλες μου τις γνωστές να δουν witchblade. Καθαρά για την υπόθεση, αλλά και γενικότερα την προαγωγή του πολιτισμού.
Edited by Gilmaru, 10 November 2014 - 08:46.
Posted 10 November 2014 - 08:56
Να φροντίσεις να δούνε την uncensored έκδοση για να πάρουν σωστά τη δόση του "πολιτισμού".
Άσχετο αλλά θέλω να μου πει κάποιος ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. Κουκουλωμένη με το πάπλωμα νόμιζα ότι θα γλυτώσω από τα αιμοσταγή αρπακτικά αλλά όοοοοχι, όρμηξαν στο πρόσωπο! Είμαι πρησμένη σαν κολοκύθα και περιμένω να ξεφουσκώσω λίγο για να φύγω για τη δουλειά. Καταραμένα κουνούπια!

Posted 10 November 2014 - 09:57
Ίσως έχει υγρασία εκεί που μένεις η ίσως κρατάς ζεστό το σπίτι σου και επιβιώνουν χάρη σε σένα.
Εγώ το καλοκαίρι αφήνω τις πατούσες μου έξω να τσιμπάνε αυτές. Αν και γενικά με σνομπάρουν τελευταία και δεν προτιμάνε το αίμα μου. Έχω σχεδόν παρεξηγηθεί.
3 κι ο κούκος στο φόρουμ btw, φαίνεται μόνο εγώ κωλοβαράω τόσο πολύ στη δουλειά.
Edited by Gilmaru, 10 November 2014 - 10:03.