Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 07 September 2007 - 19:15
Posted 07 September 2007 - 20:00
Eλπίζω να μην ισχύει αυτό...Πάντως,μου την δίνουν αφάνταστα αυτά που ακούω τελευταία,ότι πάνε και τους δέρνουν στο σύνταγμα κάτι νταήδες.Οκ,τέτοιες πράξεις είναι κατακριταίες,δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για όσους το κάνουν αυτό.
Posted 07 September 2007 - 20:12
Καλα ετσι ξεκαρφωτα την κανανε disable χωρις να σας προιδοποιησουν πρωτα? Μια που δεν ξερω πιο ειναι το set up που εχετε, ποσοι servers, που ειναι η db, ειναι dedicated η οχι, ειναι δυσκολο να φανταστει κανεις τι εγινε. Απο οτι ξερω ομως οταν ενα application (π.χ ενας SQL server) προκαλει server overload, αυτο ειναι συνηθως αποτελεσμα inneficient κωδικα (απο το προγραμμα που χρησιμοποιει την db) και η αφορμη ειναι συνηθως αυξημενη κινηση στο site. Επισης μπορει να προκαλειται απο excesive back up. Performance monitoring κανετε?
Σας ζητησανε και αλλα φραγκα?
Δεν μας ζητησαν λεφτα παραπάνω απλα τους το ζητησαμε να την κανουνε enable για
να βρουμε την πηγη του προβληματος.Μπορει την ζημια να την κάνει το οτιδηποτε
ακόμα και ενα προβληματικο table.Εχω ξεκινησει το optimizing της database τωρα
και αμα δεν δουμε αλλαγες θα ψάχνουμε σιγα σιγα.
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 07 September 2007 - 20:26
Άχετο,αλλά δείτε το εξής βίντεο,είναι πραγματικά από τα πιο χαζά που έχω δεί,για όποιον καταλαβένει αγγλικά
"Robotic cartoons that are sexually oriented"......."Violent Transformers". ......"Cultist Voltron"
ZOMG......DIE TV HOST DIE stab stab stab.
Posted 07 September 2007 - 21:35
Επιλογή των emo είναι να ακολουθούν αυτή την "ιδεολογία", και επιλογή μας να τους γιαουρτώνουμε στις πλατείες.
Τότεμε αυτή τη λογική,δικαιομά σου να έχεις παπούτσια των 80 ευρώ,δικαιομά μου και να σε κάνω ξεφτίλα επειδή δεν μου αρέσουν τα παπούτσια σου...είναι λογική αυτή?
Εκτός αν στο πόστ σου αστειεύεσαι,οπότε πάω πάσο.
Posted 07 September 2007 - 21:42
λυπουμαι...
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 07 September 2007 - 22:05
Αυτο θα πονεσει... και πολυ... πρεπει να ειστε με το κεφαλι πανω στο server...Δεν μας ζητησαν λεφτα παραπάνω απλα τους το ζητησαμε να την κανουνε enable για
να βρουμε την πηγη του προβληματος.Μπορει την ζημια να την κάνει το οτιδηποτε
ακόμα και ενα προβληματικο table.Εχω ξεκινησει το optimizing της database τωρα
και αμα δεν δουμε αλλαγες θα ψάχνουμε σιγα σιγα.
παντως τα tables δυσκολα να την κανουν τη ζημια εφοσον τα primary keys και τα relationships ειναι σωστα. Τα never-endind queries να φοβαστε και να δειτε ποσα concurrent connections εχετε enabled.
καλο κουραγιο..
Posted 08 September 2007 - 02:13

Posted 08 September 2007 - 02:18
Κάτσε ρε, που θα βρεις καλύτερη παρέα τα χαράματα...Πωπω 3 και η ώρα και Jiraiya,Kenny,Yami-chan κλασσικά μέσα.Πότε θα αρχίσουμε να κοιμόμαστε κανονικά ρε συνάδελφοι καμμένοι;Όχι τίποτα άλλο αλλά ολόκληρος χειμώνας με 3-4 ώρες ύπνο(ξυπνάω 6:30 συνήθως) τη μέρα δε βγαίνει.Άντε καληνύχτα από μένα

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 September 2007 - 02:33
σημερα αρχιζει το weekend...ΧD who cares τι ωρα παμε για υπνο?XDΠωπω 3 και η ώρα και Jiraiya,Kenny,Yami-chan κλασσικά μέσα.Πότε θα αρχίσουμε να κοιμόμαστε κανονικά ρε συνάδελφοι καμμένοι;Όχι τίποτα άλλο αλλά ολόκληρος χειμώνας με 3-4 ώρες ύπνο(ξυπνάω 6:30 συνήθως) τη μέρα δε βγαίνει.Άντε καληνύχτα από μένα
and i sleep 8-10 hours every night,so i'm fine =333
Posted 08 September 2007 - 02:35
LOL, same here! (Το ωράριο της κουκουβάγιας είναι αυτό αλλά who cares.σημερα αρχιζει το weekend...ΧD who cares τι ωρα παμε για υπνο?XD
and i sleep 8-10 hours every night,so i'm fine =333

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 September 2007 - 02:51
Posted 08 September 2007 - 07:28
Posted 08 September 2007 - 11:43