Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 08 September 2007 - 21:14
Εγω πιάνω σχεδόν πάντα 80Kbps, τόσο μου επιτρέπει η σύνδεσή μου, γενικά, όχι μόνο στο IRC. Για τις ουρές θα συμφωνήσω αλλα θα πρέπει να ξέρεις οτι άν σταματήσει το download απλά το ξανακατευάζεις με το ίδιο όνομα, στο ίδιο σημείο που βρίσκετε αυτό που σταμάτησε και γίνετε αυτομάτως resume. Έχω δοκιμάσει να κάνω resume ενός download που σταμάτησε στο IRC με το αντίστοιχο torrent του στο Azureus και το έκανε μέχρι και εκεί resume! Το αντίθετο δέν γίνετε φυσικά.
Posted 08 September 2007 - 21:15
Λοιπόν, λόγοι που IRC sucks:
α) Οι χαμηλές ταχύτητες (ποτέ πάνω από 50 Kbps). (Αυτό βέβαια μπορεί να αφορά μόνο εμένα, δεν ξέρω τι ταχύτητες πιάνετε εσείς.)
Eγω παντως πιανω 80-100 με 1000αρα συνδεση.
β) Το γεγονός ότι πρέπει να είσαι μπροστά στο PC την ώρα που θα έρθει η σειρά σου, μόνο και μόνο για να πατήσεις ένα "accept". Μόνο που εγώ πρέπει να πάω και στη σχολή, δεν μπορώ να φυλάω καραούλι μπροστά στο pc όλη μέρα για όοοοταν έρθει η σειρά μου.
Σ' αυτο εχεις δικιο. Και εγω ποτε δεν καθομαι σε queue.
Kαι γω οταν φευγω απο το σπιτι κατεβαζω με torrent....
γ) Το ότι αν αποτύχει, πάπαλα. Ξανά από την αρχή. 3 φορές έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το Toki wo Kakeru Shoujo από το #niizk, και τις 3 φορές απέτυχε (την τρίτη φορά απέτυχε στο 98%... μιλάμε για δράμα). Το συγκεκριμένο αρχείο είναι μεγαλύτερο του 1 GB και το είχα αφήσει να κατεβαίνει όλη τη νύχτα.
Nταξ. Εδω ο,τι και να πεις δεν εχεις αδικο
Για αρχεια πανω απο 500-600 ΜΒ πολυ σπανια χρησιμοποιω irc. Αλλα για τα standard releases των 170-350 ΜΒ νομιζω οτι irc kicks torrent's ass...
Posted 08 September 2007 - 21:16
Λοιπόν, λόγοι που IRC sucks:
α) Οι χαμηλές ταχύτητες (ποτέ πάνω από 50 Kbps). (Αυτό βέβαια μπορεί να αφορά μόνο εμένα, δεν ξέρω τι ταχύτητες πιάνετε εσείς.)
β) Το γεγονός ότι πρέπει να είσαι μπροστά στο PC την ώρα που θα έρθει η σειρά σου, μόνο και μόνο για να πατήσεις ένα "accept". Μόνο που εγώ πρέπει να πάω και στη σχολή, δεν μπορώ να φυλάω καραούλι μπροστά στο pc όλη μέρα για όοοοταν έρθει η σειρά μου.
γ) Το ότι αν αποτύχει, πάπαλα. Ξανά από την αρχή. 3 φορές έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το Toki wo Kakeru Shoujo από το #niizk, και τις 3 φορές απέτυχε (την τρίτη φορά απέτυχε στο 98%... μιλάμε για δράμα). Το συγκεκριμένο αρχείο είναι μεγαλύτερο του 1 GB και το είχα αφήσει να κατεβαίνει όλη τη νύχτα.
-______-
Και εδώ που τα λέμε, ούτε το IRC είναι το καλύτερο, ούτε τα torrents. DDL, hands down.-
a)i get max speed in 90% of the channels
b)νομιζω μπορεις να βαλεις να κανει accept απο μονο του Ο.ο never tried it though...
c)ε?
seriously,irc is THE best way to get new releases...
Posted 08 September 2007 - 21:18
Posted 08 September 2007 - 21:21
Posted 08 September 2007 - 21:25
Τέτοια λέγε μου και θα φάω το πληκτρολόγιό μου! Πρόλαβα και τα διέγραψα ο μ...c)ε?
irc downloads can be resumed anytime O_o even from fserves i think..

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 September 2007 - 21:29
omgΤέτοια λέγε μου και θα φάω το πληκτρολόγιό μου! Πρόλαβα και τα διέγραψα ο μ...
ε,ετσι ειναι..αν δεν ειχε και resume θα την ειχαμε βαψει...τις ταινιες για παραδειγμα (2 gb και πανω) τις κατεβαζω σχεδον παντα σε 2 δοσεις ΧD (some gigabytes everyday)...
Posted 08 September 2007 - 21:49
Και να έχει autoaccept (πράγμα που χρησιμοποιώ) και resume, αλλά δυστυχώς το resume δεν δουλεύει στον chatzilla από όσο ξέρω, μιας και χρησιμοποιεί τον downloader του firefox... Οπότε άμα σταματήσει το βάζω στο mirc
Και η αλήθεια είναι ότι από άποψη ταχύτητας δεν είναι πάντα τόσο καλό το irc... Εξαρτάται από πολλά... Μέχρι και από τον φόρτο του δικτύου. Θυμάμαι μου είχε βγει η ψυχή για να κατεβάσω το Saikano από Blitz και αναγκαζόμουν να το βάζω τα χαράματα να κατεβαίνει... Γιατί άπαξ και μεσημέριαζε έπιανε χάλια ταχύτητα και μου έκοβε το κατέβασμα συνέχεια...
Posted 08 September 2007 - 23:23
Posted 09 September 2007 - 00:09
Οι μεγαλύτερες ταχύτητες από παντού, μπορώ να βάλω πολλά αρχεία σε queue και να κατεβαίνουν χωρίς να είμαι εκεί, εύκολο resume.
Posted 09 September 2007 - 00:53
Posted 09 September 2007 - 01:08
οοοοο παοκαρα εχω τρελα μες το μυαλοοοοοο.... μια ζωη θα το φωναζω παντα σαγαπωωωωωωωω
Posted 09 September 2007 - 01:15
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Γ@@@ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!
Posted 09 September 2007 - 01:22
potemkin....
Posted 09 September 2007 - 01:34
p.s. Καλου κακου βαλε κανενα anime να κατεβαινει πριν δεις GTO... τουλαχιστον δεν θα μεινει ο υπολογιστης ανοιχτος τζαμπα και βερεσε.