Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3886 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 September 2007 - 11:46

σημερα αρχιζει το weekend...ΧD who cares τι ωρα παμε για υπνο?XD
and i sleep 8-10 hours every night,so i'm fine =333

Και εγώ τώρα τελευταία τόσο κοιμάμαι γιατί βαριέμαι και δε πάω στη σχολή αλλά πριν το καλοκαίρι κοιμόμουν 3-4 και ξυπνούσα 6:30.Όπως ήταν φυσικό την άλλη μέρα κοιμόμουν την ώρα του μαθήματος στη κυριολεξία.Και το απόγευμα που ερχόμουν πάλι νύσταζα.Η πλάκα ποια είναι;Το βράδυ δεν νύσταζα καθόλου:uhh:

Να πάρει... Δεύτερη φορά banάρομαι στο irc (αυτήν την φορά από τους a.f.k.) χωρίς να κάνω τίποτα :( Και από ότι μου είχαν πει παλιότερα στο άλλο channel που με είχαν banάρει είναι επειδή έβγαινα και έμπαινα γρήγορα και αυτό είναι τεχνική για να hackάρεις channel...:uhh: Το πιο απίστευτο είναι ότι μετά την τελευταία φορά που έφαγα ban προσέχω και κάθομαι κάποια ώρα στο κανάλι... Και την τελευταία φορά επειδή βιαζόμουν λέω μέσα μου, δεν βαριέσαι μωρέ αμα θέλουν ας με banάρουν (χωρίς βέβαια να πολυπιστεύω ότι θα το κάνανε). Και τώρα μπαίνω ξανά και βλέπω, "You have been banned from this channel":terror2:

Εμένα με έχουν banάρει από το channel των ILA.Τσακώθηκα με τον operator(πολύ ηλίθιος)Μου είχε δώσει μέχρι τέλος Αυγούστου αλλά τελικά έγινε μέχρι τέλος Οκτώβρη επειδή του είπα ότι θέλω κι άλλο:hahaha:Και γιατί με έκαναν ban.Επειδή δεν επιβεβαίωσα ότι διάβασα τους κανόνες(εντωμεταξύ έμπαινα 3 μήνες χωρίς να τους διαβάζω.Τώρα το θυμήθηκε; )

Posted Image

#3887 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 September 2007 - 15:16

Εμένα με έχουν banάρει από το channel των ILA.Τσακώθηκα με τον operator(πολύ ηλίθιος)Μου είχε δώσει μέχρι τέλος Αυγούστου αλλά τελικά έγινε μέχρι τέλος Οκτώβρη επειδή του είπα ότι θέλω κι άλλο:hahaha:Και γιατί με έκαναν ban.Επειδή δεν επιβεβαίωσα ότι διάβασα τους κανόνες(εντωμεταξύ έμπαινα 3 μήνες χωρίς να τους διαβάζω.Τώρα το θυμήθηκε; )

Ναι, αλλά εσύ τουλάχιστον έκανες φασαρία και σε banαραν... Φαντάσου όμως, να μπεις, να βγεις και μετά την επόμενη φορά να είσαι banαρισμένος... Ε, όπως και να το κάνουμε είναι κάπως...
phmava.php

#3888 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 September 2007 - 16:45

Ναι, αλλά εσύ τουλάχιστον έκανες φασαρία και σε banαραν... Φαντάσου όμως, να μπεις, να βγεις και μετά την επόμενη φορά να είσαι banαρισμένος... Ε, όπως και να το κάνουμε είναι κάπως...

Άκου να δεις τι ακριβώς έγινε.Εκεί έμπαινα κανά 2-3μηνο για να κατεβάσω το Blue Dragon.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Πριν καμιά βδομάδα μπήκα να κατεβάσω τα καινούρια επεισόδια(είχα μπει και τη προηγούμενη μέρα χωρίς πρόβλημα)Με το που μπαίνω πάω λίγο τουαλέτα και όταν γυρνάω βλέπω ότι με είχαν κάνει kick.Δε κατάλαβα γιατί και ξαναμπήκα.Τότε μου λέει ο operator:''Read the rules or go away,greek'' κάπως έτσι τελοσπάντων.Το greek που είπε με νευρίασε αλλά δεν είπα τίποτα.Πάω διαβάζω τους κανόνες.Εκεί έλεγε μόλις τους διαβάσεις να γράψεις τη φράση I prefer a small dick over being friends with ginge or zeldais! για να δείξεις ότι τους διάβασες.Ορίστε και οι κανόνες ILA Fansubs .Δεν την έγραψα και μετά από λίγο μου λέει ''ακόμα'' και επειδή είχα νευριάσει βγήκα από το channel.Τότε μου στέλνει πμ και μου λέει running=one month ban και του λέω thanks,αυτός τότε one more month because you pm'd me.Want more?Και του λέω ναι και μου λέει October end then.Τέσπα πιστεύω το παλικάρι είναι τουλάχιστον μ... μη πω και με περικεφαλαία.

Posted Image

#3889 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 September 2007 - 16:54

That guy is psycho. :terror2: Κάτι τέτοιοι OPs είναι που με εκνευρίζουν και δεν πολυκατεβάζω από IRC.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3890 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 08 September 2007 - 17:11

Μπήκα και κατεβάζω το Whisper of the Heart :wis:

#3891 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 08 September 2007 - 19:51

Kαλά ρε ακόμα σε mirc μπαίνεται; ΕΛΕΟΣ
Έχει πεθάνει εδώ και καιρό.

#3892 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 September 2007 - 19:57

Kαλά ρε ακόμα σε mirc μπαίνεται; ΕΛΕΟΣ

x2!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#3893 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 September 2007 - 20:04

but it still dloads faster than anything :P
mIRC downloading rulez X3

#3894 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 08 September 2007 - 20:06

mIRC sucks :wis:

#3895 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 08 September 2007 - 20:20

IRC sucks monkey balls, αλλά τί να κάνεις που μερικά κομμάτια τα βρίσκεις μόνο εκεί; :/

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3896 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 08 September 2007 - 20:32

mIRC downloading rulez X3

x1000

Αμα δεν ξέρεις τι σου γίνετε, φυσικά και σου φαίνεται χάλια. no offense.

LfNX0dh.png

#3897 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 08 September 2007 - 20:34

Μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα με το irc ρε παιδιά; :rolleyes:
Πιάνω 100ρια χαραλά, και ποτέ δεν έχω φάει ban :|
(Ε, βασικά με έκαναν μια φορά στο #SekaiwoOoinimoriagerutamenoSuzumiyaHaruhinodan (ναι έτσι λέγεται το channel O_o) επειδή έκανα κάτι παράξενα με τα voices :

oR4yYRl.gif

#3898 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 September 2007 - 20:41

chatzilla ftw!!!

Ρε παιδια ειδικα για παλια releases, απορω πως καθεστε να τα κατεβασετε απο torrent...
Posted Image

#3899 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 08 September 2007 - 20:57

x1000

Αμα δεν ξέρεις τι σου γίνετε, φυσικά και σου φαίνεται χάλια. no offense.

Τι σου γίνεται* και όχι τι σου γίνετε. no offense.
1

#3900 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 08 September 2007 - 21:04

Λοιπόν, λόγοι που IRC sucks:

α) Οι χαμηλές ταχύτητες (ποτέ πάνω από 50 Kbps). (Αυτό βέβαια μπορεί να αφορά μόνο εμένα, δεν ξέρω τι ταχύτητες πιάνετε εσείς.)
β) Το γεγονός ότι πρέπει να είσαι μπροστά στο PC την ώρα που θα έρθει η σειρά σου, μόνο και μόνο για να πατήσεις ένα "accept". Μόνο που εγώ πρέπει να πάω και στη σχολή, δεν μπορώ να φυλάω καραούλι μπροστά στο pc όλη μέρα για όοοοταν έρθει η σειρά μου.
γ) Το ότι αν αποτύχει, πάπαλα. Ξανά από την αρχή. 3 φορές έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το Toki wo Kakeru Shoujo από το #niizk, και τις 3 φορές απέτυχε (την τρίτη φορά απέτυχε στο 98%... μιλάμε για δράμα). Το συγκεκριμένο αρχείο είναι μεγαλύτερο του 1 GB και το είχα αφήσει να κατεβαίνει όλη τη νύχτα.

-______-

Και εδώ που τα λέμε, ούτε το IRC είναι το καλύτερο, ούτε τα torrents. DDL, hands down.-

2112.gif