σημερα αρχιζει το weekend...ΧD who cares τι ωρα παμε για υπνο?XD
and i sleep 8-10 hours every night,so i'm fine =333
Και εγώ τώρα τελευταία τόσο κοιμάμαι γιατί βαριέμαι και δε πάω στη σχολή αλλά πριν το καλοκαίρι κοιμόμουν 3-4 και ξυπνούσα 6:30.Όπως ήταν φυσικό την άλλη μέρα κοιμόμουν την ώρα του μαθήματος στη κυριολεξία.Και το απόγευμα που ερχόμουν πάλι νύσταζα.Η πλάκα ποια είναι;Το βράδυ δεν νύσταζα καθόλου
Να πάρει... Δεύτερη φορά banάρομαι στο irc (αυτήν την φορά από τους a.f.k.) χωρίς να κάνω τίποτα
Και από ότι μου είχαν πει παλιότερα στο άλλο channel που με είχαν banάρει είναι επειδή έβγαινα και έμπαινα γρήγορα και αυτό είναι τεχνική για να hackάρεις channel...
Το πιο απίστευτο είναι ότι μετά την τελευταία φορά που έφαγα ban προσέχω και κάθομαι κάποια ώρα στο κανάλι... Και την τελευταία φορά επειδή βιαζόμουν λέω μέσα μου, δεν βαριέσαι μωρέ αμα θέλουν ας με banάρουν (χωρίς βέβαια να πολυπιστεύω ότι θα το κάνανε). Και τώρα μπαίνω ξανά και βλέπω, "You have been banned from this channel":terror2:
Εμένα με έχουν banάρει από το channel των ILA.Τσακώθηκα με τον operator(πολύ ηλίθιος)Μου είχε δώσει μέχρι τέλος Αυγούστου αλλά τελικά έγινε μέχρι τέλος Οκτώβρη επειδή του είπα ότι θέλω κι άλλο