Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3841 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 07 September 2007 - 00:07

ενα μεγαλο μπραβο και συναμα ευχαριστω στα παιδια που καταφεραν σε σχετικα γρηγορο διαστημα (με βαση το μεγεθος του προβληματος) να επαναφερουν το site
Posted Image

#3842 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 September 2007 - 00:09

Η Yami, ο Jiraiya, εγώ, και όποιος άλλος κάνει υπερωρίες εδώ μέσα πιστεύω ότι περάσαμε δύσκολες ώρες τις τελευταίες δύο μέρες. :bleh:

Μπράβο στην admin team που επανέφεραν γρήγορα το site, και μακάρι να μην ξανατύχει τέτοιο πρόβλημα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3843 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 07 September 2007 - 00:27

Τι πρόβλημα είχε τελικά-και μάλιστα τόσο σοβαρό??
Go figure...
Posted Image

#3844 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 September 2007 - 00:53

Η Yami, ο Jiraiya, εγώ, και όποιος άλλος κάνει υπερωρίες εδώ μέσα πιστεύω ότι περάσαμε δύσκολες ώρες τις τελευταίες δύο μέρες. :bleh:

Μπράβο στην admin team που επανέφεραν γρήγορα το site, και μακάρι να μην ξανατύχει τέτοιο πρόβλημα.

Ναι εγώ δεν είχα τι να κάνω και κάθισα και είδα σχεδόν το live-action του GTO σε μια μέρα(όχι ότι με χάλασε:hihi2:)

Posted Image

#3845 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 September 2007 - 00:56

ω,ναι...:P εκατσα και καθαρισα ολα τα bookmarks μου αυτες τις μερες,αφου πρωτα τα επισκεφθηκα ολα :oo: (200+ sites O_O....now they're around 70 :P)

#3846 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 September 2007 - 00:58

Και εγώ έκατσα και άρχισα να φτιάχνω από την αρχή την anime list η οποία μου είχε σβηστεί.Τελικά ίσως να μας βγήκε και σε καλό:hihi2:Yami όταν τη τελειώσω(σε 3-4 βδομάδες μάλλον) θα στη στείλω να δεις γιατί χτυπιόμουν όταν σβήστηκε η άλλη:nod:

Posted Image

#3847 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 September 2007 - 01:01

Τελικά ίσως να μας βγήκε και σε καλό:hihi2:

i guess XD

Yami όταν τη τελειώσω(σε 3-4 βδομάδες μάλλον) θα στη στείλω να δεις γιατί χτυπιόμουν όταν σβήστηκε η άλλη

Haaaai~ i'll be waiting :wooi2:

#3848 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 07 September 2007 - 01:10

Στείλ' την κι από δω. :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3849 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 07 September 2007 - 01:15

Και μετά σου λέει ότι τα MMORPG είναι εθιστικά...<<
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#3850 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 September 2007 - 01:16

Στείλ' την κι από δω. :)

Εσύ πρέπει να πληρώσεις.Δωρεάν είναι μόνο για κορίτσια:hahaha:Τέσπα επειδή είμαι καλό παιδί και σε συμπαθώ θα στη στείλω δωρεάν.

ΥΓ.Πώς να τη στείλω αφού δεν έχεις msn:terror2: και από το site δεν μπορώ να στείλω αρχείο με e-mail;

Posted Image

#3851 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 07 September 2007 - 01:30

ΥΓ.Πώς να τη στείλω αφού δεν έχεις msn:terror2: και από το site δεν μπορώ να στείλω αρχείο με e-mail;

Σου έστειλα το email μου σε PM. :thumbup:

2112.gif

#3852 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 September 2007 - 06:57

Τελικά δεν είπατε, τί πρόβλημα είχε το site; Ή μήπως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να μας το πείτε; :P Πάντως όντως είναι εξάρτηση. Και αυτές τις μέρες δεν είχα και πολύ χρόνο έτσι κι αλλιώς... Που και να είχα :oo:
phmava.php

#3853 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 September 2007 - 08:20

Το μεγεθος της εξαρτησης φανηκε πιστευω απο τη συχνοτητα "ντου" στα υπολοιπα ανιμε φορουμ...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#3854 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 07 September 2007 - 09:37

Anime.gr is back!!! I am so happiiii!!!
Addiction is back:hahaha::wooi2::deadga6:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#3855 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 September 2007 - 10:07

Τελικά δεν είπατε, τί πρόβλημα είχε το site; Ή μήπως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν πρέπει να μας το πείτε; :P Πάντως όντως είναι εξάρτηση. Και αυτές τις μέρες δεν είχα και πολύ χρόνο έτσι κι αλλιώς... Που και να είχα :oo:

Εχω βασιμες υποψιες οτι το Anime.gr δεν μπορουσε να σηκωσει το βαρος του προεκλογικου αγωνα του Κ.Ε.Η.Κ., και γι αυτο επεσε...:hahaha:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm