Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#27916 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 30 November 2009 - 10:57

http://www.youtube.com/watch?v=P9_mED99cdk
rsrGbGx.gif

#27917 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 November 2009 - 11:14

παρακαλω μην ξαναακουστει οτι οι αναρχικοι σπανε και καινε επειδη καθε φορα που το ακουω μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα

Και μένα μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα όταν βλέπω άτομα που να είναι τόσο απόλυτοι στις απόψεις τους που να χαρακτηρίζουν ως άσχετο οποιοδήποτε έχει διαφορετικές απόψεις μαζί του (όπως κάνουν όλοι οι φανατισμένοι) αντί να μάθουν να τις δέχονται και να κάνουν επικοδομητική συζύτηση ως πολιτισμένοι άνθρωποι αλλά ας μην το αναλύσουμε παραπέρα. :canthelp: Διότι άλλο πράγμα ν' ανταλλάσουμε απόψεις κι άλλο να επιβάλω τις απόψεις μου. Να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το volley από το trolley.

Κι επειδή το Black Hole είναι για να σπαμμάρουμε ευχάριστα κι όχι να κάνουμε πολιτικά dabate...Merry Cristmas everyone! And for those kids who were naughty the whole year, Santa Claus have a special gift for them:
Posted Image

#27918 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 30 November 2009 - 11:23

Κανένας άλλος άρρωστος εδώ πέρα???

#27919 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 November 2009 - 11:40

Pirate Santa Claus

#27920 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 November 2009 - 11:43

Μοιράζει και Hadouken. Yohoho!
Posted Image

(Σκηνή παρμένη από το Kyouran Kazoku Nikki)

#27921 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2009 - 11:44

Σαφώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα , ή το ξέρεις οπότε τσάμπα το ψειρίζουμε το θέμα , ή δεν θέλεις να το καταλάβεις εδώ και τόσο καιρό οπότε πραγματικά δεν αξίζει

Σας (μας) έβαλε τα γυαλιά ένα 17χρονο:nod:

Η τράπεζα που καίγεται σας χαιρετάει...:P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-InOcrH3l4Y[/youtube]

Και πάρτε και λίγο μελοποιημένο Καρυωτάκη...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iSug202oT58[/youtube]

xbJ3b2w.jpeg

#27922 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 30 November 2009 - 15:50

Τα σπανεεε...τους ειδα το καλοκαιρι ζωντανα στην Υφανετ....
παιζαν πανω απο 3 ωρες τα παλικαρια!!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#27923 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 30 November 2009 - 18:28

*DOUBLE POST FTW* ( not )

anywayz....

μπαινω στο e-radio.gr παω να ανοιξω το σταθμο Heart FM 93.1 και μου λεει συνδεση με διακομιστή λεει ανοιγμα και στη τελικη δεν ξεκιναει να παιζει τιποτα...δοκιμασα refresh ...εκλεισα torrent...τιποτα! κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#27924 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 November 2009 - 19:03

Merry Cristmas from Hatsune Miku:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RXLR8hYnusE&feature=related[/media]

#27925 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 30 November 2009 - 22:34

λοιπον sorry για το politic spamming αλλα προσβαλομαι εγω και οι ιδεολογιες μου οποτε νιωθω την αναγκη να απαντησω.δε θα μπω στο τρυπακι να απαντησω και να πω μετα "αλλα ας μη μιλησουμε για πολιτικη".αναλαμβανω την ευθυνη της πραξης μου και δε θα κρυφτω πισω απο λεξεις. οποιοσδηποτε πιστευει οτι δεν τον αφορα το θεμα μπορει πολυ απλα να πηδηξει το ποστ μου.

Αν μου λες οτι εχουν 10 θεωρητικους και απο πισω 90 μπαχαλους που σπανε και καινε και δεν μπορουν να τους ελεγξουν, τοτε απλα δεν κανουν καλα την δουλεια τους ως "κοινωνικο κινημα"

οχι δε σου ειπα κατι τετοιο. τωρα αναφερεσαι στους αριστερους. αυτοι που δε μπορουν - η δε θελουν - να περιφρουρησουν τις πορεις τους. δε θα κατσω να αναλυσω και αυτο τον τομεα ομως. απλα να πω οτι στις πορειες των αναρχικων δε γινονται επεισοδια και για να μιλησουμε εξω απο τα δοντια οι μονες επιχειρησεις που υφιστανται φθορα ειναι οι τραπεζες. οχι πως το επικροτω, αλλα διαφερει κατα πολυ απο την αποψη "σπανε το μαγαζι της κυριας μαριας και καινε το αμαξι του κυριου πετρου" που θελουν να περασουν μερικοι.

Και μην τρελαθουμε κιολας, ακομα και απο τους θεωρητικους δεν βλεπω να καταδικαζονται αυτα τα πραγματα, απλα λενε χαιδευτικα οτι "προκειται για την δικαιολογημενα οργισμενη νεολαια που ξεσπα"

για ακομα μια φορα αν αναλυσουμε και αυτον τον τομεα δε θα τελειωνουμε ουτε αυριο. απλα να επισημανω οτι και αυτη η αποψη διαφερει κατα πολυ απο την αποψη "σπανε το μαγαζι της κυριας μαριας και καινε το αμαξι του κυριου πετρου"

Και να μην σταθω πολυ στο τι γραφεται σε αφισες και ιντυ, οπου το γενικο μυνημα που περνα ειναι οτι "θα σας μαμησουμε αν δεν εισαστε μαζι μας"

και ποιος σου ειπε οτι αυτα που γραφονται στο indymeria εκπροσωπευουν τους αναρχικους; το indymedia αυτοπαρουσιαζεται ως "μια ανοιχτή συλλογικότητα ατόμων που προσφέρουν άμεση και μη-εμπορευματική πληροφόρηση." δε βλεπω μεσα σε αυτο τον αυτοπροσδιορισμο μεσα τη λεξη αναρχια. και μη μου πεις οτι οσοι ποσταρουν στο indymedia ειναι ολοι αναρχικοι επειδη μετα δε θα φταιω εγω αν μιλησω για ελειψη πολιτικης υποστασης.

Εγω τις βασικες αντιρησεις για την αναρχια τις εχω με βαση τα Α4 που μοιραζουν στον κοσμο στις πορειες που υποτιθεται ειναι οι βασικες αρχες της ιδεολογιας τους. Σε κανα δυο που εχουν πεσει στα χερια μου, δεν εχω ξαναδει τοσο φασισμο συμπυκνωμενο σε μια Α4

εχω μεγαλη περιεργεια να δω σε τι αναφερεσαι. αν μπορεις παρακαλω ανεβασε κατι παρομοιο.

Με αφορμη και καλα τα υπαρχοντα κοινωνικα προβληματα, θελουν με το ετσι θελω να ξεριζωσουν ολους τους θεσμους και τις αξιες που πιστευουμε οι υπολοιποι. Ποναει χερι, κοψει χερι.. Πως να το κανουμε ρε παιδια, μια κοινωνια της εποχης των σπηλαιων δεν με ελκυει, ποσο μαλλον να μου την επιβαλουν με το ζορι..

ακομα μια παραγραφος στην οποια προτιμω να μην εμβαθυνω. απλα να πω οτι η κοινωνια που περιγραφουν οι αναρχικοι ουδεμια σχεση με την εποχη των σπηλαιων στην οποια κυριαρχουσε το αισθημα της επιβιωσης και της αυτοσυντηρησης, αλλα μια κοινωνια στην οποια επικρατους αξιες οπως η αλληλεγγυη και η αυτοργανωση.

Και μένα μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα όταν βλέπω άτομα που να είναι τόσο απόλυτοι στις απόψεις τους που να χαρακτηρίζουν ως άσχετο οποιοδήποτε έχει διαφορετικές απόψεις μαζί του

το να μην εχεις πολιτικες γνωσεις δεν ειναι απαραιτητα κακο. το να μην εχεις και να επιμενεις πως εχεις ομως, το θεωρω ανθυγιεινο. δε σε εκρινα στην τυχη. σε εκρινα μεσα απο μια φραση την οποια υιοθετει το μεγαλυτερη απολιτικοποιητο κομματι της κοινωνιας μας. αν μπορεις απεδειξε με λαθος.

αντί να μάθουν να τις δέχονται και να κάνουν επικοδομητική συζύτηση ως πολιτισμένοι άνθρωποι αλλά ας μην το αναλύσουμε παραπέρα.

με συγχωρεις αλλα δεν ειδα καμια προθεση απο το μερος σου να γινει επικοδομητικη συζητηση
τοποθετησεις του στυλ :
"Σωστά. Παρά μόνο σπάνε βιτρινές μαγαζιών και καίνε αμάξια αλλονών όταν χάνει η αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα ή κάνουν διαδηλώσεις για την απελευθέρωση του συναγωνιστή Μήτσο που τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε προηγούμενες διαδηλώσεις. Όχι Γίαννης, Γιαννάκης.

Σημειωτέον, είμαι κατά και των ακροδεξιών και των ακροαριστερών καθώς κι οι δύο παρατάξεις κουβαλούν τα ίδια τέραστια ποσοστά βλακείας."

ειναι τοσο ακραιες και απολυτες που μονο ενδειξεις για επικοδομητικη συζητηση δε μπορεις να τις θεωρησεις.

Διότι άλλο πράγμα ν' ανταλλάσουμε απόψεις κι άλλο να επιβάλω τις απόψεις μου

ειμαι προθυμος οποιαδηποτε στιγμη θελεις να ανταλλαξουμε αποψεις. δε θα το σκασω λεγοντας "αλλά ας μην το αναλύσουμε παραπέρα." απο την αλλη σε προκαλω (πραγματικα σε προκαλω) να βρεις ενα σημειο στο οποιο προσπαθησα να επιβαλω καποια αποψη μου (αληθεια πως γινεται αραγε να επιβαλεις μια αποψη μεσα απο το internet ? )
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#27926 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 30 November 2009 - 22:53

δεν έχω κάτσει να διαβάσω την περί πολιτικής (μάλλον) συζήτηση
αλλά ρε παιδιά, άμα σας καίει να το συζητήσετε κουτουλου ανοίξτε θρεντ
γιατί το φοβάμαι που θα πάει (πάλι) διότι στην τρυπίτσα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεταχτεί η κουτσή μαρία με το προσβλητικό της ποστ κ θα γίνουμε οπίσθια πάλι

Posted Image

#27927 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 November 2009 - 23:04

μπράβο σου andronghost ΠΟυ δεν χάνεις ποτέ το κουράγιο σου.

#27928 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 30 November 2009 - 23:15

Ακούστε κανά άσμα να ηρεμήσετε ... :P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=qW6bamYWDW4[/media]

~~~xo xo xo
rsrGbGx.gif

#27929 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2009 - 23:34

Και αφού χαλαρώσαμε ώρα για κάτι πιο brutal

Youtube Video

ΠΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ:dwarf:

xbJ3b2w.jpeg

#27930 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 30 November 2009 - 23:39

Ανοίγω μετά απο μήνες την TV, ανακαλύπτω στο mad tv πως υπάρχει ένα ανούσιο "κάνουμε video στο Tokyo" trend (η μου φάνηκε; ), και πως υπάρχει ενα ελληνικό συγκρότημα που έχει κατακλέψει τους vampire weekend (και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα του τραγουδιού) :

[media]http://www.youtube.com/watch?v=4Ev-XFYuQxQ[/media]

Επίσης πολύ κυκλοφορεί ο αντιπαθητικότατος και αγενέστατος :mador2: in real-life (long story):
Posted Image

:erk: Δεν ξαναβλέπω τηλεόραση, μόνο να μου σπάει τα νεύρα καταφέρνει όταν την ανοίγω.