Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#27901 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 29 November 2009 - 15:28

Posted Image

#27902 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 29 November 2009 - 16:08

:hi:

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#27903 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 November 2009 - 16:50

Οι αναρχικοί όσο ταξικό μίσος και αν έχουν απέναντι στους φασίστες (άδικα?) δεν πιάνουν κάθε τρεις και λίγο μετανάστες και τους σαπίζουν στο ξύλο ούτε χώνουν κατσαβίδια σε κεφάλια 18χρονων επειδή κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι με παλαιστινιακό μαντήλι...

Σωστά. Παρά μόνο σπάνε βιτρινές μαγαζιών και καίνε αμάξια αλλονών όταν χάνει η αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα ή κάνουν διαδηλώσεις για την απελευθέρωση του συναγωνιστή Μήτσο που τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε προηγούμενες διαδηλώσεις. Όχι Γίαννης, Γιαννάκης.

Σημειωτέον, είμαι κατά και των ακροδεξιών και των ακροαριστερών καθώς κι οι δύο παρατάξεις κουβαλούν τα ίδια τέραστια ποσοστά βλακείας.

#27904 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 November 2009 - 16:55

Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος να ενσωματώσω υπότιτλους σε βίντεο(avi/mp4);

http://www.formatoz.com/

#27905 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 November 2009 - 17:04

Σημειωτέον, είμαι κατά και των ακροδεξιών και των ακροαριστερών καθώς κι οι δύο παρατάξεις κουβαλούν τα ίδια τέραστια ποσοστά βλακείας.

Όπως και πολλοί ενδιάμεσοι :canthelp:

xbJ3b2w.jpeg

#27906 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 29 November 2009 - 17:05

Format Factory is a multifunctional media converter.

ενσωματώνει υπότιτλους το format factory? (κοίτα να δεις το έχω τόσο καιρό και δεν το ήξερα.)
πως???

#27907 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 29 November 2009 - 17:52

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Pvt7Uzwotao[/media]

#27908 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 29 November 2009 - 18:06

Merry Smelly Christmas from...

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#27909 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 November 2009 - 18:52

Τρέξε το FF. Κάνε τη μετατροπή, ας πούμε ολα σε avi. Στο παράθυρο που σου βγάζει πατάς "Ρύθμιση εξαγωγής". Στο νέο παράθυρο ψάξε κάτω-κάτω για το "Επιπλέον Υπότιτλοι".

#27910 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 29 November 2009 - 19:21

Τρέξε το FF. Κάνε τη μετατροπή, ας πούμε ολα σε avi. Στο παράθυρο που σου βγάζει πατάς "Ρύθμιση εξαγωγής". Στο νέο παράθυρο ψάξε κάτω-κάτω για το "Επιπλέον Υπότιτλοι".

ooo arigato!!
Spoiler:

#27911 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 November 2009 - 19:43

Thankies!:ureshii:

#27912 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 29 November 2009 - 21:18

Για ενσωμάτωση υποτίτλων σε avi (δεν ξέρω αν πιάνει και σε mp4) θα σας συνιστούσα το AVIAddXSub (αν θέλεις να τα βλέπεις σε επιτραπέζιους players).

Πολύ γρήγορο και πανεύκολο στην χρήση.

#27913 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 30 November 2009 - 01:57

Posted Image

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FH5DmQgwU2I&feature=rec-HM-fresh+div[/youtube]

Edited by Ptomahawk, 30 November 2009 - 02:03.

Posted Image

#27914 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 30 November 2009 - 02:50

Σωστά. Παρά μόνο σπάνε βιτρινές μαγαζιών και καίνε αμάξια αλλονών όταν χάνει η αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα ή κάνουν διαδηλώσεις για την απελευθέρωση του συναγωνιστή Μήτσο που τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε προηγούμενες διαδηλώσεις. Όχι Γίαννης, Γιαννάκης.

vetus να υποθεσω οτι η σχεση σου με την πολιτικη ειναι σαν τη δικια μου με τη μαγειρικη που δε μπορω να τηγανισω ουτε ενα αυγο;
για να ξεκαθαρισουμε κανα δυο πραγματα τα οποια τα εχει λαθος στην αντιληψη της ο απολιτικος κοσμος, αλλο χουλιγκαν, αλλο μπαχαλοι, αλλο αναρχικοι.
οι 2 πρωτες κατηγοριες σπανε βιτρινες μαγαζιων και καινε αμαξια αλλονων οχι μονο οταν χανει η αγαπημενη τους ομαδα, αλλα και οταν τους παρατησει η γκομενα και οταν τελιωσει η συναυλια που μολις παρακολουθουαν.
οι αναρχικοι ή αντιεξουσιαστες (νεα trendy ορολογια που χρησιμοποιουνε τα δελτια ειδησεων μιας τωρα τελευταια ακομα και η γιαγια μου εμαθε να ξεχωριζει την αναρχια απο το χαος δοξα το "θεο") απο την αλλη μερια, δε σπανε ουτε βιτρινες μαγαζιων, ουτε αμαξια. οργανωνονται και προσπαθουν να συσπειρωσουν την κοινωνια με το μερος τους.

παρακαλω μην ξαναακουστει οτι οι αναρχικοι σπανε και καινε επειδη καθε φορα που το ακουω μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα
εκτος βεβαια αν εχει να μου δειξει καποιος εικονες μελων της Α.Κ. η οποιαςδηποτε αλλης αναρχικης οργανωσης ξερει που να βαζουν φωτιες σε αμαξια και να σπανε μαγαζια
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#27915 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 30 November 2009 - 09:23

παρακαλω μην ξαναακουστει οτι οι αναρχικοι σπανε και καινε...

θα ακουστει και θα ξανακουστει γιατι ισχυει.. Αν μου λες οτι εχουν 10 θεωρητικους και απο πισω 90 μπαχαλους που σπανε και καινε και δεν μπορουν να τους ελεγξουν, τοτε απλα δεν κανουν καλα την δουλεια τους ως "κοινωνικο κινημα". Και μην τρελαθουμε κιολας, ακομα και απο τους θεωρητικους δεν βλεπω να καταδικαζονται αυτα τα πραγματα, απλα λενε χαιδευτικα οτι "προκειται για την δικαιολογημενα οργισμενη νεολαια που ξεσπα"... Και να μην σταθω πολυ στο τι γραφεται σε αφισες και ιντυ, οπου το γενικο μυνημα που περνα ειναι οτι "θα σας μαμησουμε αν δεν εισαστε μαζι μας". Εγω τις βασικες αντιρησεις για την αναρχια τις εχω με βαση τα Α4 που μοιραζουν στον κοσμο στις πορειες που υποτιθεται ειναι οι βασικες αρχες της ιδεολογιας τους. Σε κανα δυο που εχουν πεσει στα χερια μου, δεν εχω ξαναδει τοσο φασισμο συμπυκνωμενο σε μια Α4. Με αφορμη και καλα τα υπαρχοντα κοινωνικα προβληματα, θελουν με το ετσι θελω να ξεριζωσουν ολους τους θεσμους και τις αξιες που πιστευουμε οι υπολοιποι. Ποναει χερι, κοψει χερι.. Πως να το κανουμε ρε παιδια, μια κοινωνια της εποχης των σπηλαιων δεν με ελκυει, ποσο μαλλον να μου την επιβαλουν με το ζορι..

Τεσπα, σημερα δεν θελω να ασχοληθω με αυτα.. Σημερα ειναι γιορτη..

Σημερα γιορταζουμε την πτωση της δυναστειας του βρυκολακα..

Posted Image
Posted Image