Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#27886 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 November 2009 - 16:13

ΥΟ!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#27887 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 November 2009 - 22:19

'SUP MUGI?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#27888 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 29 November 2009 - 03:08

Εκπλήσσομαι με τον εαυτό μου ! Κάθομαι μεταμεσονύχτια ακούγοντας death,doom, και gothic metal ,και αφού έριξα μια ματιά στο indymedia (άλλο θέμα αυτό πάλι) διαβάζω τώρα τις π@π@ριες που έχει το site των χρυσών αυγών . Πως είναι δυνατόν να είναι ο κόσμος τόσο ηλίθιος δεν μπορώ να το καταλάβω , ειδικά εγώ πάω για νέο προσωπικό ρεκόρ :shock:

ΥΣ Πάντως είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να μην μπορείς να κάνει πουθενά σχόλιο :P
Posted Image

#27889 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 November 2009 - 11:33

Εκπλήσσομαι με τον εαυτό μου ! Κάθομαι μεταμεσονύχτια ακούγοντας death,doom, και gothic metal ,και αφού έριξα μια ματιά στο indymedia (άλλο θέμα αυτό πάλι) διαβάζω τώρα τις π@π@ριες που έχει το site των χρυσών αυγών . Πως είναι δυνατόν να είναι ο κόσμος τόσο ηλίθιος δεν μπορώ να το καταλάβω , ειδικά εγώ πάω για νέο προσωπικό ρεκόρ :shock:

ΥΣ Πάντως είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να μην μπορείς να κάνει πουθενά σχόλιο :P

Oταν βλέπεις τετοιου είδους blog-site-ο,τιδήποτε όπως συζητούσα και μ'ένα φίλο την περασμένη βδομάδα υπάρχει ένα σημείο στο οποίο η ηλιθιότητα των γραφόντων είναι αρκετά διασκεδαστική αλλά όσο λιγότερο ηλίθιοι είναι τόσο περισσότερο η διασκέδαση πέφτει και ο εξοργισμός ανεβαίνει...
Posted Image

#27890 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 29 November 2009 - 11:39

Glaurung> Πιστεύω πως είναι πολύ καλό να διαβάζεις και άλλες απόψεις ακόμα και αν αυτές είναι τόσο extreme & αντίθετες απο τις δικές σου.

LoL:

Posted Image

#27891 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 November 2009 - 11:44

Glaurung> Πιστεύω πως είναι πολύ καλό να διαβάζεις και άλλες απόψεις ακόμα και αν αυτές είναι τόσο extreme & αντίθετες απο τις δικές σου.

Ναι γιατί απόψεις όπως : Οι ξένοι είναι ζώα και πρέπει να τους σφάξουμε, όποιος διαφωνεί θέλει και αυτός σφάξιμο γιατί δεν είναι πατριώτης etc etc είναι απόψεις που όπως και να το κάνουμε πρέπει να ακούγονται...

xbJ3b2w.jpeg

#27892 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 November 2009 - 11:58

Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος να ενσωματώσω υπότιτλους σε βίντεο(avi/mp4);

#27893 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 November 2009 - 12:19

Το "Οι ξένοι είναι ζώα και πρέπει να τους σφάξουμε" δεν το ακουω και πολυ συχνα, ακομα και οι χρυσαυγητες δεν νομιζω να το λενε στα ανοιχτα, ασχετα με το τι "αγαπη" μπορει να νιωθουν για τους ξενους.. Κρεμαλες και σφαξιμο ομως βλεπω καθε τρεις και λιγο να αναφερονται στα λεγομενα των μπουμπουκιων που γραφουν στο ιντυ... Το τι μισος πεφτει σε εκεινο το σαιτ για οτιδηποτε μη αναρχικο ειναι αξιο αποριας...

Καθε μορφη ακραιας εκφρασης ειτε προερχεται απο δεξια ειτε απο αριστερα, πηγαζει απο μισος το οποιο δεν ξερω πως θεραπευεται αφου συνηθως αυτα τα ατομα απλα ειναι τοσο πορωμενα που εχουν δογματοποιησει τις αποψεις τους στον απολυτο βαθμο.. Τεσπα ας κρατησουμε αυτες τις συζητησεις για τον Δεκεμβρη αφου δυστυχως υπαρχει το ενδεχομενο να ειναι τοτε επικαιρες.. Μια φορα παντως ο χρυσοχοιδης ελπιζω μην ειναι τοσο αχρηστος οσο αποδειχτηκε ο προκοπης...

και μια που βαλατε Dilbert, ιδου καποια κορυφαια.. :hahaha:

Posted Image

Posted Image

φευγω τωρα να ψηφισω αντωνακη.

Edited by Mr Ayu-Mania, 29 November 2009 - 12:39.

Posted Image

#27894 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 November 2009 - 12:42

Οι αναρχικοί όσο ταξικό μίσος και αν έχουν απέναντι στους φασίστες (άδικα?) δεν πιάνουν κάθε τρεις και λίγο μετανάστες και τους σαπίζουν στο ξύλο ούτε χώνουν κατσαβίδια σε κεφάλια 18χρονων επειδή κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι με παλαιστινιακό μαντήλι...Εντάξει ρε συ Ayu και το λέω με όλη την καλή διάθεση αυτό καλό είναι να ανοίγουμε λίγο τα μάτια μας και να βλέπουμε ποιοι είναι φορείς του αδικαιολόγητου μίσους σε αυτή τη χώρα...Μίσους απέναντι στο χρώμα και την καταγωγή, τον ξένο, τον μετανάστη... Δεν συμπορεύομαι με την αναρχική ιδεολογία αλλά και αυτά τα παιδιά (οι αναρχικοί) δεν μισούνε άδικα τα φασισταριά...Τουλάχιστον για εμάς που κινούμαστε λιγάκι στην Αθήνα και έχουμε μια ιδέα για το τι συμβαίνει Χρυσή Αυγή= δολοφόνοι και τραμπούκοι.

xbJ3b2w.jpeg

#27895 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 November 2009 - 13:10

Με καθυστερεις και δεν ξερω τι ωρα κλεινουν οι καλπες.. Ετσι και βγει η Ντορα δεν θα σε συγχωρησω ποτε..

Καταρχην οι αναρχικοι οπως βλεπω στις αφισες και τα site τους θεωρουν φασιστικο οτιδηποτε μη αναρχικο.. Το να εισαι χριστιανος, το να εισαι κατα της ανεξελεγκτης λαθρομεταναστευσης, το να αγαπας την χωρα σου, το να πιστευεις στα παραδοσιακα συστηματα αξιων γενικοτερα, ολα αυτα ειναι για αυτους φασιστικα.. Το να θεωρεις τον αναρχισμο ως εσφαλμενη ιδεολογια γεματη πρακτικα και λογικα προβληματα, αρκει για να θελουν να σε πλακωσουν στις φαπες..

Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις με τα κατορθωματα πολλων απο αυτους.. Και δεν συμπεριλαμβανω καν τις γνωστες τρομοκρατικες οργανωσεις.. Μονο τα κατα καρους κατορθωματα τους στα πανεπιστημια, σε εγκαταστασεις, καθηγητες, και φοιτητες αρκουν για να καταλαβει κανεις οτι οι ζορο αντιφασιστες φερονται μακραν πιο φασιστικα απο οποιοδηποτε αλλον στη χωρα.. Και οι γνωστη δικαιολογια-πιπιλα για αυτους που καινε-ρημαζουν-δερνουν ειναι οτι ειναι απλα χουλιγκανοι η κρυφο-παρακρατικοι κατανταει κουραστικη.. Θελουν να επιβαλουν την ιδεολογια τους με το ζορι αγνοωντας τα δικαιωματα και τις επιθυμιες των υπολοιπων...

Και ειπαμε, τα συζηταμε το Δεκεμβρη αν χρειαστει (που ελπιζω να μην χρειαστει)..

More Dilbert:

Posted Image
Posted Image

#27896 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 29 November 2009 - 13:16

προσωπικά έχω κι εγώ να εκφράσω μία άποψη για το θέμα. Δεν είναι και πολλά τα χρόνια που έχω γυρίσει στην ελλάδα αλλά ειλικρινά έχω πληγωθεί από την συμπεριφορά ατόμων. Μπορεί να ζήσαμε αλλού αλλά έλληνες δεν είμαστε; Προσωπικά μου έχουν συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο γιατί κάποια πράγματα δεν έχω συνηθίσει η γιατί επειδή έζησα λίγα χρόνια στην ελλάδα δεν καταλαβαίνω την λέξη.
Φυσικά και δεν είμαι ουτε με τους αναρχικούς ούτε με τους φασίστες αλλά με στενοχωρεί το γεγονός οτί κάτι τέτοια υπάρχουν και σε πολύ μεγάλο βαθμό

#27897 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 29 November 2009 - 13:39

Δεν είχα σκοπό να αποτελέσω αφορμή για μια ακόμα ανούσια συζήτηση , ήταν αργά και δικαιολογούμαι λίγο …

Ανούσια βέβαια δεν είναι αυτή η συζήτηση γενικά και αόριστα , κάθε άλλο . Όμως , όπως όλοι μας έχουμε παρατηρήσει , δεν είναι ο σκοπός του forum αυτός και απλώς καταλήγουμε να φτάνουμε στα ίδια αδιέξοδα . Ο συνδετικός κρίκος όλων μας είναι τα anime/manga , οπότε έχουμε στην παρέα μας άτομα που τοποθετούνται σε όλη τη κλίμακα της αριστεράς και δεξιάς .Για να γίνει μια τέτοια συζήτηση με τέτοια άτομα απαιτείται διάθεση και κυρίως αμεσότητα , μέσα από το πληκτρολόγιο δεν έχω πετύχει ποτέ πολιτισμένη συζήτηση και από τις δυο πλευρές . Ο καθένας μας έχει σχηματίσει μια γενικότερη άποψη για τους πιο πολλούς που συμμετέχουν σε τέτοιες συζητήσεις , έχει ακούσει επιχειρήματα και των μεν και των δε και έχει διαμορφώσει μια προσωπική άποψη . Τα υπόλοιπα είναι περιττά εδώ μέσα ( δυστυχώς )

Οι αναρχικοί όσο ταξικό μίσος και αν έχουν απέναντι στους φασίστες (άδικα?) δεν πιάνουν κάθε τρεις και λίγο μετανάστες και τους σαπίζουν στο ξύλο ούτε χώνουν κατσαβίδια σε κεφάλια 18χρονων επειδή κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι με παλαιστινιακό μαντήλι...Εντάξει ρε συ Ayu και το λέω με όλη την καλή διάθεση αυτό καλό είναι να ανοίγουμε λίγο τα μάτια μας και να βλέπουμε ποιοι είναι φορείς του αδικαιολόγητου μίσους σε αυτή τη χώρα...Μίσους απέναντι στο χρώμα και την καταγωγή, τον ξένο, τον μετανάστη... Δεν συμπορεύομαι με την αναρχική ιδεολογία αλλά και αυτά τα παιδιά (οι αναρχικοί) δεν μισούνε άδικα τα φασισταριά...Τουλάχιστον για εμάς που κινούμαστε λιγάκι στην Αθήνα και έχουμε μια ιδέα για το τι συμβαίνει Χρυσή Αυγή= δολοφόνοι και τραμπούκοι.

Συμφωνώ και επαυξάνω ( παρά αυτά που είπα , πάντα έχω διάθεση για ιδεολογικοπολιτικές αντιπαραθέσεις :dwarf: :P)

@Mr Ayu-Mania

Ο τρόπος με τον οποίο [FONT="]παρουσιάζεις [/FONT]την κατάσταση μαρτυρά και κατευθείαν την ιδεολογία σου , και να μην είχα διαβάσει τίποτα άλλο από αυτά που έχει γράψει κατά καιρούς μέσα θα μουν . Σαφώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα , ή το ξέρεις οπότε τσάμπα το ψειρίζουμε το θέμα , ή δεν θέλεις να το καταλάβεις εδώ και τόσο καιρό οπότε πραγματικά δεν αξίζει
Posted Image

#27898 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 29 November 2009 - 13:49

Εγώ αυτό που εννοούσα είναι πως πιστεύω πως καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις όσο extreme και αν είναι ( δεν εννοώ extreme μόνο την άκρο-δεξιά), και για να τις ακούσει κάποιος στην αυθεντική τους μορφή πρέπει να τις ακούσει από τους ίδιους τους εκφραστές των άκρων αυτών και όχι από το mega η τον ΑΝΤ1 η απο ράδιο-αρβίλα φίλους άκρο-οτιδήποτε. Ο κάθε ένας πρέπει ως ενήλικας να έχει αναπτύξει ώριμη κρίση για να έχει την δικιά του άποψη και όχι την άποψη των άλλων αναλόγως με τις πολιτικές αρχές της οικογένειας του η και γενικότερα τα στενά ιδεολογικά όρια ενός πολιτικού χώρου.

Οπως και να'χει όπως λέει ο mr. Ayu ας περιμένουμε μια βδομάδα και θα την ξανά-έχουμε αυτή τη συζήτηση, μέχρι τότε motto dirberto...

Posted Image

Posted Image

#27899 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 29 November 2009 - 14:01

Οχι παλι-οχι παλι
Spoiler:

Posted Image

#27900 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 November 2009 - 15:17

Μιλώντας για τις εκλογές, σκέψη της μάνας μου όταν είχε έκτακτο δελτίο:

"Ρε συ, πλάκα-πλάκα, μπορεί και να βγει τελικά ο Ψωμιάδης! Όπως στον Λούκι Λουκ, που τελικά βγήκε ο Ντόμπυ 'για πλάκα'!"

:hahaha:

Posted Image