Συγνώμη που στο λέω Mr. Ayu-mania αλλά μου φαίνεται πως όλο το πρόβλημα με αυτά που μας έγραφες ήταν το γεγονός πως φαινόταν πως η εντύπωση σου για το "τι είναι αναρχία" και "τι αναρχικός" είναι εντελώς υποκειμενικές. Βασισμένες πάνω σε στερεότυπα των media και του δεξιού χόρου στον οποίο ανήκεις , και σε πράγματα που'χεις δει η έχεις ακούσει απο'δω και απο'κει π.χ. απο "την απουσία της καταδίκης των μπάχαλων απο τους θεωρητικούς της αναρχίας" που οι εκπρόσωποι των οποίων ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι θεωρείς πως είναι και γιατί θεωρείς πως θα έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι κλπ.
Και ομως, ακομα και για την αναρχια ξερω δυο πραγματα παραπανω απο την κυρα Μαιρη της διπλανης πολυκατοικιας. Και για Μπακουνιν και για Κροποτκιν, και για καποιους αλλους της πιο κουλτουρε αριστερας (βλεπε Τσομσκυ). Οτι κριτικη κανω, την κανω με βαση αυτα που θεωρω ιδεολογικα σφαλματα και μειονεκτηματα, και με τις πραξεις των εκφραστων που βλεπω εγω με τα ιδια μου τα ματια. Και μου λες οτι δεν καταλαβαινεις ποιοι νομιζω οτι ειναι οι πραγματικοι εκφραστες της αναρχιας. Εδω ειναι το προβλημα, ουτε οι ιδιοι ξερουν καλα καλα ποιοι ειναι. Βλεπεις η αναρχια εχει καταντησει σαν το κορανι ενα πραγμα, ο καθε πικραμενος την ερμηνευει οπως γουσταρει. Και για αυτο ενα απο τα βασικα προβληματα του χωρου ειναι οτι δεν μπορουν να συννενοηθουν ουτε μεταξυ τους. Καταλαβαινεις ποσο επικυνδυνο ειναι για φαινομενα φασισμου αυτο το πραγμα.. Εχουμε λοιπον μια ιδεολογια που για μενα απο την φυση της δεν ειναι βιωσιμη και λογικη, και καθολου ελκυστικη συμφωνα με τις αξιες μου. Το συνδιαζω αυτο με το γεγονος οτι οι εκφραστες της φερονται με την λογικη του τσαμπουκα και της ισοπεδωσης, ε τοτε τι αλλο θελεις για να νιωσω οτι οι αξιες μου, η παραδοση μου, και ο τροπος ζωης μου απειλουνται απο αυτη την κατασταση? Οχι οτι θα καταφερουν ποτε να κανουν την επανασταση τους οταν δεν μπορουν καν να συννενοηθουν, αλλα τετοιες δυσαρεστες καταστασεις καθε τρεις και λιγο ειναι το τελευταιο που χρειαζεται αυτη η χωρα... Οσο για τις τραπεζες, πιστεψε με χεστηκαν αν τους καινε ενα παραρτημα την μερα οταν βαζουν εμας και το πληρωνουμε. Yes the system sucks, η αναρχια ομως κατ'εμε ειναι το ιδιο αν οχι παραπανω προβληματικη.
Θα ηθελα πολυ να γινει καποτε μια κατα βαθος συζητηση για το αν στεκει ιδεολογικα η αναρχια, αλλα θελει πολυ χρονο και ορεξη, και αυτο τον καιρο μου λειπουν και τα δυο..
και αφου δεν σου αρεσε η Namie, παρε κατι πιο otaku friendly
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=b58oDsutY08[/YOUTUBE]