Αυριο το μεσημερι, μολις ξυπνησω, φορτωνω κατευθειαν το Backup που χε κανει ο Left64Vegeta και διαβαζω τα ξεφευγα post σου!!!!
LOL! Όχι! Κάνει κακό στην υγεία! Δες κανένα release της AnimeClipse καλύτερα, το γέλιο είναι μακράν πιο υγειινό!
Posted 02 December 2007 - 11:31
Αυριο το μεσημερι, μολις ξυπνησω, φορτωνω κατευθειαν το Backup που χε κανει ο Left64Vegeta και διαβαζω τα ξεφευγα post σου!!!!
Posted 02 December 2007 - 22:51
Θαναση?LOL! Όχι! Κάνει κακό στην υγεία! Δες κανένα release της AnimeClipse καλύτερα, το γέλιο είναι μακράν πιο υγειινό!
Posted 02 December 2007 - 23:39
Βασικα ο ονειροβατης εδω και καποια χρονια, βγαζει τρελα λεφτα, μιας και ειναι ιδιοκτητης του torrentleech, ενος απο τους πιο διασημους private trackers παγκοσμιως.
Ιδου και μια συνεντευξη που ειχε δωσει
.::. Noobwars Gaming Community .::. Best Greek Online Gaming Community ! Online Gaming, Game Servers, Forums, Game News, Ladders, E-Sports, Tournaments
Γενικα, ξερει πολυ καλα πως να βγαζει χρημα απο releases αλλωνων...
Posted 03 December 2007 - 14:27
το κερατό μου μέσα, αν κάποιος είχε γίνει forum freak εκείνη την εποχή,αυτός ήμουν εγώ, και ξεκίνησα από μέλος,έγινα mod με την αξία μου επί εποχής hellenicanime, μετά έγινα βαν και ξηλώθηκα επειδή δεν ενέκρινα την στάση του ονειροβάτη, και έκτοτε μου κόλλησαν το προσονύμιο μαντρόσκυλο (go ask LuX for that one). Τα υπόλοιπα θα σας τα γράψω υπερ-αναλυτικά όταν βρω χρόνο.Ωραίος ο Λεωνίδας!!!Αυτές τις εικονες του Κυριάκου δεν τις είχα δει ποτέ...
Πάντως το σπαθί παίζει να είναι και original.
Τώρα phantom για τα δικά σου ο Αερίνος όντως ήταν χαμηλόβαθμος αλλά όλο και κάτι ήξερε.
Αντώνη ξέρνα τα όλα...
Posted 04 December 2007 - 02:49
το κερατό μου μέσα, αν κάποιος είχε γίνει forum freak εκείνη την εποχή,αυτός ήμουν εγώ, και ξεκίνησα από μέλος,έγινα mod με την αξία μου επί εποχής hellenicanime, μετά έγινα βαν και ξηλώθηκα επειδή δεν ενέκρινα την στάση του ονειροβάτη, και έκτοτε μου κόλλησαν το προσονύμιο μαντρόσκυλο (go ask LuX for that one). Τα υπόλοιπα θα σας τα γράψω υπερ-αναλυτικά όταν βρω χρόνο.
Posted 05 December 2007 - 16:55
gtp ησουν, μονο γαυγιζες δεν δαγκωνες...
θυμαμε παντως οτι τα τοπικ τελειωναν κατα 80% με ενα post: LOCKED
Posted 05 December 2007 - 19:33
Τώρα ποιος από τους δύο ήταν gtp δεν ξέρω....αλλά και εσύ δεν πήγαινες πίσω.
Posted 05 December 2007 - 21:42
Posted 12 December 2007 - 03:10
Posted 12 December 2007 - 09:29
Posted 12 December 2007 - 14:38
Posted 12 December 2007 - 16:04
Posted 14 December 2007 - 21:24
Posted 14 December 2007 - 23:08
Η πρώτη προσπάθια για ελληνικό fandub στην Ελλάδα από τον trynksssj2
Ορίστε ένα demo:
RapidShare: 1-Click Webhosting
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 15 December 2007 - 20:35