Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

AnimeXclusive appreciate thread.(Memories)

• Please log in to reply
294 replies to this topic

#91 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 28 November 2007 - 21:40

Πάντως αυτό το ότι όλοι είχαμε γίνει Mod αληθεύει. Εδώ σε μια φάση υπήρχε ξεχωριστός Mod για κάθε κομμάτι δλδ άλλος για Off Topic, άλλος για Anime Σειρές, άλλος για Anime γενικά κλπ

Posted Image

#92 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 November 2007 - 22:25

Πάντως αυτό το ότι όλοι είχαμε γίνει Mod αληθεύει. Εδώ σε μια φάση υπήρχε ξεχωριστός Mod για κάθε κομμάτι δλδ άλλος για Off Topic, άλλος για Anime Σειρές, άλλος για Anime γενικά κλπ

Κι εδώ έτσι είναι... :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#93 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 November 2007 - 00:15

Ο Κυριακος ισχυριζοταν οτι το συγκεκριμενο του χε στοιχισει 1500 +++ ευρω μονο για την αγορα του λογω του οτι ηταν οριτζιναλ,και δεν θυμαμαι ποσα αλλα χρηματα για εκτελονισμο του.

To πολύ-πολύ να 'δωσε 15 ευρώ για να τ' αγοράσει από το Μοναστηράκι ο τρόμπας. :nosey: Αυτό το παιδί πρέπει να κάνει παρέα με τον Αυγερινό που επίσης καμάρωνε ότι έχει αυθεντική κατάνα. Να τους λέμε και σε καμιά κόντρα με τις κατάνες τους μπας και βγάλουν τα μάτια τους να ησυχάσουμε. Χοχοχοχο! :hahaha:

#94 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 29 November 2007 - 00:31

Συγνωμη για την παρεμβαση...Τουλαχιστον απ'οσο ξερω, ειναι πολυ δυσκολο να φερεις αυθεντικο σπαθι, λογω ελεγχων και τελωνειων..απο την αλλη, νομιζω πως χρειαζεται αδεια οπλοφοριας..τουλαχιστον η προισταμενη μου που κανει iaido, μου ειπε, οτι τους δινουν αδεια οπλοφοριας για σπαθι, για να μπορεσουν να φερουν απο την ιαπωνια, ή να παραγγειλουν το εκπαιδευτικο κατανα που ειναι μεν κανονικο, αλλα αλιμαριστο...αλλα αν αυτο στεκει ή οχι, δεν ξερω..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#95 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 29 November 2007 - 06:02

Συγνωμη για την παρεμβαση...Τουλαχιστον απ'οσο ξερω, ειναι πολυ δυσκολο να φερεις αυθεντικο σπαθι, λογω ελεγχων και τελωνειων..απο την αλλη, νομιζω πως χρειαζεται αδεια οπλοφοριας..τουλαχιστον η προισταμενη μου που κανει iaido, μου ειπε, οτι τους δινουν αδεια οπλοφοριας για σπαθι, για να μπορεσουν να φερουν απο την ιαπωνια, ή να παραγγειλουν το εκπαιδευτικο κατανα που ειναι μεν κανονικο, αλλα αλιμαριστο...αλλα αν αυτο στεκει ή οχι, δεν ξερω..

το παλικαρι ειχε"κοννε" εκει που δεν φανταζεσαι.
ειχε ανεβεασει και αυτην.καλυτερη ποιοτητας για να ψαρωσουμε.
Posted Image

το γεγονος οτι πουλαγε fansubs ειναι το σημαντικο.

Posted Image

#96 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 posts

Posted 29 November 2007 - 07:12

Τον Ονειροβάτη τον πέτυχα πριν λίγες εβδομάδες στο MSN [τον είχα διαγράψει αλλά δεν τον έκανα block] και με κοροΐδευε για τον τίτλο μου [στίχους απο τραγούδια, εδώ που τα λέμε και εσείς παίζει να με κοροϊδεύατε].
Άρχισα τα "CRAWLING IN MY SKIIINNN" και με έκανε block.

#97 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 30 November 2007 - 22:32

Κι εδώ έτσι είναι... :hahaha:

Δε με κατάλαβες. Για παράδειγμα εδώ στο Community Bar είσαι εσύ και ο Fingolfin. Στο αντίστοιχο Community Bar του a/x ήταν άλλος Mod στο Off Topic, άλλος στη Μουσική, άλλος στον Κινηματογράφο κλπ.:oo:

Posted Image

#98 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 01 December 2007 - 15:32

Θυμάμαι είχε subforum μια περίοδο για WWE και φαγητά και γινόταν ενας χαμος απο off-topic και flame:bike::fromabove:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#99 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 02 December 2007 - 01:28

Arrikado, μολις ειδα το avatar σου, μου εφερε τρελες αναμνησεις.
Αυριο το μεσημερι, μολις ξυπνησω, φορτωνω κατευθειαν το Backup που χε κανει ο Left64Vegeta και διαβαζω τα ξεφευγα post σου!!!!

Να στε καλα παιδες, και παρολα τα ban που χα φαει απο τον ευρωβατη για τη "δουλεια" που του εκλεβα, κυριως με τα dbz, χαρη σε κεινο το forum ιδρυσαμε την AnimeClipse.

Χαρακτηριστικα, θυμαμαι τον getta robo να μου λεει οτι ο ευρωβατης του ειπε πως ειναι πολυ νευριασμενος μαζι μου. Μολις ειχα γραψει σε 7 μελη του φορουμ τα dbz (17 dvd η σειρα- συνολο τα χα γραψει γυρω στα 15 μελη εκεινου του φορουμ, καιγοντας 2 αντιγραφικα, οπου ευτυχως ο commandersp δημιουργησε το adn και τα εδωσα εδω μεσα) και του ειπε οτι του χα φαει γυρω στο 2χιλιαρο (τα πουλουσε 250 ευρω, και να σημειωσω οτι επροκειτο για τα dvdrips της AHQ και της Anime-Xtreme).

Hehe, αγαπητε gaara, οντως τις τελευταιες ενοτητες που ειχαν ανοιξει με θεμα το κατς, ειχε πολυ flame, αλλα το αξιζε κιολας, επειδη το χαν παρατραβηξει οι πιτσιρικαδες που συγκριναν τα anime με το κατς...

#100 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 02 December 2007 - 01:32

Τον Ονειροβάτη τον πέτυχα πριν λίγες εβδομάδες στο MSN [τον είχα διαγράψει αλλά δεν τον έκανα block] και με κοροΐδευε για τον τίτλο μου [στίχους απο τραγούδια, εδώ που τα λέμε και εσείς παίζει να με κοροϊδεύατε].
Άρχισα τα "CRAWLING IN MY SKIIINNN" και με έκανε block.

Πω πω... :wooi2:
teraformer_NEW avatar :Blissfull:

Καλά αυτό το «CRAWLING IN MY SKIIIIIN~» έχει γίνει αθάνατο. Το 'χατε γράψει τουλάχιστο 5 φορές το κάθε μέλος σε ένα topic. :hahaha:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#101 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 December 2007 - 01:45

θυμαμαι τον getta robo να μου λεει οτι ο ευρωβατης του ειπε πως ειναι πολυ νευριασμενος μαζι μου. Μολις ειχα γραψει σε 7 μελη του φορουμ τα dbz και του ειπε οτι του χα φαει γυρω στο 2χιλιαρο

Ο τύπος όταν πρωτοείδε το ADN πρέπει να ξεκίνησε να ψάχνει για δουλειά :P

E5VV38U.jpg

#102 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 December 2007 - 01:49

Ο τύπος όταν πρωτοείδε το ADN πρέπει να ξεκίνησε να ψάχνει για δουλειά :P

Αν δεν έμεινε στον τόπο από το σοκ:hahaha:

Posted Image

#103 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 02 December 2007 - 02:45

hellenicanime,webmaster,idpersona (θυμάμαι έβαζε κάτι avatars με μαχαιρωμένους σταυρούς κτλ. και κάποιοι έιχαν κάνει και παράπονα),devilmanson,red ribbon,john_vla(zaris)...αυτούς και κάποιους άλλους θυμάμαι

αλλά γενικά θυμάμαι ότι εκεί μέσα γινόνταν χαμός....

ο webmaster Αντώνης που χάθηκε??

#104 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 02 December 2007 - 05:21

πεθανε απο αυξημενη χολιστερινη?

Posted Image

#105 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 02 December 2007 - 07:54

Βασικα ο ονειροβατης εδω και καποια χρονια, βγαζει τρελα λεφτα, μιας και ειναι ιδιοκτητης του torrentleech, ενος απο τους πιο διασημους private trackers παγκοσμιως.

Ιδου και μια συνεντευξη που ειχε δωσει
.::. Noobwars Gaming Community .::. Best Greek Online Gaming Community ! Online Gaming, Game Servers, Forums, Game News, Ladders, E-Sports, Tournaments

Γενικα, ξερει πολυ καλα πως να βγαζει χρημα απο releases αλλωνων...