Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

AnimeXclusive appreciate thread.(Memories)
Posted 23 November 2007 - 22:06
Σίγουρα έχω κάποιες συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι μπορώ να βρω και videos + εικόνες.
Posted 24 November 2007 - 02:28
ετσι μπραβο το παιδι μας.Θα κοιτάξω στα πανάρχαια CDs με τα backups, για να βρω τι έχω.
Σίγουρα έχω κάποιες συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι μπορώ να βρω και videos + εικόνες.
αυτα ανηκουν στην ιστορια.
Posted 25 November 2007 - 00:57
Posted 26 November 2007 - 23:36
Posted 27 November 2007 - 18:20

Posted 27 November 2007 - 18:25
Posted 27 November 2007 - 22:18
Posted 27 November 2007 - 23:23
Αν στο άρθρο προστεθεί τομέας aNiMe//GR υπάρχει πολύ πράμα από trolls (Miyagi, DjDragon, Strawhat Nikos ... )
Τα trolls του dragonball/animexclusive/animexnfo δεν πιάνονται ούτε στο παραμικρό από τα trolls εδώ πέρα... πίστεψε με, είτε ως μέλος είτε ως μοδερέιτορ ίδρωνα για να τα βγάλω πέρα μαζί τους, και πάντα επέστρεφαν.
Posted 28 November 2007 - 00:51
Απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να ήσουν mod/admin. Μπορεί κάποιος από τους "παλιούς" να μας πει περιληπτικά την ιστορία dragonball.gr/animexclusive/κλπ, ποιοι ήταν Mods/admins, για ποιον λόγο άλλαξε τόσα domains, για ποιον λόγο κατέρρευσε, πόσα άτομα είχε στην καλύτερή του περίοδο κλπ ?πίστεψε με, είτε ως μέλος είτε ως μοδερέιτορ ίδρωνα για να τα βγάλω πέρα μαζί τους, και πάντα επέστρεφαν.
Posted 28 November 2007 - 01:15
Posted 28 November 2007 - 01:41
σκατα ηταν.Απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να ήσουν mod/admin. Μπορεί κάποιος από τους "παλιούς" να μας πει περιληπτικά την ιστορία dragonball.gr/animexclusive/κλπ, ποιοι ήταν Mods/admins, για ποιον λόγο άλλαξε τόσα domains, για ποιον λόγο κατέρρευσε, πόσα άτομα είχε στην καλύτερή του περίοδο κλπ ?
αν καποιος μπορουσε να μας δωσει τετοιου ειδους πληροφοριες ειναι καποιος ανωτερος.
Ο αερινος ηταν low class .
Σχεδον ολοι ειχαμε γινει mods στο db.gr
ιστορια...ειναι λιγο περιπλοκη καθως ειχε αλλαξει χερια πολλες φορες.
μεχρι που φτασαμε στον Κυριακο/Ευρωβγαλτη που απειλουσε οτι θα ριξει το φορουμ επειδη δεν αγοραζαμε απο εκεινον τα fansubs.
Posted 28 November 2007 - 02:29
ναι το παρων post ειναι εξαιρετικα αφιερωμενο στον πασιγνωστο -εβραικης καταγωγης και φιλοχρηματο - Oneirobatis .
Λιγα λογια περι τινος προκειται.
ΕΙναι οι φωτογραφιες που ειχε ανεβασει σε ενα θεμα ιαπωνικων σπαθιων.
Ο Κυριακος ισχυριζοταν οτι το συγκεκριμενο του χε στοιχισει 1500 +++ ευρω μονο για την αγορα του λογω του οτι ηταν οριτζιναλ,και δεν θυμαμαι ποσα αλλα χρηματα για εκτελονισμο του.
ΙΔΟΥ οι ποζες με το σπαθι .
Δεν παυουν να μας θυμιζουν πως τοτε υπηρχαν users/θυματα που πληρωναν για ΔΩΡΕΑΝ fansubs.

"ΠΩΠΩ ΓΑΜΑΩ ΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΝΤΗΖΕΛ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ."

"ΤΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΟΖΑΡΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ."

"ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?"

"ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΩΝ ΕΜΟ-ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΛΠ."

"ΚΑΛΑ ΚΕΝΣΙΝ ΣΕ ΦΑΓΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ.ΟΡΟΟΟΟΟΟΟΟ"
Posted 28 November 2007 - 10:05
Ο Strawhat_Nikos [Noyiara no Luffy] troll είναι. Τον δούλευαν όλοι. Εκτός από τους αδιάφορους βέβαια.
Fixed!
Posted 28 November 2007 - 20:33
Πάντως το σπαθί παίζει να είναι και original.
Τώρα phantom για τα δικά σου ο Αερίνος όντως ήταν χαμηλόβαθμος αλλά όλο και κάτι ήξερε.
Αντώνη ξέρνα τα όλα...
http://daitenshi-manga.blogspot.com/