Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

AnimeXclusive appreciate thread.(Memories)
Posted 06 February 2008 - 12:00
Posted 06 February 2008 - 15:40
moar απο ANIMEXCLUSIVE MEETING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ #1 : ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2004
Τι τραμπουκισμοι ειναι αυτοι. ΠΟΣΤΑΡΕ. Το οφείλεις στην νεα γενία animαδων
Ε αφου επιμενει ο λαος τι να κανουμε

Το παιδι στη μεση στην πρωτη φωτο απο κατω ειναι αυτος που μας εβγαλε την προηγουμενη που ποσταρα : ενας φιλος του Otinanai που δεν ειχε γραφτει στο AnimeXclusive, οποτε θεωρητικα ημασταν 6 AnimeXclusivαδες αλλα 7 ατομα.
Φωτο #2 : Φραπεδια και πασης Ελλαδος!

Φωτο #3 : Ο Snakevoul δε φαινεται εντυπωσιασμενος απο τη βαθυτατη φιλοσοφικη ιδεα που του αναλυει ο Οτιναναι

Φωτο #4 : Ο καφες πηγε μεχρι το βραδυ

Φωτο #5 : Μετα πηγαμε στα Goodys οπου κανεις δεν ειχε διαθεση να βγει φωτογραφια... εκτος απο τον Οτιναναι! Παρτε ενα κολαζ στη μαπα!

Ποιος απ'ολους ειναι ο κουκου και τι εγινε το μαλλι του απο τοτε;και ο κουκου με μαλλια, θα τρελαθω.

Posted 06 February 2008 - 17:23
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 07 February 2008 - 00:26

ε, το κλασσικο του μεταλλά, αρχιζουν αραιωνουν, κ για να μην μεινει τελείως καραφλός τα κουρεύει. Κ ο snakevoul χωρις κοτσίδα.Ποιος απ'ολους ειναι ο κουκου και τι εγινε το μαλλι του απο τοτε;
ANIMEXCLUSIVE MEETING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ #3 (last) : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005
κ απο αυτο αν εχεις κι'αλλες ποσταρε.
Posted 07 February 2008 - 01:51

Διψασμενος για φωτο; Ο Adventurer ειναι εδω!κ απο αυτο αν εχεις κι'αλλες ποσταρε.
Επειδη αρκετα την καναμε τεραστια τη σελιδα, καντε κλικ στο thumbnail της καθε φωτογραφιας για να ανοιξει στο κανονικο της μεγεθος. Για θεμα αριθμησης θα ξαναβαλω αυτες που υπηρχαν στο προηγουμενο post (η αναλυση θα ειναι και μεγαλυτερη τωρα).
ANIMEXCLUSIVE MEETING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ #3 : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005
Φωτο #1 : Και η Καμαρα Καφρισε!

Φωτο #2 & #3 : Οι Cartman και Mr.PsychoD θυμιζουν στον N-TG οτι τους χρωσταει κατι DVD εδω και 4 μηνες... καθενας με τον τροπο του.

Φωτο #4 - #6 : Γενικες αποψεις της Δαδας, της καφετεριας οπου καθομασταν (ταιριαστο μερος για τη συναντηση 31 καμενων, δε νομιζετε; ).

Και αρχιζει η παρουσιαση ολων των μελων (ονοματα βαζω μονο στους AnimeXclusiveαδες γιατι μονο αυτους θυμαμαι...) και στους υπολοιπους θα βαλω ενα Χ, οποιος ξερει τα usernames τους μπορει να βοηθησει. [Στην αγκυλη θα μετρησουμε τα 31 ατομα]
Φωτο #7 : Ο Adventurer πνιγει τον Kuja [2]

Φωτο #8 : Ο Kite με το καθιερωμενο του laptop (και πισω ο N-TG, τι αλλο, leechαρει) [+1=3]

Φωτο #9 : Το χαρωπο πλασματακι ειναι ο N-TG και διπλα του το φιλαρακι του ο Roriconfan (τοτε γνωστος ως SaikoKain) [+2=5]

Φωτο #10 : Απεναντι τους ο Χ1 με το μπλε και ο RoronoaZoro με το ασπρο [+2=7]

Φωτο #11 : Αριστερα ο X2, στα δεξια του ο Left64Vegeta, απεναντι ο γνωστος σε ολους Hatebreed (με την τσιχλα trademark) και κατω δεξια ο Orson [+4=11]

Φωτο #12 : Ο Mr.PsychoD ζηλεψε τον Adventurer και ειπε να πνιξει τον Κουκου. Απεναντι ο Χ3 (Batrachian?) [+3=14]

Φωτο #13 : Αριστερα ο αρχιποζερος DarkFuuma και δεξια οι κ.κ. Χ4,Χ5 [+3=17]

Φωτο #14 : Και συνεχιζουμε με τους Χ6,Χ7,Χ8,Χ9 [+4=21]

Φωτο #15 : Επιτελους γνωστα προσωπα! Κατω αριστερα ο γελαστος Cassiel (τοτε γνωστος ως Pangc) δεξια του ο Exxentrix, δεξια του ο κορυφαιος SchueiTenshi και ακομα πιο δεξια ο GokuSSJ3 που ηρθε απο Αθηνα για να μας δει! [+4=25]

Φωτο #16 : Αριστερα ορθιος ο FonikosGoku που κραταει τον... πως τον λενε μωρε, εκεινον τον ενοχλητικο... α, ναι, Zolitas! Δεξια τους ο Cartman. [+3=28]

Φωτο #17 : Αριστερα ο Χ10, στα δεξια του ο Polar και στο βαθος ο Sanatos [+3=31]

Τελος παρουσιασης, συνολικα 31 ατομα (για συγκριση, στο 1ο ηταν 7 ατομα και στο 2ο ηταν 8 ατομα!).
Υστερογραφο
Φωτο #18 : Μετα απο ολα αυτα η παρεα αποφασισε να δειξει την Ιαπωνο-μανια της οποτε ξεκινησαμε ολοι μαζι...

Φωτο #19 & #20 : σταματωντας μονο μια φορα στον δρομο οταν συναντησαμε τον κακο λυκο (Mystic_Gohan_16)

Φωτο #21 & 22 : για να φτασουμε στον προορισμο μας : το σουβλατζιδικο! Καλη ορεξη!

THE END
Ελπιζω να καλυφθηκατε καπως

Posted 07 February 2008 - 04:04

Posted 07 February 2008 - 12:07
Φωτο #16 : Αριστερα ορθιος ο FonikosGoku που κραταει τον... πως τον λενε μωρε, εκεινον τον ενοχλητικο... α, ναι, Zolitas! Δεξια τους ο Cartman. [+3=28]
lol, πως ειμαι ετσι? εν το μεταξυ δες πως τα εφερε η μοιρα, κ οι 3 ειμαστε στην ιδια σχολη κ φιλαρακια τωρα

μεγαλώσαμε

Posted 07 February 2008 - 12:42
φιλοc δεν ειμαι πατρινοc.lol, πως ειμαι ετσι? εν το μεταξυ δες πως τα εφερε η μοιρα, κ οι 3 ειμαστε στην ιδια σχολη κ φιλαρακια τωρα
:wooi2:
:wooi2:
μεγαλώσαμε:|
Posted 07 February 2008 - 13:39
Posted 13 February 2008 - 10:57
scary
Posted 13 February 2008 - 11:52
το οτι εκατσες και κοιταγες-ξανα?- τις φωτογραφιες ,μετα απο τοσες μερες ,ναι αυτο ειναι scary.o Left64veggeta απλά δεν έχει αλλάξει καθόλου όπως και o aerinos.
scary
Posted 13 February 2008 - 11:55
βλαμμένο πλάσμα δεν τις είχα δει όταν τις ποστάρατε, και επίσης θέλω να σχολιάσω ότι μου έκανε εντύπωση το ποσο έχουν μεγαλώσει μερικά άτομα από τότετο οτι εκατσες και κοιταγες-ξανα?- τις φωτογραφιες ,μετα απο τοσες μερες ,ναι αυτο ειναι scary.

εσύ ήσουν σε καμια?
Posted 13 February 2008 - 11:56
βλαμμένο πλάσμα δεν τις είχα δει όταν τις ποστάρατε, και επίσης θέλω να σχολιάσω ότι μου έκανε εντύπωση το ποσο έχουν μεγαλώσει μερικά άτομα από τότε
εσύ ήσουν σε καμια?
σ'αυτη.
βρες με.
Posted 13 February 2008 - 12:19