παιδιά καμία πρόταση σαν το Noblesse ?έχω τρελαθεί με το Noblesse και θα ήθελα να βρώ και άλλα σαν αυτά...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 01 December 2014 - 20:06
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 01 December 2014 - 20:33
Αν εννοείς korean webcomic καλά είναι το the tower of god και το the god of highschool.
Posted 01 December 2014 - 21:01
+1 για Ludwig. xD
Ηeureka, Otoyomegatari, Shut Hell, Innocent, Cesare, Ookami no Kuchi: Wolfsmund , Crystal Dragon, Saver, 7 nin no Shakespear, Ad Astra - Scipio to Hannibal , Harukoma
Από Otoyomegatari έχω χάσει ενδιαφέρον και το έχω αφήσει εδώ και καιρό.... Παρομοίως και για το bastard, πριν από 1-2 χρόνια ξεκίνησα αλλά μετά από 2-3 volumes για κάποιο λόγο δεν είχα όρεξη να συνεχίσω, ίσως του δώσω μια ευκαιρία ακόμη όμως.
Όσα από τα υπόλοιπα είναι πάνω από 50 chapters θα τα ρίξω μια ματιά.
Posted 01 December 2014 - 22:35
Αν εννοείς korean webcomic καλά είναι το the tower of god και το the god of highschool.
τα διαβάζω και τα 2 ήδη.
όσο για το noblesse απλά ,το γουστάρω αφάντσατα..κάτι άλλο σαν αυτό;
Posted 01 December 2014 - 22:55
Ψάχνω για κάτι medieval-fantasy ή historical. Απλά να είναι μεσαίου μεγέθους και πάνω και να έχει τελειώσει κατά προτίμηση (αν είναι αρκετά μεγάλο όμως δε με πειράζει αν συνεχίζεται ακόμη). Κατά προτίμηση με action.
Τα εξής αποκλείονται καθώς τα έχω ήδη διαβάσει ή παρατήσει:
Vagabond, Sidooh, Historie, Vinland Saga, Ares, Cavalier of the Abyss, Kingdom, Ravages of Time, Claymore. Berserk
Το Shigurui δεν το εχεις διαβασει Zentsugi???Αν οχι διαβασε το οπως και δηποτε!!!
Hellsing Φιλαρα μηπως να τσεκαρεις το The Breaker αν δεν το εχεις κανει ειδει???Πιστευω θα σαρεσει, καπακι μετα το Noblesse το ειχα διαβασει και ειχα καει το ιδιο

Edited by Itachi Akatsuki, 01 December 2014 - 22:57.
Posted 02 December 2014 - 00:19
Ψάχνω για κάτι medieval-fantasy ή historical. Απλά να είναι μεσαίου μεγέθους και πάνω και να έχει τελειώσει κατά προτίμηση (αν είναι αρκετά μεγάλο όμως δε με πειράζει αν συνεχίζεται ακόμη). Κατά προτίμηση με action.
Τα εξής αποκλείονται καθώς τα έχω ήδη διαβάσει ή παρατήσει:
Vagabond, Sidooh, Historie, Vinland Saga, Ares, Cavalier of the Abyss, Kingdom, Ravages of Time, Claymore. Berserk
το κλασσικο Buddha του Τεζουκα
επισης και το αλλο επος του, ο Φοινικας εχει και ιστοριες με ιστορικο περιεχομενο, μαζι με τις sci-fi. Ιδιως αυτες στα 4 πρωτα τευχη θεωρουνται απο τις καλυτερες οπως οι Houou Hen και Yamato Hen
και το συγκλονιστικο μανγκα του Hadashi no Gen επισης, μιας και βασιζεται σε αυτοβιογραφια, αν δεν σε πειραζει βεβαια πως ειναι σχετικα προσφατο.
Posted 03 December 2014 - 23:56
Έγινε παιδιά, έχω αρκετό υλικό προς το παρών. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Posted 05 December 2014 - 23:47
Το Shigurui δεν το εχεις διαβασει Zentsugi???Αν οχι διαβασε το οπως και δηποτε!!!
Hellsing Φιλαρα μηπως να τσεκαρεις το The Breaker αν δεν το εχεις κανει ειδει???Πιστευω θα σαρεσει, καπακι μετα το Noblesse το ειχα διαβασει και ειχα καει το ιδιο![]()
ήδη και αυτό
άλλο;;;;
Posted 06 December 2014 - 00:05
Feng Shen Ji!!!
Posted 08 December 2014 - 16:54
Noblesse είπα οτι είναι το αγαπημένο μου.
Όσο για το Kingdom Μπα...
όσο για το feng shen ji έτσι και έτσι...
κανά άλλο;
Posted 18 December 2014 - 23:38
Ρε παιδες, για πειτε τι απο τα παρακατω λεει να αρχισω???
Akame Ga Kill
Dogs
Gangsta
Bastard
Βασικα για το Dogs, πρεπει να διαβασω κατι πριν το Bullets and Carnage???
Επειδη θελω κατι σχετικα μικρο ειμαι πιο πολυ αναμεσα σε Akame και Gangsta!So, what do you say?
Posted 19 December 2014 - 00:13
για το bastard μπορώ να σου πω ότι πρώτα 90 περιπου κεφάλεα αξίζουν, έχει και γέλιο και δράσει και είναι πρωτότυπο.
μετα όμως πρέπει να σεβαστεί το χρονο σου και να σταματίσεις.
αν το manga είχε μόνο 90 κεφαλεα θα έμπαινε στο top 10 μου.
Posted 19 December 2014 - 14:43
^^Θενκς φιλε Οποιος αλλος εχει να πει κατι για καποιο απο τα παραπανω, η να προτεινει κατι σχετικο, με ωραιες μαχουλες και ιστορια που να κραταει λιγο το ενδιαφερων, περιμενω!
Posted 01 January 2015 - 15:34
Λοιπον, ψαχνω για action-battle shounen (με ωραιο σχεδιο if possible) με 100 chapters πανω κατω.Λιγα περισσοτερα η οσα να 'ναι λιγοτερα ειναι οκευ!
Για πειτε!
Το D.Gray Man το εψηνα αλλα εδω και αρκετα χρονια δεν νομιζω οτι μπορω να διαβασω τοσα πολλα chapters Αν αξιζει παρα πολυ ομως οκευ.
Για πειτε!
*Προτεινεται παραπανω απο 1 αν γινεται.Και να μην ειναι ακριβως οπως τα λεω απο πανω δεν πειραζει!
Υ.Γ.Υποψην εχω και Pandora Hearts!
Edited by Itachi Akatsuki, 01 January 2015 - 15:37.
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|