Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japanese food and drinks!
Posted 22 May 2009 - 11:18
Posted 09 July 2009 - 11:01
Θα προτιμούσα να μου πει κάποιος που έχει σχετικά πρόσφατα για να μην έχουν αλλάξει οι τιμές και επίσης θέλω αν γίνεται να ξέρω τι παίζει με το κουβερ, αν υπάρχει κι αν χρεώνουν πολύ τα αναψυκτικα γιατί κάνουν κάτι τέτοια σε έθνικ μαγαζιά.
Ευχαριστώ πολύ

Posted 25 August 2009 - 18:25

Posted 01 October 2009 - 14:29
1) βραζουμε ρύζι καρολίνα έτσι ώστε να γινει λαπας. Ενω βραζει μια κουταλια ξυδι δινει γευση επίσης.
2) όταν τελειώσει το αφήνουμε να κρυώσει και με βρεγμένα χερια πλαθουμε σαν κεφτεδακια.
3) Περνουμε σολομό καπνιστό και τον κόβουμε φέτες και τον τοποθετούμε πανω σε καθε κεφτεδάκι ρυζιού (απλα τον ακουμπαμε)
4) Ετοιμο! Για να το φαμε, το βουταμε σε ενα πιταάκι σογια (κατα προτίμηση Κιkoman από Μαρινόπουλο). Αψογη γευση, και μοιαζει πολύ με τη γευση του sushi.
Επιεπλεον δεν ειναι ωμο (που στην Ελλάδα το ωμό ποιος το εμπιστευεται...χαχαχα)
Posted 05 October 2009 - 21:32
Posted 05 October 2009 - 22:10

Posted 05 October 2009 - 23:56
Posted 06 October 2009 - 01:26

BTW τρωω ραμεν την ωρα που γραφω το ποστ..
Posted 06 October 2009 - 07:02
Posted 06 October 2009 - 10:16
εγω κανονικο θελω να φαω, η εστω αυτο που τρωει ο ναρουτο, που εχει ?
Ιαπωνια

Posted 06 October 2009 - 10:22
Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχα διαβάσει θυμάμαι και αυτό που αποκόμισα είναι ότι στην Ελλάδα ramen, γιοκ.
Τα έτοιμα καμία σχέση, άσε που δεν είναι Ιαπωνικά. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει τίποτα έτοιμο made in japan.
Από κει και πέρα έχω ακούσει από Γιαπωνέζα, ότι υπάρχει 1 εστιατόριο στην Αθήνα που έχει καλή Ιαπωνική κουζίνα (δεν ξέρω ποιο όμως) αλλά δεν σερβίρουν ramen. Αυτό, όπως και άλλα βλέπετε(που δείχνει συχνά σε anime), είναι φαγητό fast food: Δεν πρόκειται να τα δεις σε καλά εστιατόρια.
To μόνο μαγαζί που έχω βρει μέσω internet που πουλάει ramen στην Ελλάδα είναι αυτό. Οι συσκευασίες δεν έχουν καμία σχέση με όσες έχω πετύχει στα μαγαζιά(Είναι στα Ιαπωνικά. Τα περισσότερα που έχω πετύχει είναι γραμμένα στα Αγγλικά με λίγα κινέζικα), οπότε πρέπει να είναι από Ιαπωνία.
Posted 06 October 2009 - 10:56
Ιαπωνια
Spoiler:
χαχαχαα... καταλαβα. τεσπα, βαριεμαι και να το φτιαχνω μονος, ειδα κατι βιντεο και λοιπα αλλα 8ελει πολυ προετειμασια.
Posted 06 October 2009 - 12:41
και δημιούργησε ένα fusion Ελληνικής και Ιαπωνικής Κουζίνας.
φάνηκε τέλειο.
Posted 06 October 2009 - 14:23
Έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση μέσα στο forum.
Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχα διαβάσει θυμάμαι και αυτό που αποκόμισα είναι ότι στην Ελλάδα ramen, γιοκ.
Τα έτοιμα καμία σχέση, άσε που δεν είναι Ιαπωνικά. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει τίποτα έτοιμο made in japan.
Από κει και πέρα έχω ακούσει από Γιαπωνέζα, ότι υπάρχει 1 εστιατόριο στην Αθήνα που έχει καλή Ιαπωνική κουζίνα (δεν ξέρω ποιο όμως) αλλά δεν σερβίρουν ramen. Αυτό, όπως και άλλα βλέπετε(που δείχνει συχνά σε anime), είναι φαγητό fast food: Δεν πρόκειται να τα δεις σε καλά εστιατόρια.
To μόνο μαγαζί που έχω βρει μέσω internet που πουλάει ramen στην Ελλάδα είναι αυτό. Οι συσκευασίες δεν έχουν καμία σχέση με όσες έχω πετύχει στα μαγαζιά(Είναι στα Ιαπωνικά. Τα περισσότερα που έχω πετύχει είναι γραμμένα στα Αγγλικά με λίγα κινέζικα), οπότε πρέπει να είναι από Ιαπωνία.
Στο SALAMAT έχει instant noodles Ιαπωνικότατα πάντως (ramen όχι)
Posted 06 October 2009 - 14:57
- φιδες στραγγισμένος με σόγια, μοιαζει με noodles (αν δεν τηγανιστει και λίγο σε δυνατή φωτια με τη σόγια, πολύ παραπάνω)
- κοτόπουλο στο γκριλ περιχυμένο με σαλτσα teriaki, επίσης μοιαζει με αντίστοιχο στην Ιαπωνία.
- έδωσα πανω συνταγι για σουσι.
- Onigiri: βραζουμε όπως ανωτέρω το ρύζι ώσπου να γινει λαπας. το αφήνουμε να κρυώσει. Με βρεγμένα χέρια το πλάθουμε σε τρίγωνα πλαυρας 7 εκ περίπου και παχους 1 εκ. Τα βαζουμε σε ταψί πανω σε λαδόκολα και ριχνουμε από πανω λίγο knorr λαχανικών και σαλτσα σογιας. Τα ψήνουμε στο γκριλ ωσπου να ξεραθούν λίγο εξωτερικά. Τρώγονται με το χερι. (πολυ δημοφιλη σε barbeque).
(oύτε μαγειρας να ήμουν....)