Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#166 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:40

^ Η λογική βλέπω πως δεν πέθανε ακόμα στις μέρες του διαδικτύου. Ευχαριστώ πολυ! Τωρα μπορειτε να με κανετε ban, εκτος και αν γινεται να φυγω απο το forum απο μονος μου, πριν προσβαλλω κιαλλο με τις φριχτες μου ερωτησεις (το οποιο και δεν θα κανω, ουτε το password μου δεν θυμαμαι )

Που πας καλε! Κάτσε εδώ τώρα που γνωριστήκαμε! :blingeye2:

Και κάτι ον τόπικ. Το Φουρίν Καζάν ανακαινίστηκε, έβαψε τις κολώνες του με άνθη κερασιάς, μετακόμισε την κουζίνα του και ελπίζω ότι δεν ανέβασε τις τιμές του:uhh:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από himawarinosekai: 22 Αύγουστος 2008 - 20:09

#167 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:50

Και κάτι ον τόπικ. Το Φουρίν Καζάν ανακαινίστηκε, έβαψε τις κολώνες του με άνθη κερασιάς, μετακόμισε την κουζίνα του και ελπίζω ότι δεν ανέβασε τις τιμές του:uhh:

Ελπίζω να ανανέωσε και το μενού του και να έφερε και Takoyaki...

LfNX0dh.png

#168 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 21:08

Σαίτο δεν το βλέπω για τακογιάκι γιέ μου, αλλά μπορεί να φέρουν οκονομιγιάκι

Καλησπερα σας. Γενικα εχω κανει register στο forum, για εναν απλο λογο. Ειμαι στη θεσσαλονικη, και προσπαθω το τελευταιο τριωρο να βρω που ειναι αυτο το μπακαλικο, ο Κοσμας, στην Αριστοτελους...Απο internet μεχρι 11880, οι πληροφοριες ειναι 0, και οσο διαβασα αυτο το thread, δεν υπαρχει τιποτα οσον αφορα την ακριβη διευθυνση. Βοηθεια?

Προφανώς σε πέρασα για κάποιον άλλο, οπότε και ζητάω δημόσια και ταπεινά συγγνώμη για την άστοχη επίθεσή μου εκτός και αν είσαι αυτός ο άλλος (αυτά έχει η απρόσωπη επικοινωνία):emptyonexg1:

Και τώρα αποχωρώ απ' τη σκηνή όλο χάρη:nosey:
kukukukuku (καλά το λέω άραγε? ):deadga6:
το ηλιοτρόπιο :nod:

#169 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 09:34

kukukukuku (καλά το λέω άραγε? ):deadga6:

τέλεια! Kururu approves :hahaha:

Teriyaki duck anyone? I can eat zillions of hot plates of that one.... A Dosirak dish you shouldn't miss! :nbleed::nbleed::nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 09:24

Pou einai o kosams? Did u find him?

Λοιπόν... κατεβαίνεις την αριστοτελους από την εγνατία, δεξιά σου, στη πρώτη γωνια μετά την έρμου, υπάρχει η αγροτική τράπεζα, στρίβεις εκεί δεξιά και βλέπεις στα αριστερά σου ένα petshop, ένα μαγαζί με κασέτες, ένα μαγαζί με κριτικά παξιμάδια
και ένα μαγαζί όπου έχει γεμίσει πράγματα το πεζοδρόμιο, σηκώνεις το κεφάλι ψιλά και βλέπεις μια ταμπέλα που λέει ΚΟΣΜAΣ.
Η οδός λέγεται Βασιλέως ηρακλειου, είναι αυτή στην οποια βρίσκετε η πάνω είσοδος του εμπορικού κέντρου πλατεία, η κάτω είσοδος τις στοάς, και τα λουλουδάδικα αν δεν κατάλαβες ακόμης να σου vglaw ένα χάρτη από το google.

#171 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:03

Παιδιά είπαμε αυριο να βρεθούμε μερικοί από εμάς να πάμε για POCKY και καφέ! Όσοι πιστοί προσέλθετε 7:30 στο Συντριβάνι στο Σύνταγμα!!

#172 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 09:41

Παιδιά είπαμε αυριο να βρεθούμε μερικοί από εμάς να πάμε για POCKY και καφέ! Όσοι πιστοί προσέλθετε 7:30 στο Συντριβάνι στο Σύνταγμα!!

I'll be there!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#173 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 18:09

yesterday i bought instant Miso soup...
didn't impress me much.. maybe i put more water than it needed.

#174 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 09:24

yesterday i bought instant Miso soup...
didn't impress me much.. maybe i put more water than it needed.

Μήπως ήταν σε ένα μικρό κόκκινο κουτάκι?
Βρήκα κάτι αντίστοιχο στον Μαρινόπουλο της γειτονίας μου.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#175 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 11:52

hai hai
how did you like it?

#176 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 11:58

Δειτε το ετσι... Θα σας εντυπωσιαζαν καλαμαρακια σε κονσερβα?

Εγω δοκιμασει miso σε εστιατοριο και μου εκανε καλη εντυπωση αν και γενικα δεν ειμαι της σουπας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:09

μετά απο αρκετές μέρες ανορεξίας λόγω στεναχώριας, μου έχει ανοίξει ξαφνικά τρομερά η όρεξη.. και τί δε θα έδινα για λίγο kijiyakidon...είναι σαν yakitori πάνω σε ρύζι.. με πιο πολύ σαλτσούλα...

:( πάντως εξακολουθώ να είμαι στεναχωρημένη...

Η miso soup είναι ωραιά όταν είναι σπιτική... τα ετοιματζίδικα είναι ολίγον ψεύτικά.. μπορείς να πάρει miso σε ε΄να μεγάλο τάπερ που πωλείται και να κάνεις λίγο λίγο μόνη σου, βάζοντας και λίγα μανιταράκια shiitake ή λίγο ψιλοκομμένο tofu ή και λίγα φύκια wakame... έτσι γεμίζει... και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι κλπ.... αλλιώς δεν πολύ έχει και γεύση....

#178 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 20:46

Δουλειά δεν ειχα πάλι, άρχισα να βλέπω One piece..Δεν παιζει να ειναι μονο δικια μου καουρα, με το που μπηκε στο ανιμε ο Sanji δεν αντεξα, ηθελα να μαγειρεψω κατι με ρυζια...(τα κανονικα χρωματα ειναι πιο ανοιχτα αλλα η φωτο του κινητου δε βλεποταν οποτε εφαγε rgb edit)
Onigiri :
Posted Image
(animated looks ->
Posted Image
Ωραιο ειναι δε λεω, ευκολο στην παρασκευη του.
Οποιος ενδιαφερεται ας ακολουθησει οδηγιες απο τα παρακατω links:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ACOmKiJDkA4[/media]και για το βρασιμο του ρυζιου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=dZJN762MrJU[/media]Εγω χρησιμοποιω basmati καθως ιαπωνικο ρυζι δεν υπαρχει πουθενα κοντα..
Κανονικα εχουν αλλο ειδος αν και δεν νομιζω να κανει τεραστια διαφορα.
Το μπασματι εχει τελεια υφη και γευση και πλαθεται ευκολα.
BTw κρυα ειναι πιο ωραια ειδικα με λιγη γλυκοξινη σαλτσα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Eze: 11 Σεπτέμβριος 2008 - 20:52

Signature Removed

#179 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:42

eze χιλια thanx για τα links!!
ηθελα να φτιαξω onigiri 4-5 χρονια,απο την 1η φορα που διαβασα το fruits basket

α και στο μαγαζακι που ειχα αναφερει στην προηγουμενη σελιδα του θρεντ (το "soya" στο συνταγμα) εχει ιαπωνικο ρυζι :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 22:05

ναι ξερω Αθηνα και Θεσσαλονικη βρισκεις ανετα απλα Σερρες π μενω δεν εχει ουτε για δειγμα..
Κατι ειχε παρει το ματι μου σε ενα μεγαλο supermarket aλλα ηταν ληγμενα οποτε τα παρατησα χΔ
Signature Removed