Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4531 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 20 October 2013 - 21:24

Γεια σας με λενε Σπυρο και ειμαι 16 ετων. Ηθελα απο καιρο να γραφτω σε αυτο το φορουμ κι επιτελους το εκανα! :w00t:

Μεχρι τωρα εχω δει ανιμε οπως το dragon ball, one piece και το death note.και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτα και για τα αλλα ανιμε ( και για τα μανγκα)

καλως σας βρηκα :D

#4532 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 20 October 2013 - 22:33

Welcome! Καλώς ήρθες στην παρέα μας, εδώ σίγουρα θα βρεις ότι θέλεις. :hi:

ezgif-save.gif

#4533 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 October 2013 - 23:14

Γεια σας με λενε Σπυρο και ειμαι 16 ετων. Ηθελα απο καιρο να γραφτω σε αυτο το φορουμ κι επιτελους το εκανα! :w00t:
Μεχρι τωρα εχω δει ανιμε οπως το dragon ball, one piece και το death note.και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτα και για τα αλλα ανιμε ( και για τα μανγκα)
καλως σας βρηκα :D

Καλώς το παιδί. Απ' ό,τι βλέπω πήρες ήδη το βάπτισμα του πυρός με τα anime που έχεις ξεκινήσει, επομένως βουρ στα forums για νέες προτάσεις :congrats:! Επίσης ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλους τους προηγούμενους. Η εγγραφή σας στο .aNiMe//GR ήταν ό,τι καλύτερο σας έτυχε ποτέ στη ζωή σας. Δεν θα το μετανιώσετε! :hiding_something:

Επίσης κάτι που ήθελα να κάνω από το 2006 (lolwut) αλλά συνεχώς το ανέβαλλα. Έχω καλωσορίσει δεκάδες άτομα στην παρέα μας μέσα από τούτο το thread, όμως ποτέ δεν έκατσα να γράψω δυο αράδες για την αφεντομουτσουνάρα μου. Και αυτό νομίζω πως δεν είναι σωστό. Επομένως έχουμε και λέμε.

Η real life τον τελευταίο καιρό με έχει περάσει για σάκο του μποξ και μου δίνει και καταλαβαίνω, όμως το ρημάδι το forum είναι εθιστικό. Ό,τι και να συμβεί δεν μπορώ να το αποχωριστώ, είναι λατρεία αυτό το μέρος. Ελπίζω να περάσω πολλά χρόνια ακόμα εδώ μέσα και να συνεχίσω να αυξάνω τις γνώσεις και τις φιλίες που έχω αποκομίσει από αυτό το εκπληκτικό μέρος. Με λένε Φάντομ και είμαι καλά, γιορόσικου :nod2: !

Phantom-ICPK73_zpsdc4645e3.jpg

E5VV38U.jpg

#4534 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 October 2013 - 23:40

Σε χάσαμε εσένα, καλός τον!   και καλωςήρθαν και τα νέα μας θύματα μέλη ( ' ω ' )

フカフカ

#4535 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 06 November 2013 - 17:33

Καλώς το παιδί. Απ' ό,τι βλέπω πήρες ήδη το βάπτισμα του πυρός με τα anime που έχεις ξεκινήσει, επομένως βουρ στα forums για νέες προτάσεις :congrats:! Επίσης ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλους τους προηγούμενους. Η εγγραφή σας στο .aNiMe//GR ήταν ό,τι καλύτερο σας έτυχε ποτέ στη ζωή σας. Δεν θα το μετανιώσετε! :hiding_something:

Επίσης κάτι που ήθελα να κάνω από το 2006 (lolwut) αλλά συνεχώς το ανέβαλλα. Έχω καλωσορίσει δεκάδες άτομα στην παρέα μας μέσα από τούτο το thread, όμως ποτέ δεν έκατσα να γράψω δυο αράδες για την αφεντομουτσουνάρα μου. Και αυτό νομίζω πως δεν είναι σωστό. Επομένως έχουμε και λέμε.

Η real life τον τελευταίο καιρό με έχει περάσει για σάκο του μποξ και μου δίνει και καταλαβαίνω, όμως το ρημάδι το forum είναι εθιστικό. Ό,τι και να συμβεί δεν μπορώ να το αποχωριστώ, είναι λατρεία αυτό το μέρος. Ελπίζω να περάσω πολλά χρόνια ακόμα εδώ μέσα και να συνεχίσω να αυξάνω τις γνώσεις και τις φιλίες που έχω αποκομίσει από αυτό το εκπληκτικό μέρος. Με λένε Φάντομ και είμαι καλά, γιορόσικου :nod2: !

Phantom-ICPK73_zpsdc4645e3.jpg

We don't care! Απλά όπως φεύγεις κλείσε και τη πόρτα γιατί κάνει κρύο!

rsrGbGx.gif

#4536 Captain Bravo

Captain Bravo

Starting...

• Members
  • 8 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 November 2013 - 10:08

Καλημέρα Guys είμαι καινούργιος στο forum και είπα να γράψω και εγώ εδώ, καθώς αυτή η ιδέα με το να συστήνεσαι μου άρεσε πολύ. Λοιπόν είμαι 23 και ζω στη Θεσσαλονίκη. Έχω πρωταγωνιστήσει στο Busō Renkin σαν warrior chief στο alchemist army. Ξέρω ανατρίχιασες. Λοιπόν μου αρέσουν τα manga και τα anime και λατρεύω Naruto. Γενικά ψάχνω οτιδήποτε καινούργιο και παλιό γύρω από τα παραπάνω.   

#4537 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 November 2013 - 16:17

Μισό να τσουτσουρωσω την τρίχα για να πέσει. :P

Οκ τώρα που συνήλθα από το σοκ και το δέος. Kαλώς μας ήρθες και εύχομαι καλή διαμονή.

Για προτάσεις anime εδώ. Για προτάσεις manga εδώ.

Kαι πολύ καλές επιλογές υπάρχουν στα αποτελέσματα των awards της κοινότητας των προηγούμενων ετών.

#4538 Tightwad

Tightwad

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 25 November 2013 - 19:40

Καλησπέρα παιδιά, έρχομαι στην κοινότητα σας μετά από την καλή εντύπωση που μου άφησαν μέλη όπως η Farina και ο Fandom στο greekcomics.gr (δεν είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν το ίδιο username εδώ).

Όσο για τον εαυτό μου, δηλώνω αθεράπευτα τσιγκούνης (χεχεχ) και δραστήριος με όποιο χόμπυ καταπιάνω. Είμαι ερασιτέχνης σεναριογράφος και ακόμα πιο ερασιτέχνης σχεδιαστής. Δεν αναφέρω αρνητικά λόγω κινδύνου να φάω αδέσποτη παντόφλα.

#4539 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 November 2013 - 19:42

Kαλώς μας ήρθες λοιπόν. :)

#4540 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 25 November 2013 - 20:41

Καλησπέρα παιδιά, έρχομαι στην κοινότητα σας μετά από την καλή εντύπωση που μου άφησαν μέλη όπως η Farina και ο Fandom στο greekcomics.gr (δεν είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν το ίδιο username εδώ).

Όσο για τον εαυτό μου, δηλώνω αθεράπευτα τσιγκούνης (χεχεχ) και δραστήριος με όποιο χόμπυ καταπιάνω. Είμαι ερασιτέχνης σεναριογράφος και ακόμα πιο ερασιτέχνης σχεδιαστής. Δεν αναφέρω αρνητικά λόγω κινδύνου να φάω αδέσποτη παντόφλα.

Καλώς τον και εδώ!!! Εγώ είμαι η Farina, ο Fandom λέγεται fandom και εδώ! Καλή διαμονή :D

#4541 Tightwad

Tightwad

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 25 November 2013 - 21:30

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!

#4542 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 November 2013 - 22:08

Καλώς τον μας ^^ Καλή διαμονή κιαπο μένα :)

フカフカ

#4543 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts
  • LocationSomewhere over the rainbow

Posted 16 December 2013 - 16:38

γεία σας παιδία και από εμένα εάν και είχα 2 χρόνια να μπώ στο φόρουμ, είπα να πώ και εγώ "γεία" στην παρέα.

Shaltear%20%28Full%20Background%20Sig%29

#4544 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 December 2013 - 17:22

Καλώς μας ξαναήρθες λοιπον.

#4545 SYurilover

SYurilover

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 22 December 2013 - 21:49

Legomai Stavri kai eimai apo Kypro. Prosfata egina 24. Eimai fan twn anime kai manga kai kyriws otan exoun 8ema yuri. M aresei na akouw anime soundtracks kai na katevazw anime na vlepw otan den yparxei internet. Genika eimai megali anime fan. Exw dei polla anime kai exw diavasei arketa manga mexri twra. Vrika auto to forum otan epsaxna ena forum opoy 8a vrw ali8inous anime fan pou den 8a krinoun gia tis katigories anime pou moy aresoun. to exw zisei kapoia mikri empeiria se ena forum gia anime fan tis kyprou. Loipon, elpizw na kanw arketous filous kai na perasoume kala. Arigatou.