Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4501 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 12:48

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :)

Πατας στο Nick σου > Μy settings>User CP> Signature

Ανεβαζεις μια photo σε καποιον Imagehost (μεγιστες διαστασεις 250 pixel υψος και 700 πλατος και βαρος 500ΚΒ) κανεις c/p το link για forum

Save changes and voila.

Kαλως ηρθες btw

PS: Demonic your sig is giving me nightmares. >.<

εμ... μάλλον κάπου κόλλησα.... οκ όλο το πρώτο, αλλά λές ανεβάζω μια φωτογραφία σε κάποιον Imagehost, εννοείς πχ. flickr? Και μετά στο πάραθυρο που εμφανίζει για την υπογραφή σου "Edit Signature" απλά θα κάνω cory / paste την URL ή πρέπει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο που λέει "Image"?

Συγγνώμη αν γίνομαι φορτική..

30w46c0.jpg

#4502 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 13:20

Ναι, όπως το flickr ή το photobucket, imageshack, tinypic, imgur etc etc. Όταν ανεβάσεις την εικόνα σου βγάζει διάφορα links στο πλάι ή από κάτω. Επιλέγεις το IMG code for forums or message board, copy και paste όπως είναι. Και είσαι κομπλέ. Εναλλακτικά πατάς πάνω στην φωτογραφία-->δεξί κλικ---> αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας (copy image location) ----> πατάς το εικονιδιάκι με τη φωτογραφία στον post editor---> paste ---> ok.

Αν έχεις και άλλες απορίες στείλε μου ένα pm.

xbJ3b2w.jpeg

#4503 proteus2

proteus2

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 18:59

Hi, I'm Proteus and Just signed in

Need some time to explore all the goodies here, and

was directed by some google thread on the first edition of Phantom Duck comics

(shhhhhhhhhhhhh - age hint here !   :rip: )

P

#4504 AMVkeeper

AMVkeeper

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 18:13

Γεια σας... Το όνομα μου ειναι Σίμος και κατάγομαι από Θεσσαλονίκη. Εϊμαι φοιτητής και είμαι 18χρονών. Μου αρέσουν πολύ τα anime Και πρόσφατα άρχισα τη δημιουργία AMV'S. To account το δημιουργησα για να ενημερώνομαι για τα anime festivals στην Ελλάδα και να κάνω συζήτηση για anime αλλά και να ανταλλάσσω anime με άλλους.

Επίσης θα ήθελα την κριτική σας στα video που έχω ανεβάσει στο youtube (αν κάτι δεν σας αρέσει πχ) ώστε να γίνω καλύτερος μέσα από τα λάθη μου...... .Το κανάλι μουhttp://www.youtube.com/user/simos12341994 .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 17 Σεπτέμβριος 2013 - 18:25
greeklish.

#4505 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 18:27

Aγαπητέ Σίμο καλώς όρισες. Είσαι στο σωστό μέρος γι αυτά που ζητάς. Διάβασε τους κανόνες μόνο γιατί τα greeklish απαγορέυονται.

Όσο για τα AMV's υπαρχει ειδικό μέρος της κοινότητας εδώ.

#4506 AMVkeeper

AMVkeeper

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 19:35

Συγνωμη, απλος μου εχει  μενει συνηθεια

#4507 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 19:47

Καλως ήρθατε, καλώς ήρθατε.

#4508 Lightwalker

Lightwalker

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2013 - 22:07

Mina-san konnichiwaa..γεια σας και από μένα!!Ονομάζομαι Άγγελος και ξέρω το forum σας εδώ και χρόνια,απλά τώρα πήρα την απόφαση να φτιάξω account!! :) 
Κατάγομαι από Αθήνα και είμαι 23 χρονών. Έχω τελειώσει με σπουδές και πρόσφατα με στρατιωτικές  υποχρεώσεις.Βλέπω anime και διαβάζω manga περίπου 6 χρόνια. Ασχολούμαι με video games από τα παιδικά μου χρόνια,όπως και με τον αθλητισμό.

Νομίζω είναι αρκετά για πρώτη γνωριμία  :kakashithumbup:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!

"Human potential for evolution is limitless"

-Isaac Netero-

#4509 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2013 - 22:15

Mina-san konnichiwaa..γεια σας και από μένα!!Ονομάζομαι Άγγελος και ξέρω το forum σας εδώ και χρόνια,απλά τώρα πήρα την απόφαση να φτιάξω account!! :) 
Κατάγομαι από Αθήνα και είμαι 23 χρονών. Έχω τελειώσει με σπουδές και πρόσφατα με στρατιωτικές  υποχρεώσεις.Βλέπω anime και διαβάζω manga περίπου 6 χρόνια. Ασχολούμαι με video games από τα παιδικά μου χρόνια,όπως και με τον αθλητισμό.

Νομίζω είναι αρκετά για πρώτη γνωριμία  :kakashithumbup:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!

Fresh meat. Ανάψε τις φωτιές θα φάμε καλά σήμερα.(Αυτό σημαίνει καλως ήρθες στα μέρι μας)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4510 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2013 - 17:13

Καλησπέρα, είμαι η Χριστίνα και είμαι 31 χρονών, μου αρέσουν τα anime, τα manga, η ιαπωνική μουσική και γενικά η ιαπωνική κουλτούρα.
Αυτή την εποχή βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, αν θέλει κανείς να κάνει μια καινούργια φίλη ή απλά να μιλήσει με κάποιον για τα ενδιαφέροντα του μπορεί να μου στείλει μήνυμα. :gotit:

ezgif-save.gif

#4511 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2013 - 19:55

Καλώς ήλθες στη θεόμουρλη παρέα μας, Χριστίνα. Καλή "διαμονή" σου εύχομαι, και άφθονα posts. :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4512 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2013 - 20:07

Καλωσήρθατε και κάλη διαμονή να χετε! H δυναμη του αραχτού panda να ναι μαζί σας! *ω*

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 19 Σεπτέμβριος 2013 - 20:09

フカフカ

#4513 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2013 - 20:57

Καλωσηρθατε παιδια!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4514 MariRuri

MariRuri

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2013 - 23:41

ειμαι στο φορουμ εδω και μια βδομαδα και δεν εχω συστηθει. μα που πηγαν οι τροποι μου?

Ειμαι η Μάρι, απο Αθηνα. Προσφατα αρχισα να μαθαινω ιαπωνικα και να βλεπω το death note (τπρωτο μου ανιμε και οπως με βλεπω προβλεπω μεγαλη κατρακυλα.με την καλη εννοια παντα...).

Κάλιο αργά παρά ποτέ (και δεχομαι προτάσεις για το επόμενο!) Καλως σας βρηκα.

beautiful-quotes-about-life-and-love-e13

#4515 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2013 - 10:08

Καλώς την, καλώς την! Βλέπω έκανες δυναμικό ξεκίνημα. Προτάσεις για τη συνέχεια μπορείς να βρεις άπειρες εδώ. ;)

15fkk04.jpg