Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4516 Nagaremono

Nagaremono

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2013 - 16:23

Καλησπέρα στην παρέα!
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 36 και ζω στην Αθήνα.
Αγαπώ την Ιαπωνία και την κουλτούρα της, αν και απο anime και manga δεν ξέρω και πολλά. Κυρίως βλέπω ιαπωνικό σινεμά και μόλις πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με anime, με το Paranoia Agent.
Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρω προτάσεις απο τους ειδικούς για περαιτέρω κατάρτιση.
Να είστε καλά!

#4517 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2013 - 16:34

Καλώς μας ήρθες Nagaremono! :) Ένα καλό μέρος για να αρχίσεις είναι το anime recommendations thread, στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ή απλά να το διαβάσεις ψάχνοντας~

#4518 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2013 - 16:45

Welcome Nagaremono, οτιδήποτε χρειαστείς κάπου στο φορουμ σίγουρα θα το βρεις και αν όχι μη διστάζεις να ρωτήσεις κάποιον.

ezgif-save.gif

#4519 MariRuri

MariRuri

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 00:17

Μaya-chan, σ ' ευχαριστω! Απειρο υλικο οντως...! κουραγιο να χεις να το ψαχνεις!! Κατεβασα ηδη και θα συνεχισω με τα: Cowboy Bebop και Monster.  Και για τα επομενα θα ενημερωνομαι...

#4520 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2013 - 09:14

Καλησπέρα στην παρέα!
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 36 και ζω στην Αθήνα.
Αγαπώ την Ιαπωνία και την κουλτούρα της, αν και απο anime και manga δεν ξέρω και πολλά. Κυρίως βλέπω ιαπωνικό σινεμά και μόλις πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με anime, με το Paranoia Agent.
Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρω προτάσεις απο τους ειδικούς για περαιτέρω κατάρτιση.
Να είστε καλά!

Συγχαρητήρια, ξεκίνησες με μία από τις καλύτερες σειρές!

rsrGbGx.gif

#4521 elxipolis

elxipolis

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHerrenberg

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 02:51

Aloha, από Γερμανία.  Anime & Manga άρχισα περίπου από το 2008-2009. Έχω και ένα κανάλι στο YouTube με Speedpaints και Tutorials (στα γερμανικά). Αλλιώς κάνω σχολη για Visagist/Maskenbilder (Κομμωτική και μετά για make up, προσθετικές κουλουπού )Και παράλληλα 'σπουδάζω από το σπίτι φωτογραφία. Mου αρεσει το Cosplay, και γενικά να φτιάχνω διαφορα πράματα.

---

Γερμανικο πληκτρολογειο εχω, οποτε μην αναρωτηθειτε αμα λειπει τιποτα.

tumblr_mtsllakCGu1six1cfo1_500.gif

#4522 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 03:52

Καλωσηρθες και ελπιζουμε να περασεις όμορφα μαζι μας. Για οτι χρειαστείς εδώ ειμαστε εμεις.

Πολυ ωραια και ενδιαφεροντα όσα μας αναφερεις μακαρι να μοιραστεις δουλειες σου μαζι μας. :)

#4523 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 11:25

Aloha, από Γερμανία.  Anime & Manga άρχισα περίπου από το 2008-2009. Έχω και ένα κανάλι στο YouTube με Speedpaints και Tutorials (στα γερμανικά). Αλλιώς κάνω σχολη για Visagist/Maskenbilder (Κομμωτική και μετά για make up, προσθετικές κουλουπού )Και παράλληλα 'σπουδάζω από το σπίτι φωτογραφία. Mου αρεσει το Cosplay, και γενικά να φτιάχνω διαφορα πράματα.

---

Γερμανικο πληκτρολογειο εχω, οποτε μην αναρωτηθειτε αμα λειπει τιποτα.

Τα υ σου και τα ζ σου τα βλέπω στη σωστή θέση, οπότε κομπλέ είσαι. :P

Καλώς ήλθες.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4524 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 11:42

καλως ηλθες. κομμωτικη ε; πολλες χαρες βλεπω να σου κανουν  εδω στο anime.gr

#4525 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 Δημοσιεύσεις:
  • Locationearth

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 11:49

Γεια σας με λενε Κωστα και εχω αρχισει να βλεπω ανιμε τον τελευταιο χρονο, αλλα απο μικρος θυμαμαι που εβλεπα στην τηλεοραση ανιμε χωρις να ξερω τιποτα για αυτα φυσικα. Πηγαινω στο Λυκειο και οπως βλεπετε και απο το name μου τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι one piece και dbz, αν και τωρα εχω δει πολυ καλυτερα αυτα τα 2 παραμενουν αγαπημενα επειδη μου θυμιζουν την παιδικη μου ηλικια οταν τα εβλεπα στο αλτερ και αντ1. Αυτα απο εμενα :D

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#4526 elxipolis

elxipolis

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHerrenberg

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2013 - 16:38

Ευχαριστώ ^_^

iristella&Kenny Petran79  τι εννοείς με πολλές χαρες? :σ

Yeap άμα θέλετε - youtube.com/ELXIPOLISgames
(ναι άρχισε σαν LP κανάλι άλλαι μετά αποφασίσαμε με την φιλενάδα μου(που είναι Mangaka) να αρχίσουμε με Tutorials, άρεσε και το συνεχίσαμε. ^_^

tumblr_mtsllakCGu1six1cfo1_500.gif

#4527 anime098

anime098

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2013 - 21:01

Καλησπερα,

Με λενε Γιωργο και ειμαι 16 .Το μονο anime που εχω δει ειναι το death note πριν 2 χρονια κοντα.Kαι τωρα ξαφνικα μου ηρθε ορεξη για περισοτερα anime

#4528 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2013 - 21:14

Γεια σου, Γιώργο. Μπορείς να αρχίσεις ξανά με το Sword Art Online είναι από τα καλύτερα που έχουν βγει τελευταία!

ySss0UF.jpg

#4529 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2013 - 21:15

Ποτε δεν ειναι αργα. Καλως μας ηρθες. Αν κανεις μια βολτιτσα θα βρεις πολλα που θα σου αρεσουν.

Kai oh stop it you. xD

#4530 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2013 - 21:31

Kai oh stop it you. xD

Είναι που πήρε φόρα xD

Καλώς ήρθες Γιώργο!