Γεια σας με λενε Σπυρο και ειμαι 16 ετων. Ηθελα απο καιρο να γραφτω σε αυτο το φορουμ κι επιτελους το εκανα! 
Μεχρι τωρα εχω δει ανιμε οπως το dragon ball, one piece και το death note.και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτα και για τα αλλα ανιμε ( και για τα μανγκα)
καλως σας βρηκα 
Καλώς το παιδί. Απ' ό,τι βλέπω πήρες ήδη το βάπτισμα του πυρός με τα anime που έχεις ξεκινήσει, επομένως βουρ στα forums για νέες προτάσεις

! Επίσης ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλους τους προηγούμενους. Η εγγραφή σας στο .aNiMe//GR ήταν ό,τι καλύτερο σας έτυχε ποτέ στη ζωή σας.
Δεν θα το μετανιώσετε!
Επίσης κάτι που ήθελα να κάνω από το 2006 (lolwut) αλλά συνεχώς το ανέβαλλα. Έχω καλωσορίσει δεκάδες άτομα στην παρέα μας μέσα από τούτο το thread, όμως ποτέ δεν έκατσα να γράψω δυο αράδες για την αφεντομουτσουνάρα μου. Και αυτό νομίζω πως δεν είναι σωστό. Επομένως έχουμε και λέμε.
Η real life τον τελευταίο καιρό με έχει περάσει για σάκο του μποξ και μου δίνει και καταλαβαίνω, όμως το ρημάδι το forum είναι εθιστικό. Ό,τι και να συμβεί δεν μπορώ να το αποχωριστώ, είναι λατρεία αυτό το μέρος. Ελπίζω να περάσω πολλά χρόνια ακόμα εδώ μέσα και να συνεχίσω να αυξάνω τις γνώσεις και τις φιλίες που έχω αποκομίσει από αυτό το εκπληκτικό μέρος. Με λένε Φάντομ και είμαι καλά, γιορόσικου

!
