Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 18 January 2009 - 08:27
Posted 18 January 2009 - 11:32
Ηι με λένε Santiago alla oi fίλοι με φωνάζουν Santi. Γράφτηκα εδώ επειδή θέλω να ξαναρχησω να βλεπω ότι έβλεπα μικρός τώρα που έχω Ιντερνετ και δεν ξέρω απο που να αρχησω. Το αγαπημένο μου παλίο Anime είναι το Kabamaru Igano και ενοέιται οτι μαρέσει και το Dragonball, ειδικά τα Ζ, τα GT είναι κάπως βαρετα.. Anyway, διαθέτει το Site κανα search engine? Για να ψάξω κάτι παλιά Ανιμε που θέλς να κατεβάσω? Otherwise μπορείτε να μου πείτε σε ποιο Forum-Section να πάω για να βρω κατι για αυτο Anime με κατι προστάτες του διαστήματος που το έδειχνε παλιά στο Junior?
Καλοσηρθες στο forum λοιπον!

Posted 18 January 2009 - 11:35
Καλώς ορίσατε όλοι σας, ελπίζουμε να σας αρέσει η παρέα μας.
Posted 19 January 2009 - 21:33
PS εχς δει τα ακολουθα animes :Death note , kimi ga nozomu eien , rosario+vampire , Full metal alchemist . Full metal panic, Fumufu . Rurouni kenshin , devilmaycry, Hellsing , To love-ru τεσπα αυτα θυμαμαι ... τα λεμε

Posted 19 January 2009 - 22:26
λοιπον με λενε Dante (και καλα τωρα) ειμαι καιδι οσον αναφορα τα ανιμεσ ¨) βλεπω shippuden bleach one piece kai oti harem,ecchi anime falls on my lap
PS εχς δει τα ακολουθα animes :Death note , kimi ga nozomu eien , rosario+vampire , Full metal alchemist . Full metal panic, Fumufu . Rurouni kenshin , devilmaycry, Hellsing , To love-ru τεσπα αυτα θυμαμαι ... τα λεμε
Kαλοσηρθες στο forum,dante!

Posted 20 January 2009 - 00:53
Α ναί, όταν βρώ χρόνο βλέπω και σειρες, Doctor Who, Battlestar Galactica, Supernatural, Torchwood, Numb3rs, Legend Of The Seeker (σε αυτό φτιάχνω και υπότιτλούς), αν δεν έχω πεθάνει από υποσιτισμό

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 20 January 2009 - 01:04

Posted 20 January 2009 - 08:38
λοιπον με λενε Dante
Χεχε, καλώς τον ομοαβατάριο...

Καλοσωρίζουμε όλα τα νέα μέλη μας. Καλωσήρθατε στην παρέα μας, stay well και see you in the forums.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 20 January 2009 - 14:29
Αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ σας, αποφάσισα φέτος να γίνω μέλος μιας και στην ουσία τώρα άρχισα να μπαίνω στον κόσμο των Ανιμε, με πρώτο το Death Note, και ολίγα επεισόδια από Naruto & One Piece.
Cya around.

Posted 20 January 2009 - 14:45
καινουρια εδω!εχω σκαλωσει με elfen lied!ολο το καλοκαιρι εβλεπα one piece με τον κολλητο μου....ααααααααααααασχιμο λιωσιμο με τσ ωρεσ μπροστα απο μια οθονι υπολογιστη....ε..αποφασισα λοιπον πωσ επρεπε να χοθω εδω!και να που ηρθα!δεν εχω ιδεα πωσ να χρισιμοποιησω τη σελιδα αλλα αρχη ειναι ακομα..!θα μαθω!

Posted 20 January 2009 - 15:04
[bot mode off]
επισης ριχτε μια ματια στους κανονες του forum (εκτος αν εχετε λεφτα, so screw 'em xD)
Posted 20 January 2009 - 19:56
Μονο και μονο απο το όνομα σου σε παω πολυ... (ξέχασα να γράψω οτι τρελενομαι για Devil)λοιπον με λενε Dante (και καλα τωρα) ειμαι καιδι οσον αναφορα τα ανιμεσ ¨) βλεπω shippuden bleach one piece kai oti harem,ecchi anime falls on my lap
Posted 21 January 2009 - 01:02