Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 21 January 2009 - 01:06

Posted 21 January 2009 - 01:55
Να μαι και γω.. Μετά από καιρό είπα να παρώ τα πόδια μου και να γραφτώ. Χαιρετώ τους γνώστους, τους αλλους θα τους μάθω. Αγαπημένα ηδη:mecha(real robot), horror, splatter, scifi,cyberpunk,splatter,shounen,fantasy. Καλώς σας βρήκα.
Καλώστονα

Posted 23 January 2009 - 10:43

μου αρεσουν manga οπως naruto, Samurai X , και θριλερακια οπως mpd psycho, death note και Uzumaki, Hellsing.. Επισης σχεδιαζω πολυ.. Manga style θεματολογια.

αυτα για μενα.. ελπιζω σε μια θερμη συνεργασια with all of u guys!

Posted 23 January 2009 - 14:07

Posted 25 January 2009 - 14:28
Καλως ηλθατε ολα τα νεα μελη
Videl13, αυτο ειναι διαφορετικο φορουμ απο το AnimeXclusive με το οποιο και εγω ξεκινησα. Παντως καπου εδω μεσα θα βρεις και τη Videl που απ'οσο θυμαμαι τα λεγατε παλια
Λοιπον Adventurer καλως σας βρηκα το ξερω οτι ειναι διαφορετικο το site αυτο αλλα εβαζα ΑnimeXclusive και με πετουσε σε αυτη την σελιδα.Το ξερω οτι ειναι εδω και η Videl που τα λεγαμε απο παλια ομορφα χρονια τοτε!!!!

Posted 25 January 2009 - 21:43
Εχω κολλημα με Rozen Maiden,Nana(αυτο φαινετε κιολας

Παω σε ΟΛΑ τα ανιμε παρτι της Θεσσαλονικης και προσπαθω να κανω καλα cosplay,ασχετα που τις περισσοτερες φορες τα θαλασσωνω.Δεν ειμαι και ζαπλουτη(κλαπς,αν ειχα λεφτα θα εκανα Rozen Maiden:nanana:)
Το ονειρο μου ειναι να κανω ενα επιτυχημενο cosplay και τα Handmade Dark Creations (το Label μου με κατι πραγματακια που φτιαχνω)να γινει γνωστο.Κανω πραγματακια που εχουν σχεση με το Gothic Lolita Style<3 ...
Τεσπα,αυτα για μενα(παλι την ιστορια της ζωης μου εγραψα),ελπιζω να τα παω καλα με ολους σας εδωωωωωωωω

Posted 25 January 2009 - 21:50

Posted 26 January 2009 - 00:09

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 26 January 2009 - 03:49

Posted 27 January 2009 - 01:09
Ειμαι ο Χρηστος απο Πατρα , φοιτητης , ανιματζης , ιαπωνιστης (ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ), κιθαριστης , κλαμπ-ατζης (ΟΦ ΚΟΥΡΣ) , καφφετζης (να πινω καφε , οχι να φτιαχνω) και τα λοιπα.

Βλεπω ανιμε εδω και τεσσερα χρονια αλλα τωρα μου'ρθε να γραφτω (για την ακριβεια γραφτηκα πριν τρεις βδομαδες).

Ενιγουει , χαρηκα που εγινα μελος αυτης της ομαδας και yoroshiku!

Edited by Chris_クリス, 27 January 2009 - 01:32.
Ουπς
Posted 27 January 2009 - 01:15

Posted 28 January 2009 - 16:42

Posted 29 January 2009 - 02:32
Αυτα προς το παρων γιατι περισσοτερες πληροφοριες ισως προβουν μοιροιες και για τις δυο πλευρες...
Το παραπανω κειμενο περιεχει ενα κρυπτογραφημενο μηνυμα για τον συνδεσμο που βρισκεται στο site και θα αυτοκαταστραφει σε 7 μερες
by Nick

Posted 29 January 2009 - 03:32
Γεια,ειμαι ο Α13542.Οταν το fbi,cia,interpol και λοιπες υπηρεσιες χάνουν τα ιχνη μου ασχολούμαι με την κηπουρικη,τα anime και την συλλογη αντικειμενων.Γενικά αδιαφορω για οτι συμβενει γυρω μου αλλα παντα ειμαι εκει να σωσω την κατασταση.Το ονειρο μου ειναι να γυρισω τον κοσμο να βρω αυτο το κατι σωζωντας και τον κοσμο παραλληλα απο μυστικες οργανωσεις,περιεργα πλασματα,συνομωσιες και "κακους"(χωρις λογο συνηθως) που θελουν να κατακτησουν ειτε να καταστρευσουν το κοσμο!.Για παρεα εχω την φοβερη κιθαρα μου που πεζει μεχρι και 11 πεντατονικες το δευ/πτο καθως και τον Unmei ενα ορφανο κακομοιρο παιδακι που πρεπει να το προστατευω συνεχεια,τουλαχιστον μεχρι να παρει μερικα power ups
Αυτα προς το παρων γιατι περισσοτερες πληροφοριες ισως προβουν μοιροιες και για τις δυο πλευρες...
Το παραπανω κειμενο περιεχει ενα κρυπτογραφημενο μηνυμα για τον συνδεσμο που βρισκεται στο site και θα αυτοκαταστραφει σε 7 μερες
by Nick
καλως ηρθες!

Posted 03 February 2009 - 12:12