Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2626 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 16 January 2009 - 13:23

Χαιρετώ την κοινότητα :ureshii:

Πρώτο ποστ μου κ είπα να σας συστηθώ .

Με λένε Τάκη (:orly:) και είμαι 22 ετών . Είμαι φωτογράφος / εικονολήπτης και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ... βλέπω αρκετά ανιμέ καθώς θεωρώ τον εαυτό μου πολύ φαν .
Διαβάζω επίσης και λίγα manga κ βλέπω ότι τώρα τελευταία αρχίζουν να γίνονται κάποιες προσπάθειες και στην ελληνική αγορά :Blissfull:

Ελπίζω να περάσω πολλές ώρες μαζί σας συζητώντας άπειρες ώρες (:hahaha:) για anime / manga και ίσως στο μέλλον σε καμία συνάντηση να βρεθούμε από κοντά (απειλή είναι αυτό ναι :P:dazed:)
Σειρές ανιμέ που βλέπω ακόμα απο τις .. μακρυχρόνιες είναι το naruto, bleach και κάθε σεζόν όλο κ 1...2,3,4,5.... Χ βλέπω :wooi2:

Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος :P
Ευχαριστήστε τον dante80 που είμαι εδω (:if:) το link του μου τράβηξε την προσοχή :bike:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2627 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 January 2009 - 14:03

Καλωσήλθες, jedimastermaniac, σου εύχομαι καλή παραμονή, καλά posts, και να δεις ακόμα περισσότερα anime (το τελευταίο μπορείς να το εκλάβεις και σαν κατάρα :hahaha:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2628 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 January 2009 - 14:05

Καλως όρισες.. φυσικά και έισαι καλοδεχουμενος! οι άπειρες ώρες συζητήσεων σε περιμένουν

Υ.Γ,. Ευχαριστούμε Dante80 :P

#2629 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 January 2009 - 15:32

welcome man, καλη διασκεδαση, and may the Force will be with you

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2630 Grieved

Grieved

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 17 January 2009 - 04:56

Βασικά, καλησπέρα σας...
Άκουγα καιρό για την παρέα σας, και είπα και εγώ, μετά απο προτροπή του φίλου μου Seirios είπα να έρθω και εγώ μια βόλτα.
Τι να σας πώ για τον εαυτό μου, δε μου αρεσει να μιλαω για μενα και οχι και τιποτα αλλο, αν ξεκινησω δε σταματαω και θα με πειτε και ψωνιο στην τελικη! :tensai:
Αnime αρχισα να βλεπω πιτσιρικας οπως ολοι (οι περισσοτεροι βασικα) κλασσικα με Dragonball, μετα διαφορα αλλα ωσπου κατεληξα προσφατα να δω Death Note, Code Geass, Gantz, Gankutsuou και παει λεγοντας....
Κλεινοντας, καλως σας βρηκα και παλι και ελπιζω να περασουμε καλα! :wooi2:
:byejg9:

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

#2631 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 January 2009 - 05:00

Βασικά, καλησπέρα σας...
Άκουγα καιρό για την παρέα σας, και είπα και εγώ, μετά απο προτροπή του φίλου μου Seirios είπα να έρθω και εγώ μια βόλτα.
Τι να σας πώ για τον εαυτό μου, δε μου αρεσει να μιλαω για μενα και οχι και τιποτα αλλο, αν ξεκινησω δε σταματαω και θα με πειτε και ψωνιο στην τελικη! :tensai:
Αnime αρχισα να βλεπω πιτσιρικας οπως ολοι (οι περισσοτεροι βασικα) κλασσικα με Dragonball, μετα διαφορα αλλα ωσπου κατεληξα προσφατα να δω Death Note, Code Geass, Gantz, Gankutsuou και παει λεγοντας....
Κλεινοντας, καλως σας βρηκα και παλι και ελπιζω να περασουμε καλα! :wooi2:
:byejg9:

Γεια σου φιλεεεεε.....

αρχικά μετά από αυτό...

μετά απο προτροπή του φίλου μου Seirios

Μπορώ να πω ότι μπήκες με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ.....
Spoiler:

Καλός ήρθες!

Posted Image
Spoiler:

#2632 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 17 January 2009 - 10:22

καλως ηρθατε !
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2633 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 17 January 2009 - 10:28

welcome new memberz!Have a nice stay!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2634 Videl13

Videl13

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 17 January 2009 - 13:07

Καλημερα παιδια ειμαι η Λεια 24 ετων απο Ηρακλειο Κρητης. Το site το ηξερα απο πολυ παλια ως Dragonball & animeXclusive και εκει παλι ως Videl13 ναι για οσους & οσες ακομα με :blingeye2:θυμουνται:nanana: επεστρεψα:hahaha:
(απειλη ηταν αυτο:thatsit:χαχα).Δεν προλαβενα καθολου να μπενω λογο σπουδων γι'αυτο χαθηκα!!
Εχω τελειωσει Τεχνικος Εφαρμογων Πληροφορικης με Πολυμεσα.
Οποτε βρισκω χρονο τον εκμεταλεβομαι ως εξεις: Βλεποντας και ζωγραφιζοντας anime,muvies και music ή κανενα παιχνιδι στο Η/Υ,PS2 ή PSP.:congrats:
Αυτα μονο!!!Καλός σας Βρήκα και ευχομαι να γνωριστουμε καλήτερα!!!!!!:drinks::byejg9:

#2635 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 January 2009 - 13:16

για σου videeeel!καλός ήρθες, καλός ήρθες και jedimastermaniac, may the force be with you! και φιλε του seiriou ^^

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2636 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 January 2009 - 14:12

Καλως ηλθατε ολα τα νεα μελη :wooi2:

Videl13, αυτο ειναι διαφορετικο φορουμ απο το AnimeXclusive με το οποιο και εγω ξεκινησα. Παντως καπου εδω μεσα θα βρεις και τη Videl που απ'οσο θυμαμαι τα λεγατε παλια ;)
Posted Image

#2637 giorgosnar

giorgosnar

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 January 2009 - 21:00

pedia egw eimai o giorgos 22 xronon ke eimai apo kipro...latrevw ta anime,ton nargile m ta games kai diving aftaaaaaaaa kai alla polla......gireva gia arketw kero mia selida san ke afti molis tin vrika anapafthike zwi mou.....xaxa....animeeeeeeeeeeeee :nod:

#2638 Santiago

Santiago

Starting...

• Members
  • 38 posts

Posted 18 January 2009 - 01:03

Hi, eimai neos edw kai basika sas vrika ka8ws epsaxna plhrofories gia ena palio Anime pou eblepa mikros kai 8elw na to ksanadw, anyway eimai apo to Geraka kai ektws apo ta Anime maresei kai h bala. Sugnwmh pou grafw greeklish alla den exw sunh8hsei nai grafw Ellhnika :D

#2639 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 January 2009 - 01:14

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας..

για να τα πάμε καλά....
διαβάσε και εσύ και ο απο πάνω τους κανόνες...
.aNiMe//GR Forums - Forum Rules

καλώς ήρθατε και θα είμαστε πολύ καλοί μαζί σας... αν είστε καλοί με τους κανόνες...
τελικά το βρήκες αυτό που έψαχνες;

#2640 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 18 January 2009 - 01:44

Welcome!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler: