Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2611 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 11 January 2009 - 01:40

:o
Welcome back Sophia!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2612 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 January 2009 - 07:47

Γεια σας. Είμαι η Σοφία και έλειπα καιρό απ'το forum. Άκουσα ότι θα με υποδεχτεί ο ίδιος ο Superman, γι'αυτό γύρισα άρον-άρον. :bike:

Posted Image

Δεν άντεξες άλλο μακριά μας ε ?

Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε όλους τους υπόλοιπους που μπήκαν στον κόσμο μας, πλέον δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής:wis:

E5VV38U.jpg

#2613 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 11 January 2009 - 11:51

Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε όλους τους υπόλοιπους που μπήκαν στον κόσμο μας, πλέον δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής:wis:

αχ τι καλός!!! καλός σας βρήκα!!!:wooi2::hahaha:
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

#2614 Maxnias

Maxnias

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 11 January 2009 - 12:23

Για σας με λενε Μάχνιας(hell yeah!):hahaha:
αφοσον ειμαι καινουριγιος στο forum εσθανθικα τιν υποχρεοσι να σιστιθω.(wtf?)
Η κειριες ασχολιες μου ειναι να βλεπω anime κ να προπονουμε(parkour/freerunning/akrovatiki imma one of the oldest peps that does it in greece!:8):!)εφοσον ειμαι 17 κ δεν αντεχω το διαβασμα ιπερασχολουμε...(...)... μενω στι σαλονικα-νεαπολι κ αποσον εχετε παρατιρησι το κυριοw μιονεκτιμα μου ειναι οτι πασχω απο ελλιπση ορθογραφιας(i think i wrote it right!:kakaka:)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=kkNMuKOXWiU&feature=channel_page[/media]

video of my freerunning team :hehehe:

#2615 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 January 2009 - 15:44

Η κειριες ασχολιες μου ειναι να βλεπω anime κ να προπονουμε(parkour/freerunning/akrovatiki imma one of the oldest peps that does it in greece!:8):!)εφοσον ειμαι 17 κ δεν αντεχω το διαβασμα ιπερασχολουμε...(...)... μενω στι σαλονικα-νεαπολι κ αποσον εχετε παρατιρησι το κυριοw μιονεκτιμα μου ειναι οτι πασχω απο ελλιπση ορθογραφιας(i think i wrote it right!:kakaka:)

έτσι να ανεβαίνει η Νεάπολη δυναμικά για να γινόμαστε πολλοί
σου συγχωρώ το λάθος της ορθογραφίας επειδή είσαι γειτονικά.
διάβασε τους κανόνες

#2616 themistakas

themistakas

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 13 January 2009 - 15:55

Καλησπερα σε όλους ( η καλημέρα ανάλογα τι ώρα διαβάσατε το μήνυμα). Έριξα μια ματιά στο forum τις προάλλες κ είδα οτι είναι αρκετά ενδιαφέρον, οπότε είπα να γίνω μέλος του. :tensai:
Λοιπόν, ειμαι 17 ετών κ τα χόμπυ μου είναι ότι λάχει ανάλογα την όρεξη μου:emptyonexg1: όσον αφορά τα anime πέφτει κανά κάψιμο (μεχρι κ 10 ωρες τιν ημέρα ) ανάλογα τη διάθεση πάντα και αν έχω κάποιο καλό να δω. Αρχικά έβλεπα one piece, bleach , naruto.:emptyonexg1: τώρα μόνο το 2ο απο αυτά (κ αυτό επειδή υπάρχει ο zaraki) και γενικά πιό "άγνωστα" anime, και με μεγαλύτερη ποικιλία στο είδος.:wis:

#2617 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 January 2009 - 16:14

Welcome new memberz.have a nice stay...
@maxnias i can tell that your team is new and you need more condition!Well do your best.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2618 dimitris_hamhugias

dimitris_hamhugias

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 13 January 2009 - 17:30

Εμένα με λένε Δημητρη 19 ετών και το αγαπημένο μου ειναι τα videogames

#2619 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 January 2009 - 17:51

Καλως ηρθατε ολα τα νεα μελη :wooi2:
Posted Image

#2620 Chaos-Silver

Chaos-Silver

On the Last Train

• Members
  • 18 posts

Posted 13 January 2009 - 20:20

Καλημέρα/Καλησπέρα σε όλους στο anime.gr, είμαι νέο μέλος και πιστεύω ότι θα τα περάσουμε όλοι πολύ καλά, έχω ξαναεπισκεφτεί τη σελίδα στο παρελθόν αλλά δεν ευκαιρούσα... μάλλον για να μην καλύπτω τον εαυτό μου, δεν είχα όρεξη.
Η αρχή θα είναι λιγο δύσκολη για μένα, εφ'όσον έγινα μέλος αρκετό καιρό ύστερα από την ίδρυση του forum και θα χάνομαι στην πληθώρα τον topics εδω πέρα :emptyonexg1:(Προς staff, μην με πρήξετε για το search fuction, το γνωρίζω ήδη.)
Είμαι αρκετά έμπειρος περί ανιμέ αλλά δε θα αποκαλούσα τον εαυτό μου και anime fan/otaku, είναι τόσοι άλλοι εκεί έξω που έχουν δει τριπλάσια ανιμε απο εμένα :canthelp:.
Αυτή την εβδομάδα γράφω άλλα 3 διαγωνίσματα (Άλγεβρα, Αρχαία Ελληνικά, Ψυχολογία.):sleepy:, αλλά θα μπορέσω να είμαι όσο ενεργός όσο το δυνατότερο.
:erk:: Watashi wa shinnen!SHINENZUUUUU!
:bike:: FALCON PUUUUUUNCH! :fromabove:

#2621 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 January 2009 - 20:39

καλησπερα φιλε Chaos-silver!Καλως ηρθες και καλη διαμονη.Ελπιζω να περασεις καλα μαζι μας.Κοιτα μην τρελενεσε...Το σχολειο σου πανω απολα...
Η αληθεια ειναι οτι τα threads που μπορει να σε ενδιαφερουν ειναι λιγο πηγμενα γιαυτο θα σε παρακαλεσω να παρεις μια σφαρικη ιδεα για το τι εχει υποθει εκει μεσα πριν αρχησεις το ποσταρισμα!Have Fun!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2622 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 January 2009 - 09:05

Είμαι αρκετά έμπειρος περί ανιμέ αλλά δε θα αποκαλούσα τον εαυτό μου και anime fan/otaku, είναι τόσοι άλλοι εκεί έξω που έχουν δει τριπλάσια ανιμε απο εμένα :canthelp:.

Φίλε αργυροχαοτικέ, μην κολλάς, ο anime fan δεν μετριέται με τη ζυγαριά...:gotit:

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας. Stay well, and postu-postu.
:drink:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2623 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 14 January 2009 - 12:02

Πραγματικά αν δεν το έγραφες, είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πρόσεχε κανένας. :hahaha:
Μπορείς πολύ εύκολα να εγκαταστήσεις ένα ελληνικό λεξικό, οπότε διορθώνεις αυτόματα αυτό το πρόβλημα.:wis:
http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/2028-%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FC-%EF%F1%E8%EF%E3%F1%E1%F6%E9%EA%FC-%EB%E5%EE%E9%EA%FC-%E3%E9%E1-%F4%EF%ED-firefox.html
Have a nice stay every one

#2624 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 15 January 2009 - 01:14

Γειααααααα....:hi: με λενε Κωνσταντινα! ειχα γραφτει καιρο αλλα δεν ειχα τον χρονο... μπλα μπλα μπλα.... ειμαι fan των anime, στην αρχη μονο ζωγραφιζα αλλα πλεον λιωνω στον να βλεπω...:awww: προς το παρον βλεπω naruto, death note και elfen lied αλλα θα βελτιωθω!
αα.. ειχα παει και σε ενα παρτυ στο cofix αλλα εννιωθα πολυ ακυρη γιατι δεν ηξερα κανεναν...:sigh2: (εδω δεν ηξερα καν οτι κανουν παρτυ, και οτι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που ειναι anime-fan)- eimai ασχετη.. συνχωρεστε με..
:respect:

#2625 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 15 January 2009 - 03:37

Γειααααααα....:hi: με λενε Κωνσταντινα! ειχα γραφτει καιρο αλλα δεν ειχα τον χρονο... μπλα μπλα μπλα.... ειμαι fan των anime, στην αρχη μονο ζωγραφιζα αλλα πλεον λιωνω στον να βλεπω...:awww: προς το παρον βλεπω naruto, death note και elfen lied αλλα θα βελτιωθω!
αα.. ειχα παει και σε ενα παρτυ στο cofix αλλα εννιωθα πολυ ακυρη γιατι δεν ηξερα κανεναν...:sigh2: (εδω δεν ηξερα καν οτι κανουν παρτυ, και οτι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που ειναι anime-fan)- eimai ασχετη.. συνχωρεστε με..
:respect:

συγχωρεμενη .
και καλως ηρθες !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]