Welcome back Sophia!!
Posted 11 January 2009 - 01:40
Posted 11 January 2009 - 07:47
Γεια σας. Είμαι η Σοφία και έλειπα καιρό απ'το forum. Άκουσα ότι θα με υποδεχτεί ο ίδιος ο Superman, γι'αυτό γύρισα άρον-άρον.
Posted 11 January 2009 - 11:51
Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε όλους τους υπόλοιπους που μπήκαν στον κόσμο μας, πλέον δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής
Posted 11 January 2009 - 12:23
Posted 11 January 2009 - 15:44
Για σας με λενε Μάχνιας(hell yeah!)
αφοσον ειμαι καινουριγιος στο forum εσθανθικα τιν υποχρεοσι να σιστιθω.(wtf?)
Η κειριες ασχολιες μου ειναι να βλεπω anime κ να προπονουμε(parkour/freerunning/akrovatiki imma one of the oldest peps that does it in greece!!)εφοσον ειμαι 17 κ δεν αντεχω το διαβασμα ιπερασχολουμε...(...)... μενω στι σαλονικα-νεαπολι κ αποσον εχετε παρατιρησι το κυριοw μιονεκτιμα μου ειναι οτι πασχω απο ελλιπση ορθογραφιας(i think i wrote it right!
)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kkNMuKOXWiU&feature=channel_page[/media]
video of my freerunning team
Posted 13 January 2009 - 15:55
Posted 13 January 2009 - 16:14
Posted 13 January 2009 - 17:30
Posted 13 January 2009 - 17:51
Posted 13 January 2009 - 20:20
Posted 13 January 2009 - 20:39
Posted 14 January 2009 - 09:05
Είμαι αρκετά έμπειρος περί ανιμέ αλλά δε θα αποκαλούσα τον εαυτό μου και anime fan/otaku, είναι τόσοι άλλοι εκεί έξω που έχουν δει τριπλάσια ανιμε απο εμένα
.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 14 January 2009 - 12:02
Πραγματικά αν δεν το έγραφες, είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πρόσεχε κανένας.Για σας με λενε Μάχνιας(hell yeah!)
αφοσον ειμαι καινουριγιος στο forum εσθανθικα τιν υποχρεοσι να σιστιθω.(wtf?)
Η κειριες ασχολιες μου ειναι να βλεπω anime κ να προπονουμε(parkour/freerunning/akrovatiki imma one of the oldest peps that does it in greece!!)εφοσον ειμαι 17 κ δεν αντεχω το διαβασμα ιπερασχολουμε...(...)... μενω στι σαλονικα-νεαπολι κ αποσον εχετε παρατιρησι το κυριοw μιονεκτιμα μου ειναι οτι πασχω απο ελλιπση ορθογραφιας(i think i wrote it right!
)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kkNMuKOXWiU&feature=channel_page[/media]
video of my freerunning team
Posted 15 January 2009 - 01:14
Posted 15 January 2009 - 03:37
Γειααααααα....
με λενε Κωνσταντινα! ειχα γραφτει καιρο αλλα δεν ειχα τον χρονο... μπλα μπλα μπλα.... ειμαι fan των anime, στην αρχη μονο ζωγραφιζα αλλα πλεον λιωνω στον να βλεπω...
προς το παρον βλεπω naruto, death note και elfen lied αλλα θα βελτιωθω!
αα.. ειχα παει και σε ενα παρτυ στο cofix αλλα εννιωθα πολυ ακυρη γιατι δεν ηξερα κανεναν...(εδω δεν ηξερα καν οτι κανουν παρτυ, και οτι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που ειναι anime-fan)- eimai ασχετη.. συνχωρεστε με..