Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Aλ Τσαντιρι Νιουζζζζζ
Posted 06 November 2007 - 01:22
Καλά νταξ... το θέμα δεν είναι αν τον χρειαζόμαστε ή όχι για να μάθουμε την κατάσταση μας. Αυτός λέει κάποιες αλήθειες με χιούμορ. Άλλοι μπορεί να περιμένουν τον Λάκη να τους τα πει και άλλοι τα ξέρουν, αυτό είναι το θέμα?
Dain φίλε κάνεις λάθος γιατί προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει αρκετά την εκπομπή του. Ίσως σου δίνει την εντύπωση αυτή επειδή "όλοι" μιλάνε για τον Λαζόπουλο που λέει συνέχεια για την Ντενίση. Μπορεί να την αναφέρει συχνά-πυκνά αλλά αυτό δε σημαίνει πως τρώει εκεί την ώρα της εκπομπής. Μια χαρά σατιρίζει όλους εκείνους που είναι υπαίτιοι για την κατάσταση της Ελλάδας(πολιτικοί-ΜΜΕ κατά κύριο λόγο)

Posted 06 November 2007 - 01:34

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 06 November 2007 - 09:29
Έχω παρακολουθήσει κάμποσες φορές το Αλ Τσαντίρι Νιουζζ, κυρίως γιατί το βλέπουν οι δικοί μου. Δεν είναι ανιμε ή κάποια σειρά για να έχω χάσει επεισόδια.

Just my opinion.
Posted 07 November 2007 - 23:10

Posted 21 November 2007 - 14:34
Αν και σε αρκετά απο αυτά που λέει συφωνώ,διαφωνώ να κάνεις πολιτική προπαγάνδα σε εκπομπή.
Posted 22 November 2007 - 01:48
Posted 22 November 2007 - 10:59
?Μ'αρεσει ετσι που τα χωνει, αν και το παρατραβαει ωρες ωρες, αλλα μου τη σπαει που τραγουδαει. Την ειδαμε ολοι Πανουσης κι ετσι δηλαδη;
Ο Λαζόπουλος κάνει καθαρά επιθεώρησh
Ο πανούσης πάλι απλά είναι ένας μουσικός που χρησιμοποιεί τh σάτιρα.
Φυσικά γνωρίζεις ότι δεν είναι ο πρώτος που το έκανε αυτό?
κλείνοντας νομίζω η καλύτερη στο είδος της σάτιρας ήταν η αξέχαστη Μαλβίνα Καλάρh
i am sorry that the most of you missed her.
Posted 22 November 2007 - 12:30

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 22 November 2007 - 18:10
Posted 22 November 2007 - 21:42
θυμαμαι τον δαμαλο και σπαω το κεφαλι κου να θυμηθω πως ελεγε τον σημιτη.
μου αρεσει και ο λαζοπουλος,βγαζει γελιο και σε πολλα που λεει εχει δικιο.
σε αλλα παλι οχι.αλλα λεει την γνωμη του και πιστευω αυτο ο καθενας πρεπει να το σεβαστει.το ενοχλητικο βεβαια κατα την αποψη μου ειναι οτι αυτα που λεει ειναι πολυ επιφανειακα.
ο λαζοπουλος και αλλοι της tv γνωριζουν πραγματα για τους πολιτικους και για κοσμικους που αν τα ελεγαν ισως να εβγαινε ο κοσμος απο την σημερινη λογικη και να ειχαμε οντως μια καλυτερη Ελλαδα.
Posted 22 November 2007 - 21:45

Posted 23 November 2007 - 13:22

Posted 23 November 2007 - 15:57
τον εαυτο του τον αφηνει απεξω ομως.Δεν αμφισβητω την σατυρα η το χιουμορ του Λαζοπουλου, πολλες φορες τον παω τρελλα. Ομως καποιες στιγμες πεταει κατι χοντραδες... νταξ το παρακανει λιγο. γενικοτερα αξιζει η εκμπομπη του, δεν εχει αφησει λαμογιο για λαμογιο να ξεφυγει
ειναι κλασικη περιπτεωση.
σαν τον αλλο "μουργο" της τιβις,τον Μακη Τριανταφυλοπουλο.
Αυτα που κατυγορουν τα ιδια σκατα και χειροτερα ειναι.
Posted 23 November 2007 - 16:14
ο λαζοπουλος και αλλοι της tv γνωριζουν πραγματα για τους πολιτικους και για κοσμικους που αν τα ελεγαν ισως να εβγαινε ο κοσμος απο την σημερινη λογικη και να ειχαμε οντως μια καλυτερη Ελλαδα.
Mόνο όταν τα πει αυτά ο Λαζόπουλος να μην ξεχάσει και της Παπαρήγας.....
Posted 26 November 2007 - 22:32
http://daitenshi-manga.blogspot.com/