Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Aλ Τσαντιρι Νιουζζζζζ

• Please log in to reply
135 replies to this topic

Poll: Τι αποψη εχετε για την εκπομπη? (103 member(s) have cast votes)

Τι αποψη εχετε για την εκπομπη?

1. Τα σπαει χαλαρα και εχει πολυ γελιο!!! (68 votes [65.38%])

Percentage of vote: 65.38%

2. Και αυτος τα ιδια κανει και καθολου δεν τον παω! (27 votes [25.96%])

Percentage of vote: 25.96%

3. Τι ειναι αυτο ρε σεις ποτε παιζει?/ Δεν ασχολουμαι! (9 votes [8.65%])

Percentage of vote: 8.65%

Vote Guests cannot vote

#76 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 26 November 2007 - 23:14

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω... εγώ απλός τον βλέπω (όταν προλαβαίνω, εχω και διάβασμα...:emptyonexg1:) μόνο επειδή μου αρέσουν γενικώς αστείες εκπομπές + οτι είναι απο τις λίγες τέτοιου τύπου σήμερα.

Πάντως , μπορώ να πω οτι ο σεφερλής και οι Α.Μ.Α.Ν. ,αν και πολλες φορές κατέληγαν σε ανοησίες, με έκαναν να γελάω περισσότερο....:Blissfull:
Posted Image

GEAR SECOND
....

#77 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 28 November 2007 - 12:05

Πλάκα έχει δε λέω η εκπομπή του, αλλά... αλλά γιατί διάολε σατιρίζει μόνο τα ευκολάκια-προφανή και αγγίζει μόνο την επιφάνεια? Ή μήπως τελικά είναι ιδέα μου?

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#78 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 29 November 2007 - 15:37

Δεν διάβασα τα προηγούμενα ποστ... είναι πολλά και βαριέμαι.
Δεν ξέρω πόσες σεζόν παίζει (είτε με live κοινό είτε όχι) το Αλ Τσαντίρι, δεν με ενδιαφέρει καν για το πόση τηλεθέαση φέρνει (άλλωστε είναι γελοίο να κρίνεις από αυτό το κατά πόσο μια εκπομπή είναι ποιοτική ή όχι). Φέτος είδα για πρώτη φορά την εκπομπή και έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα 3 επεισόδια. Μάλλον εκεί θα σταματήσω. Γιατί φέρνει κάποιο λίγο γέλιο, αλλά:
- Το να φέρνεις απλά και μόνο ένα πρόσωπο που θεωρείται "κουλτουριάρικο" (έστω και αν αυτό ονομάζεται Χάρις Αλεξίου) δεν σημαίνει πως η εκπομπή μπορεί να θεωρείται ανώτερη από άλλες.
- Το να δω έναν χιμπατζή/πίθηκο/ουρακοτάγκο (και όλο το υπόλοιπο οικογενειακό δέντρο του συγκεκριμένου είδους ζώων) να αυτοικανοποιείται (όσο πιο κόσμια...) και να γελάσω με αυτό, θα υποβιβάσει το iq μου κατά πολλές μονάδες...
- Το να θάβεις κόσμο, σε κάνει ίδιο με αυτούς. Είναι όλοι χωμένοι στα σκατά και την λέει ο ένας στον άλλο για το ποιος την αμόλυσε.

Τελικά για άλλη μια φορά η λύση είναι μία. Εκείνο το κόκκινο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ... ή το τσεκούρι του μπαμπά στην αποθήκη!

#79 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 29 November 2007 - 23:55

stainless τα μηδενιζεις ολα με αυτα που λες.

#80 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 November 2007 - 00:25

Μ'αρεσει ετσι που τα χωνει, αν και το παρατραβαει ωρες ωρες, αλλα μου τη σπαει που τραγουδαει. Την ειδαμε ολοι Πανουσης κι ετσι δηλαδη;

Same here. :uhh: Για την ακρίβεια, μου την σπάει όταν αρχίζει τα σοβαρά τραγούδια κι όταν φέρνει τον καθέναν που γουστάρει για να τραγουδήσει ή να παίξει μουσική στην εκπομπή του. Αν ήθελα να παρακολουθήσω μουσική εκπομπή θα έβλεπα το Je t' aime. :hahaha:

#81 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 November 2007 - 01:08

Vetus θες να πεις οτι το Je t' aime ειναι ανωτερο απο το Αλ Τσαντιρι Νιουζ στο τομεα τις μουσικης?

#82 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 30 November 2007 - 02:16

Ρε έκανε την Buat Αλ Γκάιντα που απότυχε και τώρα σου λέει με το ζόρι θα τη κάνω ξανά.
Ε και την έβαλε στο Αλ Τσαντίρι Νιούς.

#83 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 30 November 2007 - 08:55

stainless τα μηδενιζεις ολα με αυτα που λες.

Δεν νομίζω. Κατάθεση απόψεων έκανα. Αν και η συγκεκριμένη εκπομπή τον σηκώνει τον "μηδενισμό". Αλλά μην σε νοιάζει... δεν είναι η μόνη.

#84 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 November 2007 - 19:33

stainless ναι σωστα καταθεση αποψεων εκανες,αλλα αν αυτη η εκπομπη σηκωνει μηδενισμο,γιατι τις αλλες τι πρεπει να πουμε?
Bulle κανεις λαθος παντα τραγουδουσε ο Λαζοπουλος στο Αλ.

#85 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 30 November 2007 - 21:36

τωρα τελευταία όμως το παράκανε! αλλο να τραγουδάει και αλλο να φερνείς την Γαλάνη ΦΦΣ πια!

Εμένα δεν με χαλαει καθόλου και γενικά μου την δίνει που έχετε δόσει ορισμό στην ποιτική σάτιρα και στο τι είναι αστείο "ποιοτικά"! εσενα και εμενα μπορεί να μην μας αρέσει σαν αστείο ο πιθικάς που τον πέζει αλλα σε κάποιον αρέσει! αυτος δηλαδη ειναι ηλίθιος???

γενικά το τι είναι ποιότητα και το τι οχι προσοπικα πιστεύω οτι σαν ένοια δεν υπαρχει!
Υπαρχεί το αυτό ΜΟΥ αρέσει και αυτο δεν ΜΟΥ αρεσει!
"Comedy is in the eye of the Beholder"

Προσοπικά μου αρέσει ο Λαζο αλλα οχι και να καθομαί πος και πος να δω! αμα τυχει και δεν εχω να κάνω κατι αλλο το βλέπω το τσαντιρι του!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#86 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 01 December 2007 - 11:15

neo^ = ότι πρέπει να μηδενιστούν και αυτές. Άλλωστε για την κατάντια της σημερινής ελληνικής τηλεόρασης δεν μπορεί να φταίει μόνο ο Λαζόπουλος.

ΤΗe_Champloo_mastahh! = H αλήθεια είναι ότι όντως ζούμε στην εποχή της υποκειμενικότητας. Έχουμε πάψει πλέον να δίνουμε ορισμούς στο τι είναι (υπό)κουλτούρα, ποιότητα, σαχλαμάρα... ο καθένας είναι άλλωστε ελεύθερος να βλέπει ότι θέλει και όχι μόνο ηλίθιος να μην νοιώθει, αλλά αντίθετα, υπερήφανος γι' αυτό. Μαγκιά του.
Όμως αυτό δεν μου αναιρεί το δικαίωμα να κρίνω, πάντα με προσωπικά μέτρα και σταθμά, πως αστεία σαν και αυτά (επειδή για μένα είναι ηλίθια και με παντελή έλλειψη ποιότητας) το μόνο που δεν κάνουν είναι να με ψυχαγωγούν.

#87 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 posts

Posted 01 December 2007 - 11:51

Ένα παιδί την άλλη φορά, όχι πάνω απο 9 χρονών, μιλούσε για φυτείες και για μπάφους επειδή είχε δει το "Αλ Τσαντίρι" την προηγούμενη. Μπράβο Λάκη και εις ανώτερα.

#88 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 01 December 2007 - 18:22

Τα ασχετα διαγραφηκαν...Συνεχίζουμε οχι off topic αυτη την φορα.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#89 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 01 December 2007 - 21:59

@Arikkado πιστευεις οτι τα μονα ερε8ισματα του 9χρονου για το μπαφο και τις φυτειες ειναι μονο απο το Λαζοπουλο?Οταν πηγαινει σχολειο και βλεπει τι διακινιση μπροστα στα ματια του και λογω τις ηλικιας ειναι περιεργος και ισως δοκιμισει,φταει ο Λαζοπουλος για αυτο?Ελεος.

@stainless Πιστευεις δηλαδη οτι ο Λαζοπουλος εχει βοη8ησει στην καταντια της ελληνικης τηλεορασης και οι σαπουνοπορες του STAR(δεν εχω κατι με το καναλι),οι ελληνικες σειρες που ειναι για κλοτσιες και πολλα αλλα που δειχνει η τηλεοραση,αυτα δεν εχουν βοη8ησει?Θα μου πεις οτι φταιμε και εμεις(γενικα μιλαω) που τα βλεπουμε,ναι συμφωνω φταιμε και εμεις.Ο Λαζοπουλος ειναι ο μονος που τα λεει με το ν και το σ.Τελος δεν ειναι τυχαιο που μεγαλοι ηθοποιοι(οπως Βουτσας,Μουστακας,Καρακατσανης)του εχουν υποκληθει για αυτο που κανει.Για εμενα αυτο σημαινει αναγνωριση.

#90 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 01 December 2007 - 22:39

Βασικά,ότι και να λέει κανείς για τη τηλεόραση,το καλύτερο είναι να την έχει κλειστή...
Posted Image