Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#46 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 November 2007 - 20:59

Εγώ τι σκατά είμαι? ( 23/08 )

Λέων ή Παρθένος?

Παρθενος...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#47 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 04 November 2007 - 21:15

σαν υδροχοος με τα ολα μου εχω μονο να δηλωσω.....τι λες τωρα?
λεω να συμφωνησω αν και αυτο με τους κοπρολαγνους....κοιτα τι ανακαλυπτει κανεις! αλλα ναι μια παρανοια την εχουμε!

μπορω να πω οτι συμφωνω για τους χαρακτηρισμους των παρθένων γκρρρρρρ.....:congrats: και παλι γκρρρρρ....δεν θα μου σπασετε τα νευρα παλιοπαρθενοι! lol
,,,,και των διδυμων? τι δυο προσωπα λεμε τωρα? εκατονδυο!!!!

#48 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 04 November 2007 - 21:24

Κριός 21/3 - 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-
Κατα βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον. Πάνω απο όλα ο εαυτούλης σας. . Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Οταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά ειστε βλαμένοι απο γεννησιμιου σας.

:mador2:EEE,Εδώ με βρίζουν ρε..τί είναι αυτά..?:hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

Και χρησιμοποιώ Linux..αν και αυτή τη στιγμή δεν έχω σπίτι..:congrats:

Μπορώ να πώ ότι δεν φοβήθικα ποτέ,τπτ και κανέναν,δε χρειάστικε..(και ΔΕΝ χρειάζεται να γίνει αυτό σε κανέναν..):oo:

HAH..!!Άκου εκεί κότα

Οι Κριοί τα σπάνε..:wis::congrats::congrats::congrats:
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#49 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 04 November 2007 - 23:35

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ
Οι τίτλοι όλα τα λεφτά είναι. Στάζω φαρμάκι εγώ. λολ. Παρθένος ftw:D:D:D:D
Posted Image

#50 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 November 2007 - 12:54

δεινοσαυρος!

Δεινόσαυρος -από Τρίτη και 13 έως Παρασκευή και 13- "Νομίζω ότι βρέχει!"-

'Εχετε μια ηλίθια μανία για τα πατατάκια και, πολύ περισσότερο, το να μαζεύετε χαρτάκια-αυτοκόλητα-τάπες που βρίσκονται μέσα στα σακούλια. Ο τρόπος που ειρωνεύεστε τους άλλους, σας κάνει να φαίνετσε ηλίθιος, και όταν ειρωνεύεστε, συνήθως το στόμα και τα δάχτυλά σας είναι γεμάτα ψίχουλα από πατατάκια. 'Ολοι σας "κλάνουν", αλλά εσείς νομίζετε ότι απλώς το γύρισε σε από Μπάτη σε Σορόκο, και δεν αντιλαμβάνεστε μυρωδιές, επειδή στη μύτη σας υπάρχει εντονη και πάντα η μυρωδιά της ρίγανης από τα πατατάκια. Ακόμα και οι κοτσάνες που αμολάτε έχουν άρωμα ρίγανης, αλλά τα κολοκύθια με τη ρίγανη δεν είναι τ' αγαπημένο σας φαγητό. Λετε "κολοκύθια με τη ρίγανη", ενώ θα ήταν καλύτερα να τα τρώγατε απλώς. Η φράση "το Λωλό τον φτύνανε και νόμιζε ότι βρέχει", έχει ειπωθεί για σας.
Δεν σας καλούν πουθενά, αλλά χεστήκατε. Εκτός αν υπάρχουν πατατάκια στο μουφέ-κι εφόσον υπάρχει μπουφές. Ό,τι εξυπνάδα πετάτε, την έχετε διαβάσει από πριν σε κάρτα που βρήκατε στα πατατάκια και κανείς δεν ασχολείται μαζί σας, γιατί εχει κατι καλύτερο να κάνει, από το να ψάχνει να βρει χαρτοπετσέτα να σχουπίσει τα εκσφενδονισμένα ή μη ψίχουλα από πατατάκια που σκορπίζετε ενθεν κα κείθεν.
Τους έχετε κανει όλους να σιχαίνονται τα πατατάκια.
Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε.

#51 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 05 November 2007 - 13:04

'Εχετε μια ηλίθια μανία για τα πατατάκια και, πολύ περισσότερο, το να μαζεύετε χαρτάκια-αυτοκόλητα-τάπες που βρίσκονται μέσα στα σακούλια. Ο τρόπος που ειρωνεύεστε τους άλλους, σας κάνει να φαίνετσε ηλίθιος, και όταν ειρωνεύεστε, συνήθως το στόμα και τα δάχτυλά σας είναι γεμάτα ψίχουλα από πατατάκια. 'Ολοι σας "κλάνουν", αλλά εσείς νομίζετε ότι απλώς το γύρισε σε από Μπάτη σε Σορόκο, και δεν αντιλαμβάνεστε μυρωδιές, επειδή στη μύτη σας υπάρχει εντονη και πάντα η μυρωδιά της ρίγανης από τα πατατάκια. Ακόμα και οι κοτσάνες που αμολάτε έχουν άρωμα ρίγανης, αλλά τα κολοκύθια με τη ρίγανη δεν είναι τ' αγαπημένο σας φαγητό. Λετε "κολοκύθια με τη ρίγανη", ενώ θα ήταν καλύτερα να τα τρώγατε απλώς. Η φράση "το Λωλό τον φτύνανε και νόμιζε ότι βρέχει", έχει ειπωθεί για σας.
Δεν σας καλούν πουθενά, αλλά χεστήκατε. Εκτός αν υπάρχουν πατατάκια στο μουφέ-κι εφόσον υπάρχει μπουφές. Ό,τι εξυπνάδα πετάτε, την έχετε διαβάσει από πριν σε κάρτα που βρήκατε στα πατατάκια και κανείς δεν ασχολείται μαζί σας, γιατί εχει κατι καλύτερο να κάνει, από το να ψάχνει να βρει χαρτοπετσέτα να σχουπίσει τα εκσφενδονισμένα ή μη ψίχουλα από πατατάκια που σκορπίζετε ενθεν κα κείθεν.

:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:

THAT MUST BE.THE MOST WONDERFUL AND NICE THING THAT EVER SAID SOMEONE FOR ME....

i m touched...honestly!

Posted Image

#52 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 05 November 2007 - 13:05

Μόνο για όσους διαθέτουν χιούμορ. Και κυρίως, για όσους δεν φοβουνται την αλήθεια..!

ιδού...

...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.

Χαρακτηριστικά ζωδίων

Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.

Ο ναι!!!:deadga6:Τρελα γελια εριξα ομος πολυ πλακα!:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#53 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 November 2007 - 22:10

Tomodachi rulez!!!!!!!!!!!!

#54 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 06 November 2007 - 21:17

LMFAO!111!! XD

#55 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 06 November 2007 - 21:43

Ζυγος με ωροσκοπο Σκορπιο.

Και ναι, πεφτει μεσα πανω κατω και στα 2 muahahahahahhaha:twisted::twisted::twisted:

Ελεος, φοβερο post παντως

#56 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 06 November 2007 - 21:52

αυτο το ωροσκοπος δεν εχω καταλαβει τι ειναι :emptyonexg1:
I put up my headphones and listen to the deftones

#57 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 09 November 2007 - 23:56

Ουτε εγω οποτε μιας και ειναι σχετικα σχετικο (δηλαδη kαμια σχεση αλλα τεσπα ) μηπως να εξηγουσε καποιος?

#58 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 November 2007 - 02:13

Ο ωροσκοπος εξαρταται απο την ημερομηνια και την ωρα που γεννηθηκατε και δινει αρκετα στοιχεια του ζωδιου στον χαρακτηρα σας, υποτιθεται..αν και λεγεται οτι απο τα 30 και μετα, υπερισχυει του ζωδιου. Εγω εχω γεννηθει 6 Ιανουαριου στις 3,15 το ξημερωμα, κι ειμαι Αιγοκερως, με ωροσκοπο Σκορπιο. Κοινως εχω στοιχεια και των δυο ζωδιων.Αν ειχα γεννηθει λιγες ωρες νωριτερα, θα ειχα ωροσκοπο Ζυγο, και αν ειχα γεννηθει λιγες ωρες αργοτερα θα ειχα ωροσκοπο Τοξοτη.Αν και βασικα οποιος τα πιστευει κατα γραμμα και ασχολειται, θα επρεπε να κατσει να ψαξει τους αστρολογικους χαρτες του, γιατι η θεση των πλανητων λεει πολλα για τον χαρακτηρα μας...
Posted Image

#59 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 November 2007 - 03:04

θα επρεπε να κατσει να ψαξει τους αστρολογικους χαρτες του, γιατι η θεση των πλανητων λεει πολλα για τον χαρακτηρα μας...

και αν καποιος ειναι αγεωγραφητος?

Posted Image

#60 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 November 2007 - 08:51

Χαχαχα...τοτε Πομ, δεν θα πειραζε, γιατι εμας μας ενδιαφερουν οι αστρολογικοι χαρτες..οχι οι γεωγραφικοι...
Posted Image