Εγώ τι σκατά είμαι? ( 23/08 )
Λέων ή Παρθένος?
Παρθενος...
Posted 04 November 2007 - 20:59
Εγώ τι σκατά είμαι? ( 23/08 )
Λέων ή Παρθένος?
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 04 November 2007 - 21:15
Posted 04 November 2007 - 21:24
:mador2:EEE,Εδώ με βρίζουν ρε..τί είναι αυτά..?Κριός 21/3 - 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-
Κατα βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον. Πάνω απο όλα ο εαυτούλης σας. . Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Οταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά ειστε βλαμένοι απο γεννησιμιου σας.
Posted 04 November 2007 - 23:35
Posted 05 November 2007 - 12:54
δεινοσαυρος!
Posted 05 November 2007 - 13:04
Δεινόσαυρος -από Τρίτη και 13 έως Παρασκευή και 13- "Νομίζω ότι βρέχει!"-
'Εχετε μια ηλίθια μανία για τα πατατάκια και, πολύ περισσότερο, το να μαζεύετε χαρτάκια-αυτοκόλητα-τάπες που βρίσκονται μέσα στα σακούλια. Ο τρόπος που ειρωνεύεστε τους άλλους, σας κάνει να φαίνετσε ηλίθιος, και όταν ειρωνεύεστε, συνήθως το στόμα και τα δάχτυλά σας είναι γεμάτα ψίχουλα από πατατάκια. 'Ολοι σας "κλάνουν", αλλά εσείς νομίζετε ότι απλώς το γύρισε σε από Μπάτη σε Σορόκο, και δεν αντιλαμβάνεστε μυρωδιές, επειδή στη μύτη σας υπάρχει εντονη και πάντα η μυρωδιά της ρίγανης από τα πατατάκια. Ακόμα και οι κοτσάνες που αμολάτε έχουν άρωμα ρίγανης, αλλά τα κολοκύθια με τη ρίγανη δεν είναι τ' αγαπημένο σας φαγητό. Λετε "κολοκύθια με τη ρίγανη", ενώ θα ήταν καλύτερα να τα τρώγατε απλώς. Η φράση "το Λωλό τον φτύνανε και νόμιζε ότι βρέχει", έχει ειπωθεί για σας.
Δεν σας καλούν πουθενά, αλλά χεστήκατε. Εκτός αν υπάρχουν πατατάκια στο μουφέ-κι εφόσον υπάρχει μπουφές. Ό,τι εξυπνάδα πετάτε, την έχετε διαβάσει από πριν σε κάρτα που βρήκατε στα πατατάκια και κανείς δεν ασχολείται μαζί σας, γιατί εχει κατι καλύτερο να κάνει, από το να ψάχνει να βρει χαρτοπετσέτα να σχουπίσει τα εκσφενδονισμένα ή μη ψίχουλα από πατατάκια που σκορπίζετε ενθεν κα κείθεν.
Τους έχετε κανει όλους να σιχαίνονται τα πατατάκια.
Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε.
Posted 05 November 2007 - 13:05
Μόνο για όσους διαθέτουν χιούμορ. Και κυρίως, για όσους δεν φοβουνται την αλήθεια..!
ιδού...
...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.
Χαρακτηριστικά ζωδίων
Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.
Posted 06 November 2007 - 21:17
Δεινόσαυρος -από Τρίτη και 13 έως Παρασκευή και 13- "Νομίζω ότι βρέχει!"-
'Εχετε μια ηλίθια μανία για τα πατατάκια και, πολύ περισσότερο, το να μαζεύετε χαρτάκια-αυτοκόλητα-τάπες που βρίσκονται μέσα στα σακούλια. Ο τρόπος που ειρωνεύεστε τους άλλους, σας κάνει να φαίνετσε ηλίθιος, και όταν ειρωνεύεστε, συνήθως το στόμα και τα δάχτυλά σας είναι γεμάτα ψίχουλα από πατατάκια. 'Ολοι σας "κλάνουν", αλλά εσείς νομίζετε ότι απλώς το γύρισε σε από Μπάτη σε Σορόκο, και δεν αντιλαμβάνεστε μυρωδιές, επειδή στη μύτη σας υπάρχει εντονη και πάντα η μυρωδιά της ρίγανης από τα πατατάκια. Ακόμα και οι κοτσάνες που αμολάτε έχουν άρωμα ρίγανης, αλλά τα κολοκύθια με τη ρίγανη δεν είναι τ' αγαπημένο σας φαγητό. Λετε "κολοκύθια με τη ρίγανη", ενώ θα ήταν καλύτερα να τα τρώγατε απλώς. Η φράση "το Λωλό τον φτύνανε και νόμιζε ότι βρέχει", έχει ειπωθεί για σας.
Δεν σας καλούν πουθενά, αλλά χεστήκατε. Εκτός αν υπάρχουν πατατάκια στο μουφέ-κι εφόσον υπάρχει μπουφές. Ό,τι εξυπνάδα πετάτε, την έχετε διαβάσει από πριν σε κάρτα που βρήκατε στα πατατάκια και κανείς δεν ασχολείται μαζί σας, γιατί εχει κατι καλύτερο να κάνει, από το να ψάχνει να βρει χαρτοπετσέτα να σχουπίσει τα εκσφενδονισμένα ή μη ψίχουλα από πατατάκια που σκορπίζετε ενθεν κα κείθεν.
Τους έχετε κανει όλους να σιχαίνονται τα πατατάκια.
Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε.
Posted 06 November 2007 - 21:43
Posted 06 November 2007 - 21:52
Posted 09 November 2007 - 23:56
Posted 10 November 2007 - 02:13
Posted 10 November 2007 - 03:04
και αν καποιος ειναι αγεωγραφητος?θα επρεπε να κατσει να ψαξει τους αστρολογικους χαρτες του, γιατι η θεση των πλανητων λεει πολλα για τον χαρακτηρα μας...
Posted 10 November 2007 - 08:51