Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.


  • Please log in to reply
191 replies to this topic

#181 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 05 December 2010 - 18:24

Ιχθείς 20/2 - 20/3 - ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ-
Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε΄ανίκανοι..Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες και ύπουλες. Γεννημενοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε απο το αίμα του άλλου.Ζείτε στην κοσμάρα σας και καταντατε πρεζόνια και αλκοολικοί γιατί φοβαστε τα δύσκολα.Δεν χαλάτε χατήρια πείθοντας όλους οτι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας εχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε ολα αργότερα. Γεννημενοι χέστηδες.

:zombie:

#182 DonFlamingo

DonFlamingo

    Starting...

  • Members
  • 14 posts

Posted 25 February 2012 - 18:27

Μόνο για όσους διαθέτουν χιούμορ. Και κυρίως, για όσους δεν φοβουνται την αλήθεια..!

ιδού...

...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.

Καρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.

Καλα αυτο για τα λεφτα ισχυει και πολυ μαλιστα!!Αλλα δικαιολογουμαι νομιζω λογω κρισης:kawaii:
Και για το κλαψουρισμα ισχυει,μονο ομως αμα θελω λεφτα απ τους γονεις μου:congrats:


Τουλαχιστον ελπιζω να μην καταληξω στην φυλακη οπως λεει:dazed:
Posted Image

#183 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 February 2012 - 18:41

Γρίνια... τσιγουνιά... Agree!!!!(I'm cancer)

Posted Image


#184 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 posts

Posted 25 February 2012 - 19:45

Δίδυμοι 21/5 - 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-
Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, μακακοπίτουρες. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέριδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Απιστοι και ξερόλες. οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιος είναι υποδιέστερός σας στην κακία.Οι περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές και λεσβίες.Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.


Τα 10 χειροτερα μεσαιωνικα βασανιστηρια
Posted Image

#185 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,907 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 26 February 2012 - 10:35

Παρθένος 24/8 - 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.

Δεν επεσες ουτε σε ενα μεσα!!!:nosey:

btw,δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο thread...

image.jpg


#186 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 February 2012 - 11:54

παντως μετραει και μερα, αλλα και η ωρα που γεννηθηκατε. εγω ειμαι μεν Διδυμος αλλα κοντα στον Υδροχοο. Δηλ. χαλαρα.

#187 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 26 February 2012 - 14:01

Τα 10 χειροτερα μεσαιωνικα βασανιστηρια


(Μόλις μ' έριξες σε κατάθλιψη... Χριστούλη μου!:kowai:)

Είμαι Αιγώκερος και είμαι καλά... Δε θα με τελειώσουν εμένα οι συκοφαντίες σας! Ούτε η λάσπη που πάτε να ρίξετε στο καλό μου το όνομα στην κονωνία! Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε! Καθίστε καλά μη σας ρίξω καμιά κατάρα... Πιάνουν! Εγγυημένες! Όποιος θέλει μπορεί να παραγγέλνει δωρεάν στο 090-666.666. Επαγγελματισμός, εχεμύθεια και πολύ καλές τιμές! Ανταγωνιζόμαστε επίδοξα το Hell Girl και η Enma Ai μπροστά μου είναι φλωράκι... Ή κάνουμε μπίζνες ή δεν κάνουμε!
Γατάκια! :mafia:

#188 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 26 February 2012 - 21:59

Για μένα που είμαι Σκορπιός δεν ισχύουν πολλά από αυτά αλλά ίσως αυτό ευθύνεται στο ότι είμαι μικρός ακόμα :P, οπότε καλύτερα να προσέχω μη καταντήσω έτσι :P
Posted Image

#189 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 26 February 2012 - 22:28

Κριός 21/3 - 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-
Κατα βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον. Πάνω απο όλα ο εαυτούλης σας. . Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Οταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά ειστε βλαμένοι απο γεννησιμιου σας.


OK σε όλα αλλά ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ!!! :kakaka:

#190 Vaizard

Vaizard

    Ghost of Perdition

  • Members
  • 298 posts

Posted 26 February 2012 - 22:44

Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

Ωπ μας κατάλαβαν run for it!!Εντάξει σε κάποια έπεσε μέσα.Γλείφτες όχι αλλα ναι τομάρια και εκδικητική full.Αναίσθητοι ακόμα πιο full.:canthelp:

Posted Image


#191 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 February 2012 - 22:50

okaaay....συμγωνα μ'αυτα που λετε...εγω που με Ιχ8υς παω για σουτ..αχαχα..ΛΟΛ
καλα σε πολλα διαφωνω απ'αυτα που λε...αλλα οκ :P
フカフカ

#192 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 27 February 2012 - 11:35


Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.
.


:hahaha::hahaha::hahaha:

Αυτά είναι!! (αν και δεν με βλέπω για stripper αλλά τέλως πάντων)

Εντάξει αποκαλύπτομαι και γώ....

Απλά respect Tomodachi !!!:respect: