Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.
Posted 18 November 2007 - 00:15
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκεμεταλλέυεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι, Γενικά ειστε για δέσιμο.
Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι για δέσιμο...
Ναι:
α. Σπάω τα ....BEEP... των άλλων
β. Έχω παράξενες ιδέες
γ. Είμαι μανιακή και ξεροκέφαλη
δ. Πολλοί υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία
ε. Έχω πολλούς φίλους αλλά λίγους "καλούς" φίλους
στ...Δε μπορώ / δε θέλω και δε με αφήνουν ποτέ μόνη
Oχι:
α. ...Δε μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά μου την έχουν πέσει γυναίκες... (το οποίο με φόβισε XD)
β. Δε μου αρέσει το frisbee...it makes me feel like a dog
γ. Δεν εκμευταλλεύομαι κανέναν...εκτός κι αν κάποιος το θέλει (LOL)
Nice topic ^^
Posted 18 November 2007 - 10:52
Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι δεν ισχυεί σωστά?Τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό

Σκορπιός: ο Σεξομανής καταστροφέας. Αν δεν υπήρχαν πολλά ράμματα για τη γούνα τους, θα σταματούσαμε την περιγραφή τους στην αρχική φράση, που από μόνη της τα λεει ΟΛΑ. Είναι δυνατός. Ο δυνατότερος απ όλους, αλλά και ο μονος που μπορεί να να τα κάνει σκατά και να καταστρέψει τον ίδιο του τον εαυτό από μόνος του. Αν επιβιώσει ή ξεπεράσει την αυτοκαταστροφική του μανία και τις θανάσιμες εξαρτήσεις του από ποτό-ναρκωτικά-πουτάνες και ζήσει μεχρι τα 40 του, από κει και περα είναι μια χαρά άνθρωπος. Ζει για την εκδικηση κι αμα του την προκαλεσεις στη ρίχνει στο κεφάλι σα μετεωρήτη στη Νεβάδα. Και θα περιμενει-το σκυλι-ακομα κι αν χρειαστεί να μεινει μ' ένα δόντι για να σε εκδικηθεί. Μη τους προκαλείς....θα σου το φάνε το στάρι! Χαρακτηριστικό τους είναι ο κυνισμός, η θέληση επιβολής και η ξεδιάντροπη οικειότητα με τους άλλους...
Το ποτό δεν μου αρέσει τόσο, ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει, όσο για τις πουτάνες καλές γυναίκες(τι τραβάνε και αυτές).
Έχω μόνο μια απορία τι εννοείς με την "ξεδιάντροπη οικειότητα με τους άλλους"?
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Posted 18 November 2007 - 18:52
Έχω μόνο μια απορία τι εννοείς με την "ξεδιάντροπη οικειότητα με τους άλλους"?
Ο Σκορπιός επιλέγει με μεγάλη προσοχή τους φίλους του και αποφεύγει οποιαδήποτε συναναστροφή με ασήμαντα άτομα. Αν κανείς είναι πρόθυμος ν ανεχθεί τα ελαττώματά τους, είναι σταθεροί και όχι κακοί φιλοι. Βεβαία πάντα περιμένουν καποιο αντάλλαγμα. Από τη στιγμή που θα τιμήσει καποιον με τη φιλία τουνιωθει πως εχει υποχρέωση να τον κριτικάρει και να τον ελεγχει ασταμάτητα...
Θυμώνουν εύκολα και ο θυμός τους αργεί να περάσει. Γι αυτό το λόγο είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ως εχθροί. Ατομα με ασθενική μνήμη θα δουν, μια μέρα, να εκδηλώνεται εντελώς αναπάντεχα η επίθεση ενός Σκορπιού που είχαν αδικήσει κάποτε. Ο άνθρωπος που κινδυνεύει περισσότερο από την εκδίκηση του, είναι ο φίλος που παλαιότερα τον είχε προδώσει. Μπορεί ο οικτος να είναι "αγνωστη" εννοια για το Σκορπιό, αλλά τουλάχιστον δεν τα βάζει ΠΟΤΕ με ανθρώπους που είναι πιο αδύναμοι από αυτόν (να του το αναγνωρίσουμε!)
Εχουν φιλική και ήρεμη συπεριφορά πάντα. Με όλους. Αλλά κυρίως με τους εχθρούς τους. Είναι πανούργιοι. Πανέξυπνοι και με το καλύτερο μνημονικό απ' όλα τα ζώδια. Μπορούν πραγματικά να δείξουν ευαισθησία, συναισθηματισμό και να καταλαβαίνουν τους άλλους (με διαφορετικό όμως τρόπο από τους Καρκίνους, που δε φτανουν σε καμιά περίπτωση την ευφυϊα των Σκορπιών), και αν πραγματικά δεν τους είσαι ασήμαντος για να σε αγνοήσουν, θα σου φερθούν με οικειότητα προσποιητή, γιατί από μέσα τους, πάντα "καραντάρουν" και ζυγίζουν τους ανθρώπους και μεσα από την οικεία συμπεριφορά, αποσπουν πληροφορίες που σε κάθε περιπτωση θα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον.
Θυμούνται τα πάντα! Σας αποσπουν πληροφοριες χωρίς να πάρετε χαμπάρι και ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ με απίστευτη λεπτομερια, όταν θα χρειαστεί να τις ανακαλέσουν.
Για λόγους που εκείνοι ξέρουν...
Edited by Tomodachi2, 29 October 2008 - 23:15.
Posted 19 November 2007 - 17:16
Ο Σκορπιός επιλέγει με μεγάλη προσοχή τους φίλους του και αποφεύγει οποιαδήποτε συναναστροφή με ασήμαντα άτομα. Αν κανείς είναι πρόθυμος ν ανεχθεί τα ελαττώματά τους, είναι σταθεροί και όχι κακοί φιλοι. Βεβαία πάντα περιμένουν καποιο αντάλλαγμα. Από τη στιγμή που θα τιμήσει καποιον με τη φιλία τουνιωθει πως εχει υποχρέωση να τον κριτικάρει και να τον ελεγχει ασταμάτητα...
Θυμώνουν εύκολα και ο θυμός τους αργεί να περάσει. Γι αυτό το λόγο είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ως εχθροί. Ατομα με ασθενική μνήμη θα δουν, μια μέρα, να εκδηλώνεται εντελώς αναπάντεχα η επίθεση ενός Σκορπιού που είχαν αδικήσει κάποτε. Ο άνθρωπος που κινδυνεύει περισσότερο από την εκδίκηση του, είναι ο φίλος που παλαιότερα τον είχε προδώσει. Μπορεί ο οικτος να είναι "αγνωστη" εννοια για το Σκορπιό, αλλά τουλάχιστον δεν τα βάζει ΠΟΤΕ με ανθρώπους που είναι πιο αδύναμοι από αυτόν (να του το αναγνωρίσουμε!)
Εχουν φιλική και ήρεμη συπεριφορά πάντα. Με όλους. Αλλά κυρίως με τους εχθρούς τους. Είναι πανούργιοι. Πανέξυπνοι και με το καλύτερο μνημονικό απ' όλα τα ζώδια. Μπορούν πραγματικά να δείξουν ευαισθησία, συναισθηματισμό και να καταλαβαίνουν τους άλλους (με διαφορετικό όμως τρόπο από τους Καρκίνους, που δε φτανουν σε καμιά περίπτωση την ευφυϊα και την των Σκορπιών), και αν πραγματικά δεν τους είσαι ασήμαντος για να σε αγνοήσουν, θα σου φερθούν με οικειότητα προσποιητή, γιατί από μέσα τους, πάντα "καραντάρουν" και ζυγίζουν τους ανθρώπους και μεσα από την οικεία συμπεριφορά, αποσπουν πληροφορίες που σε κάθε περιπτωση θα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον.
Θυμούνται τα πάντα! Σας αποσπουν πληροφοριες χωρίς να πάρετε χαμπάρι και ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ με απίστευτη λεπτομερια, όταν θα χρειαστεί να τις ανακαλέσουν.
Για λόγους που εκείνοι ξέρουν...
OK!!!That's me!!!!

Πάντως εντάξει δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λέει μέσα(και ΌΧΙ δεν είμαστε χειρότεροι

Posted 19 November 2007 - 19:17
Περνάμε στον Υδροχόο, έχεις πάρει αρκετή δόση lexotanil?
Απροσάρμοστος. Εχει την τάση ν' ασχολείται με θέματα και προβλήματα που αφορούν ο-όλη την ανθρωπότητα, αφιερώνοντας συνάμα τη ζωή του στην κοινωνια. Και δεν υπαρχει χειρότερο πραγμα απο αυτό!! Αρνείται, σα το σκατόπαιδο, να προσαρμωστεί στην πραγματικότητα, όσο κι αν η (σημερινή) πραγματικότητα πασχίζει να προσαρμωστεί μ' αυτόν. Εγωκεντικοί, αντιφατικοί και διεστραμμένοι. Κρύφτε τις ανηψιές σας στο κατόι! Αν η παράνοια τους ήταν παστοκύδωνο, θα χε ψωφήσει η οικουμένη από ζάχαρο. Μπορούν να είναι ανήθικοι, μόνο και μόνο επειδή μες το μυαλό τους, δε θεωρούν την ανηθικότητα ως κάτι πραγματικά ανήθικο-και βρασε όρυζα! Τελειώνοντας, θα προσθεσω ατάκα ενός διασήμου otaku φιλου μου: "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ΗΤΑΝ Υδροχόος...."
Ντάξ, είναι τρομακτικό πόσο με περιγράφουν κάποια απο τα αποπάνω

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 20 November 2007 - 09:36
Πάντως εντάξει δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λέει μέσα(και ΌΧΙ δεν είμαστε χειρότεροι
).
εεμμ...ΕΙΣΑΣΤΕ οι χειρότεροι!
(για παμ' να δούμε το γιατί..)
Οι Σκορπιοί έχουν τη χειρότερη φήμη ανάμεσα σε όλα τα ζώδια. Είναι αχόρταγοι κυνηγοί δύναμης και εξουσίας, επίμονοι και σταθεροί, άνθρωποι ικανοί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές και παράλληλα μανιακοί του σεξ. Είναι άξιοι να συντρίψουν οριστικά όποιον πέσει κάτω από την εξουσία τους.
Ο Σκορπιός διαθέτει 3 διαφορετικά σύμβολα και κυριαρχείται από 2 πλανήτες. Το πρώτο σύμβολο εκπροσωπεί "το κατώτερο είδος Σκορπιού", το δεύτερο εκπροσωπεί τον "ανώτερο τύπο Σκορπιού" που αναπτύσσει και καλλιεργεί τη διανόηση και το τρίτο εκπροσωπεί τον "ανώτατο τύπο Σκορπιού" (ο Γκάντι π.χ. είχε ωροσκόπο στον Ανώτατο Σκορπιό). Τα 3 σύμβολα αντιπροσωπεύουν τους τρόπους που χρησιμοποιούν για να κάνουν κτήμα τους δύναμη και εξουσία: 1) το συναίσθημα και το ένστικτο, 2) την ευφυϊα, 3) την αγάπη, τη σοφία και την αρετή της υπομονής.
Οι 2 πλανήτες είναι οι Άρης και Πλούτωνας. Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δύναμη, το ένστικτο και τον πόλεμο (πολεμο χωρίς σοφία). Ο Πλούτωνας είναι ένας πανίσχυρος πλανήτης με μαγνητική επίδραση μεγάλης έκτασης. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον βασιλιά του Κακού, τον Άρχοντα της ανατροπής, τον αυτοκράτορα του θανάτου.
Δεν μπορεί τίποτα να συγκριθεί, επομένως, με έναν Σκορπιό με κυρίαρχη Κακή Πλευρά ή με έναν Σκορπιό που ΘΕΛΕΙ να είναι κακός! Τίποτα.
Υποθέτοντας πως στην Κοινωνία υπάρχουν 2 τύποι κακών συμπεριφορών ( α) Οι "κακοί-αλλά Ηλίθιοι" που στο τέλος οι Καλοί άνθρωποι τους πατάνε το σβέρκο, και β) οι Εξυπνοι Κακοί, που γίνονται ακόμα χειρότεροι εαν μπορούν ΚΑΙ να καταλαβαίνουν από συναισθήματα, είναι φανερό σε ποια κατηγορία ανήκει ο Σκορπιός.
Παρ' όλα αυτά όμως, ότι είναι τόσο δυνατός που κανείς δε μπορεί και με τίποτα να τον βλάψει, ερχόμαστε στο κυρίαρχο του ελάττωμα που λέγεται Αυτοκαταστροφή. Οι Σκορπιοί στις νεαρές ηλικίες βασανίζονται από αυτό και καταστρέφουν τη ζωή τους. Φταίνε οι ίδιοι. Γιατί κανείς άλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τους βλάψει.
Οι σκορποιοι σε ωριμότερη ηλικία είναι πιο ισορροπημένοι ανάμεσα στην καλή-κακή πλευρά τους. Πιο αξιοι εμπιστοσύνης και πιο σοφοί....
Και με τούτα και με κείνα, ας τον παρατήσουμε το Σκορπιο-που αρκετά ασχοληθήκαμε με την πάρτη του κι ας πιάσουμε κανα άλλο ζώδιο. Είναι κανείς που να θέλει να μάθει περισσότερα για την κακή πλευρά του ζωδίου του???
Posted 20 November 2007 - 09:52
θάψε άφοβα... είμαι υπεράνω

Posted 20 November 2007 - 11:38
Λέων εδώ... θάψε άφοβα... είμαι υπεράνω
*κλίικ* (η μίζα) και *βουυυυρρρρρρ* (το Cat-E-pillar ξεκίνησε να κατεβαίνει τη δημοσά)....
Κάτσε, να ξεκινήσουμε με τα φυσικά γνωρίσματα (να γελάσουν ως και τα σταχτοδοχεία).
Το πρώτο βασικό χαρακτιριστικό του Λεοντα, είναι το πανέμορφο κεφάλι του με το πλατύ μέτωπο (κουτέλα). Το προσωπο του έχει το σχήμα του αυγού και ακτινοβολεί τη μεγαλοπρέπεια του Ηλιου (ο Ρα σε Φαμπερζέ). Τα μαλλιά του δεν είναι πυκνά, αλλά πλούσια και άστατα, όπως η χαίτη του λιονταριού. Τα μάτια του είναι μεγάλα και ακτινοβόλα. Η μύτη του είναι μεγάλη (*μπουχαα-..*τσααα..!* "Σκάασε! ΤΩΡΑ θυμήθηκες ατάκα από Χάρρυ Κλύνν?") και ανασηκωμένη. Αντιπροσωπεύει το βασικό μεσο εκδήλωσης του σνομπισμού του. Τα χείλη του είναι σαρκώδη, όμορφα, πάντα πανέτοιμα να χαμογελάσουν σαρκαστικά. Τα δόντια είναι δυνατά και όμορφα.
(Πάντως, είν' ομορφόσογο, αλλά δε τους φτύνω σήμερα-μη τους ματιάσω, γιατί κεφτέδες έφαγα προχθές)...
Είναι ο γνήσιος Αριστοκράτης των ζωδίων, ευγενικός, καλόκαρδος αλλά ματαιόδοξος και ακατάδεχτος. Η έλειψη πονηριάς τον οδηγεί πολλές φορές στη γνήσια αφέλεια. Αγνωεί τον κυνισμό και την καχυποψία. Δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που θελει να δημιουργήσει στους άλλους, που καμιά φορά λεει ψέμματα για τον εαυτό του. Οι ιστορίες του πρεπει να ναι (ντε και καλά) πάντα οι πιο αστείες, οι ερωτικές του περιπέτειες οι πιο συναρπαστικές (και ο μεγαλύτερος αδερφός του-που παει Γυμνάσιο, να ξέρει καλύτερο καράτε από το μπαμπά σου).
Ο Λεων πιστεύει στην ερωτική εκδίκηση. Η εκδίκηση του γίνεται ΠΑΝΤΑ σε δημόσιο χωρο και ποτέ στα κρυφά. Εχει ανάγκη να επιδείξει τη δύναμη και την ανωτερότητα του. Η δημόσια προσβολή του αγαπημένου προσώπου, είναι η κλασσική μέθοδος του Λέωντα.
Το χειρότερο είδος του Λέοντα, είναι ο όμορφος αλλά τεμπέλης και κουφιοκέφαλος (ανδρας ή γυναίκα), που χρησιμοποιεί τον έρωτα ως μέσο για να τον θαυμάζουν και να τον ΤΡΕΦΟΥΝ οι άλλοι. Όχι πως αγαπά πολύ το χρήμα (όπως ο Καρκίνος και ο Ταύρος πχ.) αλλά είναι βεβαιος πως οι θαυμαστές του οφείλουν να του προσφέρουν τα μέσα για να ζει πλουσιοπάροχα. Ο Λέων πιστευει πως είναι ο μόνος που ξέρει τι θα πει "αληθινός έρωτας".
Οργανώνει συχνά πάρτι όπου όλοι οι γείτονες πρέπει να έρθουν για να τον θαυμάσουν, αλλα αποφεύγει να πηγαίνει σε σπίτια άλλων όπου υπάρχει κίνδυνος να υποτιμηθεί. Όταν πάτε για βίζιτα (Αρμένικη ή απλή) σε σπίτι Λέοντα, μη ζητήσετε τίποτα και αποδεχθείτε όλα όσα σας προσφέρει. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγήσει την οποιαδήποτε απαίτηση και και να τη θεωρήσει ως έμμεση απειλή. Θα σας παρακολουθήσει προσεχτικά και αν περιφρονήσετε τους κανόνες του παιχνιδιού, δε θα σας ξανακαλέσει (ώστε να έχετε την ευκαιρία να ξαναφάτε προ-μαγειρεμένη κροκέτα σερβιρισμένη σε πανάκριβο πορσελάνινο πιάτο και "Τσίπη-cola" μέσα σε κολωνάτο κρύσταλλο Μπακαρά). Τίποτα δεν αηδιάζει περισσότερο έναν Λεοντα, από έναν ενοχλητικό και χωρίς ευγενικούς τρόπους επισκέπτη.
Αγωνίζεται σκληρά για να ξεπεράσει τη φήμη και τη δόξα των συγγενών του και πολύ συχνά εκείνοι αγνωούν τις προσπάθειες του. Η περιφάνεια του τον εμποδίζει να εξομολογηθεί τα βάσανα και τους καημούς του στους φίλους του και σε όσους από τους συγγενείς του τυγχάνει να τα παει καλά. Αντιμετωπίζει τις κακοτυχίες ολομόναχος και κλεισμένος στον εαυτό του.
Ο Λέων εχει ανεξάντλητη αυτοπεποίθηση, αλλά πολλές φορές δε μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τον υπερβολικό ενθουσιασμό του, γιατί ξεπερνά το μέτρο των πραγματικών δυνατοτήτων του. Εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους και γι αυτό το λόγο του αναθέτουν ηγετικά καθήκοντα. Σαν ηγέτης θα κρατήσει πάντα για τον εαυτό του "τη μερίδα του Λέοντος" από οποιαδήποτε από κοινού προσπάθεια. Οι συνάδελφοι του μπορούν να ποντάρουν στην πίστη και την αφοσίωση του, όπως και στην αγωνιστικότητά του, αλλά θα πρέπει να παραιτηθούν από κάθε ελπίδα ίσης μοιρασιάς του κοινού κέρδους....
Posted 20 November 2007 - 12:20
*κλίικ* (η μίζα) και *βουυυυρρρρρρ* (το Cat-E-pillar ξεκίνησε να κατεβαίνει τη δημοσά)....
Κάτσε, να ξεκινήσουμε με τα φυσικά γνωρίσματα (να γελάσουν ως και τα σταχτοδοχεία).
Το πρώτο βασικό χαρακτιριστικό του Λεοντα, είναι το πανέμορφο κεφάλι του με το πλατύ μέτωπο (κουτέλα).
έπαιξες και έχασες... το κούτελο μου από το ξύρισε-ξύρισε το κεφάλι τείνει να εξαφανιστεί.Δεν προσφέτεται για παστέλια ή για παραγγελιές...
Το προσωπο του έχει το σχήμα του αυγού και ακτινοβολεί τη μεγαλοπρέπεια του Ηλιου (ο Ρα σε Φαμπερζέ). Τα μαλλιά του δεν είναι πυκνά, αλλά πλούσια και άστατα, όπως η χαίτη του λιονταριού. Τα μάτια του είναι μεγάλα και ακτινοβόλα. Η μύτη του είναι μεγάλη (*μπουχαα-..*τσααα..!* "Σκάασε! ΤΩΡΑ θυμήθηκες ατάκα από Χάρρυ Κλύνν?") και ανασηκωμένη. Αντιπροσωπεύει το βασικό μεσο εκδήλωσης του σνομπισμού του. Τα χείλη του είναι σαρκώδη, όμορφα, πάντα πανέτοιμα να χαμογελάσουν σαρκαστικά. Τα δόντια είναι δυνατά και όμορφα.
Μαλλιά όντως μπόλικα, άστατα σίγουρα αφού η λέξη χτένα είναι άγνωστη και πυκνά σαφώς...Λίγα με τη μυτούλα μου... μια χαρά είναι και στο σωστό ύψος... Δε χαμογελάω όμως ΜΟΝΟ σαρκαστικά. Και τα δόντια πρέπει να είναι δυνατά να ξεσκίζουν τις σάρκες που δέχονται καθημερινά [ανά κοπάδια τα κατεβάζω τα κρεατικά]
(Πάντως, είν' ομορφόσογο, αλλά δε τους φτύνω σήμερα-μη τους ματιάσω, γιατί κεφτέδες έφαγα προχθές)...

Είναι ο γνήσιος Αριστοκράτης των ζωδίων, ευγενικός, καλόκαρδος αλλά ματαιόδοξος και ακατάδεχτος. Η έλειψη πονηριάς τον οδηγεί πολλές φορές στη γνήσια αφέλεια. Αγνωεί τον κυνισμό και την καχυποψία. Δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που θελει να δημιουργήσει στους άλλους, που καμιά φορά λεει ψέμματα για τον εαυτό του. Οι ιστορίες του πρεπει να ναι (ντε και καλά) πάντα οι πιο αστείες, οι ερωτικές του περιπέτειες οι πιο συναρπαστικές (και ο μεγαλύτερος αδερφός του-που παει Γυμνάσιο, να ξέρει καλύτερο καράτε από το μπαμπά σου).
Αν και [σαφώς] θέλω να δημιουργήσω τις καλύτερες εντυπώσεις για το άτομό μου, από την άλλη δε θα καταφύγω σε ψεύτικες ιστορίες. Καλώς ή κακώς έχω ζήσει κάποιες καταστάσεις αξιομνημόνευτες και μπορούν να μπουν στο CV μου... Ε, τώρα για τις ερωτικές μου περιπέτειες...

Ε άμα δεν την κάνεις ρόμπα την άλλη, ποιος ο λόγος να ασχοληθείς...Ο Λεων πιστεύει στην ερωτική εκδίκηση. Η εκδίκηση του γίνεται ΠΑΝΤΑ σε δημόσιο χωρο και ποτέ στα κρυφά. Εχει ανάγκη να επιδείξει τη δύναμη και την ανωτερότητα του. Η δημόσια προσβολή του αγαπημένου προσώπου, είναι η κλασσική μέθοδος του Λέωντα.

Άμα μπορούσα να βρω γυναίκα να με ταΐζει και εγώ να το ξεπληρώνω "σε είδος" νο προμπλεμ... Αλλά αφού αυτά γίνονται στα παραμύθια [εκεί που υπάρχουν πριγκήπισσες και άσπρα άλογα] φροντίζω να είμαι σωστός απέναντι στον άνθρωπό μου χωρίς να περιμένω ανταλλάγματα...Το χειρότερο είδος του Λέοντα, είναι ο όμορφος αλλά τεμπέλης και κουφιοκέφαλος (ανδρας ή γυναίκα), που χρησιμοποιεί τον έρωτα ως μέσο για να τον θαυμάζουν και να τον ΤΡΕΦΟΥΝ οι άλλοι. Όχι πως αγαπά πολύ το χρήμα (όπως ο Καρκίνος και ο Ταύρος πχ.) αλλά είναι βεβαιος πως οι θαυμαστές του οφείλουν να του προσφέρουν τα μέσα για να ζει πλουσιοπάροχα. Ο Λέων πιστευει πως είναι ο μόνος που ξέρει τι θα πει "αληθινός έρωτας".
Οργανώνει συχνά πάρτι όπου όλοι οι γείτονες πρέπει να έρθουν για να τον θαυμάσουν, αλλα αποφεύγει να πηγαίνει σε σπίτια άλλων όπου υπάρχει κίνδυνος να υποτιμηθεί. Όταν πάτε για βίζιτα (Αρμένικη ή απλή) σε σπίτι Λέοντα, μη ζητήσετε τίποτα και αποδεχθείτε όλα όσα σας προσφέρει. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγήσει την οποιαδήποτε απαίτηση και και να τη θεωρήσει ως έμμεση απειλή. Θα σας παρακολουθήσει προσεχτικά και αν περιφρονήσετε τους κανόνες του παιχνιδιού, δε θα σας ξανακαλέσει (ώστε να έχετε την ευκαιρία να ξαναφάτε προ-μαγειρεμένη κροκέτα σερβιρισμένη σε πανάκριβο πορσελάνινο πιάτο και "Τσίπη-cola" μέσα σε κολωνάτο κρύσταλλο Μπακαρά). Τίποτα δεν αηδιάζει περισσότερο έναν Λεοντα, από έναν ενοχλητικό και χωρίς ευγενικούς τρόπους επισκέπτη.
Ψέμα ολκής... μπορείτε να με θαυμάσετε και εκτός έδρας... άσε που άμα έρθετε σπίτι θα νομίζετε ότι πέσατε σε βομβαρδισμένη περιοχή. καλύτερα έξω, καλύτερα...
Αγωνίζεται σκληρά για να ξεπεράσει τη φήμη και τη δόξα των συγγενών του και πολύ συχνά εκείνοι αγνωούν τις προσπάθειες του. Η περιφάνεια του τον εμποδίζει να εξομολογηθεί τα βάσανα και τους καημούς του στους φίλους του και σε όσους από τους συγγενείς του τυγχάνει να τα παει καλά. Αντιμετωπίζει τις κακοτυχίες ολομόναχος και κλεισμένος στον εαυτό του.
Μπα , μια χαρά κλαψομ0^νης είμαι όταν έχω προβλήματα... Ζαλίζω και μιζεριάζω τους πάντες γύρω μου...
Ο Λέων εχει ανεξάντλητη αυτοπεποίθηση, αλλά πολλές φορές δε μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τον υπερβολικό ενθουσιασμό του, γιατί ξεπερνά το μέτρο των πραγματικών δυνατοτήτων του.
Αν είχα αυτοπεποίθηση ίσως είχα καταφέρει πολλά παραπάνω πράγματα στη ζωή μου. αλλά από την άλλη, είμαι ευτυχισμένος με τη ζωή που έχω αυτή τη στιγμή [με όλα τα καλά και τα κακά της] οπότε σε καλό μου βγαίνει.
Εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους και γι αυτό το λόγο του αναθέτουν ηγετικά καθήκοντα.Σαν ηγέτης θα κρατήσει πάντα για τον εαυτό του "τη μερίδα του Λέοντος" από οποιαδήποτε από κοινού προσπάθεια. Οι συνάδελφοι του μπορούν να ποντάρουν στην πίστη και την αφοσίωση του, όπως και στην αγωνιστικότητά του, αλλά θα πρέπει να παραιτηθούν από κάθε ελπίδα ίσης μοιρασιάς του κοινού κέρδους....
Για να μη λένε κάποιες Σεσίλιες, Ζιλιέτ και λοιποί ότι τους έκλεψα το loot... απλά πήρα το μερίδιό μου...

Posted 20 November 2007 - 23:52
εεμμ...ΕΙΣΑΣΤΕ οι χειρότεροι!
(για παμ' να δούμε το γιατί..)
Οι Σκορπιοί έχουν τη χειρότερη φήμη ανάμεσα σε όλα τα ζώδια. Είναι αχόρταγοι κυνηγοί δύναμης και εξουσίας, επίμονοι και σταθεροί, άνθρωποι ικανοί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές και παράλληλα μανιακοί του σεξ. Είναι άξιοι να συντρίψουν οριστικά όποιον πέσει κάτω από την εξουσία τους.
Ο Σκορπιός διαθέτει 3 διαφορετικά σύμβολα και κυριαρχείται από 2 πλανήτες. Το πρώτο σύμβολο εκπροσωπεί "το κατώτερο είδος Σκορπιού", το δεύτερο εκπροσωπεί τον "ανώτερο τύπο Σκορπιού" που αναπτύσσει και καλλιεργεί τη διανόηση και το τρίτο εκπροσωπεί τον "ανώτατο τύπο Σκορπιού" (ο Γκάντι π.χ. είχε ωροσκόπο στον Ανώτατο Σκορπιό). Τα 3 σύμβολα αντιπροσωπεύουν τους τρόπους που χρησιμοποιούν για να κάνουν κτήμα τους δύναμη και εξουσία: 1) το συναίσθημα και το ένστικτο, 2) την ευφυϊα, 3) την αγάπη, τη σοφία και την αρετή της υπομονής.
Οι 2 πλανήτες είναι οι Άρης και Πλούτωνας. Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δύναμη, το ένστικτο και τον πόλεμο (πολεμο χωρίς σοφία). Ο Πλούτωνας είναι ένας πανίσχυρος πλανήτης με μαγνητική επίδραση μεγάλης έκτασης. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον βασιλιά του Κακού, τον Άρχοντα της ανατροπής, τον αυτοκράτορα του θανάτου.
Δεν μπορεί τίποτα να συγκριθεί, επομένως, με έναν Σκορπιό με κυρίαρχη Κακή Πλευρά ή με έναν Σκορπιό που ΘΕΛΕΙ να είναι κακός! Τίποτα.
Υποθέτοντας πως στην Κοινωνία υπάρχουν 2 τύποι κακών συμπεριφορών ( α) Οι "κακοί-αλλά Ηλίθιοι" που στο τέλος οι Καλοί άνθρωποι τους πατάνε το σβέρκο, και β) οι Εξυπνοι Κακοί, που γίνονται ακόμα χειρότεροι εαν μπορούν ΚΑΙ να καταλαβαίνουν από συναισθήματα, είναι φανερό σε ποια κατηγορία ανήκει ο Σκορπιός.
Παρ' όλα αυτά όμως, ότι είναι τόσο δυνατός που κανείς δε μπορεί και με τίποτα να τον βλάψει, ερχόμαστε στο κυρίαρχο του ελάττωμα που λέγεται Αυτοκαταστροφή. Οι Σκορπιοί στις νεαρές ηλικίες βασανίζονται από αυτό και καταστρέφουν τη ζωή τους. Φταίνε οι ίδιοι. Γιατί κανείς άλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τους βλάψει.
Οι σκορποιοι σε ωριμότερη ηλικία είναι πιο ισορροπημένοι ανάμεσα στην καλή-κακή πλευρά τους. Πιο αξιοι εμπιστοσύνης και πιο σοφοί....
Και με τούτα και με κείνα, ας τον παρατήσουμε το Σκορπιο-που αρκετά ασχοληθήκαμε με την πάρτη του κι ας πιάσουμε κανα άλλο ζώδιο. Είναι κανείς που να θέλει να μάθει περισσότερα για την κακή πλευρά του ζωδίου του???
Ναι ναι έχεις δίκιο.
Η φάση της αυτοκαταστροφής μου ήρθε πέρασε και άφησε έντονα τα σημάδια της.Αυτά τα σημάδια με ακολουθούν μέχρι σήμερα...αλλά τώρα έχω καταφέρει να ισορροπήσω την καλή-κακή πλευρά μου(ή έτσι πιστεύω).Τώρα σε γενικές γραμμές θα με κρίνουν οι φίλοι μου...
Posted 21 November 2007 - 10:52
Αν είχα αυτοπεποίθηση ίσως είχα καταφέρει πολλά παραπάνω πράγματα στη ζωή μου. αλλά από την άλλη, είμαι ευτυχισμένος με τη ζωή που έχω αυτή τη στιγμή [με όλα τα καλά και τα κακά της] οπότε σε καλό μου βγαίνει.

Και είμαι, εκ μέρους όλων (?), πολύ χαρούμενη που ο Spawn-ης μοιράστηκε μαζί μας πράγματα, ως Λεων και ως Spawn-ης...
Και με την ευκαιρία, να πω ότι ο Λέων, μαζί με τον Τοξότη και τον Υδροχόο είναι τα αγαπημένα μου ζώδια

Εχω πλανήτες στο Λέοντα (Ερμή-Κρόνο) και στον Τοξότη (Σελήνη-Ποσειδώνα) και οι πιο κοντινοί και καλοί μου φίλοι ανήκουν στα παραπάνω 3 ζώδια...
Οι Υδροχόοι "τα σπάνε"! Καταπληκτικά παιδιά (όταν δεν τους αφήνω να μου χαλάσουνε τη μανέστρα με τις περίεργες ιδέες και το πείσμα τους).
...αλλά τώρα έχω καταφέρει να ισορροπήσω την καλή-κακή πλευρά μου(ή έτσι πιστεύω).
Σου εύχομαι ειληκρινά, να τα καταφέρεις σ΄αυτό ΚΑΙ ως Σκορπιός ΚΑΙ ως άνθρωπος, γιατί είναι πραγματικά το δυσκολότερο πράγμα: το ν΄αντιμετωπίζει κανεις συχνά το Τέρας μέσα του. Το Τέρας- Εαυτός κάνει σ΄εμάς πολύ περισσότερο κακό απ όσο στους άλλους, γιατί το Τέρας-Εαυτός ξερει Εμάς καλύτερα από τον καθένα, κι αν "μας τα ρίξει ευθέως"...μας λιάνισε!
Τώρα σε γενικές γραμμές θα με κρίνουν οι φίλοι μου...
Κρίνουν οι γνωστοί. Οι φίλοι δεν κρίνουν. Οι φίλοι μας, επισημαίνουν όλα αυτά που έχουμε και-καμιά φορά, δε μπορούμε να εκτιμήσουμε, γιατί η "ματιά" μας θολώνει...
Posted 21 November 2007 - 12:07
Αιγόκερος-ο φιλόδοξος. Πιο συντηριτικός (κι από φορμόλη) και πιο φιλοδοξος απ' όλους. Νοιάζεται αρρωστημένα για το πως θα διατηρήσει "καθαρό κούτελο" στην κενωνία, ενώ το κολλάρο του πουκαμίσου του, από μέσα, βρωμά σα ντίνγκο.
Φιλοδοξιες εχω, συντηριτικη ειμαι, αλλα προσπαθω να το αποβαλλω απο πανω μου..αλλα σε παρακαλω κοπελια...η σχεση μου με το μπανιο και τα καθαρα ρουχα ειναι κατι παραπανω απο αριστη..αρρωστημενη θα ελεγα..

Βαζει μονάχα μακροπρόθεσμους στοχους και εκμεταλλευεται όσους μπορεί και όπως μπορεί, μόνο και μόνο για να πετυχει το σκοπό του, να παει ψηλά στην κοινωνία.
Αυτο το αρνουμαι κατηγορηματικα...βαζω μεν μακροπροθεσμους στοχους, αλλα δε θα εκμεταλλευομουν κανεναν και με κανεναν τροπο για να πετυχω αυτα που θελω..συνηθως ζηταω βοηθεια αν τη χρειαστω, και την ανταποδιδω παντα οποτε μου δωθει ευκαιρια...
Είναι μαζί σου μονο για το χρονικό διάστημα που θεωρούν πως τους χρησιμεύεις. Γι αυτό ακι η καλύτερη δουλειά, είναι να κανεις έναν Αιγόκερο να νομιζει από την αρχή πως του είσαι αχρηστος! Εχεις γλυτώσει από μεγάλο μπελά. Μπορούν να ανεχτούν τα πάντα, εκτός από ένα: να χαλάσεις το "καλό" τους όνομα. Αλλά αμα το κανεις (κι αν το κανεις, την αληθεια θα έχεια αποκαλύψει), δε θα σ' εκδικηθούν γιατί δεν είναι τόσο εξυπνοι και όσο μεθοδικοί χρειάζεται να για στησουν μηχανισμούς εκδικησης) θα σε καταραστούν απ τα βάθη της (μαύρης) καρδιάς τους. Σαν κάτι σκατόγριες, σαν αυτή πανω στην οποια είχε πεσει απάνω της σε τηλεφωνική φάρσα ο "Βρομύλος" (παλιός baka-lebrity των ηχογραφημένων σε κασέτες τοπ-χιτ-καφρίλων της δεκαετίας '90). Και μια φήμη λεει, πως η κατάρα τους πιάνει.

Οι γυναίκες είναι τόσο γκαντέμες, που δε σταυρώνουν ούτε σερνικό κουνούπι. Και είναι και φαρμακω...ούνες! Από τα τόσα χαστούκια που δεχεται απο τη μοιρα της, ως προς τα ερωτικά της, είναι ικανή να καταλήξει νυμφομανής. Αξιολήπητα ανθρωπάκια, και τα 2 φύλα. Αξίζει περισσότερο η ενασχόληση με την ανθοδεσία σαρκοβόρων φυτών, παρα η ενασχόληση μαζί τους....
Η αληθεια ειναι, οτι υπηρξαν περιοδοι, που οχι σερνικο κουνουπι δε μου καθοταν...αλλα τεσπα...δεν το εξελαβα ως γκαντεμια, αλλα ως κατι φυσιολογικο, γιατι σε ποιον δεν εχει συμβει αλλωστε? δεν κατεληξα νυμφομανης η αληθεια ειναι...απλα πιστεψα οτι ειμαι υπερανω σαρκικων απολαυσεων, και προσπαθησα να μη με παρει απο κατω...
Τωρα βεβαια μου βαζεις ιδεες για επαγγελμα...ανθοδεσια σαρκοβορων φυτων ε??χμμμ....

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 21 November 2007 - 12:38
¨Εχουμε τόσα πολά θετικά (βλέπε τα post της tomodachi) μάλλον οι υπόλιποι δεν μας μ=πάνε γιατί ζηλεύουν

(μικρή παρένθεση μην ξεχνάς λία μου ότι όσο αυτοκαταστροφηκός και να είανι ο σκορπιός όταν πάει προς τα κάτω θα τραβήξρι όσους περισώτερους γίνετια μαζί του απλά γιατί μπορεί)
Posted 21 November 2007 - 22:22

Posted 22 November 2007 - 04:40
Ahem...Μακαρι να μου εμενε κ τιποτα,αφου ειμαι αρκετα σπαταλοςΚαρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-

Ε οχι κ δεν εχω πετυχει τπτ!! Τελειωσα το λυκειο,περασα σε σχολη,περασα το Lower, προσπαθω να σχεδιαζω οσο καλυτερα μπορω...Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ.

Αλλα οτι ειμαι αναποφασιστος,ειμαι...
Η αληθεια ειναι παντως πως πιο ευκολα ξοδευω λεφτα για μενα...Επισης αν προκειται να αγορασω καποιο δωρο για φιλους/συγγενεις...Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας.
Καλα,δεν κλαιω κιολας,αλλα αν αρχιζω την γκρινια,ειμαι οντως ανυποφορος.Αν κ αυτο γινεται σπανια ...Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.
Ο Οιδιπόδειος Καρκίνος να περάσει στο φουαγιέ, παρακαλώ!
Εεερε, τι έχουμε εδώ! Τη χρυσή προσωποποίηση του "Μαμάκια" και του Μπούλη. Η φράση "Μαμά..κακά...!" εχει βγεί γκαραντί για τα μούτρα του. Χαρη σ' αυτή την απαυτωμένη Υπερευαισθησία του, μας πουλά και μας αγοράζει όλους.

Είναι ο μόνος που έχει τη δυναμη να καταλαβαίνει τους άλλους και να μπορεί να μπει στη θέση τους και όταν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για να βλάψει (ή στην ελαφρότερη περίπτωση, να σμπαραλιάσει το νευρο σου-γιατί στην πραγματικότητα είναι ανίκανος να βλάψει γιατί είναι πανίβλακας) φέρνει πάντα multiball ο κερατάς!

Ε δεν ειμαι κ παρτακιας! Παντα σκεφτομαι κ τους αλλους (σχεδον)Τον νοιάζει μόνο η πάρτη του, το σπίτι του και η οικογενεια του και χέστηκε πατόκορφα για το τι γίνεται έξω από αυτά. Με το χρήμα, έχει ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑ! Εχει επίσης αρρωστημένη εμμονή με την οικογενεια του, τις φιλίες από το παρελθόν (από τις οποίες δε ξεκόβει ποτέ, όσο σάπιες κι αν έχουν αποδειχθεί), αλλά και με το Παρελθόν το ίδιο.

Το χρημα δεν θα το σχολιασω παραπανω...
Α οι φιλοι μου ειναι μια χαρα! Να τους αφησεις ησυχους!!
Αυτή η κλαούνα του....σε φέρνει ένα βήμα, από το να ανάψεις κεράκι στη μνήμη του Γιαγκούλα. Από αισθηματικές σχεσεις...? Χέσε μέσα Πολυχρόνη!

Ειδικά οι άντρες, αμα απογοητευτούν πολύ στα αισθηματικά τους, δε διστάζουν να....τη γυρίσουνε τη φέτα στο τόστ! *wink!*

πως γινεται να πιο πανω να μας λες υπερευαισθητους κ τωρα χοντροπετσους...αλλά γενικότερα, καλά θα ήταν να ρίξετε φάσκελο και στα δυο φύλα-καρκίνων. Να στε σίγουροι πως θα αντέξουν. Αντέχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν υπάρχουν, στην πραγματικότητα, πιο χοντρόπετσα πλάσματα από δαύτους...
Παντως εγω ειμαι καλο παιδι (σαν τον Τομπι απο ναρουτο...

ΥΓ:Σε μερικα πεσατε μεσα..Πλακα ειχαν ...
Εγω παντως μια χαρα ειμαι...χμφ!