Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

(Κι όμως..!) Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων.

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#151 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 September 2010 - 23:56

Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι..:thumbup:
Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.:thumbup:
Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι.:thumbup:
Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη:thumbdown:
Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά.:thumbdown:
Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. :thumbdown:
Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.:thumbup:

Xαχαχα το ειχα κανει και στο FB. awesome! :P

2bbd14fc.jpg

#152 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 23 September 2010 - 12:48

Οχι ρε Φιλε χαχαχαχαχ τι αλλο θα ακουσουμε παντως thnx ;)

Υδροχόος 20/1 - 19/2 - ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα ******* όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκεμεταλλέυεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι, Γενικά ειστε για δέσιμο.

Για τα ωραια σου λογια

ezgif.com-resize.gif

#153 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 September 2010 - 13:40

Παρθένος 24/8 - 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.

Επίσης,ξέχασε την αξεπέραστη υποχονδρίαση και την-παρανοϊκή-τελειομανία.:kakaka::kakaka::kakaka:
Virgo FTW!!!!!

Posted Image

#154 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 23 September 2010 - 15:17

Επίσης,ξέχασε την αξεπέραστη υποχονδρίαση και την-παρανοϊκή-τελειομανία.:kakaka::kakaka::kakaka:
Virgo FTW!!!!!

Καθόλου δεν τα ξέχασα! :kakaka: Ηταν γραμμενα παρακάτω. Ενα c/p για να βοηθήσω... :thatsit:

Η Παρθένος είναι φαρμακόγλωσση. Έχει τόσο τακτ, όσο και ο ΙΧής που σου 'φαγε τη θέση στο εταιρικό πάρκινγκ. Είναι ο καλύτερος υπάλληλος και ο χειρότερος προϊστάμενος που θα μπορούσε ποτέ η άπονή σου μοίρα να φέρει στον επαγγελματικό σου δρόμο. Είναι άτομο της επιλογής, της κακογλωσσιάς και της άσκησης κριτικής για όλους και για όλα. Επιπλέον, εργασιομανής, μανιακός με την τάξη και έχει λύσσα να καθαρίζει συνέχεια το χώρο που ζει και εργάζεται, μπας και κολλήσει κάνα μικρόβιο (που ούτε αυτά δεν τον ανέχονται, γι αυτό χαίρει πάντα άκρας υγείας, και όχι γιατί είναι υποχόνδριος και μικροβιοφοβικός). Οι γυναίκες είναι στεγνές, ανέραστες ξυλόκοτες και οι άντρες κουτοπόνηρα καθίκια που θα σου φάνε τη θέση, επειδή θα τύχει ο Διευθυντής προσωπικού να είναι τόσο μπάζο που να πιστέψει όσα σούρνει εκείνος πίσω απ την πλάτη σας. Οι χειρότεροι φόβοι τους, μη βρεθεί κάποιος πιο ετοιμόλογος από αυτούς και τους βάλει στη θέση που πραγματικά αξίζουν, θεωρητικά ή πρακτικά (δηλαδή υπαλληλάκια της καρπαζάς) ή μήπως τους τελειώσει το Μπενταντίν και δεν έχουν με τι να τρίψουν τη χέστρα τους (άσε που θα μπορούσαμε εμείς να τους βρούμε λύση για το με τι να την τρίψουν, αλλά έχουμε και σοβαρότερες δουλειές).....

#155 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 23 September 2010 - 15:35

Give us more Taurus dammit... :P

Btw δεν μ'αρεσει μονο το φαι... Και τα γλυκα καλα ειναι... :P

Posted Image

Spoiler:

#156 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 September 2010 - 16:10

Καθόλου δεν τα ξέχασα! :kakaka: Ηταν γραμμενα παρακάτω. Ενα c/p για να βοηθήσω... :thatsit:

Spoiler:

Χαχαχαχα!!!! Thanks,for the deluxe service!!! :hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:

Posted Image

#157 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 23 September 2010 - 16:35

Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ...Βασικα ναι, ισχυουν ολα τα παραπανω και ισως να γινομουν striper αμα δε ντρεπομουν τοσο πολυ χαχαχαχααχα xD:kakaka:
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#158 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 September 2010 - 22:33

Υδροχόος 20/1 - 19/2 - ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα ******* όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκεμεταλλέυεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι, Γενικά ειστε για δέσιμο.

WELL IM BUSTED λολ τα πετυχε ολλα εκτος απο το εκμεταλεβομαι τους παντες(καλα αμα ειναι κ@ικια τους αξιζει ,ποιος ειναι τελειος?)και το αμφισεξουαλικοι
Spoiler:
λετε να μου γυρισει????:hmmm:

παντος πετυχε και για τους φιλους μου ακριβως ετσι ειναι :ureshii:

ενα εχω να πω LONG LIVE YDROXOOI LONG LIVE THE MADNESS
BANZAI:hahaha::yahoo:

Edited by johntheo95, 23 September 2010 - 22:39.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#159 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 23 September 2010 - 22:46

ενα εχω να πω LONG LIVE YDROXOOI LONG LIVE THE MADNESS
BANZAI:hahaha::yahoo:

...κι εγώ τους αγαπάω~! :hehehe:

Περνάμε στον Υδροχόο, έχεις φέρει καμιά καρτέλα Zanax να ΄χεις πρόχειρη καλού-κακού?
Απροσάρμοστος. Έχει την τάση ν' ασχολείται με θέματα και προβλήματα που αφορούν ο-όλη την ανθρωπότητα, αφιερώνοντας συνάμα τη ζωή του στην κοινωνία.
Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό!!
Αρνείται, σα το σκ*τόπαιδο, να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, όσο κι αν η (σημερινή) πραγματικότητα πασχίζει να προσαρμοστεί σ' αυτόν. Εγωκεντρικοί, αντιφατικοί και διεστραμμένοι. Κρύφτε τις ανιψιές σας στο κατώι! Αν η παράνοια τους ήταν παστοκύδωνο, θα χε ψοφήσει η οικουμένη από ζάχαρο. Μπορούν να είναι ανήθικοι, μόνο και μόνο επειδή μες το μυαλό τους, δε θεωρούν την ανηθικότητα ως κάτι πραγματικά ανήθικο-και βράσε όρυζα! Τελειώνοντας, θα προσθέσω ατάκα ενός διάσημου otaku
-Υδροχόου & φίλου μου: "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ΗΤΑΝ Υδροχόος...."
Και η Ελλάδα, επίσης...!

#160 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 September 2010 - 22:52

Με καλυπτει και αυτο:kawaii:αν και δεν ειμαι εγωκεντρικος(τουλαχιστων ετσι πιστευω αλλα κανεις δεν ξερει πραγματικα τον εαυτο του){καλα λιγο αλλα σχεδον καθολου οταν ειμαι με αλλους}
ΥΓ απο που τα βρισκεις?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#161 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 September 2010 - 23:05

ιγόκερως 22/12 - 19/1- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-
.Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες και πουλάτε και την ίδια την μάννα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στοχος σας μια καλη κοινωνικη θέση με οποιοδήποτε τιμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.

Mονο εγω ειμαι αιγοκερως? Οχι κ μπουρτζοβλαχος. :sigh2:

Posted Image

#162 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 24 September 2010 - 00:42

Mονο εγω ειμαι αιγοκερως? Οχι κ μπουρτζοβλαχος. :sigh2:

:hehehe: Και είναι soft definition το Μπουρτζόβλαχος....

Αιγόκερος-ο φιλόδοξος. Πιο συντηρητικός (κι από φορμόλη) και πιο φιλόδοξος απ' όλους.

Νοιάζεται αρρωστημένα για το πως θα διατηρήσει "καθαρό κούτελο" στην κενωνία, ενώ το κολάρο του πουκαμίσου του, από μέσα, βρωμάει σα ντίνγκο.

Βάζει μονάχα μακροπρόθεσμους στόχους και εκμεταλλεύεται όσους μπορεί και όπως μπορεί, μόνο και μόνο για να πετύχει το σκοπό του, να πάει ψηλά στην κοινωνία.

Είναι μαζί σου μόνο για το χρονικό διάστημα που θεωρούν πως τους χρησιμεύεις. Γι αυτό και η καλύτερη δουλειά, είναι να κάνεις έναν Αιγόκερο να νομίζει από την αρχή πως του είσαι άχρηστος! Έχεις γλυτώσει από μεγάλο μπελά.

Μπορούν να ανεχθούν τα πάντα, εκτός από ένα: να χαλάσεις το "καλό" τους όνομα. Αλλά άμα το κάνεις (κι αν το κάνεις, την αλήθεια θα έχεις αποκαλύψει), δε θα σ' εκδικηθούν γιατί δεν είναι τόσο έξυπνοι και όσο μεθοδικοί χρειάζεται να για στήσουν μηχανισμούς εκδίκησης) θα σε καταραστούν απ τα βάθη της (μαύρης) καρδιάς τους.
Σαν κάτι γραφικές σκ*τόγριες. Και μια φήμη λέει, πως η κατάρα τους πιάνει.

Οι γυναίκες είναι τόσο γκαντέμες, που δε σταυρώνουν ούτε σερνικό κουνούπι. Και είναι και φαρμακω...ούνες!

Από τα τόσα χαστούκια που δέχονται από τη μοίρα τους, ως προς τα ερωτικά τους, είναι ικανές να καταλήξουν νυμφομανείς. Αξιολύπητα ανθρωπάκια, και τα 2 φύλα.

Αξίζει περισσότερο η ενασχόληση με την ανθοδετική σαρκοβόρων φυτών, παρά η ενασχόληση μαζί τους....

johntheo95....
Αυτα στην πρωτη-πρωτη σελιδα του θρεντ (που κάνουν c/p όλοι γιατι βαριούνται να δουν στις παρακάτω σελίδες) ειναι απο κατι που κυκλοφορει χρονια στο ιντερνετ, το ξερουν όλοι και δεν εχω ιδεα ποιος το γραψε.

Αυτά που γραφω εγώ ειναι βασισμένα στο βιβλίο "Αστρολογία για όλους" της Maria-Elise Crummere (εκδοσεις ΩΡΟΡΑ), όπου επικεντρωνει κυριως στα αρνητικά καθε ζωδιου, σταράτα και στα ισια.
Στην αποδοση και παρουσιαση τους εδω μέσα, εχω βαλει το προσωπικο μου φαρμάκι, ΕΓΩ. :kakaka:

#163 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 24 September 2010 - 13:06

Αρνείται, σα το σκ*τόπαιδο,

για μενα λες; btw σε ολα μεσα πεφτεις αλλα δεν καταλαβα αυτο με τις ανιψιες :S

ezgif.com-resize.gif

#164 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 24 September 2010 - 14:31

XD
τα διαβασα ολα (τα ζωδια ) ελιοσα στ χαχανιτο οπως τοτε οταν διαβαζα Great Teacher Onizuka :kakaka:
το κορυφεο ειναι η τιτλη χαχαχα very good ^^
...δεν βλεπω κατι κακο στο ζωδιο μου το Λεον... ε; ακουσα κανενα να αντιμηλαει... οχι; ειπα μηπως :P
παντως πανω κατω απ' ολα ταζωδια κατι τεριαζει και κατι παλι δεν :kakaka:
ναι... δεν πιστευω στα ζωδια αυτα πιστευουν σε μενα (:hihi2:)
Imagination is the only limit!

#165 Aposutorosu

Aposutorosu

Anime Amateur

• Members
  • 93 posts

Posted 24 September 2010 - 14:40

αχααχαχαααχαχαχα!!!!! ένα από τα καλύτερα ποστ εδώ και πολύ καιρό! Απορώ όμως γιατί σαν κριος δεν έχω κανένα από τα κουσούρια του:?

και έχω και linux!!!!
Archimedes will be remembered when Aeschylus is forgotten, because languages die and mathematical ideas do not.
-G. H. Hardy