Mονο εγω ειμαι αιγοκερως? Οχι κ μπουρτζοβλαχος. 

Και είναι soft definition το Μπουρτζόβλαχος....
Αιγόκερος-ο φιλόδοξος. Πιο συντηρητικός (κι από φορμόλη) και πιο φιλόδοξος απ' όλους.
Νοιάζεται αρρωστημένα για το πως θα διατηρήσει "καθαρό κούτελο" στην κενωνία, ενώ το κολάρο του πουκαμίσου του, από μέσα, βρωμάει σα ντίνγκο.
Βάζει μονάχα μακροπρόθεσμους στόχους και εκμεταλλεύεται όσους μπορεί και όπως μπορεί, μόνο και μόνο για να πετύχει το σκοπό του, να πάει ψηλά στην κοινωνία.
Είναι μαζί σου μόνο για το χρονικό διάστημα που θεωρούν πως τους χρησιμεύεις. Γι αυτό και η καλύτερη δουλειά, είναι να κάνεις έναν Αιγόκερο να νομίζει από την αρχή πως του είσαι άχρηστος! Έχεις γλυτώσει από μεγάλο μπελά.
Μπορούν να ανεχθούν τα πάντα, εκτός από ένα: να χαλάσεις το "καλό" τους όνομα. Αλλά άμα το κάνεις (κι αν το κάνεις, την αλήθεια θα έχεις αποκαλύψει), δε θα σ' εκδικηθούν γιατί δεν είναι τόσο έξυπνοι και όσο μεθοδικοί χρειάζεται να για στήσουν μηχανισμούς εκδίκησης) θα σε καταραστούν απ τα βάθη της (μαύρης) καρδιάς τους. Σαν κάτι γραφικές σκ*τόγριες. Και μια φήμη λέει, πως η κατάρα τους πιάνει.
Οι γυναίκες είναι τόσο γκαντέμες, που δε σταυρώνουν ούτε σερνικό κουνούπι. Και είναι και φαρμακω...ούνες!
Από τα τόσα χαστούκια που δέχονται από τη μοίρα τους, ως προς τα ερωτικά τους, είναι ικανές να καταλήξουν νυμφομανείς. Αξιολύπητα ανθρωπάκια, και τα 2 φύλα.
Αξίζει περισσότερο η ενασχόληση με την ανθοδετική σαρκοβόρων φυτών, παρά η ενασχόληση μαζί τους....johntheo95....Αυτα στην πρωτη-πρωτη σελιδα του θρεντ (που κάνουν c/p όλοι γιατι βαριούνται να δουν στις παρακάτω σελίδες) ειναι απο κατι που κυκλοφορει χρονια στο ιντερνετ, το ξερουν όλοι και δεν εχω ιδεα ποιος το γραψε.
Αυτά που γραφω εγώ ειναι βασισμένα στο βιβλίο "Αστρολογία για όλους" της Maria-Elise Crummere (εκδοσεις ΩΡΟΡΑ), όπου επικεντρωνει κυριως στα αρνητικά καθε ζωδιου, σταράτα και στα ισια.
Στην αποδοση και παρουσιαση τους εδω μέσα, εχω βαλει το προσωπικο μου φαρμάκι, ΕΓΩ.